Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 9 Μαίου 2017


Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Τα «αουτσάιντερ» έχουν τον πρώτο λόγο.

ΚΡΙΟΣ ♈
Γενικά
Πόνταρε στην έκπληξη
Τόσο οι δημιουργικές δράσεις, όσο και οι εντάσεις συνεχίζονται και ως προς τις δεύτερες καλό είναι να «δώσεις τόπο στην οργή», ιδιαίτερα αν πρόκειται για μικρές αφορμές που φέρνει η κακιά στιγμή. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Ουρανού μπορεί να προκαλέσει σπάνιες ή παράδοξες καταστάσεις, ενώ σε καλεί να «ποντάρεις» στην έκπληξη.
Ερωτικά

Η Σελήνη στο Ζυγό ενισχύει την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά σου και φυσικά με την αβάντα τόσο της Αφροδίτης σου, όσο και του Δία απέναντί σου, έχεις να λάβεις πολλά δώρα ακόμα στην ερωτική σου ζωή. Οι μηχανές σου δουλεύουν στο φουλ και δεν αφήνεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη για καινούργια γνωριμία. Μετέχεις με όλη σου την ψυχή στο παιχνίδι της διεκδίκησης και της κατάκτησης, οπότε αργά ή γρήγορα θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αρκεί να μην υποτιμήσεις κανέναν και καμία.
Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως το φλερτ που θα γίνει στο ταίρι σου από ένα άλλο πρόσωπο να ανεβάσει και το δικό σου ενδιαφέρον, αφού πέρα από το τσίμπημα της ζήλειας, θα νιώσεις και τον έρωτά σου γι’ αυτό να φουντώνει κι ίσως σταματήσεις να το θεωρείς δεδομένο.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Στο κυνήγι του χρήματος
Κρυφές καταστάσεις βγαίνουν στο φως κι ίσως να εκπλαγείς από κάποια πράγματα που θα μάθεις. Επιπλέον, η σύνοδος Ερμή-Ουρανού μπορεί να προκαλέσει αλλαγές στο εργασιακό σου περιβάλλον. Παράλληλα, αναμένονται δραστικές εξελίξεις στα οικονομικά σου και καλείσαι είτε να διασφαλίσεις τα κεκτημένα σου, είτε να «κυνηγήσεις» μια σημαντική ευκαιρία.
Ερωτικά

Η διάθεσή σου, αν και Δευτέρα, θα είναι ανεβασμένη, αφού όλα στα ερωτικά σου δείχνουν να έχουν πάρει το σωστό δρόμο. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, σήμερα να γνωρίσεις ένα πρόσωπο μέσα από τον εργασιακό σου χώρο που θα σε ελκύσει αρκετά αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι και αυτό θα δείξει το ανάλογο ενδιαφέρον. Πώς λοιπόν να μην αυξηθεί η αυτοπεποίθηση αλλά κι οι προσδοκίες σου;


Αν είσαι σε σχέση, το φορτωμένο σου πρόγραμμα θα σου στερήσει αρκετό από το χρόνο που ήλπιζες να περάσεις με το ταίρι σου. Στο χέρι σου είναι όμως, αντί να δυσανασχετήσεις και να χαλάσει η διάθεσή σου, να σκεφτείς κάτι που θα κάνει έστω και αυτόν τον λίγο που θα σας απομείνει πιο ευχάριστο.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Δράση και διερεύνηση
Ο Άρης στο ζώδιό σου συνεχίζει να σου δίνει αφορμές για να τελειώνεις «μια κι έξω» με καταστάσεις που χρονίζουν ή διαδραματίζονται στο παρασκήνιο. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Ουρανού μπορεί να σε φέρει κοντά σε ένα πρόσωπο που ξεχωρίζει για τις επιλογές ή την στάση ζωής που τηρεί αλλά και να προκαλέσει μια ξαφνική κρίση στις διαπροσωπικές σχέσεις σου.
Ερωτικά

Ορεξάτος/η και αρκετά δραστήριος/α θα είσαι σήμερα, όχι όμως για δουλειά, αλλά για να καταπιαστείς με άλλα, πιο συναρπαστικά θέματα. Η χαλαρή σου διάθεση μπορεί να σε σπρώξει να κανονίσεις μια συνάντηση με ένα πρόσωπο που γνωριστήκατε πρόσφατα και θα σε ενδιέφερε να προχωρήσει περισσότερο. Εν τω μεταξύ, δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια κρούση από κάποιον/α που μέχρι πρότινος διατηρούσατε τυπικές επαφές κι εφ’ όσον σου αρέσει, ίσως του/ης... ανοίξεις την πόρτα.
Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται να μπλεχτείτε με διάφορα «είπα» και «δεν εννοούσα αυτό» με ένα φίλο ή μια φίλη σας και τελικά ή θα αποφασίσετε να μη δώσετε συνέχεια, μιας και άκρη δε θα βγάλετε ή θα επιμείνετε, μέχρι να εξακριβώσετε τι ακριβώς έχει παιχτεί. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Ανατροπή ισορροπιών
Η σύνοδος Ερμή-Ουρανού σηματοδοτεί μια «στροφή» στην καριέρα σου ή στην σχέση σου με ένα ισχυρό πρόσωπο. Ίσως μάλιστα να βρεις μια απρόβλεπτη συμπαράσταση από «ξένους», την ίδια στιγμή που ένας «δικός σου» άνθρωπος αντιδρά αρνητικά. Παράλληλα, φαίνεται πως κάποιος/α σε υπονομεύει και καλό είναι να έχεις τα μάτια σου... δεκατέσσερα!
Ερωτικά

Αν βλέπεις ότι ο χρόνος περνά και δεν υπάρχει εξέλιξη, τότε μάλλον πρέπει αφήσεις τις πλάγιες προσεγγίσεις και τα υπονοούμενα και να κάνεις ένα μεγαλύτερο άνοιγμα στο πρόσωπο που σου αρέσει και θέλεις να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ερωτική σου ζωή. Φλέρταρέ το πιο έντονα, κάνε του μια πρόταση με τρόπο που θα ήταν δύσκολο να αρνηθεί, γενικώς πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και μην περιμένεις άλλο. Αν δεν ενδιαφέρεται ερωτικά, τουλάχιστον θα το ξέρεις και θα στρέψεις αλλού την προσοχή σου. Αν ναι όμως;
Αν είσαι σε σχέση, κάποιες αλλαγές στο σπίτι, είτε αφορούν στο να το ομορφύνουν και να το κάνουν πιο φιλόξενο ή επιδιορθώσεις που πρέπει να γίνουν, καλό θα ήταν να μην τις αναβάλλετε άλλο. Καθίστε με το σύντροφό σου, ανταλλάξτε ιδέες και κάνετε ένα πλάνο.

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Όλοι για έναν κι ένας για όλους
Ο Άρης στους Διδύμους δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας συλλογικής δράσης, μέσω της οποίας θα επιτευχθεί κι ένας δικός σου στόχος. Ίσως βέβαια να υπάρξουν και κάποιες «αψιμαχίες», ως αποτέλεσμα του θερμού κλίματος που θα δημιουργηθεί. Παράλληλα, στις επαφές και τις μετακινήσεις σου μπορεί να συμβούν... απίθανα πράγματα που θα σε αιφνιδιάσουν.
Ερωτικά

Είσαι φιλικός/η και ευχάριστος/η, οπότε θα σε προσεγγίσουν με μεγαλύτερη ευκολία άτομα του αντίθετου φύλου. Σαφώς και δε θα χάσεις την ευκαιρία να παίξεις και να φλερτάρεις μαζί τους, ωστόσο το αν θα προκύψει κάτι περισσότερο, θα εξαρτηθεί από τη συνολική τους συμπεριφορά και το κατά πόσο τηρούν τις... προδιαγραφές που έχεις θέσει. Αν απέχουν έστω και λίγο, θα παραμείνουν στον κύκλο των... γνωστών.
Αν είσαι σε σχέση, καλό θα ήταν να μην καταναλώνεις ενέργεια και χρόνο, προσπαθώντας να καταλάβεις, μέσα από μισόλογα και περίεργες συμπεριφορές, τι θέλει το ταίρι σου και να το ρωτήσεις ευθέως. Έτσι κι εσύ δε θα νιώθεις ότι λύνεις σταυρόλεξο και αυτό θα εκφράσει ό,τι το απασχολεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
«Με αγώνες κατακτάμε τα δικαιώματά μας»!
Ο Άρης στους Διδύμους σε ωθεί να αναλάβεις δράση προκειμένου να επιτύχεις άμεσα έναν στόχο σου ή να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, κάτι βέβαια που θα οδηγήσει και σε εντάσεις με όσους/ες έχουν αντίθετα συμφέροντα. Παράλληλα, είναι πιθανό να προκύψουν εκπλήξεις στα οικονομικά σου αλλά και να περιέλθει στην κατοχή σου κάτι σπάνιο ή δυσεύρετο.
Ερωτικά

Έχεις ήδη ενεργοποιηθεί αρκετά για να αλλάξεις τα δεδομένα της ερωτικής σου ζωής, γι’ αυτό σήμερα θα πάρεις την πρωτοβουλία να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση με ένα πρόσωπο, αφού βλέπεις ότι κάνετε συνεχώς κύκλους γύρω από το ίδιο σημείο και δεν προχωράτε. Γεγονός είναι πάντως ότι σε έχει πιάσει μια ανυπομονησία, καθώς βλέπεις τον χρόνο να περνά και τα πράγματα να παραμένουν ίδια, κάτι που σε σπρώχνει σε σπασμωδικές κινήσεις που ίσως δε σου φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Αν είσαι σε σχέση, η ερωτική διάθεση υπάρχει, αλλά το άγχος σου για κάποια οικονομικά θέματα, δε σε αφήνει να χαλαρώσεις και να απολαύσεις ένα όμορφο βράδυ, οπότε ή θα τα ξεχάσεις προσωρινά ή θα κάτσετε πρώτα με το σύντροφό σου για να βρείτε μια λύση.

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Παρ' το αλλιώς!
Η σύνοδος Ερμή-Ουρανού αλλάζει το πλαίσιο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Επιπλέον, οι «νορμάλ» συναλλαγές σου μπορεί να σκοντάψουν σε απρόβλεπτες καταστάσεις, την ίδια στιγμή που κάτι θεωρητικά δύσκολο αποδεικνύεται τελικά πολύ... εύκολο! Παράλληλα, αναμένονται «τρεχάματα» για μια οικονομική υπόθεση με νομικές προεκτάσεις.
Ερωτικά
Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου για ακόμα μια μέρα αντιλαμβάνεσαι ότι, όταν το θέλεις, στο ερωτικό παιχνίδι, δεν έχεις αντίπαλο. Γι’ αυτό πρέπει να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να βάλεις τέλος στη μοναξιά σου. Δεν αποκλείεται σήμερα ένα πρόσωπο από το κοινωνικό σου περιβάλλον να σε προσελκύσει για να σου εκφράσει το ενδιαφέρον του. Αν σου αρέσει, άρπαξε την ευκαιρία για κάτι περισσότερο, για να μη μείνεις μόνο με τα γλυκόλογα και τα κομπλιμέντα.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, η αναποφασιστικότητά σου σε ένα θέμα που επείγει και πρέπει άμεσα να βρεθεί λύση ενδεχομένως να εκνευρίσει το ταίρι σου. Προσπάθησε να λειτουργήσεις άμεσα γιατί τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και δεν είναι προς το συμφέρον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Οικονομικές διεκδικήσεις
Από την μια πλευρά, ο Άρης στους Διδύμους μπορεί να προκαλέσει μια έντονη διαφωνία για ένα οικονομικό ζήτημα, από την άλλη όμως θα συμβάλλει σε μια πρόσκαιρη συμμαχία, που θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τις τρέχουσες δυσκολίες. Παράλληλα, αναμένονται αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις σου αλλά κι ένας εκσυγχρονισμός του εξοπλισμού σου.
Ερωτικά
Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι βρίσκεσαι σε συναισθηματικό αδιέξοδο γιατί η ανάγκη σου να έχεις ένα συγκεκριμένο πρόσωπο αποκλειστικά δικό σου είναι μεγάλη, αλλά στην παρούσα φάση δεν είναι εφικτό. Γι’ αυτό δεν θα μπορείς να καταλήξεις, αν πρέπει να βρεις τρόπο να ξεκολλήσεις και να πας για άλλα ή να κάνεις υπομονή, περιμένοντας να αλλάξει η κατάσταση. Το σίγουρο είναι ότι δε σου είναι εύκολο ούτε το πρώτο, ούτε το δεύτερο.
Αν είσαι σε σχέση, μια μικρή αδιαθεσία ή θέμα της εργασίας σου σήμερα είναι πιθανό σε χαλάσει αρκετά και να επιστρέψεις στο σπίτι σου μέσα στα νεύρα και τη μουρμούρα. Ο σύντροφός σου όμως με τη φροντίδα και τα ενθαρρυντικά του λόγια θα καταφέρει να σου αλλάξει τη διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Συμμαχίες και αντιπαλότητες


Ο Άρης στους Διδύμους επιταχύνει τις εξελίξεις στην ζωή σου, αφού και να θέλεις να... ησυχάσεις, οι άλλοι δεν σε αφήνουν! Είναι μάλιστα πιθανό να δημιουργηθούν δύο «στρατόπεδα», χωρίς να έχεις «δικαίωμα» ουδετερότητας. Παράλληλα, στις διαπροσωπικές σχέσεις σου αναμένονται «ακραίες» καταστάσεις και αιφνιδιαστικές συμπεριφορές.
Ερωτικά
Έτσι κι αλλιώς διανύεις μια φάση έντονης δραστηριοποίησης και είσαι σε αναζήτηση νέων περιπετειών και ερωτικών συγκινήσεων. Ψάχνεις αυτό το κάτι που θα σε αναζωογονήσει και θα σε εξιτάρει, γι’ αυτό κι είσαι ανοιχτός/η σε προτάσεις και προσκλήσεις, δοκιμάζοντας την τύχη σου. Δεν αποκλείεται σήμερα να παρευρεθείς σε ένα χώρο με αρκετό και ενδιαφέροντα κόσμο και να κάνεις μια καινούργια γνωριμία με πρόσωπο που θα σε ελκύει.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, δε θεωρείς ότι είσαι ειδικός/η στα θέματα των σχέσεων γι’ αυτό και έναν φίλο ή μια φίλη που αντιμετωπίζει συγκεκριμένο πρόβλημα θα τον/ην αφήσεις στα χέρια του συντρόφου σου και εσύ θα ασχοληθείς με τα δικά σου, κάτι που όμως μπορεί να θεωρηθεί «ξεφόρτωμα», γι’ αυτό φρόντισε να δώσεις τις εξηγήσεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Αλλαγή πλεύσης
Η σύνοδος Ερμή-Ουρανού πριμοδοτεί αλλαγές και αναθεωρήσεις τόσο στην καριέρα σου, όσο και στο σπίτι ή την οικογένειά σου. Μην επιμείνεις λοιπόν σε «πάγιες» τακτικές, αφού στην παρούσα συγκυρία θα δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα από εκείνα που θα λύσουν. Παράλληλα, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο μπορεί να βρεθεί σε κατάσταση «έκτακτης ανάγκης».
Ερωτικά
Ελκύεις αυτήν την περίοδο και το αντιλαμβάνεσαι, όμως δε χάνεις και την επιλεκτικότητά σου, προκειμένου να μην είσαι μόνος/η, γι’ αυτό δεν αποδέχεσαι εύκολα τις προτάσεις που σου γίνονται. Καλό είναι να κρατάς τα στάνταρ σου, αν θέλεις μια ουσιαστική αλλαγή στην ερωτική σου ζωή, όμως κάπως πρέπει να γίνει μια αρχή για να ξαναμπείς ζεστός/η στο παιχνίδι, ιδιαίτερα αν έχει περάσει καιρός από τότε που ήσουν με κάποιον/α. Το ένα φέρνει το άλλο, οπότε ξεκίνα και δοκίμαζε. Άλλωστε η πρώτη εκτίμηση μπορεί να είναι και λανθασμένη.
Αν είσαι σε σχέση, καλό θα ήταν, αν πρέπει να πάρεις μια απόφαση που αφορά στα επαγγελματικά σου, να τη συζητήσεις και με το σύντροφό σου, κυρίως αν επηρεάζει την καθημερινότητα και την κοινή σας ζωή γιατί υπάρχει περίπτωση να επιφέρει περισσότερα προβλήματα στην πορεία, από αυτά που θα λύσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
«Ζήτω η διαφορά»!
Η σύνοδος Ερμή-Ουρανού σε καλεί να αναδείξεις την διαφορετικότητα και την πρωτοτυπία σου, απευθυνόμενος/η σε ένα «ειδικό κοινό» κι όχι τόσο στην πλειοψηφία. Επιπλέον, αναμένονται πολλές εκπλήξεις στην καθημερινότητά σου. Παράλληλα, μια συναισθηματική «τρικυμία» δίνει άλλο τόνο στα προσωπικά σου, όπου οι εξελίξεις μπορεί να είναι... ραγδαίες!
Ερωτικά
Τα πράγματα στα ερωτικά σου είναι λίγο περίεργα, ενδεχομένως γιατί εσύ θέλεις κάποιον/α που όμως ενδιαφέρεται για άλλον/η, ενώ μπορεί να υπάρχει ένα πρόσωπο που σε θέλει αλλά δεν ενδιαφέρεσαι εσύ. Αν το δεις από τη θετική πλευρά, υπάρχει μια κινητικότητα που σε κρατά σε εγρήγορση, από την άλλη όμως, σπαταλιέται άσκοπα χρόνος και μάλλον θα πρέπει να βάλεις τα πράγματα κάτω και να δεις τι θα κάνεις. Το πιο σοφό ίσως είναι να στραφείς αλλού.
Αν είσαι σε σχέση, θα προτείνεις στο ταίρι σου να κρατήσετε ουδέτερη στάση σε ένα ζήτημα που πιθανόν να έχει προκύψει με ένα συγγενικό πρόσωπο και να μην ανακατευτείτε, καθώς δεν έχετε συνολική εικόνα της κατάστασης και στο τέλος μπορεί να κατηγορηθείτε κιόλας από την άλλη πλευρά.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Ότι δεν λύνεται, κόβεται


Ο Άρης στους Διδύμους προκαλεί οικογενειακές και επαγγελματικές εντάσεις, που όσο και να σε ταλαιπωρούν, δεν παύουν να σου δίνουν το έναυσμα για να κινητοποιηθείς, ώστε να φέρεις τα πράγματα «στα ίσα τους». Ίσως μάλιστα χρειαστεί να κόψεις τους δεσμούς σου με κάποιον/α που δεν... συμμορφώνεται! Παράλληλα, δρομολογούνται εκπλήξεις στα οικονομικά σου.
Ερωτικά
Ίσως νιώσεις ότι είσαι έτοιμος/η να υποκύψεις στον πειρασμό ενός προσώπου, με το οποίο υπάρχει έντονη έλξη, ενώ τα όμορφα λόγια και οι υποσχέσεις του χτυπάνε «ευαίσθητα σημεία σου». Δεν είναι κακό να δώσεις μια ευκαιρία σε αυτό και τον εαυτό σου, αποδεχόμενος/η την πρότασή του, να δοκιμάσεις και να δεις στην πορεία πώς θα κυλήσουν τα πράγματα, αρκεί να μη βιαστείς να επενδύσεις πάνω του και δεθείς. Κάνε ένα βήμα τη φορά, πριν αρχίσεις να ονειρεύεσαι την κοινή σας ζωή.
Αν είσαι σε σχέση, θα προσπαθήσεις να αποσπάσεις την προσοχή του συντρόφου σου και να τον κάνεις να ξεχάσει όσα ζητήματα τον απασχολούν, έστω και για λίγο, γιατί αυτό το βράδυ έχεις ανάγκη να το νιώσεις αποκλειστικά δικό σου. Εφ’ όσον έχεις βρει το κουμπί του, δε θα δυσκολευτείς ιδιαίτερα.
astrology.gr
Ζώδια 3885140395069823496
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε