Loading...

Φοιτητικές & Σπουδαστικές Εκλογές, Τετάρτη 17 Μαϊου


Η οριστικοποίηση της ημερομηνίας των φοιτητικών εκλογών βρίσκει τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ έτοιμη να αντιμετωπίσει άλλη μια πρόκληση. Όντας επί τριάντα συνεχή χρόνια η πρώτη και αδιαμφισβήτητη επιλογή των φοιτητών σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ και έχοντας αποδείξει την προσήλωσή μας στην προάσπιση των συμφερόντων της ακαδημαϊκής κοινότητας, καλούμε και φέτος τους φοιτητές και τους σπουδαστές να ενισχύσουν τη μόνη υπεύθυνη φωνή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, προσερχόμενοι μαζικά στις εκλογές και στηρίζοντας την παράταξή μας.
Όλοι εμείς στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ έχουμε μάθει ότι στη δημοκρατία οι εκλογές δεν είναι ποτέ η κατάληξη, αλλά, αντίθετα, η αφετηρία της διαδρομής, η αφετηρία των προσπαθειών μας για ένα Πανεπιστήμιο σύγχρονο, ελεύθερο, ανταγωνιστικό και παραγωγικό, που θα επιστρέφει στην κοινωνία τους καταρτισμένους επιστήμονες και συνειδητοποιημένους πολίτες.
Τα προβλήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης έχουν πάψει εδώ και καιρό να περιμένουν. Δυστυχώς, οι υπόλοιπες παρατάξεις έχουν από χρόνια επιλέξει να αποτελούν μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης. Είμαστε βέβαιοι ότι τις 17 Μαΐου οι φοιτητές θα δώσουν στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ τη δύναμη να αλλάξουμε νοοτροπία στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας και παράλληλα θα στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στην Κυβέρνηση των καταληψιών ότι πολύ σύντομα θα βρεθούν εκεί από όπου ξεκίνησαν: Στο πολιτικό περιθώριο.

Πολιτική 9125147038718148141
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε