Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 5 Μαίου 2017


Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 5 Μαίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

Αγωνιστικό κλίμα.

ΚΡΙΟΣ ♈
Γενικά
Ένα ρίσκο σου «βγαίνει»
Σήμερα, ευνοούνται τα οικονομικά σου και μπορεί να πάρεις μια σχετικά ριψοκίνδυνη πρωτοβουλία που θα σου φέρει κέρδη. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να επικεντρωθείς σε όλα εκείνα τα «μικρά» πράγματα που συχνά ορίζουν την καθημερινότητά σου, από τις δουλειές που πρέπει να γίνουν, μέχρι ζητήματα διατροφής και ευεξίας
Ερωτικά
Καθώς ο Ερμής γυρνά ορθόδρομος στο ζώδιό σου, θα έχεις αρκετές δουλειές και εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετηθούν και μάλιστα άμεσα, κάτι που μπορεί να σε εκνευρίσει, καθώς άλλα ήταν τα σχέδιά σου κι απ’ ό,τι φαίνεται μάλλον δε θα σου βγουν. Ερωτικά, ωστόσο, τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν αρκετά καλά ή τουλάχιστον αυτό αισθάνεσαι, αφού το πρόσωπο που θέλεις δείχνει να ανταποκρίνεται, παρότι τον τελευταίο καιρό έμοιαζε δύσκολο να το κατακτήσεις και πλέον όλοι οι δρόμοι για κάτι περισσότερο είναι ανοιχτοί.

Αν είσαι σε σχέση, επειδή θα είσαι αγχωμένος/η από διάφορες υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και στενεύουν τα χρονικά περιθώρια, ίσως τα βάλεις άδικα με το σύντροφό σου, κάνοντάς του παρατηρήσεις ή κριτική για ένα θέμα που είναι μάλλον ασήμαντο.


ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Άμεση δράση




Οι καταστάσεις σε ωθούν να ενεργοποιηθείς άμεσα, προκειμένου να δώσεις λύση σε ένα οικονομικό ζήτημα που προκύπτει και τελικά μπορεί να αποκομίσεις ένα σημαντικό όφελος, ύστερα από έναν κύκλο εντάσεων και διεκδικήσεων. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο τονίζει τις πιο δημιουργικές πλευρές σου και σε βοηθά να περάσεις καλύτερα.
Ερωτικά
Θα «σκαλώσεις» σε κάποια πράγματα που αφορούν στη συμπεριφορά ή τα λόγια ενός προσώπου που σου αρέσει και εκεί που πετούσες στα σύννεφα, τώρα θα αρχίσεις να στέκεσαι σε λεπτομέρειες που πιστεύεις ότι είναι σημαντικές και σου είχαν ξεφύγει. Καλό είναι να παίρνεις τα μέτρα σου, ωστόσο να μην είσαι πολύ αυστηρός/η στην κρίση σου γιατί μπορεί να βιώνει ένα πρόβλημα ή απλά να πρόκειται για τυχαίο γεγονός και στην ουσία να μην αλλάζει τίποτα.

Αν είσαι σε σχέση, ίσως προθυμοποιηθείτε να βοηθήσετε ένα φίλο ή γνωστός σας σε μια υπόθεσή του, ερωτική ή επαγγελματική, αφού θα δείτε ότι δεν είναι και στα πολύ καλά του. Ακόμα κι αν πρακτικά δε μπορείτε, η ηθική σας στήριξη θα είναι γι’ αυτό αρκετά σημαντική.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά

Ξεσκεπάσματα
Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να διερευνήσεις μια παρασκηνιακή υπόθεση και η αλήθεια είναι ότι μπορεί να γίνεις έξαλλος/η με αυτά που θα ανακαλύψεις! Επιπλέον, ενδέχεται να ενεργοποιηθείς σε εργασιακά ζητήματα ή να «φορτσάρεις» για την διευθέτηση μιας υπόθεσής σου. Παράλληλα, στο σπίτι και την οικογένειά σου αναμένονται μεταβολές.

 

Ερωτικά

Το χαλαρό, σχεδόν υποτονικό κλίμα θα συνεχιστεί, με τη μόνη διαφορά ότι πλέον η πραγματικότητα θα κυριαρχεί και τα όποια όνειρα και φαντασιώσεις σου θα περάσουν από κρησάρα. Με δεδομένο και τον Ερμή που πλέον γυρνά ορθόδρομος σήμερα, θα θέλεις να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις, να πεις τα πράγματα με το όνομά τους ή να κινηθείς μεθοδευμένα και με πλάνο στα ερωτικά σου για να πετύχεις τον στόχο σου. Το σίγουρο πάντως είναι ότι αν στοχεύεις σε περισσότερα από ένα άτομα, θα φτάσεις σε αδιέξοδο.

Αν είσαι σε σχέση, οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα είναι αρκετές κι επείγουσες γι’ αυτό θα είσαι από νωρίς στο τρέξιμο. Το βράδυ, κουρασμένος/η και ίσως όχι τόσο ικανοποιημένος/η όσο θα ήθελες, το μόνο πράγμα που θα έχεις ανάγκη είναι η φροντίδα του συντρόφου σου για να έρθεις στα ίσα σου.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Πήγαινε-έλα
Η Σελήνη στην Παρθένο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου κι εκείνο που χρειάζεσαι περισσότερο απ’ όλα είναι να επικεντρωθείς σε εκείνα που πραγματικά σε ενδιαφέρουν, αφού σίγουρα θα υπάρξει και αρκετός επικοινωνιακός «θόρυβος». Παράλληλα, ίσως διαπιστώσεις ότι ένας φίλος ή μια φίλη έχει κάνει τις «κουτσουκέλες» του/της!

Ερωτικά
Υπάρχουν εξελίξεις στα ερωτικά σου που βέβαια δεν είναι θεαματικές, γι’ αυτό προς το παρόν παραμένεις σε επαγρύπνηση, χωρίς όμως να κάνεις και συγκεκριμένες ενέργειες. Ξέρεις ότι το να βιαστείς δε θα είναι προς όφελός σου, οπότε θα αρκεστείς στην επεξεργασία διαφόρων λεπτομερειών για να σιγουρευτείς ότι ό,τι επιλέξεις θα είναι αυτό που πραγματικά θέλεις και θα σου εξασφαλίσει όσα ζητάς.

Αν είσαι σε σχέση, θα ρίξετε όλο το βάρος σας στο να διευθετήσετε κάποια διαδικαστικά θέματα που είχατε αφήσει στην άκρη λόγω ανάδρομου Ερμή, ενώ δεν αποκλείεται να ελέγξετε ξανά το ζήτημα ενός μεταφορικού μέσου ή ακινήτου που σας ενδιαφέρει.

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Δυναμική κινητοποίηση
Σήμερα, μπορεί να κινητοποιηθείς για την προώθηση ενός επαγγελματικού θέματος, ίσως μάλιστα στην όλη διαδικασία να εμπλέκεται ένας συλλογικός φορέας ή κάποιος/α φίλος/η. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου, ελέγχοντας συνάμα κάποιες παρορμήσεις που μπορεί να σου στοιχίσουν.

Ερωτικά
Ευκαιρίες συνεχίζουν να σου παρουσιάζονται, το θέμα όμως είναι να τις αξιοποιήσεις για να πετύχεις κάτι αξιόλογο στα ερωτικά σου. Πιάσε, λοιπόν, δουλειά και φτιάξε το κατάλληλο έδαφος. Προσπάθησε, επίσης, να έρθεις πιο κοντά με το πρόσωπο που σου αρέσει για να δεις τι αισθάνεται για σένα και να καταλάβεις τις προθέσεις του. Αν αντιληφθείς ότι η ανταπόκρισή του δεν είναι αυτή που περιμένεις, μην χάνεις άλλο χρόνο μαζί του.
Αν είσαι σε σχέση, οι επιθυμίες κι οι ανάγκες σου είναι αρκετές αλλά μην περιμένεις από το ταίρι σου να τις καλύψει εξ ολοκλήρου. Τις πιο σημαντικές από αυτές είναι δική σου «υποχρέωση» να τις ικανοποιήσεις, γι’ αυτό πρέπει να έχεις και την επίγνωσή τους.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Επαγρύπνηση


Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να επαγρυπνείς, αφού κατά την διάρκεια της ημέρας μπορεί να συμβούν πολλά που θα τεστάρουν την ετοιμότητα και τις ικανότητές σου. Ίσως μάλιστα χρειαστεί να διεκδικήσεις το δίκιο σου σε μια νομική υπόθεση ή να καλύψεις με ταχύτατες διαδικασίες κάποια κενά στην επιμόρφωση και την τεχνική σου κατάρτιση.
Ερωτικά
Η Σελήνη από το μεσημέρι θα βρίσκεται στο ζώδιό σου ενισχύοντας τη διάθεσή σου να πάρεις πρωτοβουλίες που θα βελτιώσουν την ερωτική σου ζωή. Έχεις ήδη κάνει διάφορα σχέδια και θέλεις να τα βάλεις άμεσα σε εφαρμογή, ξεκινώντας ίσως από μια αλλαγή στην εξωτερική σου εμφάνιση που θα σου τονώσει την ψυχολογία. Την εμμονή σου στη λεπτομέρεια δεν την έχεις αποβάλλει, ούτε και την τελειομανία σου, αλλά τουλάχιστον έχεις γίνει πιο χαλαρός/η στα κριτήριά σου, γι’ αυτό κι οι πιθανότητες να εμφανιστεί στο δρόμο σου κάποιος/α που θα σου αρέσει είναι πιο αυξημένες σήμερα.
Αν είσαι σε σχέση, χρησιμοποίησε το πρακτικό σου πνεύμα και μη δίνεις υπερβολική σημασία σε μικροπροβλήματα της καθημερινότητας γιατί χαλάτε τις καρδιές σας, χωρίς ουσιαστικό λόγο.

ΖΥΓΟΣ ♎

Σθεναρή αντίσταση
Η Σελήνη στον Παρθένο σε καλεί να ανασυνταχθείς σωματικά και ψυχικά, κάνοντας οικονομία δυνάμεων, ίσως βέβαια να νιώσεις και μια μικρή αδιαθεσία που εκ των πραγμάτων θα σε αναγκάσει να «κόψεις» ταχύτητα. Παράλληλα, φαίνεται πως ένα συγγενικό σου πρόσωπο ζητά «τον ουρανό με τ’ άστρα» κι εδώ είναι που πρέπει να αμυνθείς σθεναρά!
Ερωτικά

Ίσως παρατηρήσεις σήμερα ότι ένα άτομο, σχετικό με το χώρο της δουλειάς σου έχει ξαφνικά μια περίεργη συμπεριφορά απέναντί σου, είναι πολύ πιο χαμογελαστό, σε κοιτά επίμονα ή είναι πιο φιλικό απ’ ό,τι συνήθως, γι’ αυτό δε θα αργήσουν να σου μπουν ιδέες ότι μάλλον το ενδιαφέρον του είναι κάτι παραπάνω από συναδελφικό. Εν τούτοις, δε θα κάνεις καμία κίνηση, ούτε θα πετάξεις κάποιο υπονοούμενο γιατί θέλεις να εξακριβώσεις πρώτα τι γίνεται. Με δυο πλανήτες όμως απέναντί σου να κινούν τα νήματα, ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει άμεσα.
Αν είσαι σε σχέση, αυτό που σε ενδιαφέρει είναι η ψυχική σου ηρεμία και να καθαρίσεις το κεφάλι σου απ’ σκέψεις και προβληματισμούς. Γι’ αυτό, ακόμα κι αν το ταίρι σου έχει διάθεση για κόντρες ή εντάσεις, εσύ θα βρεις τρόπο να τα αποφύγεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Συμμαχίες και αντιδικίες
Μια «ευκαιριακή» οικονομική συνεργασία θα σε ωφελήσει, την ίδια στιγμή όμως μπορεί να τα «σπάσεις» με ένα πρόσωπο που είτε αυθαιρετεί σε βάρος σου είτε τηρεί ανταγωνιστική στάση απέναντί σου. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σε θέλει πιο ομαδικό «παίκτη», αφού μέσα από «τριβές» και διεκδικήσεις θα δεθείς περισσότερο με τους συνοδοιπόρους σου.
Ερωτικά

Έχεις ήδη αυξήσει τις προσπάθειές σου να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή κι όσο περνούν οι μέρες θα εντείνονται, καθώς και ευκαιρίες θα έχεις και μεγαλύτερη ανάγκη να βρεις τον άνθρωπό σου και να βάλεις τέλος στη μοναξιά σου. Σήμερα, ωστόσο, θα συνειδητοποιήσεις ότι άμα αφήνεσαι να σε παρασέρνουν τα πάθη σου, θα καταλήγεις με το λάθος άτομο, οπότε πρέπει να λειτουργείς πιο συγκροτημένα και με βάση αυτά που θεωρείς απαραίτητα για να είσαι μαζί με κάποιον/α.
Αν είσαι σε σχέση, ίσως αισθανθείς άσχημα ή θεωρήσεις ότι δε φέρθηκες σωστά στο σύντροφό σου σε μια συγκεκριμένη περίπτωση γιατί φάνηκες πιεστικός/η και απαιτητικός/η, ενώ γνώριζες πόσο φορτωμένος ήταν, γι’ αυτό θα ψάξεις τρόπους για να επανορθώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Στίβος μάχης

Η Σελήνη στην Παρθένο σε ρίχνει σε ένα «στίβο μάχης», όπου καλείσαι να αποδείξεις τις ικανότητές σου, ιδιαίτερα ως προς την αντιμετώπιση έκτακτων κρίσεων. Δεν αποκλείεται βέβαια να δεχθείς και «επιθέσεις» ή μια σκληρή κριτική για το έργο ή τις επιλογές σου, σε κάθε περίπτωση όμως δεν υπάρχει κακή πρόθεση και όλα γίνονται από ενδιαφέρον.
Ερωτικά

Δεν χάνεις την αισιοδοξία, ούτε την καλή σου διάθεση κι αυτό είναι το πιο σημαντικό απ’ όλα γιατί, ακόμα κι αν κάτι στραβώσει και δε βγει όπως είχες κατά νου σε μια ερωτική σου υπόθεση, θα δυσαρεστηθείς μεν, αλλά δε θα το βάλεις κάτω. Σήμερα, ωστόσο, θα ρίξεις περισσότερο βάρος σε ένα επαγγελματικό σου θέμα, παραμερίζοντας όλα τα άλλα, γιατί δε θέλεις να ανοίγεις πολλά μέτωπα. Το βράδυ όμως, που θα έχεις τελειώσει με τα πρακτικά, θα ξαναπιάσεις τα αισθηματικά σου, κάνοντας ένα πλάνο για το πώς θα τα χειριστείς.
Αν είσαι σε σχέση, θα αγχωθείτε λίγο με το σύντροφό σου σήμερα γιατί ξέρετε ότι οι αρχές του μήνα είναι γεμάτες από οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να διευθετηθούν. Ωστόσο, αν έχετε μια σωστή διαχείριση κι αποφύγετε κάποιες σπατάλες, δε θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Δράση και αντίδραση


Η ενεργός συμμετοχή ενός αγαπημένου σου προσώπου στα επαγγελματικά σου σχέδια, μπορεί μεν να φέρει άμεσα αποτελέσματα, από την άλλη πλευρά όμως θα δημιουργηθούν κι εντάσεις που μπορούν να «χαλάσουν» την σχέση σας. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σε «τροφοδοτεί» με πολλές και αντικρουόμενες πληροφορίες που σίγουρα πρέπει να αξιολογήσεις.
Ερωτικά

Δεν πετάς και στα σύννεφα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχεις καλή αίσθηση για τα ερωτικά σου, γιατί βλέπεις γύρω σου διάφορα σημάδια βελτίωσης. Σήμερα πάντως το μυαλό μόνο στους έρωτες δε θα το έχεις, τουλάχιστον στο πρώτο μισό της ημέρας, αφού θα είσαι απασχολημένος/η με διάφορες υποχρεώσεις και καθήκοντα. Το βράδυ, όμως, ένα μήνυμα, τηλεφώνημα ή μια τυχαία συνάντηση θα σε ξαναβάλει στην πρίζα.
Αν είσαι σε σχέση, θα ήθελες να πάρεις το σύντροφό σου και να πάτε κάπου, για να ξεφύγετε από απ’ όλους και όλα κι όσο ανοίγει ο καιρός τόσο θα σου δημιουργείται αυτή η διάθεση, αλλά μιας και χρόνος ή χρήματα δεν περισσεύουν, θα πρέπει να κάνεις υπομονή μέχρι το επόμενο τριήμερο...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Ερωτική πρόκληση


Μια επίσκεψη στον χώρο σου ή το να βρεθείς εσύ «εκτός έδρας» μπορεί να αποδειχθεί τελικά μεγάλη πρόκληση σε συναισθηματικό επίπεδο, αφού τα ερωτικά «vibes» είναι πολύ ισχυρά! Ωστόσο, αν δεν έχεις όρεξη για τέτοια, τότε σίγουρα θα έρθεις σε αμήχανη θέση. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο προσδίδει μια αστάθεια στα οικονομικά σου.
Ερωτικά

Θα κάνεις μεγάλη προσπάθεια να μείνεις εστιασμένος/η στον ερωτικό στόχο που έχεις βάλει, αλλά οι πειρασμοί αυτές τις μέρες είναι αρκετοί κι ενδέχεται στο τέλος να παραιτηθείς ή να αρχίσεις να κουράζεσαι, κυρίως αν το άτομο που σου αρέσει σε παιδεύει με διάφορα καμώματα, αφού από τη μια δείχνει θερμό απέναντί σου και από την άλλη κρατά αποστάσεις. Γι’ αυτό θα καταλήξεις να λειτουργήσεις αυθόρμητα κι ό,τι γίνει.
Αν είσαι σε σχέση, μπορεί η οικονομική σου κατάσταση να μην είναι κι η καλύτερη κι ο σύντροφός σου να διαφωνεί με τη διαχείρισή σου, αλλά τελευταία, όποτε χρειάστηκες χρήματα, έρχονταν από του πουθενά κι έτσι έχεις κάθε λόγο να κάνεις αυτό που θέλεις. Αλλά για πόσο θα συμβαίνει αυτό;

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Ζητείται φιλότιμο
Ένα συγγενικό σου πρόσωπο ή ένας γείτονας ενδέχεται να δημιουργήσει μεγάλη αναταραχή, δεν αποκλείεται όμως να έχει δίκιο σε πολλά από αυτά που θίγει. Σε κάθε περίπτωση απευθύνσου στο φιλότιμό του και μην το «κοντράρεις» στα ίσα, αφού η κατάσταση θα γίνει χειρότερη. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σε «μπερδεύει» σχετικά με τις προθέσεις των άλλων.
Ερωτικά

Η Σελήνη από το μεσημέρι θα βρίσκεται στον 7ο οίκο σου, την Παρθένο,οπότε θα γίνεις πιο εξωστρεφής και με περισσότερη διάθεση να κυκλοφορήσεις και να συναναστραφείς με κόσμο. Ευκαιρίες θα έχεις και για μια νέα γνωριμία που ίσως αποδειχθεί αρκετά καλή για σένα, αν φυσικά ενδιαφέρεσαι για κάτι πιο σταθερό στη ζωή σου. Αν, ωστόσο, στην παρούσα φάση, απλά θέλεις να περάσεις καλά, χωρίς δεσμεύσεις και περιορισμούς, μπορεί να μην το πετύχεις. Άσε που ένας κεραυνοβόλος έρωτας μπορεί να αλλάξει άρδην την πορεία σου.
Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου ίσως σου κάνει αυστηρή κριτική για μια ενέργειά σου που κατά τη γνώμη του ήταν άκαιρη κι εντελώς λανθασμένη. Ωστόσο, παρότι θα ενοχληθείς, δε θα θελήσεις να δώσεις συνέχεια γιατί ξέρεις ότι στο τέλος δε θα αποφύγεις τον τσακωμό.
astrology.gr



Ζώδια 5893929590262130480
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε