zodia-ezodia
ΚΡΙΟΣ
Η Σελήνη από τον Λέοντα σε ωθεί στη δράση καθώς η ρουτίνα δεν σου ταιριάζει καθόλου γι αυτό σε συμβουλεύω να γεμίσεις την ημέρα σου ή τον ελεύθερο σου χρόνο με δραστηριότητες. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Ταύρο, θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό καθώς μπορεί να μη βρεις κάτι να απασχοληθείς δημιουργικά, με αποτέλεσμα να σου φταίνε όλα. Χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η καθώς ο τρόπος σου μπορεί να δημιουργήσει διενέξεις με φίλους σου ή το/η σύντροφο σου.
Προσπάθησε να βρεις μια δραστηριότητα με το ταίρι σου που θα σε βοηθήσει να εκτονωθείς και θα σας βγάλει από τη ρουτίνα, όπως κάποιο σπορ. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου πρόσεξε καθώς η ανυπομονησία σου θα δημιουργήσει αναστάτωση μεταξύ σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Οικογενειακές συγκεντρώσεις και πιθανές διενέξεις βρίσκονται στο πλάνο της ημέρας καθώς η Σελήνη από το Λέοντα θα σε κάνει αρκετά πεισματάρη/α με αποτέλεσμα να μη δεχτείς ούτε να ακούσεις άλλη άποψη πέρα από τη δική σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα δημιουργήσει εντάσεις και μια τάση να τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς. Συγκράτησε την ορμή σου καθώς είναι πιθανό να πεις λόγια που θα μετανιώσεις και μετά θα είναι δύσκολο να ξεχαστούν.
Το ταίρι σου θα προσπαθήσει να κατευνάσει τα πνεύματα για αυτό μη του θυμώσεις! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, πρόσεξε τη συμπεριφορά σου καθώς θα έχεις την τάση να παρεξηγήσεις οτιδήποτε και να σου πουν ακόμα και αν έχεις απέναντι σου αυτόν/η που θέλεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ημέρα θα φέρει συναντήσεις και επικοινωνία με αδέρφια, ξαδέρφια και λοιπούς συγγενείς καθώς η Σελήνη από το Λέοντα τονίζει τους οικογενειακούς δεσμούς. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Ταύρο θα σου δημιουργήσει άγχος καθώς θα έχεις την τάση να κάνεις σκέψεις καταστροφής. Είναι πιθανό να μάθεις κάτι που θα σε εκνευρίσει πολύ και δεν πρόκειται να χαριστείς. Πριν εκτεθείς βεβαιώσου πως έχεις δίκιο διαφορετικά θα είναι δύσκολο να το «μαζέψεις» μετά.
Το ταίρι σου θα αναγκαστεί να πάρει θέση σε κάποιο θέμα που δεν το αφορά αλλά δεν χρειάζεται να το ζορίσεις καθώς μετά θα υπάρξει και ένταση ανάμεσα σας. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου άφησε τους τρίτους εκτός της προσωπικής σου ζωής καθώς θα δημιουργηθούν αψιμαχίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και να τονίζει την ανασφάλεια σου που οφείλεται σε οικονομικές εκκρεμότητες. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Ταύρο, δεν θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς σωστά τα οικονομικά σου θέματα. Ο εκνευρισμός σου και η ανάγκη σου να ξεμπερδεύεις θα σε παρασύρουν σε λάθος κινήσεις και συμφωνίες. Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν και έξοδα που δεν περιμένεις για αυτό μην κάνεις οικονομικά ανοίγματα σήμερα.
Μια οικονομική διαφωνία μπορεί να δημιουργήσει μεγάλο θέμα στη σχέση σου καθώς δεν θα βρείτε εύκολα τη χρυσή τομή αν δεν προσπαθήσετε από κοινού. Αν δεν έχεις βρει τον/την ιδανικό/η σήμερα η μοναδική σου αγάπη θα είναι η οικονομική ασφάλεια!

ΛΕΩΝ
Σήμερα θα ξυπνήσεις γεμάτος/η διάθεση… να τα βάλεις με όλους! Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σου δημιουργήσει εγωκεντρικές τάσεις ενώ το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Ταύρο θα τις ενισχύσει. Είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν προβλήματα σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες καθώς οτιδήποτε και αν σκέφτεσαι θα το λες χωρίς φόβο μόνο με πάθος! Αν δεν υποχωρήσεις σε κάποιες συζητήσεις σήμερα, τότε δεν θα καταφέρεις να κρατήσεις τις ισορροπίες με τους γύρω σου.
Το ταίρι σου θα νιώσει τον εκνευρισμό σου γι αυτό καλύτερα να κρατήσετε αποστάσεις ασφαλείας! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου πρόσεξε τη συμπεριφορά σου σε μια νέα γνωριμία γιατί τα νεύρα σου δεν θα αφήσουν καλές εντυπώσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ακόμα και αν δεν κάνεις τίποτα σήμερα, θα νιώθεις πολύ κουρασμένος/η και αυτό θα επηρεάσει τη διάθεση σου. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον  Ταύρο, θα αναμοχλεύσει φοβίες, άγχη και απωθημένα με αποτέλεσμα να σε κουράσει ψυχολογικά. Είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν και ενέργειες που γίνονται εις βάρος σου από  τρίτους για αυτό μην ανακοινώνεις τα σχέδια σου παρά μόνο σε αυτούς που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη σου.
Η σχέση σου θα σου δημιουργήσει άγχος και θα το βρεις ως δικαιολογία για τη διάθεση σου που θα είναι γενικώς περίεργη λόγω των σκέψεων που κάνεις. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μην παρασυρθείς σε παρασκηνιακές ενέργειες προκειμένου να τραβήξεις την προσοχή αυτού/ης που θέλεις.

ΖΥΓΟΣ
Οι φίλοι σου παίζουν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις σου γι αυτό και τους συμβουλεύεσαι για οτιδήποτε σε απασχολεί. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Ταύρο θα φέρει αψιμαχίες και διαφωνίες που μπορεί να εξελιχθούν σε καβγάδες στο φιλικό σου περιβάλλον. Αιτία γι αυτό θα είναι παρελθοντικά γεγονότα που έχεις κρατήσει μέσα σου και τώρα θα κάνουν την εμφάνιση σου καθώς θέλεις να τα πεις. Αν καταφέρεις να αποφύγεις τις εντάσεις τότε όλα θα είναι υπό έλεγχο.
Σήμερα θα πρέπει να βρεις χρόνο και για το ταίρι σου και για τους φίλους σου καθώς αν δεν είσαι δίκαιος, θα δημιουργήσεις προβλήματα μεταξύ τους! Αν δεν έχεις βρει τον έρωτα σου πρόσεξε τη συμπεριφορά σου σε μια νέα γνωριμία καθώς η ένταση δεν θα σε βοηθήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα θα προσπαθήσεις πολύ προκειμένου να ξεχωρίσεις αλλά όσο περισσότερο το προσπαθείς τόσο θα αυξάνονται οι πιθανότητες να μην τα καταφέρεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Ταύρο, θα δημιουργήσει πολεμικό κλίμα στη δουλειά και είναι πιθανό να υπάρξουν και παρεξηγήσεις. Προτίμησε να περιοριστείς στις αναγκαίες συζητήσεις σήμερα καθώς δεν θα αργήσουν να ανάψουν τα αίματα. Πρόσεξε γιατί  μια διαφωνία με έναν ανώτερο σου μπορεί να σε κάνει να πάρεις αποφάσεις εν βρασμώ που θα σε ζημιώσουν.
Το ταίρι σου δεν θα είναι στις προτεραιότητες σου σήμερα και αυτό θα είναι αρκετό για να εκνευριστεί μαζί σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μην εμπλακείς σε ερωτικά σκιρτήματα με ανθρώπους που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα θα έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον σου, ακόμα και αν δε το επιδιώξεις καθώς είναι πολύ πιθανό να σε αναζητήσουν. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Ταύρο, μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα από τη μια στιγμή στην άλλη. Δεν θα είσαι διαλλακτικός/η σήμερα και η διπλωματία σου θα σε εγκαταλείψει προσωρινά, γεγονός που θα δημιουργήσει θέματα στις σχέσεις σου. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται και οι μετακινήσεις σου καθώς θα είσαι επιρρεπής σε ατυχήματα.
Είναι πιθανό να υπάρχει διάσταση απόψεων με το ταίρι σου με αποτέλεσμα να μην γλιτώσεις τον καβγά αν δεν ρίξεις και λίγο νερό στο κρασί σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, η ημέρα δεν ενδείκνυται για συναισθηματικές προσεγγίσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η συναισθηματική σου αναστάτωση οφείλεται σε σκέψεις σχετικά με ενέργειές σου που έχεις μετανιώσει ή δεν σου βγήκαν όπως τις ήθελες. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τον Ταύρο, θα αναμοχλεύσει απωθημένα και συναισθήματα και θα σε κάνει αρκετά αντιδραστικό/η. Μην κάνεις συζητήσεις για οικονομικά θέματα και συμφωνίες σήμερα καθώς το πιο πιθανό είναι να τσακωθείς. Η ημέρα ευνοεί και έκτακτα έξοδα γι αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η!
Κάνε έρωτα και όχι πόλεμο με το ταίρι σου αν θέλεις να εκτονώσετε την ένταση σας χωρίς όμως να τσακωθείτε! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα ξυπνήσει το πάθος αλλά θα το κάνει λίγο «άτσαλα» και μπορεί να παρεξηγηθείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι σχέσεις σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα έρθουν στο προσκήνιο σήμερα καθώς θα υπάρξουν εξελίξεις σε θέματα που σας απασχολούν από κοινού. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Ταύρο, θα δημιουργήσει έριδες και διαφωνίες με τους συνεργάτες και τον/την σύντροφό σου. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για νέες συμφωνίες γι αυτό, αν έχεις κάτι σημαντικό κατά νου, άφησε το για μια άλλη ημέρα, πιο ελπιδοφόρα.
Μια διαφωνία με το ταίρι σου μπορεί να γίνει καβγάς και μετά δύσκολα θα καταφέρει να επιστρέψει το καλό κλίμα και η κατανόηση μεταξύ σας. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις αν θέλεις να πλησιάσεις αυτόν/η που θέλεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Σήμερα θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η καθώς η Σελήνη από τον Λέοντα θα εντείνει τους ρυθμούς της καθημερινότητας και θα σου φέρει αρκετές υποχρεώσεις ρουτίνας. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Ταύρο, θα σου δημιουργήσει κούραση και δεν θα έχεις όρεξη να ασχοληθείς με πολλά πράγματα . Αν νιώθεις πως δεν έχεις αποθέματα ενέργειας, ασχολήσου μόνο με τις υποχρεώσεις που δεν παίρνουν αναβολή και μην αναλάβεις περισσότερες για να μην επιβαρύνεις τον οργανισμό σου.
Οι υποχρεώσεις σου και το έλλειμμα ενέργειας που νιώθεις δεν θα σου αφήσουν χρόνο ούτε και όρεξη για την προσωπική σου ζωή. Κάνε υπομονή μια ημέρα και αύριο θα επιστρέψεις δριμύτερος/η στην ενεργό δράση!