Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα M.Σάββατο 15 Απριλίου 2017


Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 15 Απριλίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Ταξιδιάρικη διάθεση.

ΚΡΙΟΣ ♈

Γενικά





Όπου γης και πατρίς
Για σένα η ημέρα είναι άκρως αντιπροσωπευτική μιας Πασχαλινής εξόδου και το πιθανότερο είναι να πάρεις τα μπογαλάκια σου και να εξορμήσεις όπου δει. Ακόμη όμως κι αν παραμείνεις «εντός των τειχών» μπορείς να ελπίζεις σε μια πλούσια κοινωνική ζωή. Το μόνο που μπορεί να σε «κρατήσει» είναι μια αδιαθεσία
Ερωτικά
Η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού στο ζώδιό σου ενισχύει την ανάγκη σου να βιώσεις κάτι καινούργιο, διαφορετικό και αρκετά συναρπαστικό στην ερωτική σου ζωή. Μπορεί να κάνεις μια αλλαγή στην εμφάνισή σου για να πάρεις τα πάνω σου και να τονωθεί η αυτοπεποίθησή σου. Πάντως η τάση σου για ελευθερία και ανεξαρτησία θα ενταθεί κι ίσως φάσκεις και αντιφάσκεις για τι θέλεις στα ερωτικά. Δεν αποκλείεται ωστόσο από το πουθενά να γνωρίσεις ένα πρόσωπο και να ερωτευτείς κεραυνοβόλα.

Αν είσαι σε δεσμευμένος/η, καλό θα ήταν να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να κάνετε με το ταίρι σου κάτι πιο πρωτότυπο για να ξαναζωντανέψετε τη σχέση σας που θα εξάψει και το ερωτικό σου ενδιαφέρον, αν έχει ατονήσει. Μια έξοδος απρογραμμάτιστη, μια μικρή έκπληξη, θα είναι καλοδεχούμενα.
ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά





Αγορές αλλά με μέτρο


Αν έχεις προγραμματίσει τον κύριο όγκο των Πασχαλινών αγορών σου για σήμερα, θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες να «ξεδιαλέξεις» ανάμεσα σε πολλές επιλογές, κάνοντας συνάμα μια έρευνα αγοράς. Να θυμάσαι ωστόσο ότι οι καιροί δεν προσφέρονται για σπατάλες, οπότε καλό είναι να αρκεστείς στα απαραίτητα, χωρίς να «μεγαλοπιαστείς».
Ερωτικά
Θα συνειδητοποιήσεις ότι το να κάνεις μακρόχρονα σχέδια για ένα πρόσωπο που θέλεις και να περιμένεις οι συνθήκες να γίνουν κατάλληλες για να κινηθείς, ίσως τελικά σου κοστίσει και χάσεις μια ευκαιρία. Τώρα που έχεις εύνοια, καλό θα ήταν να επιταχύνεις τους ρυθμούς σου και να μην κάθεσαι να μετράς πιθανότητες. Αν θέλεις πολύ κάποιον/α, η κατάλληλη μέθοδος για να τον/ην κερδίσεις είναι να τον/ην αιφνιδιάσεις, ώστε να μην αφήσεις περιθώρια να αρνηθεί ή να το σκεφτεί.
Μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής στη δουλειά θα ανακατέψει το πρόγραμμά σου, αλλά αν τα αντανακλαστικά σου είναι γρήγορα, δε θα έχεις κανένα πρόβλημα και θα μπορέσεις να κάνεις με τον σύντροφό σου ό,τι είχατε σχεδιάσει. 
ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά




«Φίλε θεατή... έξοδος»!


Η ημέρα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα κοινωνική και πραγματικά δεν έχεις απολύτως κανέναν λόγο να μείνεις μέσα στο σπίτι ή να απορρίψεις μια πρόταση εξόδου. Ίσως μάλιστα ανάμεσα στις νέες γνωριμίες που θα κάνεις, να υπάρξει κι ένα πρόσωπο που θα σου τραβήξει την προσοχή με τα φυσικά και πνευματικά προσόντα του.
Ερωτικά
Αρκετά περίεργη τροπή μπορεί να πάρει μια ερωτική σου υπόθεση σήμερα και προς στιγμή να σε αποπροσανατολίσει. Γι’ αυτό πρέπει να είσαι σε εγρήγορση και κυρίως να μη θεωρήσεις τίποτα δεδομένο. Αν σχεδίαζες να συναντηθείς με ένα πρόσωπο που έχετε έρθει κοντά το τελευταίο διάστημα, είναι πολύ πιθανό να τύχει κάτι και να αναβληθεί για αργότερα. Δεν αποκλείεται επίσης να κάνεις μια γνωριμία μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον που θα σε ενθουσιάσει.
Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται να προκύψει ένα ερωτικό θέμα σε φιλικό σας πρόσωπο κι εκεί που είστε χαλαροί κι άνετοι να δεχτείτε την απρόσμενη επίσκεψή του. Θα προσπαθήσετε να συμβιβάσετε τα ασυμβίβαστα κι ίσως καταφέρετε τελικά να το κάνετε να ηρεμήσει και να δει αλλιώς τα πράγματα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά



Κάποιος πρέπει να αναλάβει και τις δουλειές...
Για σένα η ημέρα επιφυλάσσει αρκετές εορταστικές εργασίες, πολύ περισσότερο αν τα έχεις αφήσει όλα για την τελευταία στιγμή. Ανασκουμπώσου λοιπόν και μην γκρινιάξεις, αν διαπιστώσεις ότι οι άλλοι δεν βοηθούν όσο θα ήθελες, αφού γνωρίζουν πόσο σου αρέσει να τους περιποιείσαι! Δεν θα έπρεπε ωστόσο να ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου.
Ερωτικά
Είναι απαραίτητο να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην αφήσεις να σε αναστατώσουν αλλαγές και ανατροπές της τελευταίας στιγμής. Αν μάλιστα θέλεις να αποφύγεις δυσάρεστες εκπλήξεις στα ερωτικά σου, είναι προτιμότερο να βγεις από το καβούκι σου και να αναλάβεις δράση. Φρόντισε ώστε οι ανατροπές να είναι προς όφελός σου ή -ακόμα καλύτερα- κάνε τες εσύ. Αν υπάρχει ένα πρόσωπο που σου έχει κλέψει την καρδιά πάντως, ίσως δεν αντέξεις και κάνεις μια παρορμητική κίνηση, ιδίως αν διαισθανθείς ότι σιγά-σιγά απομακρύνεται.
Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται μια ζημιά στο σπίτι ή μια οικογενειακή αναστάτωση που θα δοκιμάσει τα νεύρα σας. Καλό θα ήταν στην πρώτη περίπτωση να γίνετε εφευρετικοί βρίσκοντας μια άμεση λύση και στη δεύτερη να επέμβετε γρήγορα για να μην πάρει μεγαλύτερη διάσταση.

ΛΕΩΝ ♌

Γενικά



«Παίζω και μαθαίνω»!
Θες να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες για να βρεθείς πιο κοντά με αγαπημένα σου πρόσωπα, από ό,τι φαίνεται όμως τα κακομαθαίνεις με την φροντίδα και το ενδιαφέρον σου! Ίσως μάλιστα να υπάρξουν επιπλέον απαιτήσεις εξ αιτίας της δοτικότητάς σου. Παράλληλα, η ημέρα προσφέρεται για επιμορφωτικά παιχνίδια.
Ερωτικά
Η ανάγκη σου να ξεχωρίζεις θα βγει έντονα σήμερα. Αν μάλιστα έχεις βάλει σκοπό να τραβήξεις την προσοχή ενός ατόμου που θέλεις, είναι πιθανό να σε οδηγήσει στο να λανσάρεις ένα πιο εκκεντρικό ή εξεζητημένο στιλ ή συμπεριφορά. Έχε όμως υπόψη σου ότι για να καταφέρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, πρέπει να κρατήσεις την ισορροπία και να αποφύγεις τις υπερβολές. Οτιδήποτε άλλο είναι παρακινδυνευμένο και ίσως σε εκθέσει.
Αν είσαι σε σχέση, θα είναι δύσκολο να συγκρατηθείς και να μην πεις με ειλικρίνεια την άποψή σου ή αυτά που νιώθεις στο ταίρι σου. Αν υπάρχει ένα συγγενικό πρόσωπο που ανακατεύεται συνεχώς στα πόδια σας, θα το βάλεις στη θέση του με συνοπτικές διαδικασίες. 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά



Παιδική χαρά
Αν ετοιμάζεσαι να κάνεις Πάσχα με σύσσωμο το... σόι, να ξέρεις ότι αν έχεις προσκεκλημένους στο σπίτι, τα πράγματα θα ξεφύγουν από τον έλεγχό σου, αφού η κατάσταση θα θυμίζει παιδική χαρά! Ίσως λοιπόν είναι προτιμότερο να φιλοξενηθείς εσύ σε ένα φιλικό ή συγγενικό σπίτι, ώστε να επωμιστείς λιγότερα βάρη και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Ερωτικά
Πρέπει να γίνεις πιο ευέλικτος/η καθώς οι συνθήκες, τουλάχιστον στα ερωτικά σου, αλλάζουν συνεχώς. Άφησε στην άκρη προγράμματα και πλάνα, μην θεωρείς τίποτα δεδομένο, ούτε και να κρατάς κάτι που δε σε εκφράζει πια ή δεν καλύπτει τις ανάγκες σου. Η ημέρα είναι κατάλληλη για να απομακρύνεις ένα πρόσωπο που αποτελούσε για σένα ασφαλή διέξοδο ή εναλλακτική για να μην είσαι μόνος/η. Αν τολμήσεις εσύ την αλλαγή, τότε δε θα εκπλαγείς δυσάρεστα.
Αν είσαι σε σχέση, κάποια επιπλέον χρήματα που δεν περιμένατε, θα σας επιτρέψουν να κάνετε μια αγορά που θέλατε εδώ και καιρό ή να ξοδέψετε το κάτι παραπάνω εν όψει Πάσχα, χωρίς να αγχωθείτε για το τι θα σας μείνει μετά.
 
ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά



Με το κινητό στο χέρι


Κατά την διάρκεια της ημέρας αναμένεται να επικοινωνήσεις ή να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις κι αν έχεις προγραμματίσει ένα ταξίδι είσαι απόλυτα συντονισμένος/η με το σύμπαν. Μην περιμένεις ωστόσο να εξελιχθούν όλα σύμφωνα με το πρόγραμμα, αφού θα υπάρξουν απρόοπτα και ανατροπές στα σχέδια και τις συνεννοήσεις σου.
Ερωτικά
Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στον 7° οίκο σου θα σου δώσει το έναυσμα να διώξεις τις αμφιβολίες και το δισταγμό που σε είχε πιάσει και να τολμήσεις κάτι καινούργιο και διαφορετικό στα ερωτικά σου. Θέλεις να ξεφύγεις αλλά ενδεχομένως να συνειδητοποιήσεις ότι πέφτεις στις ίδιες περιπτώσεις γιατί εσύ παραμένεις ίδιος/α και δεν αλλάζεις. Φοβάσαι να μη μείνεις μόνος/η και συμβιβάζεσαι, όμως θα καταλάβεις ότι έτσι δεν πρόκειται να αποκτήσεις αυτό που επιθυμείς. Πέρνα καλά και μη νοιάζεσαι. Όταν σταματήσεις να αγωνιάς, τότε θα έρθει το καλό.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, σήμερα θα αντιληφθείς ότι η αυτονομία κι η ανεξαρτησία μέσα στη σχέση είναι σημαντική όχι μόνο για το ταίρι σου, αλλά και για σένα. Δώσε και πάρε χώρο και μην ξεκόβεσαι από τους φίλους και τα ενδιαφέροντά σου γιατί έτσι θα αναζωογονείσαι.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά



Πάρτι ρεφενέ!
Έκτακτες ανάγκες της τελευταίας στιγμής «απειλούν» να ρίξουν έξω τον προϋπολογισμό σου, όχι τόσο άμεσα, όσο σε σχέση με τις υποχρεώσεις που έχεις μέχρι να βγει ο μήνας. Κι επειδή πολλές από τις αγορές που θα κληθείς να κάνεις μπορεί να μην είναι και τόσο επιτυχείς, οφείλεις να συγκρατηθείς, ζητώντας κι από άλλους να συνδράμουν.
Ερωτικά
Αν δεν υπακούσεις στις προσταγές της μέρας και πας κόντρα, προσπαθώντας να ολοκληρώσεις κάποιες δουλειές, μάλλον θα χάσεις χρόνο, αφού είναι πιθανό τα διάφορα ευτράπελα κι αναποδιές που θα συμβούν να μη σε αφήσουν. Από την άλλη βέβαια, για να μη σε πλημμυρίσουν ξαφνικά διάφορα δυσάρεστα συναισθήματα μοναξιάς ή κάθεσαι και σκέφτεσαι ένα πρόσωπο που θέλεις και σου λείπει, θα σου έκανε καλό να καταπιαστείς με κάτι και να εκτονωθείς. Αν δεις ότι δεν πιάνει, πήγαινε κάπου έξω να αλλάξεις παραστάσεις.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, πρέπει να κατανοήσεις ότι δε γίνεται να έχεις τον έλεγχο των πάντων, κυρίως στη σχέση σου και σήμερα ίσως συμβεί κάτι που θα σου το υπενθυμίσει, καθώς ο σύντροφός σου μπορεί να βγάλει μια πλευρά που θα σε εκπλήξει.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά



«Τα παιδία παίζει»
Λίγο τα αναστάσιμα βεγγαλικά, λίγο η διάθεσή σου να σκορπίσεις το γέλιο και την χαρά στην παρέα σου, η ημέρα (και η νύχτα) σου ανήκει ολοκληρωτικά και σίγουρα θα καταφέρεις να συγκεντρώσεις την προσοχή και το ενδιαφέρον όλων. Φρόντισε ωστόσο να είναι για καλό, αποφεύγοντας τις πολλές γκάφες και το... τσουρούφλισμα των μαλλιών σου!
Ερωτικά
Όλα μπορούν να συμβούν σήμερα και μάλιστα ενώ δεν τα περιμένεις γι’ αυτό χαλάρωσε, πέρασε καλά κι άφησε το σύμπαν να κάνει το παιχνίδι του. Όσο περισσότερο δεν κυνηγάς κάτι, τόσο πιο πολλές πιθανότητες έχεις να το αποκτήσεις. Δεν αποκλείεται να εμφανιστεί ξαφνικά μπροστά σου ένα πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει και θα ζήσεις μαζί του μια συναρπαστική εμπειρία ή να σε πλησιάσει αυτός/η που τόσο καιρό πίστευες ότι δεν ενδιαφερόταν και τον/ην είχες ξεγράψει. Όπως και να έχει θα είναι μια ενδιαφέρουσα μέρα.
Αν είσαι σε σχέση, αντί να γκρινιάζεις ότι έχεις αρχίσει και βαριέσαι γιατί κάνετε όλο τα ίδια και τα ίδια με το ταίρι σου, πάρε την πρωτοβουλία και πρότεινε κάτι διαφορετικό ή ασυνήθιστο. Δε θα σου πει όχι.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά



Για δες καιρό που διάλεξε...
Κι εκεί που σκόπευες να περάσεις μια «κλασική» Ανάσταση, με ασπασμούς αγάπης και μπόλικα «χαίρεται, πως είστε», μια αδιαθεσία ή κακοκεφιά μπορεί να σου κόψει την όρεξη για κοινωνικές αβρότητες. Αν λοιπόν νιώσεις «πεσμένος/η», μην ζορίσεις τον εαυτό σου και προτίμησε να απέχεις από το «πατιρντί» κι ας λένε οι άλλοι...
Ερωτικά
Ενδεχομένως, εξ αιτίας της ψυχολογικής σου κούρασης, να σε πιάσει μια τάση να αλλάξεις τα πάντα στη ζωή σου, ιδιαίτερα την ερωτική, να πάψεις πια να είσαι κλασικός/η και συνηθισμένος/η και να τολμήσεις κάτι που θα είναι τελείως έξω από τα πλαίσιά σου. Ίσως προσεγγίσεις με θάρρος ένα πρόσωπο που σου αρέσει ή αποδεχτείς την πρόταση ενός άλλου που αρνιόσουν, επειδή θεωρούσες ότι ήταν πολύ διαφορετικό από σένα και δεν ταιριάζατε. Αν πιστεύεις ότι μετά δε θα σε πιάσουν ενοχές και θα το μετανιώσεις, κάνε το και μη το σκέφτεσαι.
Αν είσαι σε σχέση, είχες προειδοποιήσει το ταίρι σου ότι τα όρια της υπομονής σου εξαντλούνται, μάλλον όμως δε σε πήρε στα σοβαρά και σήμερα θα του δώσεις να καταλάβει με τη στάση σου ότι το εννοούσες.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά



Καλύτερα «εκτός έδρας»
Βγες από το «καβούκι» σου και πήγαινε όπου σε καλέσουν ή όπου νομίζεις εσύ, όχι μόνον για να διασκεδάσεις αλλά και για να ανταλλάξεις απόψεις με φίλους/ες και γνωστούς/ες, αφού όλο και κάτι καλό θα προκύψει! Μπορείς βέβαια να καλέσεις κόσμο στο σπίτι, αλλά σε μια τέτοια περίπτωση θα υπάρξουν και κάποιες ζημιές.
Ερωτικά
Με τον κυβερνήτη σου, Ουρανό, σε σύνοδο με τον Ήλιο, όλα παίζονται στα ερωτικά σου. Μια απρόσμενη συνάντηση με ένα πρόσωπο που σου άρεσε πολύ αλλά είχατε χαθεί ή μια αναπάντεχη γνωριμία μέσα από το περιβάλλον σου που θα σε συναρπάσει είναι πιθανά σήμερα και εσύ, σαν έτοιμος/η από καιρό θα ανταποκριθείς γρήγορα. Παρότι το mood της ημέρας είναι μάλλον βαρύ, ο ενθουσιασμός σου δε θα μπορέσει να κρυφτεί.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, είτε από βαρεμάρα, δημιουργώντας μια τεχνητή ένταση είτε από συγκεκριμένη αιτία, θα προκαλέσεις μια αναστάτωση στη σχέση σου. Τα αίματα θα ανάψουν για τα καλά, αφού κι οι αντιδράσεις του συντρόφου σου δε θα είναι οι πιο ψύχραιμες, μην παρατραβάς όμως το σκοινί γιατί θα καταλήξετε να μη μιλιέστε.
ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά



Δώσε και σώσε!
Φαίνεται πως έχεις βαλθεί να τους ικανοποιήσεις όλους, με συνέπεια να γίνεις «χίλια κομμάτια» για να τα προλάβεις όλα. Επειδή όμως αναμένεται να κουραστείς χωρίς να ακούσεις και πολλά «ευχαριστώ» ίσως τελικά είναι καλύτερα να περιορίσεις τις φιλοδοξίες σου και να αρκεστείς στην «κούρα» των «πονεμένων ψυχών» που ζητούν παρηγοριά!
Ερωτικά
Ενδεχομένως άλλο άτομο να κυνηγούσες, άλλο να εμφανιστεί κι άλλο τελικά να σε θέλει. Γεγονός είναι ότι ό,τι περίμενες να συμβεί ή θεωρούσες σίγουρο σήμερα δε θα γίνει. Φρόντισε λοιπόν να ανταποκριθείς γρήγορα στις αλλαγές που συμβαίνουν και μην ξοδεύεις χρόνο στο να ψάχνεις τα γιατί και τα πώς. Ζήσε το τώρα χωρίς να σκέφτεσαι το μετά, αφού έτσι κι αλλιώς είναι άγνωστο. Ο έρωτας μπορεί να έρθει από εκεί που δεν περιμένεις και να σε χτυπήσει κατακούτελα, ίσως με ένα πρόσωπο που πίστευες ότι είστε η μέρα με τη νύχτα.
Αν είσαι σε σχέση, ξαφνικά το κλίμα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου μπορεί να γίνει άκρως ερωτικό, ίσως εξ αιτίας μιας στιγμιαίας ζήλειας που θα νιώσει. Αφήσου λοιπόν στην αγκαλιά του χωρίς πολλές αντιρρήσεις.
astrology.gr


Ζώδια 6017219332286838938
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε