Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 12 Απριλίου 2017


Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Μπροστά στην αλλαγή.

ΚΡΙΟΣ ♈

Γενικά


Η ημέρα προσφέρεται για την διεκπεραίωση πρακτικών θεμάτων και την αρχειοθέτηση-κατάταξη υλικού. Επιπλέον, μπορείς να ρυθμίσεις εργασιακά θέματα αλλά και να εντρυφήσεις στις επιστήμες και την τεχνολογία. Κατά τα άλλα, είναι πιθανό να προβληματιστείς για μια αρνητική εξέλιξη στα οικονομικά σου, που όμως δεν θα έχει συνέχεια.
Ερωτικά
Με την Πανσέληνο στον άξονά σου, στον Ζυγό, οι επιθυμίες και οι εσώτερες σου ανάγκες για συντροφικότητα θα βγουν στην επιφάνεια με ιδιαίτερη ένταση και πιθανόν να σου βγει μια «επιθετική» τάση στη διεκδίκησης ενός προσώπου που θέλεις να κάνεις δικό σου. Δεν αποκλείεται επίσης να σου γίνει μια κρούση από κάποιον/α που από καιρό σε έχει βάλει στο μάτι και ψάχνει την κατάλληλη στιγμή να σε πλησιάσει. Γενικά πάντως σηματοδοτείται μια πολλά υποσχόμενη περίοδος με αρκετές εξελίξεις στα ερωτικά σου που το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα σε αφήσει ασυγκίνητο/η.


Αν είσαι δεσμευμένος/η, καλείσαι να βάλεις στην άκρη το Εγώ σου και να επικεντρωθείς στο Εμείς, προκειμένου να βελτιωθεί η σχέση σου. Μέσα από διάφορα γεγονότα θα κατανοήσεις ότι είστε πιο δυνατοί ενωμένοι, παρά ο καθένας μόνος του κι αυτό είναι ένα μάθημα που θα σου είναι πολύ χρήσιμο και για αργότερα.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά


Καθυστερήσεις και αναθεωρήσεις


Η διάθεση των άλλων απέναντί σου είναι ασταθής, κάτι που θα έχει αντίκτυπο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, αφού οι «σίγουρες» λύσεις που αναζητάς βρίσκονται «στον αέρα». Επιπλέον, είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς από καθυστερήσεις και εμπόδια στις εξωστρεφείς δράσεις σου, οπότε προτίμησε το... διάβασμα!
Ερωτικά
Επηρεάζεσαι περισσότερο ψυχολογικά με την Πανσέληνο και γι’ αυτό η διάθεσή σου θα έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα. Είναι, ωστόσο, πιθανό ένα συγκεκριμένο άτομο που σχετίζεται με τον εργασιακό σου χώρο να αρχίσει να σε φλερτάρει ανοιχτά, κάτι που θα σε κολακεύσει, αλλά θα σου δημιουργήσει κι αρκετά ερωτηματικά, καθώς μέχρι πρότινος δεν είχε δείξει κανένα σημάδι ότι ενδιαφέρεται ερωτικά για σένα. Το πώς θα το χειριστείς επαφίεται καθαρά στα θέλω σου και ποια από αυτά προτίθεται να ικανοποιήσει.


Αν είσαι σε σχέση, είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσετε μια σωστή διατροφή, για αποτοξίνωση και καλύτερη υγεία του οργανισμού σας, αλλά και για λόγους εμφάνισης. Με αλληλοστήριξη θα καταφέρετε να τηρήσετε το πρόγραμμα που θα βάλετε, ενώ τα αποτελέσματα θα τα δείτε σύντομα.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Πρώτα η υγεία
Η ημέρα προσφέρεται για να «ξεμπερδεύεις» με τυχόν εκκρεμότητες στην υγεία σου, από την άλλη πλευρά ωστόσο μια περαστική αλλά και έντονη ενόχληση μπορεί να σε οδηγήσει... κατευθείαν στα χέρια των ιατρών. Κατά τα άλλα φαίνεται να γνωρίζεις ένα πρόσωπο που θα σε βοηθήσει να επιλύσεις πολλά από τα θέματα που σε απασχολούν.
Ερωτικά
Η κοινωνικότητά σου θα αυξηθεί, το ίδιο και η διάθεσή σου να «απλωθείς» περισσότερο και να έρθεις σε επαφή με νέα πρόσωπα και ενδιαφέροντα. Δεν αποκλείεται να επανεμφανιστεί κάποιος/α στη ζωή σου που είχες γνωρίσει πρόσφατα και σε είχε ελκύσει και αυτή τη φορά να προχωρήσετε πολύ περισσότερο από πριν. Το σημαντικό, εκτός από την αμοιβαία χημεία, είναι ότι δε θα αισθάνεσαι περιορισμό, αντίθετα, όπως κι εσύ έτσι κι αυτό, θα έχει την τάση να κρατήσει την αυτονομία του, οπότε το γεγονός ότι είστε μαζί δε θα σταθεί εμπόδιο, ώστε να χαθείτε από τους φίλους ή σταματήσετε τα χόμπι σας.


Αν είσαι σε σχέση, θα διαπιστώστε αργά ή γρήγορα ότι χρειάζεστε ένα «φρεσκάρισμα», για να ξεφύγετε από τα ίδια και τα ίδια και να μη σας καταπιεί η βαρεμάρα. Η συμμετοχή σας σε μια ομάδα ή οι βραδινές έξοδοι με παρέες θα σας αναζωογονήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Συναισθηματικές αναταράξεις 

Η έγνοια σου για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο μπορεί να γιγαντωθεί, εξ αιτίας προβλημάτων που έχουν μεν βαρύτητα αλλά σε κάθε περίπτωση είναι περαστικά. Το καλό βέβαια είναι ότι θα έρθετε πολύ πιο κοντά μεταξύ σας, από την άλλη πλευρά όμως πρόσεξε μήπως τελικά το ενδιαφέρον σου αποβεί εξαιρετικά «πνιγηρό».
Ερωτικά
Είναι λογικό να έχεις μια επιπλέον συναισθηματική φόρτιση, καθώς πάντα η Πανσέληνος σε επηρεάζει περισσότερο από όλους τους άλλους. Δεν αποκλείεται λοιπόν να κληθείς και υπό το συγκεκριμένο βάρος να πάρεις αποφάσεις που αφορούν στην ερωτική σου ζωή, τις οποίες σε άλλη περίπτωση θα δυσκολευόσουν. Το αίτημα είναι ένα και εσύ είσαι ο βασικός αποδέκτης: να πετάξεις κάθε εξάρτηση από πάνω σου, ώστε να ικανοποιήσεις τα θέλω και τις ανάγκες σου. Κάθε προσπάθεια να κρυφτείς πίσω από το δάχτυλό σου δε θα σε οδηγήσει στην ευτυχία. Αν είσαι σε σχέση, οικογένεια και σπίτι θα έχουν το πρώτο λόγο κι εδώ θα πρέπει να συμμαχήσετε με τον σύντροφό σου για τη στάση που θα κρατήσετε, αλλιώς τα διάφορα ζητήματα που θα ανακύψουν θα σας πάρουν αμπάριζα.

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Φροντίδα για το σπίτι


Ίσως να θορυβηθείς από κάποιες εξελίξεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, σε καμία περίπτωση όμως δεν πρόκειται για κάτι που δεν λύνεται. Επιπλέον, είναι πιθανό είτε να δεχθείς απρόσκλητους επισκέπτες, είτε να φιλοξενηθείς σε άλλο χώρο. Κατά τα άλλα, προσπάθησε να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην επιμόρφωσή σου.
Ερωτικά
Το ζητούμενο είναι να ξεφύγεις λίγο από τους ρυθμούς της καθημερινότητας, να ανοίξεις τους ορίζοντές σου και να δεις τα πράγματα από άλλη βάση, ακόμα και στα ερωτικά σου. Ενδεχομένως μέσα από τις διάφορες εμπειρίες που θα βιώσεις να αντιληφθείς ότι προκειμένου να αποκτήσεις αυτό που πραγματικά θέλεις, οφείλεις να είσαι απόλυτα ειλικρινής πρώτα απ’ όλα με τον ίδιο σου τον εαυτό. Είναι θεμιτό να επιδιώκεις να εντυπωσιάζεις τους άλλους, αλλά ακόμα πιο σημαντικό είναι να σε αγαπούν γι’ αυτό που είσαι και να μοιράζεσαι μαζί τους έντονα συναισθήματα. Κινήσου με σημαία σου την αλήθεια και δε θα χάσεις.


Αν είσαι σε σχέση, ένα ταξίδι ή η επαφή σας με πρόσωπα που βρίσκονται εκτός συνόρων θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μια διαφορετική αντίληψη ή θα σας σπρώξουν να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό βήμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Ένα κι ένα κάνουν δύο!


Σήμερα αναμένεται να αναδείξεις το ταλέντο σου στην επεξεργασία δεδομένων αλλά και την ικανότητά σου να δίνεις πρακτικές λύσεις εκεί που χρειάζεται. Ίσως μάλιστα να σου ζητηθούν περισσότερες συμβουλές από όσες... αντέχεις! Επιπλέον, η συνάντησή σου με έναν ειδικό μπορεί να αποδειχθεί κομβική για μια οικονομική υπόθεσή σου.
Ερωτικά
Έντονες συγκινήσεις επιφυλάσσει αυτή η Πανσέληνος για σένα, καθώς τα ερωτικά σκιρτήματα θα είναι αρκετά τη συγκεκριμένη περίοδο. Ωστόσο, για να έχουν και μια επιθυμητή κατάληξη, είναι απαραίτητο να έχεις συνειδητοποιήσει πλήρως ποιες είναι οι βαθύτερες σου ανάγκες και αν μπορούν να καλυφθούν από το εκάστοτε άτομο γιατί πολύ πιθανόν ένα μεγάλο μέρος της «δουλειάς» να πρέπει να το κάνεις πρωτίστως με τον εαυτό σου. Μην ντρέπεσαι να αποδεχτείς αυτά που επιθυμείς, αν θέλεις να πραγματοποιηθούν.


Αν είσαι σε σχέση, οικονομικά και συναφή θέματα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας. Επειδή θα προκύψουν αγορές που είναι απαραίτητες, τόσο σε προσωπικά είδη, όσο και άλλες, καλό θα ήταν να έχετε έναν έλεγχο για να μην ψάχνεστε αργότερα.

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Αναζήτησε «χείρα βοηθείας»


Έντονες επιθυμίες που... έρχονται και φεύγουν, μπορεί να σε οδηγήσουν σε αχρείαστες αγορές. Την ίδια στιγμή μάλιστα ένα έσοδο που περιμένεις καθυστερεί, γι’ αυτό είναι σκόπιμο να περιορίσεις τις δαπάνες σου. Από την άλλη πλευρά, μια μάλλον επαγγελματική συνεργασία φαίνεται να έχει θετικά και πρακτικά αποτελέσματα στις επιδιώξεις σου.
Ερωτικά
Η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιό σου και με τις όψεις που συμμετέχουν σε αυτήν σε βοηθά να κλείσεις οριστικά παλιές, ερωτικές σου υποθέσεις, συνειδητοποιώντας ότι είναι απαραίτητο να πάρεις την απόφαση και να κάνεις το μεγάλο βήμα για να υπερπηδήσεις διάφορα εμπόδια που δε σε αφήνουν να ευτυχήσεις. Εξαρτήσεις, υποχωρήσεις και συμβιβασμοί που δε σε αντιπροσωπεύουν, ούτε σου προσφέρουν αυτά που θέλεις, πρέπει να σταματήσουν. Εκτός από την εμφάνισή σου που θέλεις να αλλάξεις, καλείσαι να αλλάξεις και τακτική και να διεκδικήσεις αυτά που σου ανήκουν παίρνοντας τα ηνία στα χέρια σου.


Αν είσαι δεσμευμένος/η, σε πρώτο πλάνο θα μπει η σχέση σου και όλα τα κακώς κείμενα που αποφεύγεις να αναμετρηθείς μαζί τους γιατί φοβάσαι ότι θα επέλθει ρήξη και ανατροπή των ισορροπιών. Ωστόσο, αν δεν σταματήσουν να γίνονται κάποια πράγματα, δε θα νιώθεις καλά εσύ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
«Αργία μήτηρ πάσης κακίας»


Η διάθεσή σου είναι ασταθής, ίσως μάλιστα αναλωθείς σε «κυνήγι φαντασμάτων», προσπαθώντας να εκπληρώσεις κάποιες απωθημένες επιθυμίες σου. Ωστόσο το πιθανότερο είναι να αλλάξουν οι προτεραιότητές σου κατά την διάρκεια της ημέρας, οπότε μην «δένεις» τίποτα. Κι αν νοιώσεις ότι «ξεφεύγεις», η «εργασιοθεραπεία» θα σε... συνεφέρει!
Ερωτικά
Μια αλήθεια που θα αποκαλυφθεί αρκετά σύντομα θα σου προκαλέσει αρκετή αναστάτωση, όμως, κατά πάσα πιθανότητα, το ένστικτό σου σε είχε προειδοποιήσει νωρίτερα ότι κάτι δεν πάει καλά με ένα πρόσωπο που είχατε έρθει αρκετά κοντά, αλλά εσύ δεν του έδωσες σημασία. Όπως και να έχει πάντως, θα αναγκαστείς να αλλάξεις πορεία και να το τελειώσεις, αφού όπως όλα δείχνουν είναι ακατάλληλο για σένα είτε γιατί παίζει παράλληλα και με κάποιον/α άλλον/η είτε γιατί ήδη είναι σε σχέση.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, κρατάς μέσα σου καιρό διάφορα που αφορούν στο ταίρι σου και τη στάση που έχει το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, θα αντιληφθείς ότι αν δεν βάλεις ένα φρένο σύντομα και δεν ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, αντί να βράζεις στο ζουμί σου, θα οδηγηθείτε με μαθηματική ακρίβεια στη ρήξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Όλα συνηγορούν στο να αποσυρθείς για λίγο από τον «έξω κόσμο», δίνοντας προτεραιότητα στις εσωτερικές σου ανάγκες και την διερεύνηση όλων εκείνων που μπορεί να σε κάνουν να... μην νοιώθεις και τόσο καλά! Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να «τακτοποιήσεις» την σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, κάνοντάς την πιο λειτουργική.
Ερωτικά
Με αυτή την Πανσέληνο η ανάγκη σου για να ζήσεις κάτι καινούργιο και συναρπαστικό στην ερωτική σου ζωή, το οποίο θα σε αναζωογονήσει πλήρως, θα γίνει αρκετά έντονη. Ενδεχομένως να κληθείς να σπρώξεις τα πράγματα εσύ προς αυτή την κατεύθυνση, αντί να περιμένεις να συμβεί είτε προσελκύοντας ένα πρόσωπο που θα γνωρίσεις και συγκεντρώνει τα αισθητικά κριτήρια που θέλεις είτε με κάποιον/α που υπάρχει η έλξη μεταξύ σας αλλά κανείς σας δεν έχει κάνει το βήμα να πλησιάσει τον άλλον. Οι ευκαιρίες πάντως θα σου δοθούν και πρέπει να τις εκμεταλλευτείς στο έπακρο.


Αν είσαι σε σχέση, η τάση σου για ανανέωση εφ’ όλης της ύλης που θα τονώσει και το ερωτικό στοιχείο ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου θα σε κινητοποιήσει να κάνεις πράγματα. Ίσως μάλιστα προτείνεις μια νέα κοινή δραστηριότητα ή να βγαίνετε συχνότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Η ημέρα προσφέρεται για να βάλεις τάξη στον χώρο σου και να υιοθετήσεις πρακτικές λύσεις που θα απλουστεύσουν την καθημερινότητα σου αλλά και την συμβίωσή σου με τους άλλους. Παράλληλα βέβαια θα έχεις την ευκαιρία να γνωριστείς με νέα πρόσωπα, που όμως δεν έχουν όλα το ίδιο «ειδικό βάρος» για σένα, οπότε κράτα τις αποστάσεις σου όπου χρειαστεί.
Ερωτικά
Η Πανσέληνος αυτή σε καλεί να παραμερίσεις για λίγο τις υποχρεώσεις και τα «πρέπει» και να αφοσιωθείς σε σένα και τις πραγματικές σου ανάγκες. Θα συνειδητοποιήσεις ότι η αλλαγή που θέλεις να υπάρξει στη ζωή σου και δη την ερωτική δεν πρόκειται να έρθει, αν δεν εστιάσεις πάνω εκεί, αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο, κυνηγώντας ευκαιρίες και βάζοντας στην άκρη εγωισμό ή σεμνότητα. Τα προσόντα σου «πάνε χαμένα» μάλλον γιατί εσύ συνεχώς υποτιμάς τον εαυτό σου, όμως έτσι δε θα τα δει ούτε ένα άλλο πρόσωπο. Πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι έτσι αυτό-σαμποτάρεσαι.


Αν είσαι δεσμευμένος/η, μπορεί να νιώθεις ότι σε πνίγει το δίκιο και ότι η προσφορά σου δεν εκτιμάται όπως θα έπρεπε ούτε στα επαγγελματικά, ούτε στη σχέση σου, τελικά όμως θα χρειαστεί να κινητοποιηθείς προς αυτή την κατεύθυνση και να αγωνιστείς, ακόμα και γι’ αυτά που σου φαίνονται λογικά και αυτονόητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Η ημέρα χαρακτηρίζεται από έκτακτα περιστατικά ή εναλλασσόμενα καθήκοντα, που όμως δεν έχουν όλα την ίδια αξία για σένα. Φρόντισε λοιπόν να αξιολογήσεις σωστά τις προτεραιότητές σου και κυρίως να μην «θυσιάσεις» τον χρόνο σου, προσπαθώντας να πείσεις «αγύριστα κεφάλια», που μάλιστα έχουν προαποφασίσει το τι «πρέπει» να γίνει.
Ερωτικά
Λες σε όλους ότι θέλεις την ελευθερία και την ανεξαρτησία σου, όμως μάλλον θα συνειδητοποιήσεις ότι το επαναλαμβάνεις μηχανικά, ενδεχομένως γιατί δεν έχεις βρει ακόμα κάποιον/α που μαζί του θα βιώσεις κάτι μοναδικό και πρωτόγνωρο για να σε παρασύρει σε άλλα μονοπάτια. Οι ευκαιρίες αυτή την περίοδο δε θα σου λείψουν πάντως κι εξαρτάται από σένα, αν τις αρπάξεις και ρισκάρεις να εμπλακείς συναισθηματικά σε μια κατάσταση ή θα συνεχίσεις να θεωρητικολογείς.


Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να είσαι πιο προκλητικός/η γιατί θα διαπιστώσεις ότι το ταίρι σου αρνείται να δει μια αλήθεια που για σένα είναι ολοφάνερη, ωστόσο, με το ζόρι δεν θα καταφέρεις τίποτα. Δε θα αλλάξει, ούτε θα δράσει, αν δε είναι έτοιμο.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Σήμερα καλείσαι να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου, μετρώντας και... ξαναμετρώντας προβλεπόμενα έσοδα και έξοδα κι αν τυχόν δεν είσαι καλός/η σε αυτά, υπάρχουν και οι ειδικοί. Κατά τα άλλα βέβαια αναμένονται σχετικά αυξημένες επαφές και μετακινήσεις, φρόντισε ωστόσο να μην αναλωθείς με «χαζές» υποθέσεις των άλλων.
Ερωτικά
Αυτή η Πανσέληνος σου δίνει μια θαυμάσια ευκαιρία να επανεξετάσεις τα κριτήριά σου σχετικά με τις επιλογές σου και να συνειδητοποιήσεις ότι παρασύρεσαι σε διάφορες καταστάσεις, ενδεχομένως για να καλύψεις ένα σου κενό, ενώ άλλα -κι ίσως πιο σημαντικά- τα αφήνεις ακάλυπτα. Πρέπει να είσαι ειλικρινής απέναντι στον εαυτό σου και να μάθεις να διαχωρίζεις μέσα σου το σεξ από τον έρωτα. Το ότι υπάρχει σωματική έλξη ανάμεσα σε σένα και κάποιον/α και μπορεί να ζήσεις μια δυνατή εμπειρία μαζί του, δε σημαίνει ότι είναι κατάλληλο και για σχέση. Αν είσαι δεσμευμένος/η, είναι λογικό να υπάρχουν πράγματα που σε ενοχλούν, σε προβληματίζουν ή απλά δε σου αρέσουν στο ταίρι σου όμως όσο δεν τα εκφράζεις, για να μην προκαλέσεις εντάσεις, τόσο θα επαναλαμβάνονται, προκαλώντας σου δυσφορία.
astrology.gr

Ζώδια 1449366714444497728
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε