Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Δευτέρα 8 Μαίου 2017


Τα Ζώδια Σήμερα Δευτέρα 8 Μαίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Πρακτικές λύσεις.

ΚΡΙΟΣ ♈
Γενικά
Ένα κι ένα κάνουν δύο

Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου αλλά και να αποκομίσεις οφέλη μέσω της εργασίας σου. Ίσως μάλιστα να παίξει ρόλο σε αυτό η έμφασή σου σε κάποιες λεπτομέρειες που μέχρι χθες αρνιόσουν να «κατανοήσεις». Παράλληλα, είναι πιθανό να σου προκύψει μια συνεργασία με ένα έμπειρο άτομο, που διαθέτει ειδικές γνώσεις.
Ερωτικά
Η Σελήνη στον 7° οίκο σου, τον Ζυγό, ενισχύει την αυτοπεποίθηση και τη σεξουαλικότητά σου, οπότε με τέτοιο «πακέτο» στην κατοχή σου, δύσκολα θα περάσεις απαρατήρητος/η σήμερα από το αντίθετο φύλο. Έτσι κι αλλιώς, βρίσκεσαι σε φάση «ανασυγκρότησης» της ερωτικής σου ζωής, οπότε και πρωτοβουλίες παίρνεις και τα ρίσκα σου, αφού η πέραση που έχεις θεωρείται δεδομένη κι αν θέλεις σχέση, στο χέρι σου είναι να την αποκτήσεις, αρκεί να το πάρεις απόφαση.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα έχεις χαλαρή διάθεση και λίγο συμβιβαστική, αφού τουλάχιστον για σήμερα θέλεις να αποφύγεις τις εντάσεις και ανταγωνισμούς και να περάσετε με το ταίρι σου μια όμορφη Κυριακή. Ίσως μάλιστα σε πιάσει και στο φιλότιμο και υποχωρήσεις, κάνοντας μια συζήτηση που μέχρι πρότινος αρνιόσουν.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Απόδοση έργου

Το πρακτικό πνεύμα σου βρίσκει πεδίο εφαρμογής, με συνέπεια να λάβεις χειροπιαστές αποδείξεις των ικανοτήτων σου. Επιπλέον θα οργανωθείς καλύτερα, αυξάνοντας την παραγωγικότητά σου. Παράλληλα, είναι πιθανό να ασχοληθείς με θέματα υγείας και διατροφής, υιοθετώντας μια μέθοδο, που θα σου υποδείξει κάποιος/α ειδικός/η επί του θέματος.
Ερωτικά
Είναι η κατάλληλη μέρα να κάνεις μια παύση, να μείνεις με τον εαυτό σου και να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου, κυρίως όμως να δεις τι θα κάνεις με ένα ερωτικό σου θέμα που φαίνεται ότι σε απασχολεί αρκετά. Καλό θα ήταν ωστόσο να αποφύγεις συζητήσεις και ανταλλαγές απόψεων, αν πιστεύεις ότι θα επηρεαστείς. Έχεις το μαχαίρι και το πεπόνι και κάθε συνέπεια των επιλογών σου θα τη «λουστείς», οπότε οι αποφάσεις πρέπει να παρθούν από εσένα.
Αν είσαι σε σχέση, έχεις τις αμφιβολίες σου για ένα επαγγελματικό σου εγχείρημα ή μια πρόταση που έχει πέσει στο τραπέζι και δεν είσαι σίγουρος/η, αν πρέπει να προχωρήσεις ή όχι. Μοιράσου με το σύντροφό σου τους προβληματισμούς σου κι ίσως σε βοηθήσει να βγάλεις μια άκρη.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Χρήσιμες συμβουλές
Η συνεργασία σου με ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας θα σε κάνει πολύ πιο σοφό/η γύρω από το πώς πρέπει να χειρίζεσαι τις καταστάσεις για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επιπλέον, ένας φίλος ή μια φίλη μπορεί να σου δώσει χρήσιμες συμβουλές σχετικές με την ευεξία σου. Παράλληλα, στην δουλειά σου θα έχεις την στήριξη ενός συλλογικού φορέα.
Ερωτικά
Με αρκετή ζωντάνια και κέφι θα είσαι σήμερα και με διάθεση να κάνεις τις βόλτες σου, να συναντήσεις κόσμο, γενικά να επικοινωνήσεις. Η περίοδος της εσωστρέφειάς σου έχει τελειώσει και μαζί με το άνοιγμα του καιρού, θέλεις κι εσύ να κάνεις το δικό σου, σε πρόσωπα και ενδιαφέροντα που θα σε ανανεώσουν. Μια γνωριμία μέσω του κοινωνικού σου περιβάλλοντοςπάντως θα σε κινητοποιήσει να προσπαθήσεις περισσότερο και για τη βελτίωση της ερωτικής σου ζωής.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, πρωταρχικό στοιχείο για σένα είναι να υπάρχει αμεσότητα και αλληλοκατανόηση στην εκάστοτε σχέση σου για να είναι πιο εύκολη κι η αντιμετώπιση διαφόρων καταστάσεων που προκύπτουν και σήμερα σε ένα θέμα που θα ανακύψει θα αποδείξει περίτρανα πόσο σημαντικά είναι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Κατάστρωση πλάνου


Η ιεράρχηση των προτεραιοτήτων σου θα σε βοηθήσει να καταστρώσεις το επαγγελματικό πλάνο σου, έχοντας πλέον μια αρκετά καθαρή εικόνα για το τι μπορείς να περιμένεις. Ίσως μάλιστα να συμβάλλει σε αυτό και η γνωμοδότηση ενός ειδικού. Παράλληλα, θα έχεις την ευκαιρία να πληροφορηθείς για κάποιες κρυφές πτυχές του παρελθόντος.
Ερωτικά
Πιθανόν να τρέφεις ήδη ελπίδες ή οι προσδοκίες σου για ένα πρόσωπο που γνώρισες να είναι υψηλές και να άρχισες να κάνεις σχέδια για ένα κοινό μέλλον. Καλό θα ήταν όμως να μην προτρέχεις και να αποφύγεις πιέσειςκαι παρορμητικές κινήσεις. Άφησε τα πράγματα να εξελιχθούν, ώστε να αποκτήσεις μια συνολική εικόνα του χαρακτήρα του γιατί υπάρχει πιθανότητα, εξ αιτίας της ανάγκης σου για συντροφικότητα, να βλέπεις όπως θέλεις τα πράγματα. Μπορεί τελικά και να μη σου κάνει...
Αν είσαι σε σχέση, η κυκλοθυμία σου θα είναι έντονη, οπότε, αν νιώθεις μια συναισθηματική φόρτιση να σε καταλαμβάνει, καλύτερα να αποφύγεις να συζητήσεις ένα οικογενειακό ή θέμα του σπιτιού με τον σύντροφό σου γιατί το πιο πιθανό είναι να τσακωθείτε.

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Απόκτηση δεξιοτήτων

Η επιπλέον κατάρτισή σου θα σε βοηθήσει να ανταποκριθείς επάξια στα καθήκοντά σου, αφού κάποιες τεχνικές δυσκολίες που είχες θα αποτελέσουν παρελθόν. Μπορεί ακόμη να λάβεις μια ουσιαστική νομική βοήθεια. Παράλληλα, μια οικονομική υπόθεση που σε ταλαιπωρούσε, φαίνεται να μπαίνει σε φάση ρύθμισης, αφήνοντάς σου πλέον το πεδίο ελεύθερο.
Ερωτικά
Η ανάγκη σου να συγκεντρώνεις την προσοχή των άλλων πάνω σου, σήμερα θα εκπληρωθεί και θα είσαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος/η, αφού διάφορα πρόσωπα θα κρέμονται από τα χείλη σου ή θα εντυπωσιαστούν από την παρουσία σου και θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την... εύνοιά σου. Το θέμα είναι να μην στέκεσαι μόνο στις κολακείες, αλλά να ζητάς κάτι περισσότερο, αν θέλεις να αλλάξει ουσιαστικά η ερωτική σου ζωή και να υπάρξουν μελλοντικές προοπτικές. Τα λόγια τα παίρνει ο άνεμος...
Αν είσαι σε σχέση, θα ήταν καλύτερα να κινηθείς πιο διπλωματικά και να μην επιμείνεις, αν δεις ότι ο σύντροφός σου έχει πρόβλημα και αρνείται να αποδεχτεί την άποψή σου για ένα στενό σας συγγενή ή για ένα γραφειοκρατικό ή νομικό σας ζήτημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Είσαι ο... ειδήμων της ημέρας!
Ο ρόλος σου γίνεται πρωταγωνιστικός και θα έχεις την ευκαιρία να δείξεις στους άλλους πόση σημασία έχουν τελικά ορισμένες λεπτομέρειες. Αλλά κι εσύ θα δικαιωθείς από την προνοητικότητά σου σε ένα οικονομικό ζήτημα. Παράλληλα, ένας «παλιός» θα σε βοηθήσει να δικτυωθείς επαγγελματικά, ίσως μάλιστα να πρόκειται για την αναβίωση μιας συνεργασίας.
Ερωτικά
Ίσως συνειδητοποιήσεις ότι έχεις κάποιες βαθύτερες ερωτικές επιθυμίες, τις οποίες ενδεχομένως δεν έχεις εκφράσει ποτέ ή δεν τις έχεις αποδεχτεί, ίσως εξ αιτίας των αναστολών σου και της τάσης σου να μην ξεφεύγεις από το μέτρο. Ωστόσο, όσο τις κρατάς μέσα σου τόσο πιο έντονες γίνονται και σου δημιουργούν την αίσθηση του ανικανοποίητου. Σήμερα, μέσω ενός προσώπου που θα σε προσελκύσει, μπορεί να προκληθείς να βγάλεις τουλάχιστον ένα μέρος τους.
Αν είσαι σε σχέση, το οικονομικό σου άγχος επιστρέφει και με δεδομένο ότι από αύριο θα ξεκινά μια ακόμα εργάσιμη εβδομάδα, θα κάνεις λογαριασμούς με το πόσα χρήματα πρέπει να δώσεις και πόσα θα σου μείνουν, κάτι που θα δυσαρεστήσει το ταίρι σου που περίμενε να περάσετε πιο ευχάριστα την Κυριακή σας.

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Μια ωφέλιμη συνεργασία
Όλα μπορεί να εξελιχθούν καλύτερα αν κινηθείς στην λογική του αμοιβαίου συμφέροντος. Ίσως μάλιστα να σου γίνει και μια πρόταση που θα πιστοποιήσει την επαγγελματική και οικονομική πρόοδό σου. Παράλληλα, το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε παραδοσιακές μεθόδους και τεχνικές που μπορούν να εφαρμοστούν στην δουλειά σου, επιφέροντας θετικά αποτελέσματα.
Ερωτικά
Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου θα έχεις την ανάγκη να ανανεωθείς ψυχολογικά αλλά και εμφανισιακά γι’ αυτό θέλεις να κάνεις αλλαγές στην εικόνα ή το στιλ σου, που θα σε κολακεύουν περισσότερο και φυσικά θα συγκεντρώσουν τα βλέμματα του αντίθετου φύλου πάνω σου. Ωστόσο, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να αποβάλλεις το δισταγμό και τις αμφιταλαντεύσεις σου και να πάρεις περισσότερες πρωτοβουλίες γιατί την εύνοια στον ερωτικό τομέα, τουλάχιστον αυτήν την εποχή, την έχεις, όπως κι αν είσαι...
Αν είσαι δεσμευμένος/η, αν θέλεις να αλλάξεις τα κακώς κείμενα και να δώσεις φρέσκια πνοή στη σχέση σου, ξεκίνα από τα μικρά αλλά βασικά της καθημερινότητας και μην ψάχνεις κάτι ιδιαίτερα συναρπαστικό που θα φέρει μεν βελτίωση, αλλά θα είναι προσωρινή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Εκσυγχρονισμός των μέσων που χρησιμοποιείς
Μια επαγγελματική συνεργασία μπορεί να σου «λύσει τα χέρια», ιδιαίτερα αν γίνει με άτομα ή φορείς που διαθέτουν μια τεχνογνωσία που σου λείπει. Επιπλέον μπορείς να αναβαθμίσεις τον εξοπλισμό σου. Παράλληλα βέβαια, η επαναφορά μιας παλιάς προσωπικής υπόθεσής σου στο προσκήνιο θα σε αναγκάσει να δώσεις τις εξηγήσεις που... οφείλεις!
Ερωτικά
Αν νιώθεις ότι έχεις βαρεθεί κάποιες καταστάσεις ή έχεις αρχίσει να κουράζεσαι από την αναποφασιστικότητα ενός προσώπου, ίσως σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να κάνεις ένα διάλειμμα για να πάρεις μια ανάσα. Πολύ σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις που θα σε ικανοποιήσουν. Ως τότε, φρόντισε περισσότερο τον εαυτό σου και τις ανάγκες του, χαλάρωσε και επαναφόρτισε την ενέργειά σου γιατί πρέπει να είσαι ακμαίος/α και στις επάλξεις για να αντεπεξέλθεις με τον καλύτερο τρόπο.
Αν είσαι σε σχέση, η κούραση που μπορεί να νιώθεις είναι περισσότερο ψυχολογική, παρά σωματική και το μόνο που μπορείς να κάνεις για να ξεκουραστείς και να ξαλαφρώσεις απ’ ό,τι σε βαραίνει είναι να αφεθείς στη φροντίδα και τα χάδια του ανθρώπου σου...

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Εκτός από το συναισθηματικό της πλαίσιο, μια προσωπική σου σχέση φαίνεται να αποκτά και μια διακριτή χρησιμότητα, είτε στα επαγγελματικά σου, είτε στην καθημερινότητά σου, ίσως μάλιστα να βρεις και τον άνθρωπο που θα μπορέσει να σε βάλει σε μια... τάξη! Παράλληλα, είναι πιθανό να ρυθμιστεί ένα περιουσιακό θέμα, ύστερα από τις αναγκαίες διαβουλεύσεις.
Ερωτικά
Μπορεί να έχεις κουραστεί από τα μπρος-πίσω και την αναποφασιστικότητα ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει, αλλά αν πιέσεις την κατάσταση δεν αποκλείεται να σου γυρίσει μπούμερανγκ. Σκέψου ότι πιθανόν να θεωρεί ότι η όποια απόφασή του έχει βαρύτητα και πρέπει να σκεφτεί καλά πριν κάνει το οποιοδήποτε βήμα. Γι’ αυτό δώσε του χρόνο και ταυτόχρονα ασχολήσου με άλλα ενδιαφέροντα για να αποσπάσεις την προσοχή σου και να μη νιώθεις ότι βρίσκεσαι στην αναμονή.
Αν είσαι σε σχέση και οι δυο έχετε ανάγκη να ξεφύγετε από τις πιέσεις και τα προβλήματα τις καθημερινότητας, γι’ αυτό όταν βρίσκεστε μαζί, καλό θα ήταν να τα ξεχνάτε όλα και να επικεντρώνεστε στο πώς θα περάσετε καλύτερα, κυρίως να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και σας γεμίζουν ενέργεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Συνδυασμός νέου και παλαιού
Σήμερα θα σου δοθεί η ευκαιρία να μάθεις περισσότερα για τον «παλαιό» κόσμο, τα ήθη του αλλά και τις κατασκευαστικές τεχνικές που ακολουθούσε. Ίσως μάλιστα να σου μπουν και κάποιες ιδέες για το πώς θα μπορούσες να επαναφέρεις το «χθες» στο σήμερα, συνδυάζοντας την παράδοση με την λειτουργικότητα, είτε στην δουλειά σου, είτε στο σπίτι σου.
Ερωτικά
Από δυσκολίες γνωρίζεις καλά, ενδεχομένως καλύτερα από τον καθένα, οπότε αν βρεις τοίχο στο δρόμο σου προς την κατάκτηση ενός ατόμου, δε χρειάζεται να σε πάρει από κάτω, ούτε και να παρατήσεις τις προσπάθειες. Προφανώς δεν ήταν για σένα. Κάνε λοιπόν αναστροφή και άλλαξε κατεύθυνση. Αν διατηρήσεις την πίστη σου στον εαυτό σου και εκμεταλλευτείς την εύνοια που έχεις, σύντομα θα φτάσεις στον τελικό προορισμό σου.
Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποια σχέδια με το σύντροφό σου σήμερα, όμως προσπάθησε να φανείς πιο συνεργάσιμος/η και συζήτα την άποψή του, ακόμα κι αν διαφωνείς κάθετα. Ίσως τελικά να μην έχει τόσο άδικο, όσο σου φάνηκε αρχικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Όλα σε τάξη
Η εκμάθηση μιας νέας τεχνικής θα σε βοηθήσει να απλουστεύσεις την καθημερινότητά σου αλλά και να οργανωθείς στο επαγγελματικό πεδίο. Επιπλέον καλείσαι να βάλεις σε μια τάξη τον προσωπικό σου χώρο, υιοθετώντας έξυπνες και λειτουργικές εφαρμογές. Παράλληλα, στα προσωπικά σου μπορεί να επανεμφανιστεί ένα πρόσωπο από το παρελθόν.
Ερωτικά
Σήμερα θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες για μια ενδιαφέρουσα γνωριμία με άτομο που ταιριάζετε σε νοοτροπία και ιδέες, κάτι που είναι σημαντικό για σένα και γι’ αυτό θα ενθουσιαστείς μαζί του. Επειδή όμως θα καταλάβεις στην πορεία ότι ενδιαφέρεται πρωτίστως για σχέση, ίσως διστάσεις να προχωρήσεις. Αλλά, αν κάτσεις να το σκεφτείς περισσότερο θα δεις ότι είναι απλά ο φόβος της δέσμευσης που σε μπλοκάρει και τίποτα άλλο.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα κάνετε μια συζήτηση με το ταίρι σου σε γενικά καλό κλίμα κι ενδεχομένως να κουβεντιάσετε περισσότερο μια ιδέα που έχετε και θέλετε να τη βάλετε μπρος αυτήν την περίοδο. Επειδή όμως δεν είναι και πολύ πρακτικό άτομο, καλό θα ήταν εκεί να κάνεις πίσω.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Συνθήκη ειρήνης


Θα έχεις την ευκαιρία να ρυθμίσεις ένα οικογενειακό ή περιουσιακό ζήτημα, δίνοντας ένα –έστω και προσωρινό– τέλος σε κόντρες και αψιμαχίες που χαλούσαν διαρκώς το κλίμα στο σπίτι σου. Παράλληλα, φαίνεται να μπαίνουν σε μια τάξη τα οικονομικά σου, ύστερα από την παρέμβαση ενός ειδικού που σου υποδεικνύει το τι ακριβώς πρέπει να πράξεις.
Ερωτικά
Θα έχεις μια συναισθηματική φόρτιση σήμερα που ενδεχομένως να μεγαλώσει την ανάγκη σου για να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο και να μοιραστείς τη ζωή σου. Το θέμα όμως είναι ότι με τις μετοχές σου να ανεβαίνουν συνεχώς, έχεις κι αρκετές επιλογές που, αντί να σε ευχαριστούν, σου δημιουργούν αναποφασιστικότητα και δεν μπορείς να καταλήξεις ποιος/α είναι ιδανικός/η υποψήφιος/α για τη συγκεκριμένη... θέση. Ο καλύτερος οδηγός θα είναι πάντα η διαίσθησή σου, γι’ αυτό αφήσου πάνω της.
Αν είσαι σε σχέση και κρατάς για τον εαυτό σου τι θέλεις και τι όχι, μην περιμένεις ο σύντροφός σου να το μαντέψει και να ανταποκριθεί. Δημιούργησε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να σου είναι πιο εύκολο να αποκαλύψεις τα... μυστικά σου, αλλιώς θα περιμένεις πολύ.
astrology.gr


Ζώδια 4324817514547578820
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε