Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 6 Μαίου 2017


Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 6 Μαίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

 Αίσθηση περιορισμού.

ΚΡΙΟΣ ♈

Γενικά
Μεγαλύτερη εσωστρέφεια


Η ημέρα συστήνεται για εσωστρεφείς δράσεις, όπως διάβασμα και μελέτη ή για λεπτομερείς εργασίες, που δεν μπορούν να γίνουν εύκολα μέσα στην ροή της καθημερινότητας. Επιπλέον, καλείσαι να αξιολογήσεις τις σχέσεις σου με γνωστούς ή συγγενείς, κρατώντας εκείνες που αποδείχτηκαν ανθεκτικές και προπάντων αξιόπιστες στον χρόνο.
Ερωτικά
Συνήθως στα ερωτικά σου λειτουργείς αυθόρμητα, χωρίς να πολυσκέφτεσαι, σήμερα όμως ίσως νιώσεις ότι είναι αναγκαίο να κάνεις μια παύση από την ενεργό δράση και να μετρήσεις τα υπέρ και τα κατά μιας κατάστασης. Δεν αποκλείεται μάλιστα να ζητήσεις βοήθεια από ένα πολύ δικό σου άτομο για να σου πει και τη δική του γνώμη. Τώρα, αν θα την ακολουθήσεις είναι άλλο θέμα, καλό θα ήταν όμως να λάβεις υπόψη σου κάποια από αυτά που θα σου πει.
Αν είσαι σε σχέση, καθώς η υπομονή δεν είναι το δυνατό σου σημείο ίσως εκνευριστείς από ένα θέμα της δουλειάς σου που θα επηρεάσει γενικά τη διάθεσή σου και όταν βρεθείς με το ταίρι σου, θα είσαι κάπως βαρύς/α και δε θα έχεις όρεξη για τίποτα.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
«Ουκ αν λάβεις...»


Τα έξοδά σου αυξάνονται, ίσως μάλιστα να προκύψουν και κάποια που δεν ήταν στο πρόγραμμα, με συνέπεια να «στριμωχτείς» οικονομικά. Κι αν επείγει να πληρώσεις μια υποχρέωση, το πιο εφικτό είναι να πουλήσεις κάτι που δεν χρειάζεσαι άμεσα. Επιπλέον, φαίνεται πως στην δουλειά σου «ψήνεται» μια μείωση αποδοχών.
Ερωτικά
Το μότο σου είναι «αργά βαδίζω, ζωή κερδίζω» και το εφαρμόζεις και στα ερωτικά σου, αφού δε βιάζεσαι και κάνεις ένα βήμα τη φορά. Αυτός είναι ο χαρακτήρας σου, οπότε όσο κι αν σου λένε φίλοι ή δικοί σου άνθρωποι ότι έτσι χάνεις ευκαιρίες, δεν μπορείς να τον αλλάξεις. Σήμερα πάντως ίσως σου βγει σε καλό, καθώς θα κάνεις μια γνωριμία με ένα πρόσωπο αρκετά σοβαρό και συγκροτημένο που θα εκτιμήσει την στωικότητά σου, πιθανόν γιατί θα νιώσει ότι δεν το πιέζεις.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, η σχέση σου κυλά, με τα πάνω της και τα κάτω της, όπως συμβαίνει σε όλες, οπότε, αφού δεν υπάρχουν εκπλήξεις, για σένα όλα είναι μια χαρά. Μην τη βάζεις όμως στον... αυτόματο και ξενοιάσεις γιατί λογικό είναι να δημιουργηθούν αντιδράσεις από την άλλη πλευρά. 
ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Αναγνώριση των λαθών
Με τον Κρόνο απέναντί σου, τα καλά νέα είναι ότι μια σοβαρή συζήτηση μπορεί να διευθετήσει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, έστω και σε έναν μίνιμουμ βαθμό. Αν όμως έχεις σφάλει, τότε θα κληθείς να πληρώσεις και το αντίστοιχο «τίμημα» ζητώντας ενδεχομένως συγνώμη από εκείνον/η που έθιξες με την συμπεριφορά ή τις επιλογές σου.
Ερωτικά
Το ότι σου αρέσει να παίζεις και να φλερτάρεις γενικώς, δε σημαίνει ντε και καλά ότι έχεις κάτι πονηρό στο μυαλό σου ή αναζητάς μια σχέση. Πειραματίζεσαι, ψάχνεις και καταγράφεις πληροφορίες. Τώρα, αν εμφανιστεί κάποιος/α που θα κεντρίσει το μυαλό σου - γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό- σαφώς και δε θα τον/ην αφήσεις να σου ξεγλιστρήσει. Σήμερα ίσως βρεις ένα πρόσωπο με το οποίο θα υπάρχει μια αμεσότητα στην επικοινωνία, αλλά θα έχεις τις αμφιβολίες σου, αν στα άλλα ταιριάζετε.

Αν είσαι σε σχέση, ίσως φτιάξετε ένα χρονοδιάγραμμα με το ταίρι σου για κάποιες εργασίες στο σπίτι που είναι απαραίτητες. Επειδή ωστόσο κανείς από τους δυο σας δεν έχει απεριόριστο χρόνο για να τις αναλάβει εξ ολοκλήρου, θα πρέπει να τις μοιραστείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Επιπλέον καθήκοντα
Σήμερα δεν αποκλείεται να σου βγει όλη η κούραση μαζεμένη, με συνέπεια να μην κάνεις πολλά από εκείνα που είχες σχεδιάσει. Αλλά και εντελώς καλά να είσαι, φαίνεται να σε περιμένουν μια σειρά από καθήκοντα που μάλλον θα αποδειχθούν πιο βαριά από όσο υπολόγιζες κι αν τα «φορτωθείς» όλα επάνω σου, δεν θα αργήσει η στιγμή που θα «καταρρεύσεις»
Ερωτικά
Όσο κι αν προσπαθείς να βάλεις το μυαλό σου μπροστά για να πάρεις συγκεκριμένες αποφάσεις, δε θα τα καταφέρεις, αφού το συναίσθημα είναι αυτό που καθορίζει τις κινήσεις και τις επιλογές σου. Γι’ αυτό σήμερα θα νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε αδιέξοδο, καθώς άλλα θα λέει η λογική κι άλλα η καρδιά σου. Καλό θα ήταν πάντως να ηρεμήσεις και να μην σκέφτεσαι τίποτα γιατί όσο πιο πολύ πιέζεσαι, τόσο περισσότερο μπλέκεσαι.


Αν είσαι σε σχέση, θα προσπαθήσεις να τηρήσεις το πρόγραμμα που έχεις βάλει γιατί θέλεις να ολοκληρώσεις κάποιες δουλειές και να ξενοιάσεις. Προτιμάς όμως να φας τώρα λίγο από τον χρόνο σου, ώστε να μπορέσεις μετά να ασχοληθείς απερίσπαστος/η με το ταίρι σου. 
ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Αναπόφευκτα εμπόδια
Σύνθετα προβλήματα ζητούν την λύση τους, με συνέπεια να σου «κοπεί» λίγο η φόρα, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα όλα εκείνα που σε ευχαριστούν, είτε πρόκειται για χόμπι και ανάλογες δράσεις είτε για... ερωτικές επιθυμίες. Ίσως μάλιστα να υπάρξει και μια στενόχωρη εξέλιξη στα προσωπικά σου. Μπορείς ωστόσο να «ξεφύγεις» μέσα από ένα ταξίδι ή μια εκδρομή
Ερωτικά
Η μέρα δεν προδιαθέτει για ντόρο και εντυπωσιασμούς και καλά θα κάνεις να αφουγκραστείς το κλίμα και να κινηθείς μέσα σε νορμάλ πλαίσια, κυρίως αν θέλεις να κερδίσεις το ενδιαφέρον ενός προσώπου που σου αρέσει πολύ. Εφ’ όσον μάλιστα βλέπεις ότι είναι μετρημένο και σοβαρό, θα πρέπει κι εσύ να δείξεις την ωριμότητα και την αξιοπιστία σου γιατί έτσι θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να το κατακτήσεις.


Αν είσαι σε σχέση, έτοιμος/η για αγορές ήσουν τώρα στις εκπτώσεις κι ενδεχομένως να δυσαρεστηθείς από τον... πάγο που θα σου βάλει ο σύντροφός σου, καθώς υπάρχουν άλλες, επιτακτικές ανάγκες κι υποχρεώσεις που πρέπει να καλυφθούν άμεσα και φυσικά οι δικές σου έπονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Τα βάσανα των άλλων
Ανήκεις μάλλον στους δικαιωμένους της ημέρας κυρίως λόγω του προνοητικού σου πνεύματος και του επαγγελματισμού με τον οποίο αντιμετωπίζεις κάθε θέμα σου. Από την άλλη πλευρά όμως θα χρειαστεί να συνδράμεις έναν δικό σου άνθρωπο που είτε φέρθηκε... λιγουλάκι επιπόλαια είτε αντιμετωπίζει ένα σχετικά σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Ερωτικά
Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου 

θα είσαι αρκετά κοινωνικός/η και πρόθυμος/η να ξανοιχτείς και να γνωρίσεις καινούργιο κόσμο, όχι μόνο για να διευρύνεις τον κύκλο σου ή για επαγγελματικούς λόγους, αλλά και για ερωτικούς, αφού όσο περισσότερο κυκλοφορείς, τόσο αυξάνεις τις πιθανότητες να βρεις κάποιον/α που θα σου ταιριάζει. Σήμερα ιδίως θα σου είναι πιο εύκολο να βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό, να αναδείξεις τα προσόντα σου, γι’ αυτό και θα έχεις και τα τυχερά σου, καθώς κάποιος/α θα σε προσεγγίσει και θα θελήσει να αποκτήσει στενότερη επαφή μαζί σου.


Αν είσαι σε σχέση, θα προτείνεις στο ταίρι σου να το βοηθήσεις να ολοκληρώσει μια εργασία που έχει αναλάβει κι αυτό θα δεχτεί. Καλό θα ήταν όμως να μην αρχίσεις τις υποδείξεις και την κριτική γιατί θα εκνευριστεί και στο τέλος μπορεί και να τσακωθείτε.

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
«Υπάρχει κι ένα μονοπάτι πονηρό...»


Κάποια πράγματα μπορεί να φαίνονται εύκολα αλλά τελικά δεν είναι και... τόσο! Καλό είναι λοιπόν να κινηθείς μετά προσοχής χωρίς «φανφάρες» και δηλώσεις. Επιπλέον, είναι σκόπιμο να έχεις μαζί σου όλα τα αναγκαία έγγραφα, ενώ να ξέρεις πως αν παρανομήσεις ή κάνεις κάτι παράτυπο, μάλλον θα σε «τσιμπήσουν» χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Ερωτικά
Θα σε καταλάβει μια βαρεμάρα σήμερα, γι’ αυτό θα βιάζεσαι να ξεμπερδέψεις μια ώρα αρχύτερα με ό,τι έχεις να κάνεις και να μαζευτείς στο σπίτι σου. Δεν αποκλείεται όμως το βράδυ, μετά από αρκετές πιέσεις, να πειστείς να βγεις με ένα φίλο σου, όπου το κυρίαρχο θέμα συζήτησης θα είναι τα ερωτικά σας. Ίσως μάλιστα σου γίνει και μια κρούση από ένα πρόσωπο που όμως θα σε βάλει σε σκέψεις, γιατί θα σου αρέσει μεν, αλλά θα διαισθανθείς ότι κάτι σου κρύβει.


Αν είσαι σε σχέση, είναι η κατάλληλη εποχή να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής και άσκησης, κυρίως αν πήρες κάποια κιλά το Πάσχα, ωστόσο μην πιέσεις τον σύντροφό σου να σε ακολουθήσει. Κάνε εσύ αυτό που θεωρείς σωστό για σένα κι άφησέ τον στην ησυχία του. Μπορεί να το κάνει από μόνος του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
«Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι»
Με τις μελετημένες κινήσεις σου και την γνώση του παρασκηνίου, μπορεί να φτάσεις στον προορισμό σου ή να πετύχεις τον στόχο σου πολύ πιο γρήγορα από κάποιους... βιαστικούς! Επιπλέον, το οικονομικό σου δαιμόνιο θα σε προστατέψει από τις κακοτοπιές, ενώ δεν αποκλείεται να ωφεληθείς από μια πώληση, έστω κι αν αργήσει να ολοκληρωθεί.
Ερωτικά
Είναι ευκαιρία σήμερα, Παρασκευή, να κανονίσει να βρεθείς με ένα άτομο που γνωριστήκατε πρόσφατα, αν μη τι άλλο για να περάσετε ένα ευχάριστο βράδυ και να μιλήσετε περισσότερο για τα γούστα, τις ιδιαιτερότητες του χαρακτήρα σας και γενικά να μοιραστείτε πιο προσωπικές πληροφορίες. Σίγουρα δε θα βγάλεις και τα εσώψυχά σου, φρόντισε όμως να αναφέρεις κι εσύ κάποιες προτιμήσεις σου ή άλλα δικά σου και όχι μόνο να το ρωτάς, γιατί θα νιώσει ότι το ανακρίνεις.


Αν είσαι σε σχέση, προτιμάς να κάτσετε απόψε στο σπίτι να ξεκουραστείτε κι αν είναι να βγείτε αύριο, όμως δε θα πολυαρέσει στο ταίρι σου που περίμενε μια βραδινή έξοδο, γι’ αυτό κι ίσως στραβώσει λίγο, αλλά εφ’ όσον ξέρει ότι δε θα αλλάξεις γνώμη, τελικά θα το αποδεχτεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Γενική... επιστράτευση!


Μια «συμφωνία ρουτίνας» μπορεί να κρύβει παγίδες και αν σκέφτεσαι να την προχωρήσεις μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτείς. Ίσως μάλιστα να προκύψει μια «εμπλοκή» για τεχνικούς ή τυπικούς λόγους. Επιπλέον, να θυμάσαι ότι θα κριθείς σχετικά αυστηρά για τις επιλογές σου, οπότε «ξεσκόνισε» τις δεξιότητές σου και βγάλε τον καλύτερο εαυτό σου.
Ερωτικά
Παρότι Παρασκευή, κάποιες επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα σε κρατήσουν ως αργά και θα νιώσεις κουρασμένος/η ακόμα και για να κάνεις τα πιο απλά πράγματα. Με το κατάλληλο κίνητρο όμως θα ξαναβρείς τη χαμένη σου ενέργεια κι όχι μόνο. Μπορεί να προκύψει συνάντηση με ένα πρόσωπο που έχεις έρθει πιο κοντά ή οι φίλοι σου να σε παρασύρουν σε μια έξοδο και εκεί να γνωρίσεις κάποιον/α που θα σου κεντρίσει την περιέργεια, οπότε θα ξεχάσεις και κούραση και τα πάντα.
Αν είσαι σε σχέση, αν θέλεις να σου μείνει χρόνος να περάσεις με το ταίρι σου και να το ευχαριστηθείς, είναι απαραίτητο να βάλεις προτεραιότητες και να μην προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα μαζί γιατί κάθε λάθος από τη βιασύνη θα σε καθυστερήσει περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Λάβε το αντίτιμο


Μια ακόμη δικαίωσή σου θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα, αλλά τι να το κάνεις όταν έχεις προειδοποιήσει επανειλημμένα για τα προβλήματα που έρχονται και κανείς δεν σου έδινε σημασία; Το κακό μάλιστα είναι ότι πάλι εσύ θα επωμιστείς την ευθύνη για να καθαριστεί «η κόπρος του Αυγεία», μην το κάνεις όμως χωρίς έμπρακτο αντάλλαγμα.
Ερωτικά
Το να κάτσεις να κάνεις συζήτηση με κάποια άτομα του περιβάλλοντός σου για τα ερωτικά σου είναι μάλλον άσκοπο, αφού γνωρίζεις εκ των προτέρων ότι οι αντιλήψεις σας είναι τελείως διαφορετικές και μόνιμα καταλήγετε σε διαφωνία. Ίσως, λοιπόν, είναι προτιμότερο σήμερα να αποφύγεις οποιαδήποτε αναφορά σε ένα φλερτ ή το ενδιαφέρον σου για κάποιον/α, αν κυρίως δεν είναι ακόμα σίγουρο, για να μη χαλαστείς.
Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να έχεις έντονη διαφωνία με το σύντροφό σου για ένα θέμα που αφορά σε συγγενικό σας πρόσωπο ή η άποψή σου γι’ αυτό να μην του αρέσει καθόλου και κάπως να ψυχρανθείτε. Εφ’ όσον όμως διακρίνεις μια ευαισθησία από την πλευρά του καλό θα ήταν να μην επιμείνεις άλλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Κάθε πράγμα στην ώρα του
Αυτό που λαχταράς και περιμένεις περισσότερο απ’ όλα αργεί να έρθει κι όλη αυτή η αναμονή σε κουράζει. Εκμεταλλεύσου ωστόσο το κενό για να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα με τον άνθρωπο που αγαπάς, λύνοντας τις παρεξηγήσεις, πριν πάρουν έκταση. Παράλληλα, φρόντισε να μην «σε πιάσουν Κώτσο» και επωμιστείς συλλογικές ευθύνες που δεν σου αναλογούν.
Ερωτικά
Δεν σου αρέσει να πιέζεσαι ή να ακολουθείς συγκεκριμένα μοντέλα στα ερωτικά σου, γι’ αυτό και είναι πιθανό να κρατήσεις αποστάσεις από ένα πρόσωπο που δεν αφήνεται να ζήσει την όλη κατάσταση γιατί ακολουθεί συγκεκριμένους κανόνες και με τον τρόπο του σε βάζει κι εσένα στο ίδιο τριπάκι. Σαφώς και πιστεύεις ότι κάποια πράγματα είναι αναγκαία να γίνονται, αλλά το θέμα για σένα είναι να σε εμπνέει κι όχι να τα κάνεις επειδή έτσι κάνουν όλοι οι άλλοι.
Αν είσαι σε σχέση, δε χαίρεσαι όταν χρειάζεται να διευθετήσεις πρακτικά θέματα, αλλά με το να αντιδράς και να εκνευρίζεις και το ταίρι σου κάνεις τα πράγματα χειρότερα. Αφού ξέρεις ότι είναι σημαντικά, αποδέξου το. Όλα μια κατάσταση του μυαλού είναι...

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Οι πιέσεις εντείνονται

Τόσο στο σπίτι, όσο και στη δουλειά σου γίνονται πράγματα που σε κουράζουν ή σε «φορτώνουν» ψυχολογικά και το θέμα είναι ότι αυτή η κατάσταση όχι μόνο δείχνει να διαιωνίζεται, αλλά αποκτά ακόμη πιο πιεστικά χαρακτηριστικά. Και δεν πρόκειται να ξεμπλέξεις, αν δεν αποδώσεις «τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ»!
Ερωτικά
Με τη Σελήνη απέναντί σου, στην Παρθένο, καλείσαι να συμμαζέψεις το μυαλό σου και να μην αφεθείς να σε παρασύρουν σκέψεις και συναισθήματα για ένα πρόσωπο για το οποίο γνωρίζεις πολύ λίγα. Εφ’ όσον δεν ξέρεις καν τι είναι ή ποια είναι η ερωτική του κατάσταση, καλό θα ήταν να μην αρχίσεις τα όνειρα, γιατί μπορεί να απογοητευτείς. Προσπάθησε μάθεις μέσω κοινών γνωστών ή φίλων γι’ αυτό, να πάρεις κάποιες χρήσιμες πληροφορίες και μη στέκεσαι μόνο στο τι αισθήματα σου προκαλεί.
Αν είσαι σε σχέση, κινείσαι στους δικούς σου χρόνους και με τις δικές σου ταχύτητες γι’ αυτό δεν θα κρύψεις την ενόχλησή σου, αν ο σύντροφός σου σε πιέσει για κάποια πράγματα που θεωρεί απαραίτητο να γίνουν, κάτι που εσύ διαφωνείς και πιστεύεις ότι υπερβάλλει, επειδή αγχώνεται.
astrology.gr


Ζώδια 4474792854491539968
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε