Loading...

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 19 Απριλίου 2017




Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια για την Τετάρτη 19 Απριλίου 2017. Τι κέφια έχουν το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Διαβάστε τι προβλέπουν τα άστρα για την Τετάρτη 19 Απριλίου 2017, για όλα τα ζώδια. Δείτε και αναλυτικά όλα τα ζώδια στο www.tlife.gr.
ΚΡΙΟΣ: Καλό θα ήταν να αρχίσεις να είσαι πιο επιφυλακτικός με όσους σε προσεγγίζουν και καχύποπτος όσον αφορά τις προθέσεις τους, διότι η παλιά σου αφέλεια σε οδήγησε σε λάθος κρίσεις και εμπιστεύθηκες άτομα που τελικά σε πρόδωσαν. Προστάτευσε λοιπόν περισσότερο στο εξής τον εαυτό σου, ώστε να μην σε εκμεταλλευτεί κανείς ξανά και απογοητευτείς.

Ταύρος: Σήμερα τα γεγονότα που θα εκτυλίσσονται γύρω σου θα είναι αρκετά περίπλοκα και θα επικρατεί μια γενικότερη σύγχυση. Αν αφήσεις αυτή την ατμόσφαιρα να σε επηρεάσει, το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου και των καταστάσεων. Αποστασιοποιήσου για λίγο λοιπόν από το κοινωνικό γίγνεσθαι για να καταφέρεις να μείνεις συγκεντρωμένος.

Δίδυμοι: Την πίεση και τα προβλήματα που αντιμετώπιζες τελευταία, έρχονται να αντικαταστήσουν ευχάριστες εξελίξεις και νέα δεδομένα. Ως δια μαγείας οι δύσκολες καταστάσεις που αδυνατούσες να διαχειριστείς, έχουν εξαλειφθεί και πλέον η ζωή σου έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς. Απόλαυσέ το και κάνε ό, τι περνάει από το χέρι σου για να κρατήσει αρκετό καιρό όλο αυτό.

Καρκίνος: Φρόντισε να είσαι σήμερα σε διαρκή επαγρύπνηση και ετοιμότητα, ώστε να αντιληφθείς κάθε ευκαιρία που θα έρθει στο προσκήνιο και που με τους σωστούς χειρισμούς θα αποβεί εξαιρετικά συμφέρουσα και κερδοφόρα. Αν γενικότερα δυσκολευτείς κάπου ή οι εξελίξεις δεν είναι αυτές που υπολόγιζες, μην παραιτηθείς από τις προσπάθειές σου και φρόντισε να προσαρμοστείς στα δεδομένα που υπάρχουν. Καλό θα ήταν να συμβουλεύεσαι παράλληλα κοντινούς σου ανθρώπους που έχουν τη θέληση και την ικανότητα να σε βοηθήσουν.

Λέων: Στο προσκήνιο θα έρθουν αρκετά εμπόδια και καθυστερήσεις, που θα σε κρατήσουν στάσιμο στην μέχρι τώρα ορθή σου πορεία. Προσπάθησε όσο γίνεται να μην πτοηθείς πολύ και δώσε τον καλύτερό σου εαυτό, προκειμένου να βάλεις μια τάξη και να συνεχίσεις τις προσπάθειες που κάνεις για να φτάσεις στην επιτυχία. Να έχεις πάντα εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να πατάς γερά στα πόδια σου, ώστε να καταφέρνεις να υλοποιείς κάθε σου σκέψη και επιδίωξη.

Παρθένος: Τελευταία ήσουν αρκετά επιπόλαιος και αναβλητικός ως προς τις υποχρεώσεις σου, με αποτέλεσμα τώρα να έχουν μαζευτεί πολλά κι εσύ να νιώθεις ανίκανος να βάλεις μια σειρά. Μείνε ψύχραιμος και φτιάξε ένα πλάνο, σύμφωνα με το οποίο θα τακτοποιείς τις δουλειές σου μια-μια και βάσει προτεραιότητας. Να είσαι βέβαιος ότι θα τα βγάλεις πέρα και καλό θα ήταν να υιοθετήσεις στο εξής αυτή την τακτική.
Ζώδια 1633900516171164918
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε