Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 7 Απριλίου 2017


Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

 Επιτυχίες αλλά και συναισθηματικά «ζόρια».

ΚΡΙΟΣ ♈

Γενικά


Το σύμπαν είναι μαζί σου, κάτι που θα συνειδητοποιήσεις από κάποια «τυχερά» που θα σου έρθουν. Επιπλέον, αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, τώρα είναι μια καλή συγκυρία. Συναισθηματικά ωστόσο φαίνεται να «βασανίζεσαι» από έναν κρυφό καημό ή μια κατάσταση που έχει μπλοκάρει.
Ερωτικά
Σφύζεις από ενέργεια και ζωντάνια και έχεις τη διάθεση να μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου, να εισπράξεις τα εύσημα και να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου. Το κακό είναι ότι, παρότι χθες ήσουν πιο συγκρατημένος/η και αποφασισμένος/η να δράσεις βάσει σχεδίου, σήμερα θα τα ξεχάσεις όλα, συνειδητοποιώντας ότι δεν είσαι ο εαυτός σου. Εσύ είσαι αυθόρμητος/η και άμεσος/η και τουλάχιστον στα ερωτικά σου πάντα κάνεις αυτό που θέλεις, χωρίς να στέκεσαι στα «πρέπει» και τις συνέπειες.
Αν είσαι σε σχέση, η ζωή είναι μικρή για να τη σπαταλάς σε μίζερες και βαρετές καταστάσεις και σήμερα δε θέλεις να διαθέσεις ούτε λεπτό σε προβλήματα και υποχρεώσεις αλλά σε όμορφες και συναρπαστικές στιγμές με το ταίρι σου.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά


Η ενέργεια και η αγωνιστικότητα που έχεις φτάνει και περισσεύει για να πετύχεις, κάτι που μέχρι πρότινος σου φαίνονταν «βουνό». Ίσως όμως να δεχθείς και μια έντονη κριτική για τις επιλογές σου. Τα καλά νέα πάντως έρχονται από την δουλειά σου, όπου «φυσά» ένας αναπτυξιακός «άνεμος».
Ερωτικά
 Ευκαιρίες για βελτίωση της ερωτικής σου ζωής υπάρχουν αρκετές αλλά δεν έχουν την επιθυμητή για σένα κατάληξη, οπότε ή κάνεις λάθος επιλογές ή κάτι άλλο συμβαίνει και στραβώνουν τα πράγματα στην πορεία. Ίσως πρέπει να αρχίσεις να αποκτάς μια άλλη οπτική και να κάνεις ένα επαναπροσδιορισμό των προτεραιοτήτων σου. Μη στέκεσαι μόνο στα συναισθήματα που σου προκαλεί ένα πρόσωπο αλλά και τις προοπτικές για το μέλλον που σου προσφέρει.
Αν είσαι σε σχέση, όσο κι αν επιμείνει ο σύντροφός σου, σήμερα δε θα μπορέσει να σε πείσει να κάνετε κάποια πράγματα στο σπίτι σας γιατί ούτε όρεξη έχεις, ούτε διαθέσιμο χρόνο. Ωστόσο, θα σε αναγκάσει να δεσμευτείς ότι σύντομα θα τελειώσετε με όποια εκκρεμότητες έχετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά


Ευχάριστες και διασκεδαστικές στιγμές διανθίζουν την καθημερινότητά σου, ίσως μάλιστα χαρείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου. Από την άλλη πλευρά όμως, κάποιος προσπαθεί να «σου βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι» κι αν δεν αντισταθείς, είναι βέβαιο πως θα τα καταφέρει.
Ερωτικά
Είσαι αποφασισμένος/η να βρεις ένα τρόπο να πλησιάσεις ένα άτομο που σου έχει κλέψει την καρδιά και σήμερα δε θα ησυχάσεις, αν δεν το καταφέρεις. Σκέφτεσαι διάφορα που θα το εντυπωσιάσουν ή τουλάχιστον θα τραβήξουν την προσοχή του, ωστόσο δεν χρειάζεται να το κουράζεις τόσο, γιατί τελικά θα χάσεις τον αυθορμητισμό σου. Φρόντισε απλά να είσαι ο πραγματικός εαυτός σου, με το χαλαρό και άνετο στιλ σου και θα έρθεις πολύ κοντά στην επιτυχία.
Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται σήμερα ο σύντροφός σου να «επικρατήσει» και να περάσει τη δική του γνώμη γιατί, όσο κι αν σε πειράζει που θα το παραδεχτείς, θα αποδειχθεί ότι γνωρίζει ορισμένες πτυχές ενός θέματος καλύτερα από σένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά


Η ημέρα είναι ιδανική για να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις στήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο. Ίσως βέβαια να υπάρξουν κάποιες «σκιές» στην διάθεσή σου, ωστόσο δεν είναι ώρα ούτε για απαισιόδοξες σκέψεις, ούτε για άσκοπες διαμάχες, αφού θα σου «κόψουν» την τύχη.
Ερωτικά
Πρέπει να είσαι πιο εξωστρεφής, να δείξεις ένα πιο τολμηρό πρόσωπο και να εντυπωσιάσεις αυτόν/η που θέλεις για να μπορέσεις να το κερδίσεις. Δείξε άφοβα τα ταλέντα σου, τα συναισθήματά σου, όσα προτίθεσαι να του προσφέρεις, χωρίς να χάνεις ούτε στιγμή την αξιοπρέπειά σου. Με αυτόν τον τρόπο θα δει ότι είσαι αληθινός/η, θα σε εκτιμήσει σαν άνθρωπο και θα θαυμάσει και το θάρρος σου. Πάνω απ’ όλα όμως πρέπει να παραμερίσεις τις όποιες ανασφάλειές σου και να διατηρήσεις την πεποίθηση ότι σου αξίζει το καλύτερο.
Αν είσαι σε σχέση, έχεις αγχωθεί με τα οικονομικά και χάνεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Φρόντισε όμως, έστω και για λίγο, να τα ξεχάσεις όλα και να περάσεις ένα όμορφο βράδυ μαζί του.

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά


Αν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα, η δημοσιοποίησή του θα σου προσφέρει ανέλπιστες βοήθειες, γι’ αυτό βάλε στην άκρη τον εγωισμό σου. Επιπλέον, ευνοείσαι σε θέματα σπουδών, ενώ εξ ίσου θετικές είναι οι προδιαγραφές ενός ταξιδιού. Από την άλλη πλευρά όμως, αναμένονται έξοδα που δεν μπορείς να αποφύγεις.
Ερωτικά
Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και πρέπει να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό. Καλείσαι να πάρεις πρωτοβουλίες, να τολμήσεις το παραπάνω ακόμα και στην εμφάνισή σου και να μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου. Μια καινούργια γνωριμία είναι πιθανή αλλά για να έχεις θετικά αποτελέσματα και να πετύχεις κάτι περισσότερο, πρέπει να κάνεις κι εσύ την κίνησή σου, μην περιμένεις μόνο από την άλλη πλευρά, προστατεύοντας την περηφάνια σου.
Αν είσαι σε σχέση, αξίζεις πολλά κι ο σύντροφός σου το γνωρίζει, όμως προσπάθησε να περιορίσεις λίγο τις εγωιστικές σου τάσεις και τις απαιτήσεις σου, αφού βλέπεις ότι κάνει ό,τι μπορεί για να σε ευχαριστήσει και προσπάθησε να ανταποδώσεις όσα παίρνεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά


Συναισθηματικά βρίσκεσαι σε «στενωπό», κάτι βέβαια που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την διάθεσή σου. Υπάρχει ωστόσο κι ένα ισχυρό «αντίδοτο» στις πίκρες, αφού μια σημαντική επιτυχία στα οικονομικά σου ή μια σημαντική παροχή, θα σε κάνει να ατενίσεις το μέλλον σου με μεγαλύτερη αισιοδοξία.
Ερωτικά
Προσπαθείς και σε μεγάλο βαθμό θα καταφέρεις να διατηρήσεις την αισιοδοξία και το κέφι σου, ωστόσο έχεις κι έναν προβληματισμό για το πώς θα εξελιχθεί μια ερωτική σου υπόθεση που θα είναι πιο έντονος προς το βράδυ. Το καλύτερο θα ήταν να χαλαρώσεις, ρίχνοντας περισσότερο βάρος στον εαυτό σου και τη φροντίδα του, παρά να κάθεσαι και να σκας. Σύντομα όλα θα πάρουν την πορεία που επιθυμείς.
Αν είσαι σε σχέση, ευτυχώς τα πράγματα στη δουλειά σου, σε γενικές γραμμές, θα κυλήσουν ήρεμα, αν εξαιρέσεις κάποιες μικροεντάσεις που όμως έχεις συνηθίσει, οπότε θα σου επιτρέψουν να τελειώσεις νωρίς και να περάσεις ξένοιαστα το βράδυ με το ταίρι σου.

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά


Σήμερα οφείλεις να βάλεις στην άκρη την αναποφασιστικότητά σου αλλά και κάθε τι στενόχωρο, αφού σου προσφέρεται μια μοναδική ευκαιρία να «λάμψεις» είτε με την παρουσία σου είτε με τις πράξεις σου. Αναμένεται μάλιστα να βρεις και «δυνατούς» συμμάχους, που θα διευκολύνουν το έργο σου με κάθε τρόπο.
Ερωτικά
Με κέφι και αρκετή ενέργεια ξεκινά η μέρα σου κι ίσως η διάθεση να επεκτείνεις τον κοινωνικό σου κύκλο για να αυξήσεις και τις πιθανότητες νέων γνωριμιών σε ωθήσει να συμμετέχεις σε μια εκδήλωση, στην οποία θα καταφέρεις να κερδίσεις τις θετικές εντυπώσεις. Δεν αποκλείεται, επίσης, ένα πρόσωπο που μέχρι πρότινος είχατε τυπικές σχέσεις να σε προσεγγίσει τελείως ερωτικά και να δείξει μια εικόνα που θα σε ελκύσει, οπότε πιθανόν κι εσύ να αρχίσεις να το βλέπεις διαφορετικά.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, πέρα του ότι θα διασκεδάσετε απόψε με κάποιους φίλους σας, ενδεχομένως πάνω στην κουβέντα να φανούν και κάποιες προοπτικές για μια μελλοντική συνεργασία ή πεταχτούν ιδέες που θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε στο μέγιστο. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά


Το κέντρο βάρος των εξελίξεων πέφτει σους άλλους και την στάση που κρατούν

 
 απέναντί σου, αφού δεν φαίνεται να είναι και τόσο φιλική! Ανάμεσά τους ωστόσο υπάρχουν και άτομα που ασκούν μια καλόπιστη κριτική ή απλά πάνω στην «φούρια» τους λένε και μια κουβέντα παραπάνω, οπότε μην τους κρίνεις αυστηρά.
Ερωτικά
 Είσαι στα πάνω σου, επαγγελματικά και ερωτικά αυτή την περίοδο γι’ αυτό πρέπει να σπρώξεις τα πράγματα να πάνε προς την κατεύθυνση που θέλεις. Τα περιθώρια βελτίωσης που έχεις είναι μεγάλα αλλά κι οι επιλογές στη διάθεσή σου αρκετές. Αυτό που θα πρέπει να κάνεις εσύ είναι να δείξεις τα προσόντα και τα ταλέντα σου γιατί όσο παραμένεις στο παρασκήνιο, χάνεις τη... σειρά σου. Ήρθε η ώρα να βγεις προς τα έξω και να διεκδικήσεις όσα επιθυμείς.
Αν είσαι σε σχέση, βάλε στην άκρη την ξεροκεφαλιά και το πείσμα σου και ζήτα τη στήριξη ή τη συμβουλή του συντρόφου σου σε ένα ζήτημα της δουλειάς σου που ίσως αντιμετωπίζεις. Έτσι θα δείξεις κιόλας ότι το εκτιμάς και σέβεσαι τη γνώμη του.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά


Το μεγάλο σου πλεονέκτημα βρίσκεται στις φιλίες και τις συναναστροφές σου με τον «έξω κόσμο», αφού από εκεί μπορείς να αντλήσεις περισσότερες χαρές και εμπνεύσεις. Αντίθετα όμως στα «του οίκου σου» φαίνεται να προκύπτουν πίκρες και στενοχώριες, που όμως δεν χρειάζεται να «τις πάρεις όλες επάνω σου»!
Ερωτικά
Άλλο το τι δείχνει κάποιος/α προς τα έξω και άλλο το τι είναι στην πραγματικότητα, γι’ αυτό, αν σου αρέσει πολύ, μην κολλήσεις, πιστεύοντας ότι μάλλον δεν κάνει για σένα ή είναι «ανώτερός/η» σου. Βάλ’ το στην άκρη του μυαλού σου και κάνε μια απόπειρα να το πλησιάσεις. Ο ενθουσιασμός, το χιούμορ και η άνεσή σου στην επικοινωνία είναι στοιχεία που μπορούν να μαλακώσουν και το πιο δύσκολο άτομο. Μην εκπλαγείς, αν μετά από λίγο καταλήξετε να κουβεντιάζετε και να γελάτε.
Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως κάποια σχέδιά σου να είναι αρκετά φιλόδοξα, αλλά η αντίδραση του συντρόφου σου, όταν τα συζητήσεις μαζί του, θα σε πειράξει, καθώς θα νιώσεις ότι δε σε παίρνει στα σοβαρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά


Είναι πολύ πιθανό να σου προσφερθούν ευκολίες και βοήθειες, που καλά θα κάνεις να τις αποδεχθείς, χωρίς να «ψειρίζεις» τα πράγματα, αφού αν δεν το ξέρεις, υπάρχουν και πράγματα που γίνονται με τον εύκολο τρόπο. Όσο για τα ποιοτικά σου «στάνταρ» στην παρούσα φάση μπορεί να περιμένουν!
Ερωτικά
Ίσως σήμερα μια γνωριμία που θα κάνεις με ένα εντυπωσιακό και επιβλητικό άτομο να δικαιώσει την επιμονή σου να μην ρίξεις τον πήχη των προσδοκιών σου και να μην υποκύψεις σε διάφορους πειρασμούς, περιμένοντας να εμφανιστεί στη ζωή σου κάτι αξιόλογο. Φρόντισε να περάσεις καλά, αλλά μην βιαστείς να πανηγυρίσεις γιατί στην πορεία μπορεί να βγάλει μια αρκετά εγωιστική, ανταγωνιστική ή αλαζονική πλευρά και παρά την έλξη που υπάρχει μεταξύ σας, να μην το αντέξεις για πολύ.
Αν είσαι σε σχέση, η έντονη ερωτική διάθεση του συντρόφου σου θα παρασύρει κι εσένα και θα σε κάνει να ξεχάσεις λογαριασμούς και έξοδα που τώρα τελευταία δε σε αφήνουν να ηρεμήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά


Ευκολίες και παροχές αναπληρώνουν κενά και λύνουν αρκετά από τα καθημερινά σου προβλήματα, ενώ αν νοιώθεις πιεσμένος/η είναι βέβαιο ότι μια «έξοδος» θα σε «ανεβάσει» ψυχολογικά. Επιπλέον, μπορεί να μάθεις κάτι ευχάριστο, από την άλλη πλευρά όμως καλό είναι να απέχεις από σημαντικές αγορές ή επενδύσεις.
Ερωτικά
Με τη Σελήνη απέναντί σου, στον Λέοντα, συνεχίζεις να συγκεντρώνεις πάνω σου το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου και γι’ αυτό είναι πιο εύκολο να κάνεις καινούργιες γνωριμίες. Επίσης, είναι η κατάλληλη μέρα για να προσεγγίσεις και να κερδίσεις ένα άτομο που έχεις βάλει στο μάτι καιρό και μάλιστα η ανταπόκρισή του θα είναι αρκετά θερμή. Ακόμα, δεν αποκλείεται να σου γίνει πρόταση από κάποιο άλλο που θα σε εντυπωσιάσει με το στιλ και την εμφάνισή του.
Αν είσαι σε σχέση, μην αφήσεις τον εγωισμό σου να σε παρασύρει και βιαστείς να αρνηθείς μια πρόταση του συντρόφου σου. Ίσως είναι για το καλό και των δύο, οπότε εξέτασέ την καλύτερα.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά


Κόντρα στο θετικό κλίμα της ημέρας, η διάθεσή σου είναι μάλλον μελαγχολική, ίσως μάλιστα να θυμηθείς και κάποια πράγματα που θα σε «ρίξουν» ακόμη περισσότερο. Επιπλέον, η αναψυχή σου φαίνεται να περιορίζεται εξ αιτίας των αυξημένων καθηκόντων σου. Οικονομικά ωστόσο είσαι σε καλό δρόμο.
Ερωτικά
Μπορεί να υπάρχει μια αδράνεια στα ερωτικά σου, δεν χάνεις όμως το κουράγιο και το κέφι σου, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι σύντομα η κατάσταση θα αλλάξει. Δεν αποκλείεται πάντως να σου γίνει μια κρούση από ένα πρόσωπο, σχετικό με το χώρο της δουλειάς σου, που θα σε βάλει σε πονηρές σκέψεις. Για την ώρα όμως θα αρκεστείς στο να φλερτάρεις διακριτικά μαζί του γιατί δε θέλεις να δώσεις δικαιώματα.
Αν είσαι σε σχέση, υπάρχει περίπτωση σήμερα να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα άσκησης ή διατροφής, αλλά για να το τηρήσεις και να καταφέρεις το στόχο που έχεις βάλει, χρειάζεσαι τη συμπαράσταση του συντρόφου σου, που στην αρχή θα είναι πρόθυμος να στην δώσει, μετά όμως μπορεί να «κλωτσήσει».
astrology.gr
Ζώδια 1510967582423477613
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε