Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Παρσκευή 14 Απριλίου 2017


Τα Ζώδια Σήμερα Παρσκευή 14 Απριλίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Προκλήσεις και ανατροπές.

ΚΡΙΟΣ ♈

Γενικά




Άλλαξε πρώτα τον εαυτό σου κι ύστερα τους άλλους
Η τάση σου να διαφοροποιηθείς από τους άλλους δεν πρέπει να σε οδηγήσει σε ακρότητες ή «προβοκάτσιες», αντίθετα προσανατολίσου σε πνευματική και δημιουργική κατεύθυνση και κάνε μια νέα αρχή στην ζωή σου, αλλάζοντας πρώτα εσωτερικά, αφού σε διαφορετική περίπτωση η «επανάστασή» σου θα είναι ένα «πυροτέχνημα»!
Ερωτικά
Ευτυχώς που η μέρα είναι πιο κατανυκτική και η ατμόσφαιρα δεν ευνοεί αυθορμητισμούς και ενθουσιασμούς, αλλιώς θα ήταν μάλλον δύσκολο να αντισταθείς και να μην κάνεις μια σπασμωδική κίνηση προς ένα πρόσωπο, μόνο και μόνο για να καλύψεις ένα κομμάτι σου που παραμένει ανικανοποίητο. Κι ενδεχομένως να σου βγει σε καλό, αφού θα έκανες μια λανθασμένη επιλογή και θα μπλεκόσουν σε μια κατάσταση που θα σου έτρωγε αρκετό χρόνο και ενέργεια.
Αν είσαι σε σχέση, το οικονομικό θα είναι ένα θέμα που θα σας απασχολήσει σήμερα, καθώς χρειάζεστε χρήματα για να καταφέρετε να πραγματοποιήσετε κάποια σχέδια ή μια αγορά που θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά




Υπάρχουν και αστάθμητοι παράγοντες


Μια αποκάλυψη θα σου δώσει το έναυσμα για να καταλάβεις ότι ο δρόμος που ακολουθείς δεν είναι τόσο ασφαλής όσο νόμιζες, αφού υπάρχουν και αστάθμητοι παράγοντες που δεν ελέγχεις. Αν μάλιστα αποφασίσεις να διαφοροποιήσεις την μέχρι τώρα στάση σου, όχι μόνον δεν θα χάσεις αλλά τουναντίον θα ξαναβρεις τον «παραιτημένο» εαυτό σου.
Ερωτικά
Το mood της ημέρας ταιριάζει κάπως με τη βαριά διάθεση που σου δημιουργεί η Σελήνη απέναντί σου, στον Σκορπιό, ενδεχομένως γιατί θέλεις πολύ ένα πρόσωπο που δεν έχεις και όπως όλα δείχνουν, είναι δύσκολο να αποκτήσεις, αντί όμως να το πάρεις απόφαση και να πας παρακάτω εσύ έχεις κολλήσει. Αλλά, κάποια στιγμή, όσο κι αν το αποφεύγεις, θα πρέπει να το κάνεις γιατί όσο είσαι αφοσιωμένος/η σε αυτό, δε βλέπεις τις ευκαιρίες που σου εμφανίζονται και τελικά χάνονται.
Αν είσαι σε σχέση, όλα θα κυλήσουν ήρεμα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου κι αν αποφύγετε ζήλειες, «δράματα» ή αναψηλάφηση μιας υπόθεσης του παρελθόντος, θα μπορέσετε να περάσετε ένα ευχάριστο βράδυ.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά




Νέα πρόσωπα φέρνουν νέες ιδέες
Η αλλαγή περιβάλλοντος θα σε ωφελήσει και θα σε φέρει σε επαφή με άτομα που έχουν διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων, εμπλουτίζοντας την οπτική σου. Από την άλλη πλευρά φίλοι/ες και γνωστοί/ες που μέχρι σήμερα σου φαίνονταν «εντάξει», παύουν πια να σε καλύπτουν, ίσως μάλιστα να αιφνιδιαστείς από τις αντιδράσεις τους.

Ερωτικά
Κάποια εργασιακά θέματα θα καταναλώσουν αρκετό από το χρόνο σου και, παρά τις προσπάθειες που θα κάνεις να τελειώσεις γρηγορότερα για να προλάβεις να τα πεις με ένα πρόσωπο που γνώρισες πρόσφατα, δε θα τα καταφέρεις. Ίσως όμως να είναι καλύτερα έτσι, αφού υπάρχει πιθανότητα να μην πήγαιναν τα πράγματα όπως τα είχες σχεδιάσει. Υπομονή όμως γιατίαπό αύριο οι συνθήκες θα είναι για σένα πολύ πιο ευνοϊκές.
Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως να έχεις μια ένταση που όμως, προκειμένου να μην τη βγάλεις στο ταίρι σου, θα καταπιαστείς με διάφορες δουλειές του σπιτιού ή προετοιμασίες και κάπως θα εκτονωθείς. Το βράδυ πάντως θα είσαι πολύ πιο ήρεμος/η.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά




Να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα


Όσο κι αν θες να τηρήσεις τις παραδόσεις ή να «βολευτείς» με «πάγιες» συνταγές, τα πράγματα μπορεί να έρθουν τελείως «ανάποδα»αναγκάζοντάς σε να προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα. Επιπλέον, η σχέση σου με ένα ισχυρό πρόσωπο αλλάζει και ίσως θα έπρεπε να αναζητήσεις αλλού μια υποστήριξη που μέχρι χθες θεωρούσες δεδομένη.
Ερωτικά
Η μόνη λύση για να μπορέσεις να ηρεμήσεις και να ξαλαφρώσεις από το συναισθηματικό βάρος είναι να μοιραστείς με ένα πολύ δικό σου πρόσωπο όλα όσα κρύβεις μέσα σου για κάποιον/α που θέλεις πολύ. Ακόμα κι αν πρακτικά δεν μπορεί να σε βοηθήσει, τουλάχιστον θα σε ακούσει με προσοχή, θα ανταλλάξετε απόψεις κι ίσως καταφέρεις να δεις τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία. Καλό θα ήταν πάντως να αποβάλλεις αρνητισμούς και δυσάρεστες σκέψεις, αφού προς το παρόν τίποτα δεν είναι οριστικό.
Αν είσαι σε σχέση, αν κάτι απασχολεί τον σύντροφό σου, αντί να τον πιέσεις να σου πει, είναι προτιμότερο να του δώσεις λίγο χρόνο, μετά θα σε πλησιάσει αυτός και θα σου μιλήσει.

ΛΕΩΝ ♌


Γενικά




Ξαφνική... φώτιση!
Ένα ξαφνικό συναπάντημα ή μια απρόσμενη είδηση μπορεί να αλλάξουν τα σχέδια και τις προτεραιότητές σου. Επιπλέον, ένα άτομο του περιβάλλοντός σου δρα και κινείται απρόβλεπτα. Πέρα όμως από τα εξωτερικά συμβάντα θα έχεις την ευκαιρία να εντρυφήσεις σε νέες γνώσεις κι αντιλήψεις, αλλάζοντας ένα μέρος της κοσμοθεωρίας σου.
Ερωτικά
Ίσως νιώσεις ότι κάτι σε κρατάει και δε σε αφήνει να συμπεριφερθείς αυθόρμητα και χαλαρά, όπως συνήθως, σε ένα πρόσωπο που σου αρέσει και θέλεις να του δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό. Ωστόσο, μπορεί να είναι καλύτερα έτσι, αφού χωρίς να το καταλάβεις, θα βγάλεις ένα μυστήριο που θα το ελκύσει και μπορεί να μην γίνει κάτι τώρα, όμως σίγουρα θα κερδίσεις το ενδιαφέρον του, οπότε, αργά ή γρήγορα, θα υπάρξει εξέλιξη.
Αν είσαι σε σχέση, πιθανόν να αρχίσει κάτι να σε ενοχλεί στο χώρο σου και να σκέφτεσαι διάφορες αλλαγές, τώρα κιόλας που είναι η κατάλληλη εποχή. Όμως, συζήτησέ τες και με τον σύντροφό σου και μην παίρνεις μόνος/η σου πρωτοβουλίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά




Αυτό που περιμένεις, δεν θα έρθει!
Η εξάρτησή σου από τα υλικά αγαθά μπορεί να «σπάσει» μόνον αν αρχίσεις να αδιαφορείς για αυτά πραγματικά. Ίσως μάλιστα να διαπιστώσεις ότι όσο τα «κάνεις πέρα», τόσο σου... έρχονται! Από την άλλη πλευρά βέβαια αν εμμείνεις πεισματικά στα οικονομικά σου σχέδια, μια ανατροπή θα φέρει τα πάνω-κάτω, όσο καλά κι αν έχεις «στήσει» το σκηνικό.
Ερωτικά
Μάλλον θα κρατήσεις μυστικό το ενδιαφέρον σου για ένα πρόσωπο που σου αρέσει, για να αποφύγεις περιττές ερωτήσεις, ωστόσο μπορεί στην κουβέντα με ένα γνωστό ή συγγενή σου να πετάξεις κάτι, με σκοπό να δεις αντιδράσεις ή να ψαρέψεις επιπλέον πληροφορίες αν τυχόν και το ξέρει. Πάντως ό, τι κι αν γίνει εσύ θα κρατήσεις μια επιφύλαξη κι αν δε διασταυρώσεις το κάθε τι που θα μάθεις, δεν θα αλλάξεις τακτική.
Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται, συζητώντας ένα γραφειοκρατικό ή οικονομικό θέμα με το ταίρι σου να χάσεις την υπομονή σου και να γίνεις καυστικός/η, όμως μετά θα το μετανιώσεις και θα προσπαθήσεις να βρεις τρόπο να επανορθώσεις.

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά




Άλλαξε πριν σε αλλάξουν με το... ζόρι!
Μια εναλλακτική πρόταση ή συνεργασία σε βγάζει από το αδιέξοδο, αρκεί να την αποδεχτείς χωρίς να υπολογίσεις το κατά πόσο κινείται εντός των κοινωνικών συμβάσεων. Ας είσαι λοιπόν ανοικτός/η στο διαφορετικό, πολύ περισσότερο που οι επιλογές ή οι αντιδράσεις κάποιων «δικών σου» ανθρώπων μπορεί να σε αιφνιδιάσουν δυσάρεστα.
Ερωτικά
Το κλίμα είναι αρκετά εσωστρεφές και επιβλητικό, επηρεάζοντας και σένα, οπότε θα είσαι πιο συμμαζεμένος/η και θα αφοσιωθείς περισσότερο σε αγορές ή την κάλυψη των πρακτικών σου αναγκών, πάρα σε απολαύσεις, φλερτ και καλοπέραση. Ενδεχομένως το βράδυ να σου έρθουν στο μυαλό παλιότερες, όμορφες στιγμές που είχες ζήσει με ένα πρόσωπο και να πέσει η ψυχολογία σου. Καλό θα ήταν όμως να τα σβήσεις όλα από το μυαλό σου και να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στο παρόν και το μέλλον.
Αν είσαι σε σχέση, μια εξομολόγησή σου στο ταίρι σου ή ένα μυστικό που θα του πεις θα το φέρει κάπως σε δύσκολη θέση, αλλά θεωρείς ότι έπρεπε να το γνωρίζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά




«Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές, που κάνουν πορτοκάλια»!


Η ημέρα προσφέρεται για να αλλάξεις τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς, ίσως μάλιστα κάτι τέτοιο να δρομολογηθεί ύστερα από την διαπίστωσή σου ότι είναι ανεπαρκής για να σε εξυπηρετήσει. Επιπλέον, στην δουλειά σου φαίνεται να ανοίγει ένας νέος κύκλος κι όσο πιο πρόθυμα προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα, τόσο το καλύτερο για σένα.
Ερωτικά
Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου η μυστηριώδης γοητεία σου θα ελκύσει τα βλέμματα του αντίθετου φύλου κι όπου κι αν βρεθείς θα μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον. Ίσως μάλιστα μια αλλαγή στην εμφάνισή σου σε βοηθήσει να κερδίσεις παραπάνω πόντους στο παιχνίδι του φλερτ. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν αρκετές προοπτικές για μια κατάκτηση σήμερα, όμως η εξέλιξή της θα είναι αργή. Έχεις όμως πείσμα κι υπομονή κι εφ’ όσον πάρεις τον έλεγχο της κατάστασης, τα πράγματα θα πάνε όπως τα θέλεις εσύ.
Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να σε πιάσει η απολυτότητά σου και να μη δέχεσαι, όχι να συζητήσεις, αλλά ούτε καν να ακούσεις ένα θέμα που θεωρείς ότι για σένα έχει λήξει κι όσο επιμένει ο σύντροφός σου τόσο πιο πολύ θα εκνευρίζεσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά




Όσο βάζεις όρια, τόσο θα «σπάνε»


Σήμερα, κόντρα στο κατανυκτικό κλίμα της ημέρας μπορεί να υιοθετήσεις «αιρετικές» πρακτικές ή αντίθετα να προκληθείς από την συμπεριφορά κάποιου/ας, που «δεν έχει ούτε ιερό, ούτε όσιο». Να θυμάσαι όμως ότι όλα αυτά γίνονται στα πλαίσια ενός πειραματισμού ή μιας «πρόκλησης για την πρόκληση», που θα ενταθεί αν αντιδράσεις αρνητικά.
Ερωτικά
Τουλάχιστον το πρώτο μισό της ημέρας θα είσαι κάπως συγκρατημένος/η και προσεκτικός/η στις κινήσεις σου, από το απόγευμα και μετά όμως που θα βρεθείς με δικούς σου ανθρώπους θα απελευθερωθείς κάπως και θα ξαναβρείς τη ζωντάνια σου. Πάντως ένα πρόσωπο δε θα σταματήσει να σε βασανίζει και θα το σκέφτεσαι συνέχεια πιθανόν γιατί δεν το έχεις ή δεν το βλέπεις και σου λείπει. Το κλίμα πάντως από αύριο θα αρχίσει να βελτιώνεται αισθητά.
Αν είσαι σε σχέση, θα είσαι κάπως πεσμένος/η σε διάθεση και θα αρνηθείς μια πρόταση του συντρόφου σου για έξοδο γιατί θα έχεις περισσότερο ανάγκη να μείνεις σπίτι και να ξεκουραστείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά




«Η ανταρσία του Μπάουντι»

Με δεδομένο το μάλλον συντηρητικό πνεύμα σου είσαι ο... τέλειος στόχος ατόμων που αρέσκονται να προκαλούν, ιδιαίτερα σε σχέση με παραδόσεις που τηρείς ευλαβικά, μην απορήσεις λοιπόν αν γύρω σου μαζευτούν όλοι οι αντιρρησίες! Επιπλέον, μια οικογενειακή συγκέντρωση μπορεί να λάβει απρόβλεπτες διαστάσεις.
Ερωτικά
Σε μια έξοδό σου είναι πολύ πιθανό ένα άτομο να σε φλερτάρει πολύ επίμονα και πιεστικά και να νιώσεις άβολα. Ωστόσο, η έλξη που θα σου ασκεί θα είναι έντονη κι επειδή το στιλ του θα σε ιντριγκάρει, γρήγορα θα μπεις στο παιχνίδι και θα ανταπαντήσεις στα υπονοούμενα και τις προκλήσεις σου, πάντα όμως κρατώντας τα προσχήματα και μη δείχνοντας πόσο σε επηρεάζει. Η ιστορία πάντως δε θα τελειώσει σήμερα, θα έχει και συνέχεια.
Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται να πιάσει το ταίρι σου μια εξομολογητική διάθεση και να σου ανοίξει την καρδιά του, αναφέροντάς σου πράγματα που σου είχαν περάσει από το μυαλό, αλλά περίμενες να επιβεβαιώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Αλλιώς το ξεκινάς κι αλλού πηγαίνει


Σίγουρα θα έχεις την ευκαιρία να σπάσεις την ρουτίνα της καθημερινότητας κάνοντας σπάνια ή πρωτόγνωρα πράγματα για τα δεδομένα σου, φρόντισε ωστόσο να προσδώσεις κι ένα πνευματικό περιεχόμενο στις αναζητήσεις σου, αποφεύγοντας συνάμα να... εξαντλήσεις τον κυνισμό και την «ψυχρότητά» σου απέναντι στις ευαισθησίες των άλλων!

Ερωτικά

Δεν αποκλείεται σήμερα να κάνεις μια κίνηση να προσεγγίσεις ένα άτομο που σου αρέσει και να φανερώσεις το τι αισθάνεσαι γι’ αυτό. Η γοητεία σου θα είναι πολύ έντονη και μιας κι έχεις εύνοια αυτόν τον καιρό, ό,τι κι αν επιχειρήσεις, θα πιάσει, κυρίως από το απόγευμα και μετά. Πάντως, μην απορήσεις, αν ταυτόχρονα διακρίνεις και μια δυσπιστία προς το πρόσωπό σου και χρειαστεί να πείσεις κάποιον/α για τις καλές σου προθέσεις.
Αν είσαι σε σχέση, θα προσπαθήσεις να κλείσεις όλες τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις για να ξενοιάσεις και να χαλαρώσεις με το ταίρι σου, όμως κάτι μπορεί να ξεφυτρώσει και στο τέλος να σου πάρει περισσότερη ώρα απ’ όσο υπολόγιζες.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Παντεσπάνι, αντί για... ψωμί!


Σήμερα έχεις την τάση να μην καλύψεις τόσο τις «εύλογες» ανάγκες σου αλλά να... ξεφύγεις λίγο καταναλωτικά, αποκτώντας κάτι που στα μάτια των άλλων δείχνει κάπως εξεζητημένο. Από την στιγμή όμως που αυτό είναι το κλίμα της ημέρας, πράττεις ορθώς! Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια έκτακτη οικονομική βοήθεια από εκεί που δεν το περιμένεις.

Ερωτικά

Το κλίμα είναι κατανυκτικό και θα σε καταλάβει, γι’ αυτό θα διώξεις κάθε πονηρή σκέψη από το μυαλό σου. Ακόμα και με μια τυχαία γνωριμία που θα κάνεις, παρότι θα σε ελκύσει, θα έχεις μια ευγενική συμπεριφορά, αλλά θα την κρατήσεις σε κάποια απόσταση γιατί δε σου βγαίνει να παίξεις ερωτικά. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν θα έχεις το συγκεκριμένο άτομο στα «υπόψη» σου για το άμεσο μέλλον.
Αν είσαι σε σχέση, αρκετό τρέξιμο και ψώνια θα έχει η μέρα σας, κυρίως από το απόγευμα και μετά, που θα σε εξαντλήσει, αλλά αντιλαμβάνεσαι ότι πρέπει να γίνουν. Αν είστε από τους/τις τυχερούς/ες, ίσως ετοιμάζεστε να ταξιδέψετε εκτός πόλης για να περάσετε το Πάσχα με συγγενείς και φίλους.
astrology.gr

Ζώδια 1659847027637839786
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε