Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 4 Μαίου 2017


Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 4 Μαίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

 Πρόσω ολοταχώς!
 
ΚΡΙΟΣ ♈
Γενικά
Μια νέα φάση ξεκινά
Η επαναφορά του Ερμή σε ορθόδρομη κίνηση σηματοδοτεί ένα «γύρισμα» των συνθηκών σε σχέση με όλα εκείνα που μέχρι σήμερα καθυστερούσαν και σε ανάγκασαν να αναθεωρήσεις τα σχέδιά σου. Παράλληλα, η όρεξή σου για να κάνεις «φρέσκα» πράγματα αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο, κάτι που μπορεί να ενεργοποιήσει και την ερωτική διάθεσή σου.
Ερωτικά
Εξ αιτίας του έντονου ρομαντικού κλίματος που θα επικρατεί σήμερα, με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, θα νιώσεις μια παράξενη έλξη για ένα πρόσωπο, για το οποίο θα αρχίσεις να κάνεις διάφορες πονηρές σκέψεις ή να έχεις φαντασιώσεις για το πώς θα ήσασταν μαζί. Καλό θα ήταν, ωστόσο, να μην αρχίσεις να τρέφεις μεγάλες προσδοκίες, καθώς πιθανόν να μην είναι διαθέσιμο ή ο χαρακτήρας του να είναι διαφορετικός απ’ ό,τι δείχνει.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, η αποψινή βραδιά διαφαίνεται πολύ γλυκιά κι ερωτική ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου, ενώ δεν αποκλείονται αμοιβαίες εξομολογήσεις και λόγια αγάπης που θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ όμορφα.
ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Αποκαλύψεις και συνειδητοποιήσεις
Ένας κύκλος διερεύνησης και ανασύνταξης κλείνει και φαίνεται πως έχεις πια όλα εκείνα τα δεδομένα που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια πληρέστερη εικόνα των πραγμάτων. Ίσως μάλιστα να σου αποκαλυφθεί κι ένα σημαντικό μυστικό. Παράλληλα, στον ερωτικό τομέα υπάρχουν οι προϋποθέσεις για μια «δυνατή», όσο και κρυφή σχέση!
Ερωτικά
Με τον Ήλιο σου να κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις την γλυκιά και ρομαντική σου πλευρά και να γίνεις συμπαθής σε αρκετούς ανθρώπους. Δεν αποκλείεται λοιπόν να έχεις και τις κατακτήσεις σου, ενώ ενδέχεται να κάνεις μια γνωριμία με κάποιον/α μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο ή εντελώς τυχαία. Μπορεί να νιώσεις αρκετή οικειότητα μαζί του και να σου βγάζει αβίαστα να του πεις διάφορα για τον εαυτό σου, ωστόσο, μια επιφύλαξη μέχρι να το μάθεις περισσότερο δε θα σε βλάψει.
Αν είσαι σε σχέση, αρκετά ρομαντικό αλλά και ήρεμο κλίμα θα επικρατεί σήμερα κι όλες οι εντάσεις ή οι διαφωνίες σας θα φαίνονται σαν παλιά, μακρινή ανάμνηση. Ακόμα κι αν ειπωθεί κάτι από έναν από τους δυο, δε θα δώσετε ιδιαίτερη σημασία για να μη χαλάσει η διάθεσή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Ζώντας σε έντονους ρυθμούς
Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να ζήσεις έντονα την κάθε στιγμή, κάτι βέβαια που θα συνδυαστεί με περισσότερη δράση, δημιουργικές εφαρμογές αλλά και στιγμές έντασης. Παράλληλα, φαίνεται να κλείνει μια παρένθεση στις φιλίες και τις κοινωνικές επαφές σου, που είχε σαν κύριο χαρακτηριστικό την αναβίωση σχέσεων ή συλλογικών δράσεων.
Ερωτικά
Σήμερα η φαντασία σου θα είναι αρκετά ενεργή, αλλά μην προσπαθήσεις να την εμποδίσεις γιατί είναι πιθανό να σου δείξει έναν τρόπο, έστω και λίγο αλλοπρόσαλλο, για να πλησιάσεις περισσότερο το πρόσωπο που επιθυμείς. Αν πάντως βρίσκεται ή σχετίζεται με τη δουλειά σου και δε θέλεις να εκτεθείς, τότε φρόντισε η προσέγγισή σου να είναι περισσότερο φιλική και πρόσχαρη και να το πας βήμα-βήμα. Κάθε βιασύνη ή πίεση θα έχει διαφορετικά αποτελέσματα.
Αν είσαι σε σχέση, ίσως ανακαλύψετε ένα οικογενειακό μυστικό ή μάθετε κάτι για το οποίο δε θα κάνετε καμία αναφορά, σκεφτόμενοι ότι θα μπορούσατε να το χρησιμοποιήσετε αργότερα. Επίσης, υπάρχει περίπτωση να προκύψει ένα πρόβλημα με τα υδραυλικά του σπιτιού σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Δρομολόγηση ενός νέου πλάνου
Με την επαναφορά του Ερμή σε ορθή κίνηση τερματίζεται μια φάση αναθεωρήσεων και σχετικής αβεβαιότητας στην κοινωνική ή επαγγελματική σου ζωή και μπορείς πλέον να βάλεις μπροστά τα νέα σου σχέδια. Παράλληλα όμως, καλείσαι να κοντρολάρεις την διατροφή σου, αφού «βγάζοντας τα απωθημένα σου» μπορεί να ακυρώσεις ότι έχεις πετύχει μέχρι σήμερα
Ερωτικά
Το εξάγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα είναι λογικό να ενισχύει την ευαισθησία σου και να σε κάνει κατά τι πιο ευσυγκίνητο/η. Ίσως σε παρασύρουν συναισθήματα που θα θολώσουν την κρίση σου, ιδιαίτερα μπροστά σε διάφορες ιστορίες ή κομπλιμέντα που μπορεί να ακούσεις από το στόμα ενός προσώπου που θα σε πλησιάσει. Το αν είναι το κατάλληλο ή όχι για σένα όμως, μόνο η διαίσθησή σου μπορεί να στο πει. Πάντως οι πιθανότητες για να δημιουργηθεί ένα ειδύλλιο είναι πολύ μεγάλες.
Αν είσαι σε σχέση, ίσως φτιάξεις μια μοναδική ατμόσφαιρα για σένα και το ταίρι σου απόψε. Λίγο ένα καλό κρασί, λίγο η μαγιάτικη νύχτα, θα ξεχάσετε τα άγχη της καθημερινότητας και θα αφοσιωθείτε αποκλειστικά και μόνο ο ένας στον άλλον.

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Εγωισμοί κι ανταγωνισμοί
Φαίνεται πως ό,τι έμαθες, έμαθες και ήρθε πλέον η στιγμή να περάσεις στην πράξη, έχοντας ως παρακαταθήκη τις εμπειρίες και τα διδάγματα που αποκόμισες τις τελευταίες 20 ημέρες. Ίσως μάλιστα να ανοίξει ο δρόμος για ένα ταξίδι ή έναν κύκλο σπουδών. Παράλληλα όμως, στις διαπροσωπικές σχέσεις σου επικρατούν οι ανταγωνισμοί και οι διεκδικήσεις.
Ερωτικά
Θα προσπαθήσεις να ξεχάσεις ό, τι σε απασχολεί και να περάσεις μια όμορφη μέρα ανάμεσα σε ανθρώπους που σε αγαπούν και σε νοιάζονται. Η ηρεμία και η θετική ενεργεία θα σε κατακλύσει και θα αρχίσεις να βλέπεις ακόμα και τα ερωτικά σου με μεγαλύτερη αισιοδοξία, αντιλαμβανόμενος/η ότι όλα γίνεται να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Άλλωστε, για να είσαι ακόμα μόνος/η μπορεί να υπάρχει κάποιος καλός λόγος, ίσως γιατί δεν έχει βρεθεί ακόμα το κατάλληλο πρόσωπο για σένα.

Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται να σας επιστρέψουν κάποια χρήματα που δεν περιμένατε ή να έχετε ένα μικρό κέρδος, που θα σας βοηθήσει να καλύψετε μια υποχρέωσή σας ή να κάνετε μια αγορά. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί μήπως ξεχάσετε κάτι σημαντικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Το παίρνεις πολύ «ζεστά»!
Το πάθος σου σε κάνει πιο αποφασιστικό/η και αποτελεσματικό/η, ίσως όμως και να «φανατιστείς» υπέρ το δέον. Παράλληλα, η επαναφορά του Ερμή σε ορθή κίνηση βάζει τέλος στην τακτοποίηση των όποιων οικονομικών εκκρεμοτήτων σου και μπορείς πλέον να «κάνεις ταμείο» για αυτά που κέρδισες κι εκείνα που έχασες και να προχωρήσεις μπροστά.
Ερωτικά
Με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα απέναντί σου είναι πιθανό να έρθεις αρκετά κοντά με ένα πρόσωπο από το περιβάλλον σου, που μέχρι πρότινος υπήρχε μια απλή συμπάθεια μεταξύ σας. Μπορεί να σου δημιουργήσει αρκετά όμορφα συναισθήματα και σε κάνει να πιστέψεις ότι συγκεντρώνει αρκετά από αυτά που ψάχνεις σε έναν άνθρωπο. Ωστόσο, επειδή ξέρεις ότι όταν μπλέκει το ερωτικό, τα πράγματα αλλάζουν, θα περιμένεις να δεις πώς θα κυλήσουν, χωρίς να βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.
Αν είσαι σε σχέση, θα περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και θα βγάλεις όλη την αγάπη και τη στοργή σου. Δεν αποκλείεται να το δεις και σαν έναν τρόπο για να εξιλεωθείς για το χρόνο που δεν έχεις περάσει μαζί του, εξ αιτίας των υποχρεώσεών σου.

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Τέρμα οι καθυστερήσεις
Με την επαναφορά του Ερμή σε ορθή κίνηση, μπορείς πλέον να προχωρήσεις σε μια νέα συμφωνία ή συνεργασία, έχοντας την βεβαιότητα πως δεν θα υπάρξουν επιπλέον καθυστερήσεις. Ίσως μάλιστα να κάνεις την έκπληξη με μια επιλογή σου. Παράλληλα, η επιθυμία σου να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο θα «πιάσει τόπο».
Ερωτικά
Το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα ενισχύει την καλή σου διάθεση και το πρώτο μισό της ημέρας θα είσαι χαλαρός/η. Ωστόσο, που και που θα έρχεται στο μυαλό σου ένα πρόσωπο το οποίο θέλεις πολύ και δεν είναι δίπλα σου. Όταν πια μείνεις μόνος/η, μπορεί να σου βγει το παράπονο ή να σου δημιουργηθούν αμφιβολίες για το αν έκανες όλα όσα έπρεπε για να το αποκτήσεις ή ότι είναι χαζό να περιμένεις ακόμα, οπότε πρέπει να το πάρεις απόφαση και να πας παρακάτω.
Αν είσαι σε σχέση, ίσως θέλεις να αποδείξεις την αγάπη σου στο σύντροφό σου, αγοράζοντάς του ένα δώρο, για το οποίο ξέρεις ότι θα χαρεί. Ωστόσο να θυμάσαι ότι είναι πιο σημαντική η παρουσία και οι καθημερινές μικρές πράξεις σου που δηλώνουν τα συναισθήματά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Η επιθυμία σου... διαταγή!
Η επιμονή σου να εκπληρώσεις έναν πόθο σου μπορεί τελικά να συμβάλλει σε μια «γενναία» οικονομική αφαίμαξη αλλά από την στιγμή που το ευχαριστιέσαι, ουδείς λόγος να γίνεται! Παράλληλα, στη δουλειά και τις εργασιακές σχέσεις σου αίρονται σταδιακά εμπόδια και καθυστερήσεις, με συνέπεια να επανέλθουν τα πράγματα στην φυσιολογική τους ροή.
Ερωτικά
Με τον Ήλιο απέναντί σου σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα

 θα έχεις την ευκαιρία να ηρεμήσεις, αλλά και να σκεφτείς περισσότερο το ερωτικό σου μέλλον. Βέβαια, η φαντασία θα βάλει το χεράκι της και ίσως αυξηθούν οι προσδοκίες σου ή οι απαιτήσεις σου από το πρόσωπο που θέλεις να είσαι μαζί. Ανεξάρτητα από το οτιδήποτε πάντως, θα διαπιστώσεις ότι η πέραση που έχεις στο αντίθετο φύλο είναι μεγάλη και μιας και βγάζεις έντονο ερωτισμό, μπορεί να προσελκύσεις κάποιον/α που θα σου αρέσει.
Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται ένα φιλικό σας πρόσωπο να ζητήσει τη βοήθεια ή την παρηγοριά σας και φυσικά δε θα του την αρνηθείτε. Από τα συμφραζόμενα όμως θα αντιληφθείτε ότι ή σας λέει τη μισή αλήθεια ή η αντίληψή του για τα πράγματα είναι τελείως λανθασμένη.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
«Μια φούντωση, μια φλόγα...»
Ένα «καυτό» προσωπικό σου ζήτημα βρίσκει πλέον τον δρόμο του, αφού τα μπερδέματα τελειώνουν κι αποκτάς μια ξεκάθαρη εικόνα για το τι πραγματικά θέλεις. Ωστόσο, τα όσα συνέβησαν στο πρόσφατο παρελθόν μπορεί να σε οδηγήσουν εύκολα σε μια ανατρεπτική απόφαση. Παράλληλα, φαίνεται να «φουντώνει» η ερωτική σου διάθεση.
Ερωτικά
Σήμερα, θα έχεις την αίσθηση ότι αρκετές από τις ερωτικές επιθυμίες σου μπορούν να πραγματοποιηθούν, αν παραμείνεις συγκεντρωμένος/η εκεί και δεν αφήσεις κανέναν και τίποτα να σε αποπροσανατολίσει. Εν τούτοις, είναι πιθανό στην πορεία να διαπιστώσεις ότι αυτός/η που έπεφτες... στα πατώματα δεν ήταν τελικά για σένα και να αισθανθείς αντικείμενο εκμετάλλευσης. Γι’ αυτό φρόντισε να έχεις συγκεκριμένα κριτήρια και να μην τα ξεχνάς παρασυρόμενος/η από τα συναισθήματά σου.
Αν είσαι σε σχέση, ίσως αντιληφθείτε ότι ένα μέλος της οικογένειάς σας προσπαθεί να επηρεάσει μια απόφασή σας, χτυπώντας μια ευαίσθητη χορδή σας κι ως ένα σημείο θα τα καταφέρει γιατί τουλάχιστον εσύ θα έχεις αμφιβολίες και δε θα σου είναι εύκολο να καταλήξεις κάπου συγκεκριμένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Μια νέα πνοή στην δουλειά σου
Μπορείς πλέον να προχωρήσεις σε όλες εκείνες τις αλλαγές που είχες κατά νου αλλά δεν έγιναν λόγω ανωτέρας βίας. Επιπλέον, ένας άνεμος ανανέωσης φαίνεται να πνέει στο σπιτικό σου. Παράλληλα βέβαια, καλείσαι να αναλάβεις συγκεκριμένες πρωτοβουλίες στη δουλειά σου, ώστε να διορθώσεις τα κακώς κείμενα και να «κόψεις τον βήχα» σε μερικούς/ες!
Ερωτικά
Έντονα ρεαλιστής/α, δεν θέλεις να παραμυθιάζεσαι ή να κάνεις μεγάλα όνειρα που ξέρεις ότι δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν, πάντα όμως κρίνεις τα πράγματα υπό κανονικές συνθήκες. Σήμερα, για μια ακόμα φορά, ίσως αντιληφθείς ότι υπάρχει κι ένας άγνωστος παράγοντας που μπορεί να κάνει τα απίθανα πιθανά και να γνωρίσεις κάποιον/α εντελώς τυχαία που θα σε ελκύσει. Σαφώς θα διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου, αλλά θα αφήσεις και το μυαλό να ξεμακρύνει λίγο και να ονειροπολήσεις.

Αν είσαι σε σχέση, δε θέλεις να αναστατώσεις το σύντροφό σου χωρίς λόγο, γι’ αυτό ίσως κρίνεις ότι δεν είναι απαραίτητο να του μιλήσεις για ένα γραφειοκρατικό ή θέμα σχετικό με ένα συγγενή ή φίλο σας, αν πρώτα δεν διασταυρώσεις, αν αληθεύει ή όχι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Ανοικτός/η σε προτάσεις
Προτάσεις και προσκλήσεις που είχες θέσει στο περιθώριο επανέρχονται δριμύτερες κι αυτήν την φορά είσαι πραγματικά έτοιμος/η να ανταποκριθείς σε κάθε είδους πρόκληση, ρισκάροντας βέβαια και την διατήρηση των ισορροπιών στην προσωπική σου ζωή. Μάλιστα, μια συνάντηση μπορεί να λάβει απρόσμενες διαστάσεις. Παράλληλα, ευνοούνται οι σπουδές και τα ταξίδια.
Ερωτικά
Με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα θα γίνεις αξιαγάπητος/η και συμπαθής, όπου κι αν βρεθείς, κάτι που θα σε κάνει να αισθανθείς όμορφα και θα σου αυξήσει την αυτοπεποίθηση. Θα υπάρξουν άτομα που θα θέλουν να σε προσεγγίσουν και να σε γνωρίσουν καλύτερα κι εσύ θα κολακευτείς από το ενδιαφέρον τους κι ας μην το δείξεις. Αυτό που οφείλεις πάντως να προσέξεις είναι να κρατάς μικρό καλάθι γιατί αυτό που νομίζεις ότι είναι ίσως διαφέρει από την πραγματικότητα.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα εξομαλυνθούν ορισμένα θέματα στη σχέση σου γιατί ενδεχομένως να υπάρξει από την πλευρά σου μια άλλη αντιμετώπισή τους. Επίσης, είναι πιθανή και μια αγορά για να ομορφύνετε το σπίτι σας, αν και τα χρήματα που θα δώσετε θα είναι περισσότερα απ’ όσα υπολογίζατε.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Θαυμασμός αλλά και... ζήλεια!
Οι «κόντρες» που έχεις στο σπίτι ή την δουλειά σου, φαίνεται να είναι προϊόν μιας αντιζηλίας, γι’ αυτό μην ελπίζεις σε μια λογική διευθέτηση των πραγμάτων. Παράλληλα, η επαναφορά του Ερμή σε ορθή κίνηση κλείνει έναν κύκλο οικονομικών διεργασιών, που σε βοήθησαν να ξεμπλέξεις οριστικά με το παρελθόν, είτε είχες να λαμβάνεις είτε χρωστούσες.
Ερωτικά
Με τον κυβερνήτη σου, Ποσειδώνα, να κάνει εξάγωνο με τον Ήλιο
αισθάνεσαι ότι κατά κάποιο τρόπο έχεις σύμμαχό σου το σύμπαν και όλα τα χατίρια σου θα πραγματοποιηθούν. Έχεις πίστη, θετική ενέργεια και η διαίσθησή σου είναι ιδιαίτερα οξυμένη, κάτι που θα σε βοηθήσει να «πιάσεις» τα vibes που σου θα σου στείλει ένα πρόσωπο που του αρέσεις. Είναι, επίσης, πιθανή η γνωριμία σου με ένα πρόσωπο που, εκτός από τη χημεία που θα υπάρχει μεταξύ σας, θα σε κάνει να «δεις» και μια προοπτική για το μέλλον.
Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να έχεις κάνει κάποια πλάνα για απόψε με το ταίρι σου, είτε μια έξοδο σε ένα μέρος που ξέρεις ότι θα του αρέσει είτε να κλείσεις απέξω όλο τον κόσμο και να μείνετε μόνο οι δυο σας. Ό,τι κι αν σκέφτεσαι πάντως θα σας φέρει πιο κοντά και θα αναθερμάνει τον έρωτά σας.
astrology.gr


 
Ζώδια 7974368381368718283
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε