Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 21 Απριλίου 2017


Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

«Η πένα είναι δυνατότερη από το ξίφος».



ΚΡΙΟΣ ♈
Γενικά







Προτεραιότητα στην επιμόρφωσή σου
Από σήμερα, ξεκινά μια περίοδος έντονης κινητικότητας τόσο σε φυσικό, όσο και σε πνευματικό επίπεδο και μέχρι τις αρχές Ιουνίου θα έχεις πολλές ευκαιρίες να τεστάρεις τις ικανότητές σου στην αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων της καθημερινότητας. Κι αν η αρχή μπορεί να γίνει με εξωτερικές εντάσεις, είναι στο χέρι σου να το «γυρίσεις» στην επιμόρφωσή σου και σε πιο δημιουργικές δράσεις.
Ερωτικά
Σήμερα δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι βρίσκεσαι σε συναισθηματικό αδιέξοδο, καθώς η έλξη που σου ασκεί ένα πρόσωπο είναι μεγάλη, όμως προβληματίζεσαι γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι επιδιώκει μια σταθερή σχέση που δεν είσαι σίγουρος/η αν στην προκειμένη φάση μπορείς να του την προσφέρεις. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και μη βιαστείς να πάρεις κάποια απόφαση, θετική ή αρνητική γιατί είναι πολύ πιθανό αργότερα να μετανιώσεις.
Αν είσαι σε σχέση, κάποια χρήματα που περιμένατε μπορεί να σας έρθουν σήμερα, ενώ ενδεχομένως να επανέλθει στο τραπέζι μια πρόταση που θα χρειαστεί να συζητήσεις διεξοδικά με τον σύντροφό σου για να καταλήξεις, αν θα την αποδεχτείς τελικά ή θα την απορρίψεις.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά







Χρειάζεσαι καλά αντανακλαστικά
Εδώ και αρκετό καιρό «βασανίζεσαι» από οικονομικά άγχη και προβλήματα, έφτασε όμως η στιγμή που θα χρειαστεί να πάρεις δραστικές αποφάσειςπου σε κάποιες περιπτώσεις θα θυμίζουν το Σπαρτιατικό «ταν η επί τας». Και επειδή μέχρι τις αρχές Ιουνίου τίποτε πια δεν θα είναι ίδιο, φρόντισε να κινηθείς με βάση την εμπειρία σου σε ανάλογα θέματα αλλά και με μια μεγαλύτερη «σπιρτάδα»
Ερωτικά
Ο Ήλιος περνώντας σήμερα στο ζώδιό σου συναντιέται με τον Ερμή σου, που εξαιτίας του ότι είναι ανάδρομος, ενώ θα έβγαζες προς τα έξω σιγουριά και θα είχες ισχυρή τη θέληση να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή, μάλλον θα αρχίσεις τις αναθεωρήσεις και τις δεύτερες σκέψεις, ακόμα και για ένα πρόσωπο που μέχρι πρότινος πίστευες ότι ήταν το κατάλληλο για σένα. Εν τω μεταξύ, μπορεί να σε μπερδέψει πιο πολύ κάποιος/α που θα εμφανιστεί μπροστά σου και πραγματικά να βρεθείς σε δίλημμα. Όμως όλα θα ξεκαθαρίσουν σύντομα μέσα σου, αρκεί να ξέρεις εσύ τι ακριβώς θέλεις.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, σε τρώει εδώ και καιρό η πορεία της σχέσης σου ίσως γιατί κι εσύ έχεις αρχίσει να έχεις περισσότερες απαιτήσεις από το σύντροφό σου και αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχει μια υποτονικότητα από τη δική του την πλευρά, με αποτέλεσμα να χάνεται το ερωτικό ενδιαφέρον. Πρέπει όμως να επιδιώξεις μια συζήτηση μαζί του και να μοιραστείς τους φόβους σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά







Καμπανάκι συναγερμού


Η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου βάζει τέρμα στα «αν», τα «μήπως» και σε κάθε είδους παρασκηνιακές δράσεις κι εκείνο που προέχει πια είναι να ενεργοποιηθείς άμεσα προκειμένου να δοθούν λύσεις σε όλα αυτά που σε απασχολούν. Ίσως βέβαια μέσα στην «φούρια» σου να κάψεις και μερικά «χλωρά» μαζί με τα «ξερά» αλλά η ουσία είναι ότι μέχρι τις αρχές Ιουνίου θα βρίσκεσαι σε κατάσταση συναγερμού.
Ερωτικά
Η ερωτική σου ζωή έχει διάφορα σκαμπανεβάσματα και με τον κυβερνήτη σου, Ερμή, ανάδρομο τα εμπόδια, οι παρεξηγήσεις και οι αναθεωρήσεις είναι πλέον συχνό φαινόμενο. Σήμερα πάντως, είναι πιθανό το μυαλό σου να είναι κολλημένο σε έναν/μια πρώην σου και τα λάθη που είχες κάνει μαζί του. Δεν αποκλείεται να σκεφτείς το ενδεχόμενο να κάνεις μια επαναπροσέγγιση, μιας και πολλά άλλαξαν από τότε, αλλά τα συναισθήματά σου παραμένουν αμείωτα.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, μια καθυστέρηση ή παρεξήγηση στη δουλειά σου θα σου δημιουργήσει μεγάλο εκνευρισμό που ενδέχεται να βγάλεις αργότερα και στη σχέση σου. Ίσως είναι καλύτερα να μείνεις για λίγο μόνος/η να ηρεμήσεις, πριν πεις και κάτι πάνω στα νεύρα σου που δε θέλεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά







«Μάτια και στην πλάτη»


Έφτασε η «ώρα της κρίσης» και των αποφάσεων για όλα αυτά που «αιωρούνται» εδώ και καιρό στην δουλειά σου, αφού ο Άρης στους Διδύμους θα σε φτάσει στα όριά σου. Τέρμα λοιπόν οι υπεκφυγές και οι διπλωματίες, αντίθετα μέχρι τις αρχές Ιουνίου οφείλεις να δράσεις κι ας στενοχωρήσεις κάποιους/ες! Παράλληλα βέβαια οφείλεις να έχεις «μάτια και στην πλάτη», αφού «παίζονται» πολλά στο παρασκήνιο..

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά







«Πες μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι»


Όποια κι αν είναι η εικόνα που έχεις για τις φιλίες σου, ετοιμάσου να την αλλάξεις, αφού μέχρι τις αρχές Ιουνίου ο Άρης στους Διδύμους αναμένεται να «ξεκαθαρίσει το τοπίο», συχνά μάλιστα με όχι και τόσο «ευγενικό» τρόπο. Επιπλέον στην ίδια περίοδο μπορεί να κληθείς να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, όπου όμως είναι βέβαιο ότι θα δοκιμαστεί από εγωισμούς, ανταγωνισμούς και αρχηγικές τάσεις.
Ερωτικά
Έχεις την αίσθηση ότι τον τελευταίο καιρό κάνεις συνεχώς κύκλους στα ερωτικά σου, κάτι που σου είναι δυσάρεστο και εκνευριστικό, αφού καταλήγεις στο ίδιο αποτέλεσμα. Δεν ξέρεις τι κάνεις λάθος, αν πρέπει να εγκαταλείψεις τις προσπάθειες, να επιμείνεις περισσότερο ή να αλλάξεις τακτική. Δυστυχώς όμως λόγω ανάδρομου θα χρειαστεί να περιμένεις λίγο ακόμα γιατί σύντομα θα αρχίσουν τα πράγματα να τσουλάνε. Ως τότε, φρόντισε να μαζέψεις την ενέργειά σου και να κρατήσεις ακμαίο το ηθικό σου.
Αν είσαι σε σχέση, θα επανέλθει μια επαγγελματική πρόταση στο τραπέζι κι αυτή τη φορά θα πρέπει να αποφασίσεις σύντομα αν θα την αποδεχτείς. Συζητήστε τα υπέρ και τα κατά με το σύντροφό σου και όχι μόνο την οικονομική της πλευρά πριν καταλήξεις στο οτιδήποτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Γενικά







«Γρηγορότερα, ψηλότερα, δυνατότερα»!


Η είσοδος του Άρη στους Διδύμους σηματοδοτεί την έναρξη μιας «αγωνιστικής» περιόδου κατά την διάρκεια της οποίας θα υπάρξουν καλές αλλά και κακές στιγμές, κατακτήσεις ή υψηλές επιδόσεις αλλά και ήττες. Εκείνο όμως που έχει σημασία είναι το να είσαι κερδισμένος όταν ο «διαιτητής» θα σφυρίξει την λήξη του αγώνα στις αρχές Ιουνίου. Μην πτοείσαι λοιπόν, αφού ο επιμένων νικά!
Ερωτικά

Σου δίνεται η ευκαιρία σήμερα να ξεκαθαρίσεις μια κατάσταση στα ερωτικά σου και να πεις αυτά που είχες κατά νου, αν δεν είχες βρει μέχρι τώρα την κατάλληλη ευκαιρία. Αν μάλιστα υπάρχει ένα άτομο που είχατε μια ιστορία που δεν προχώρησε, ίσως θα έπρεπε να επικοινωνήσεις μαζί του, να συζητήσετε για όλα όσα δεν είχαν ειπωθεί και να κλείσετε οριστικά τους λογαριασμούς σας, ώστε να πάρει ο καθένας τον δρόμο του.
Αν είσαι σε σχέση, θα ξαναπιάσετε μια γραφειοκρατική σας υπόθεση που είχατε αφήσει στην άκρη λόγω των ημερών κι ενδεχομένως να ήταν και καλύτερα, αφού τώρα θα έχετε περισσότερα στοιχεία στη διάθεσή σας κι ίσως και μεγαλύτερη όρεξη να ασχοληθείτε μαζί του και να το κλείσετε.

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά








Ραντεβού με την γνώση


Από σήμερα και μέχρι τις αρχές Ιουνίου, η «μέση οδός», που συνήθως ακολουθείς στην καθημερινότητά σου αναμένεται να δοκιμαστεί σκληράαπό επιθετικές συμπεριφορές που υπαγορεύονται από το θυμικό και δεν έχουν λογική. Δεν θα πρέπει όμως να σταθείς σε αυτό, αφού η δυναμική σου στο να μάθεις νέα πράγματα μπορεί να γίνει το «ισοδύναμο» που θα σε... λυτρώσει!
Ερωτικά

Η ψυχική σου γαλήνη είναι το κύριο ζητούμενό σου αυτή την εποχή, όμως δεν μπορείς να την αποκτήσεις, αφού είτε εξ αιτίας των δικών σου αναγκών είτε ατόμων που πιεστικά σου ζητούν να τους δώσεις μια ευκαιρία, βρίσκεσαι συνεχώς σε διέγερση. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποτραβηχτείς για λίγο από τη δράση και να εξετάσεις ποια από όλα όσα θέλεις στην ερωτική σου ζωή είναι σημαντικά κι απαραίτητα για σένα και ποιος/α μπορεί πραγματικά να στα προσφέρει.
Αν είσαι σε σχέση, οικονομικές υποχρεώσεις σας θέλουν σε εγρήγορση αλλά και συνεννόηση γιατί είναι πιθανό άλλες να θεωρείς εσύ πρωτεύουσες κι άλλες ο σύντροφός σου. Καλό θα ήταν πάντως να βάλετε σε προτεραιότητα αυτές που προηγούνται χρονικά και μετά βλέπετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά







Ρόδα είναι και γυρίζει
Η είσοδος του Άρη στους Διδύμους ορίζει την απαρχή σημαντικών εξελίξεων στον οικονομικό τομέα και μέχρι τις αρχές Ιουνίου θα κληθείς είτε να υπερασπιστείς τα κεκτημένα σου από έξωθεν επιβουλές, είτε να βρεις άμεσες και δραστικές λύσεις στα όποια οικονομικά θέματα σε απασχολούν. Να θυμάσαι ωστόσο ότι η τύχη σου θα «γυρίζει» γρήγορα, είτε είναι καλή είτε όχι.
Ερωτικά

Ο ανάδρομος Ερμής απέναντί σου συνεχίζει να σε ταλαιπωρεί και πέρα από προβλήματα κι επιπλοκές στις διάφορες υποθέσεις σου, σήμερα με τη σύνοδό του με τον Ήλιο ίσως σου δημιουργήσει νοσταλγία για παλιές ερωτικές στιγμές που έζησες με ένα πρόσωπο και την επιθυμία να μπορούσες να πας το χρόνο πίσω και να αλλάξεις την έκβαση των πραγμάτων. Καλό θα ήταν όμως να την καταπνίξεις να μην κάνεις καμία απόπειρα να επικοινωνήσεις μαζί του, καθώς κινδυνεύεις να φας... ξαναζεσταμένη σούπα. Ξεκόλλα από το παρελθόν και προχώρα στο μέλλον.

Αν είσαι σε σχέση, μια λάθος συνεννόηση ή παρεξήγηση με το σύντροφό σου δεν είναι απίθανη σήμερα αλλά επειδή είναι συχνό φαινόμενο πλέον, απόφυγε να δώσεις μεγάλη έκταση. Καλύτερα να το προσπεράσεις και να διατηρήσεις ήρεμο το κλίμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά







Πάρε θέση
Θέλοντας ή μη οφείλεις πια να πάρεις θέση για σημαντικά ζητήματα της ζωής σου, ξεκινώντας ίσως από τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, όπου με τον Άρη πια στο «τιμόνι» των εξελίξεων, μπορεί να ανατραπούν τα πάντα μέσα σε μια στιγμή. Και κάτω από αυτές τις συνθήκες, μέχρι τις αρχές Ιουνίου κάθε απόπειρά σου να παραμείνεις «ουδέτερος/η», είναι... καταδικασμένη σε αποτυχία!



Ερωτικά




Όλα όσα συμβαίνουν στην προσωπική σου ζωή σε επηρεάζουν τόσο σε ψυχολογικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Το θέμα όμως είναι να κρατήσεις το μυαλό σου σε τάξη και να μην αλλοιώνεται η κρίση σου, διαφορετικά θα πάρεις βεβιασμένες αποφάσεις που μπορεί μετά να μετανιώσεις. Πάντως, σήμερα δεν αποκλείεται να σου γίνει μια κρούση από ένα άτομο που παλιότερα σου άρεσε, ωστόσο δε θα σε συγκινήσει γιατί τώρα είσαι αλλού.
Αν είσαι δεσμευμένος/η κι υπήρχε ένα θέμα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου που παλιότερα σας είχε απασχολήσει αλλά το αφήσατε στην άκρη λόγω άλλων προτεραιοτήτων που προέκυψαν, ίσως σήμερα πρέπει να το ξαναφέρεις στην επιφάνεια και να το κλείσετε οριστικά.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά







«Ο τολμών νικά»
Μάλλον έφτασε η πολυπόθητη στιγμή να βάλεις μπρος ένα φιλόδοξο πρότζεκτ στην δουλειά σου, αγνοώντας μάλιστα τους σχετικούς κινδύνους. Το καλό βέβαια είναι ότι έχεις την συμπαντική υποστήριξη, οπότε το όποιο ρίσκο μπορεί να σου «βγει». Παράλληλα όμως, μέχρι τις αρχές Ιουνίου είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς από σύντομης διάρκειας μεν, αλλά και έντονα θέματα στην υγεία σου.
Ερωτικά

Θα αισθανθείς ότι έχεις βαλτώσει και δεν μπορείς να πας ούτε μπρος ούτε πίσω ερωτικά, ίσως γιατί ακόμα ελπίζεις κρυφά σε μια θετική ανατροπή με ένα πρόσωπο που θέλεις, αλλά μέχρι στιγμής όλα δείχνουν ότι οι ελπίδες σου είναι αβάσιμες. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις για τον εαυτό σου είναι να ξεκολλήσεις και να προχωρήσεις το δρόμο σου, αφού αν είναι να έρθει, θα έρθει. Πάντως, μιας και δεν ευνοούνται ακόμα τα καινούργια ξεκινήματα είναι προτιμότερο για την ώρα και κάτω από αυτές τις συνθήκες να μην πάρεις καμία απόφαση, αφού σύντομα θα αλλάξουν τα δεδομένα.
Αν είσαι σε σχέση, είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου που επιμελώς απέφευγες, ίσως γιατί φοβόσουν μην ανοίξεις κι άλλα μέτωπα που θα ήταν δύσκολο να διαχειριστείς. Επίσης, αν έχετε παιδί, ενδέχεται να δοκιμάσει την υπομονή σας με τα τερτίπια του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά







Ένθερμη προσήλωση


Να λοιπόν που σε πιάνει και σένα η άνοιξη έστω και λίγο καθυστερημένα! Έντονες επιθυμίες αλλά και μια δημιουργική «φλόγα» σε ωθούν να αφήσεις τις πολλές θεωρίες και να μπεις με τα μπούνια στην μάχη της ζωής, όπου σε περιμένουν έρωτες και δυνατά πάθη, είτε για πρόσωπα, είτε για ενδιαφέροντα. Ωστόσο, αν έχεις παιδιά, μέχρι τις αρχές Ιουνίου μπορεί να προκύψουν «παρατράγουδα».
Ερωτικά

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να επικοινωνήσει μαζί σου ένα πρόσωπο που είχες γνωρίσει πρόσφατα και να σου ζητήσει να βρεθείτε να τα πείτε. Παρότι αρχικά θα σε πιάσει ο ενθουσιασμός και θα δεχτείς με προθυμία, μετά που θα καταλαγιάσει και θα το ξανασκεφτείς, θα έχεις τις αμφιβολίες σου κι ίσως αναρωτηθείς τι θέλει από σένα. Το θέμα όμως είναι να ξέρεις ξεκάθαρα τι θέλεις εσύ από αυτό. Όπως και να έχει, δε χάνεις τίποτα να του δώσεις μια ευκαιρία, έστω για να μάθεις και να σου φύγει η περιέργεια.
Αν είσαι σε σχέση, ίσως είχατε κάνει άλλα σχέδια για σήμερα με το ταίρι σου, όμως δε θα σας βγουν και θα αναγκαστείτε να τα αναβάλλετε. Ωστόσο, θα περάσετε πιο όμορφα μένοντας στο σπίτι και κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά







«Τα εν οίκω μη εν δήμω»


Όσο κι αν θες να προστατέψεις τα «προσωπικά δεδομένα» σου, από σήμερα και μέχρι τις αρχές Ιουνίου, θα δυσκολευτείς πολύ να το πετύχεις, αφού αναμένεται να εμπλακείς σε οικογενειακές έριδες ή έναν ιδιότυπο «εμφύλιο» με δικούς σου ανθρώπους, που θα «βγάλει στην φόρα τα άπλυτα» του καθενός. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στους Διδύμους σε ωθεί να αλλάξεις δραστικά το σπίτι ή το γραφείο σου
Ερωτικά
Θα συνειδητοποιήσεις σήμερα ότι εξ αιτίας της δικής σου, ίσως και περίεργης αντίληψης που έχεις για τα πράγματα, σου ξεφεύγουν στοιχεία που είναι ενδεικτικά της προσωπικότητας ενός ατόμου, με αποτέλεσμα στην πορεία να ανακαλύπτεις ότι οι διαφορές που έχετε είναι μεγάλες. Αν αντιληφθείς σήμερα ότι κάτι τέτοιο πάει να γίνει με κάποιον/α που ήδη έχετε αποκτήσει πιο στενή επαφή, είναι προτιμότερο να το αναφέρεις ή σταδιακά να απομακρυνθείς, παρά να το αφήσεις να πιστεύει ότι όλα είναι μέλι γάλα.
Αν είσαι σε σχέση, υπάρχουν διάφορες σκέψεις και σχέδια για το άμεσο μέλλον σχετικά με ένα ταξίδι ή ένα καινούργιο εγχείρημα, ωστόσο όσο πιο πολύ τα σκέφτεσαι, τόσο πιο πολλά κενά βρίσκεις, γι’ αυτό και σε μια κουβέντα με το ταίρι σου θα εκφράσεις τους ενδοιασμούς σου.
astrology.gr


Ζώδια 6642095171051603439
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε