Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Δευτέρα 3 Απριλίου 2017


Τα Ζώδια Σήμερα Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Δικαίωμα στο όνειρο!

ΚΡΙΟΣ ♈
Γενικά
Ο Άρης σε ωθεί να ασχοληθείς με ποικίλα μαστορέματα, ιδίως «λεπτοδουλειές». Επιπλέον, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς δίνει δύναμη στα όνειρά σου αλλά μπορεί και να σε παρασύρει σε μια κάπως «ανθυγιεινή» φυγή. Το τι ακριβώς θα πράξεις βέβαια επαφίεται σε σένα κι όχι πως θα υπάρξει κάποιο άμεσο κόστος, αλλά καλό είναι να επιλέξεις μια πιο δημιουργική οδό για να εκφράσεις τις ανησυχίες και τα οράματά σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο σου αφήνει μια γνήσια αίσθηση του ρητού «όπου γη και πατρίς», με τον βαθμό της προσαρμοστικότητάς σου να είναι το μέτρο της ικανοποίησής σου.
Ερωτικά
Τα πάντα φαίνεται να εξελίσσονται σύμφωνα με τις επιθυμίες σου κι ίσως το πιο σημαντικό συμπαντικό μήνυμα είναι ότι η πίστη σου σε ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση είναι και το πιο αποτελεσματικό όπλο σου σε μια διεκδίκηση που «αντικειμενικά» δείχνει μια εξ αρχής χαμένη υπόθεση. Έχε πίστη λοιπόν κι όλα θα γίνουν!

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, χωρίς ωστόσο να σου αποδώσουν απαραίτητα κάτι το σημαντικό. Κι από την στιγμή που εσύ επιλέγεις, προσπάθησε να μην αναλωθείς σε άσκοπους μελοδραματισμούς. Αντίθετα, στα πλαίσια μιας πιο πρακτικής αναζήτησης θα μπορέσεις να αντλήσεις χρήσιμες γνώσεις ή πληροφορίες. Επιπλέον, ο Άρης σε ωθεί να ενταχθείς σε έναν συνδικαλιστικό φορέα ή έναν επιστημονικό σύλλογο. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σου ζητά να μην αμελήσεις και το «μέσα» σου, τρέφοντας την ψυχή σου με πνευματικά αγαθά.
Ερωτικά
Με τον Άρη στο ζώδιό σου είναι πολύ εύκολο να «ξεφύγεις» σε αναζητήσεις που παραπέμπουν στην ανάγκη σου για περιπέτεια, αλλά το πιθανότερο για την ώρα είναι το να… αρκεστείς σε «ασκήσεις φαντασίας»! Αν όμως θελήσεις να δώσεις «σάρκα και οστά» στις επιθυμίες σου, τότε μπορεί και να διαψευστείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Ο Άρης σε ωθεί να βοηθήσεις πρακτικά έναν φίλο ή μια φίλη. Ωστόσο, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να «ξεγελαστείς» από ένα πρόσωπο που ποντάρει στις ευαισθησίες σου, κάτι όμως που δεν αναμένεται να έχει σοβαρές συνέπειες αν δεν εμπλακείς οικονομικά. Σε κάθε περίπτωση πάντως, μην θεωρήσεις ότι «τα ξέρεις όλα», αφού «το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται»! Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνομπορεί να σε κάνει πιο ασταθή στην διαχείριση των οικονομικών σου ή να σε παρασύρει σε καταναλωτικές επιλογές, που δεν είναι και τόσο αναγκαίες.
Ερωτικά
Ο Δίας στον Ζυγό φροντίζει για την διατήρηση ενός καλού κλίματος στα προσωπικά σου και είτε είσαι ήδη σε μια σχέση είτε ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή, μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα. Διώξε λοιπόν κάθε αρνητική σκέψη κι αφήσου σε αυτά που το σύμπαν σου παρέχει απλόχερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να ενεργοποιηθείς, επιστρατεύοντας κάθε δεξιότητά σου, αφού είναι βέβαιο ότι κατά την διάρκεια της ημέρας θα αντιμετωπίσεις ποικίλες προκλήσεις. Σε καθαρά διαισθητικό επίπεδο πάντως έχεις το πλεονέκτημα, ενώ δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί και μια καλλιτεχνική τάση σου. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε ωθεί να εμψυχώσεις τόσο τον εαυτό σου όσο και τους άλλους, έστω κι αν γνωρίζεις ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο αισιόδοξα στην πράξη. Επιπλέον, ο Άρης σε ωθεί να δώσεις λύσεις σε προβλήματα άλλων.
Ερωτικά
Η δημιουργία ενός ρομαντικού ή αισθησιακού κλίματος θα ικανοποιήσει ακόμη και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις σου ως προς την ευχαρίστηση που μπορεί να αποκομίσεις, αν όμως είσαι μόνος/η κι έχεις προσδοκίες για μια «κανονική» σχέση, είναι προτιμότερο να παραμείνεις στα… όνειρά σου!

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Ο Άρης συμβάλλει σε ποικίλες εξωτερικές εντάσεις, την ίδια στιγμή ωστόσο, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε βοηθά να χαλαρώσεις και να στραφείς σε δράσεις ή ενδιαφέροντα που τρέφουν κυρίως την ψυχή σου και σε κάνουν να νοιώθεις καλύτερα. Από την άλλη πλευρά βέβαια, σε πρακτικό επίπεδο κάποια πράγματα που έχεις προγραμματίσει μάλλον δεν θα γίνουν, είτε λόγω της δικής σου αναβλητικότητας είτε επειδή δεν έχει έρθει η ώρα τους! Σε ανάλογο μήκος κύματος, η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να «αποσυρθείς» για λίγο από την τρέχουσα πραγματικότητα.
Ερωτικά
Η παρουσία σου σε ένα κοινωνικό ή επαγγελματικό δρώμενο μπορεί να προκαλέσει αίσθηση, αφήνοντας υποσχέσεις για ακόμη καλύτερες εξελίξεις στο εγγύς μέλλον. Εκείνο λοιπόν που προέχει για την ώρα είναι να φροντίσεις περισσότερο την εξωτερική σου εμφάνιση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο δείχνει πρόθυμη να ανανεώσει τον κύκλο των γνωριμιών σου, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως κάθε νέα επαφή σου θα έχει και «ποιοτικά» χαρακτηριστικά. Αντίθετα, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να «φθαρείς» δίπλα σε άτομα που ασχολούνται αποκλειστικά και μόνον με τον μικρόκοσμό τους και τα συναισθηματικά τους ζητήματα. Επιπλέον, ο Άρης σε ωθεί να ασχοληθείς με το οικονομικό μέρος μιας νομικής υπόθεσης. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς αναδεικνύει τις ευαισθησίες, τον ρομαντισμό σου αλλά και την διάθεσή σου να βοηθήσεις «τον κάθε πικραμένο».
Ερωτικά
Η εξάλειψη των εντάσεων είναι ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της ημέρας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν συντελούνται καταστάσεις στον «χώρο του αοράτου»! Αν μάλιστα είσαι ήδη σε μια σχέση, τίθεται ένα θέμα εμπιστοσύνης, όσο ωραία κι αν σου παρουσιάζονται τα πράγματα.

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς μπορεί να απαλύνει τις εντάσεις και να σε κάνει να νοιώσεις καλύτερα, από την άλλη πλευρά όμως σε «προειδοποιεί» ότι πολλά από αυτά που σκέφτεσαι ή ονειρεύεσαι δεν έχουν πιθανότητες να επαληθευτούν ή να δρομολογηθούν στην πράξη, κάτι που θα πρέπει να… προσέξεις, αν σου προταθεί μια συμφωνία ή συνεργασία. Κι ένας λόγος παραπάνω είναι ότι η Σελήνη στον Καρκίνο δεν εγγυάται για σένα ούτε την σταθερότητα, ούτε την αξιοπιστία στις συναλλαγές σου με άλλους/ες, ιδιαίτερα τις επαγγελματικές. Επιπλέον, ο Άρης σε ωθεί να… σκορπίσεις τα χρήματά σου!
Ερωτικά
Και βέβαια έχεις το δικαίωμα να «πλέεις σε πελάγη ευτυχίας» ανεξάρτητα με το αν ή λογική σου ή κάποιος/α «εχέφρων» σου επισημαίνει τον κίνδυνο να διαψευστείς από την πραγματικότητα. Γιατί το να πιστεύεις στο όνειρο είναι η μία και μόνη προϋπόθεση που απαιτείται για να… υλοποιηθεί!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Ο Άρης διαταράσσει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ιδιαίτερα τις επαγγελματικές. Από την άλλη πλευρά, η Σελήνη στον Καρκίνο εξυπηρετεί σε μέγιστο βαθμό την πρόθεσή σου να γνωρίσεις κόσμο και να επεκταθείς σε νέα ενδιαφέροντα, απλά καλό είναι να μην «φας την ώρα σου» με ανούσιους συναισθηματισμούς. Επιπλέον, είναι πιθανό να ταξιδέψεις ή να… τριγυρίζεις σε διάφορα «στέκια». Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύςσε καλεί να εντάξεις στην καθημερινότητά σου και κάποιες θεραπευτικές τεχνικές ή δράσεις που «μιλάνε στην ψυχή σου».
Ερωτικά
Ο Άρης απέναντί σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια νέα «κατάκτηση» κι αν δεν έχεις κάποια δέσμευση μπορεί να περάσεις όμορφα και χωρίς σκοτούρες. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση μπορεί «να σε ζώσουν τα φίδια», από κάτι που θα υποπέσει στην αντίληψή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς αναδεικνύει τις ευαισθησίες σου αλλά και κάθε είδους καλλιτεχνικό ταλέντο που μπορεί να διαθέτεις. Προδιαγράφεται λοιπόν μια ημέρα με δημιουργικές εμπνεύσεις και «λεπτές» συγκινήσεις, που θα σε μεταφέρουν σε έναν «παραδεισένιο» κόσμο. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η Σελήνη στον Καρκίνο ενδέχεται να δρομολογήσει κάποιες οικονομικές εξελίξεις που αναπόφευκτα θα σε προσγειώσουν στην πραγματικότητα, βγάζοντας σε από την «νιρβάνα» σου! Ανάλογη πολιτική απέναντί σου αναμένεται να ακολουθήσει και ο Άρης, που έχει αναλάβει «εργολαβικά» τα εργασιακά σου!
Ερωτικά
Τα θετικά μηνύματα που εισπράττεις από το περιβάλλον σου, θα σε κάνουν να αναθαρρήσεις και να δεις τον κόσμο σου μέσα από «ροζ γυαλιά». Ακόμη όμως κι αν τελικά δεν γίνει τίποτε από όλα αυτά που φαντάζεσαι ή ονειρεύεσαι, η τονωτική «ένεση» που θα λάβεις αρκεί για να νοιώσεις… ευτυχής!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο κάνει πιο κυκλοθυμική την διάθεσή σου, αλλά κι εκείνη των άλλων απέναντί σου, με συνέπεια να είναι όλα στον «αέρα». Πέρα όμως από την αστάθεια που χαρακτηρίζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, μπορείς τελικά να αποκομίσεις ξεχωριστά διδάγματα και οφέλη από τον καθένα. Λίγο πιο σοβαρά πάντως φαίνεται να είναι τα πράγματα σε σχέση με την οικογένεια και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, που δεν συμμερίζονται τις απόψεις σου. Επιπλέον, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύςσε κάνει πολύ πιο αισιόδοξο/η κι ίσως απροετοίμαστο/η απέναντι σε προβλήματα της καθημερινότητας.
Ερωτικά
Φαίνεται πως οι διαθέσιμες επιλογές σου αυξάνονται και πληθύνονται! Εσύ βέβαια μπορεί να ονειρεύεσαι το καλύτερο για την σχέση σου με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, αλλά για την ώρα η μεταβλητότητα των καταστάσεων δεν συνάδει με κάτι πιο «χειροπιαστό» ή σταθερό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς επηρεάζει τα οικονομικά σου, αυξάνοντας την πιθανότητα ενός λάθους ή μιας αβλεψίας που θα σου αφήσει την αίσθηση ότι ματαιοπονείς. Την ίδια στιγμή όμως μπορεί να σου προσφέρει ένα δώρο συναισθηματικής αξίας ή να σε κάνει πολύ πιο δοτικό απέναντι σε όσους/ες περνούν δύσκολα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο σου έχει «φυλαγμένες» αρκετές δουλειές κι εδώ είναι που θα πρέπει να… ξεχάσεις για λίγο τις ιδιοτροπίες σου, ώστε να γίνουν όλα χωρίς περαιτέρω προβλήματα. Επιπλέον, ο Άρης αναδεικνύει προβλήματα τεχνικής φύσεως στο σπίτι σου.
Ερωτικά
Όταν ο έρωτας αποτυπώνεται σε προσφορές «ανεκτίμητης αξίας», τότε έχεις κάθε λόγο να «πετάς στα ουράνια», ξεχνώντας τις δύσκολες ή τις κακές στιγμές του παρελθόντος. Και βέβαια σε κάτι τέτοιες στιγμές το να προτάξεις τις… παραξενιές σου, μόνον ζημιά θα κάνει.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο αναμένεται να συμβάλλει σε μια πιο ζωηρή καθημερινότητα, διανθισμένη με ανταλλαγές απόψεων, νέες προοπτικές και κυρίως ενδιαφέρουσα παρέα. Όλα αυτά βέβαια δεν σηματοδοτούν κάτι το μόνιμο ή σταθερό, αλλά δεν παύουν να ανοίγουν τον δρόμο για κάποια επιπλέον κατορθώματά σου! Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου σε κάνει πιο γενναιόδωρο/η και δοτικό/η, από την άλλη πλευρά όμως μπορεί εύκολα να πέσεις θύμα εξαπάτησης. Επιπλέον, ο Άρης ενδέχεται να σε βάλει σε έξοδα προκειμένου να αποκαταστήσεις μια βλάβη.
Ερωτικά
Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σου συγκεντρώνει γύρω σου πρόσωπα από το παρελθόν που σε αποδέχονται και σε θαυμάζουν. Ίσως βέβαια να μην έχεις την πρόθεση να «μπεις σε περιπέτειες», εκείνο όμως που «μετράει» είναι η βελτίωση της προσωπικής σου ζωής.
astrology.gr


Ζώδια 5595402207621778559
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε