Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 11 Απριλίου 2017


Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Ρόδα είναι και γυρίζει.

ΚΡΙΟΣ ♈

Γενικά

Ανατρεπτικές καταστάσεις παραπέμπουν σε μια αναπροσαρμογή των δεδομένων και της πολιτικής που οφείλεις να ακολουθήσεις, ιδιαίτερα σε ζητήματα καριέρας και συνεργασιών. Επιπλέον, αν διαπιστώσεις ότι κάποια πράγματα δεν σου «βγαίνουν», κόψε ταχύτητα και... ρίξ ‘το στο διάβασμα!
Ερωτικά
Η εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη απέναντί σου, στον Ζυγό και παρά την έλξη που ασκείς, αντί να χαμογελάς, έχεις μια εσωτερική φόρτιση που σε κάνει να ψάχνεις αφορμές για να ξεφύγεις και να κάνεις ό,τι σου έρθει εκείνη την στιγμή γιατί νιώθεις ότι περιορίζεσαι. Εκμεταλλεύσου την κοινωνικότητα που σου προσφέρει η μέρα για να συναναστραφείς με κόσμο, να κάνεις νέες γνωριμίες και κυρίως να γοητεύσεις το αντίθετο φύλο με την έντονη προσωπικότητα και τη σεξουαλικότητά σου.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, δεν χαρακτηρίζεσαι από διπλωματία, καθώς η ειλικρίνεια κι ο αυθορμητισμός σου σε κάνουν να λες τα πράγματα όπως είναι, αλλά καμιά φορά χρειάζεται στη σχέση για να περάσεις αυτό που θέλεις μια μαεστρία, ώστε να αποφεύγονται οι διχογνωμίες κι οι αντιδράσεις.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά


Κενά, παραλείψεις και ποικίλες αναποδιές «απαιτούν» να προβείς στις αναγκαίες διορθωτικές κινήσεις, χρησιμοποιώντας κάθε εναλλακτική λύση που έχεις στην διάθεσή σου. Επιπλέον, καλό είναι να αποφύγεις τις διατροφικές καταχρήσεις, καταπολεμώντας κυρίως την... λαιμαργία σου!
Ερωτικά
Καλείσαι να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου, να ηρεμήσεις, να ξεκουραστείς και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου γιατί μόνο έτσι θα έχεις ξεκάθαρο νου και θα ξέρεις τι θέλεις στη ζωή σου. Είναι η κατάλληλη μέρα να φροντίσεις για τον καλλωπισμό σου και να σκεφτείς το ενδεχόμενο μιας αλλαγής στην εμφάνισή σου που θα αυξήσει την αυτοπεποίθησή σου, θα σε ανανεώσει και θα ελκύσει το αντίθετο φύλο.
Αν είσαι σε σχέση, πιθανόν οι απόψεις σου να διαφέρουν από αυτές του συντρόφου σου όσον αφορά στη δουλειά και πώς θα μπορούσες να χειριστείς μια υπόθεση, όμως καλό θα ήταν να ακούσεις και τη θέση του κι όχι να κωφεύεις και να επιμένεις να κάνεις το δικό σου. 

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά


Οι διαπροσωπικές σχέσεις σου γίνονται άνω-κάτω και το κακό είναι ότι θα δυσκολευτείς να βρεις υποστηρικτές, οπότε το βάρος της ευθύνης και των αποφάσεων πέφτει επάνω σου. Δεν αποκλείεται βέβαια να σου ζητηθεί να παρέμβεις σε μια σύνθετη υπόθεση που δεν σε αφορά προσωπικά.
Ερωτικά
Είναι πιο εύκολο τώρα να απεμπλακείς από καταστάσεις του παρελθόντος που τελικά δε σε έβγαλαν πουθενά και να στραφείς στο μέλλον ψάχνοντας, αν όχι την ευτυχία, τουλάχιστον την ικανοποίηση στην ερωτική σου ζωή. Αν σήμερα πάντως σου γίνει κάποια πρόταση για έξοδο ή να συμμετέχεις σε μια κοινωνική εκδήλωση, καλό θα ήταν να παραμερίσεις την βαρεμάρα σου και να την αποδεχτείς, γιατί δεν αποκλείεται να κάνεις μια αξιόλογη γνωριμία.


Αν είσαι δεσμευμένος/η, η παρέμβαση ενός κοινού φιλικού σας προσώπου στα της σχέσης σας, μπορεί αρχικά να μη σου πολυαρέσει, όμως αργότερα θα διαπιστώσεις ότι θα συμβάλλει θετικά και θα εξομαλύνει τις εντάσεις ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά


Διαδοχικές αναταράξεις σε «κεντρικούς» τομείς της ζωής σου συμβάλλουν σε μια αβεβαιότητα και αυξάνουν την ανασφάλειά σου, αν όμως επιθυμείς να ξεμπερδεύεις «μια κι έξω» με μια υπόθεσή σου, τότε πάρε βαθιά ανάσα και «ρίξε τον κύβο»! Επιπλέον μπορεί να στενοχωρηθείς από έναν συγγενή σου.
Ερωτικά
Ενδεχομένως να είσαι ακόμα ταραγμένος/η ή τουλάχιστον να μην έχεις ηρεμήσει τελείως, αλλά καλό θα ήταν να καταπιαστείς με κάτι που σου δίνει ευχαρίστηση και μπορείς να βγάλεις τη δημιουργικότητά σου, παρά να κάνεις κύκλους γύρω από τα ίδια και τα ίδια. Δεν θα αλλάξει κάτι στην ερωτική σου ζωή, αν δεν έχεις βρεις τις εσωτερικές σου ισορροπίες. Επικεντρώσου λοιπόν στο τι έχεις περισσότερο ανάγκη εσύ κι όχι στο τι προσπαθούν οι άλλοι να σε πείσουν ότι χρειάζεσαι.
Αν είσαι σε σχέση, από τη μια η οικογένειά σου κι από την άλλη ο σύντροφός σου κι εσύ πρέπει να ικανοποιήσεις τους πάντες για να είναι ευχαριστημένοι. Είναι όμως δύσκολο, γιατί, είτε έτσι είτε αλλιώς, θα υπάρξουν παράπονα. Οπότε κάνε αυτό που σου έρχεται αυθόρμητα.

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά


Η ημέρα αναμένεται να είναι εξαιρετικά ζωηρή και «πολύχρωμη» σε επαφές και μετακινήσεις, ας μην εμπιστεύεσαι όμως πρόσωπα ή καταστάσεις που «σήμερα είναι κι αύριο όχι». Επιπλέον αναμένονται συναισθηματικά και οικονομικά «ζόρια», οπότε κράτα μικρό καλάθι σε σχέση με τις προσδοκίες σου.
Ερωτικά
Αρκετά εξωστρεφής και ευδιάθετος/η θα είσαι σήμερα, με έντονη επικοινωνιακή διάθεση, οπότε εύκολα θα προσελκύσεις ένα άτομο που σου αρέσει. Βγάλε την αλέγρα και άνετη συμπεριφορά σου και να είσαι σίγουρος/η ότι θα το κερδίσεις. Αν βλέπεις ότι υπάρχει ανταπόκριση από την πλευρά του, μη χάνεις χρόνο και πρότεινέ του να βρεθείτε κάποια από τις επόμενες μέρες για καφέ ή ποτό. Από την άλλη, ίσως σου γίνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση που δε θα μπορέσεις να αρνηθείς.
Αν είσαι σε σχέση, το παν είναι να έχετε κοινή κατεύθυνση και στόχο γιατί αν ο καθένας σας λειτουργεί ανταγωνιστικά, τότε θα υπάρχουν διαφωνίες και κόντρες. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά


Τα πράγματα παίρνουν μια τροπή που μάλλον δεν θα σου αρέσει, αφού ισορροπίες που θεωρούσες ως δεδομένες παύουν να ισχύουν πια, ιδιαίτερα σε σχέση με τα οικονομικά και την συναισθηματική σου κάλυψη. Επιπλέον, στις επαφές και τις μετακινήσεις σου αναμένονται εμπόδια και καθυστερήσεις.
Ερωτικά
Καλά κάνεις κι αναλύεις τα πράγματα, δίνοντας σημασία σε λεπτομέρειες που πιστεύεις ότι είναι σημαντικές, κυρίως αν αφορούν στην ερωτική σου ζωή, όμως το θέμα είναι να μην το παρακάνεις γιατί στέκεσαι στο δέντρο και όχι στο δάσος. Το να ανταποκρίνεται ένα πρόσωπο στα αισθητικά σου κριτήρια είναι όντως καλό, ρίξε όμως βάρος και στα στοιχεία του χαρακτήρα του για να δεις αν μπορεί να ικανοποιήσει και βασικές σου ανάγκες.
Αν είσαι σε σχέση, είναι η κατάλληλη μέρα να κάνεις μια αγορά σε ρούχα ή καλλυντικά που θα σου φτιάξουν τη διάθεση, αλλά θα τονώσουν και το ενδιαφέρον του συντρόφου σου. Φρόντισε όμως «μη σε πιάσουν Κώτσο», ποντάροντας στην τελειομανία σου και πληρώσεις περισσότερα απ’ όσα υπολόγιζες.

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά


Όταν η κυκλοθυμία «πλανάται στην ατμόσφαιρα», δεν μπορείς να είσαι σίγουρος/η για τίποτα και πολύ περισσότερο για τις διαθέσεις των άλλων απέναντί σου. Κι εσύ όμως φαίνεται να ταλαιπωρείσαι από συναισθηματικές παλινδρομήσεις. Επιπλέον, φρόντισε περισσότερο για την σωματική και ψυχική σου ευεξία.
Ερωτικά
Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου η κοινωνικότητα και η γοητεία σου θα αγγίξει τα ύψη κι επειδή νιώθεις την ανάγκη να τονωθείς, μετά από ένα έντονο διήμερο, ίσως το ρίξεις στο φλερτ και τα χαμόγελα με νόημα. Σαφώς και θα έχεις θετική ανταπόκριση στο αντίθετο φύλο, φρόντισε όμως να παραμείνεις ανυποχώρητος/η στα στάνταρ που έχεις βάλει γιατί είναι καλύτερα να είσαι μόνος/η, παρά να άγεσαι και να φέρεσαι από τις διαθέσεις του οποιουδήποτε ατόμου. Κάνε υπομονή κι ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός στα ερωτικά σου.
Αν είσαι σε σχέση, θα βγάλεις αρκετό ρομαντισμό κι ευαισθησία, κάνοντας με τον τρόπο σου τον σύντροφό σου να αισθανθεί και λίγο ένοχος για μια του συμπεριφορά οπότε θα προσπαθήσει να επανορθώσει. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά


Μια αναταραχή στις εργασιακές σχέσεις ή τις συνεργασίες σου μπορεί να σε φέρει «στο αμήν», καλό είναι όμως να κάνεις υπομονή και να μην πάρεις αποφάσεις «εν θερμώ», αφού τα πράγματα θα αλλάξουν ξανά. Επιπλέον, μια υπόθεσή σου «κολλάει», εξ αιτίας προαπαιτούμενων που δεν διαθέτεις άμεσα.
Ερωτικά
Μια αλλαγή τακτικής στα ερωτικά σου είναι μάλλον επιβεβλημένη, καθώς θα διαπιστώσεις ότι για να πετύχεις αυτά που θέλεις, ενδεχομένως να πρέπει να κινηθείς διά της πλαγίας οδού και με αρκετή διπλωματία. Σήμερα πάντως καλό είναι να την εφαρμόσεις και θα δεις ότι ένα άτομο κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει με τα νερά σου, χωρίς καν να το καταλάβει. Από την άλλη, μπορεί να σου δημιουργηθεί η απορία, αν κάποιος/α στη δουλειά σου είναι ευγενικός/η μαζί σου ή έχει πιο πονηρές διαθέσεις.
Αν είσαι σε σχέση, αν δεν μπορείς να πεις κάτι καλό, είναι προτιμότερο να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό, αποφεύγοντας κατά αυτόν τον τρόπο πικρίες και αντιδικίες με το ταίρι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά


Η πρόθεσή σου να ικανοποιήσεις πλήρως τις απαιτήσεις των ανθρώπων που αγαπάς θα πέσει σε «τοίχο», αφήνοντάς σε με την... απορία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό σου! Ωστόσο παρεξηγήσεις ή «αναμπουμπούλες» μπορεί να προκύψουν και από μια δική σου επιπόλαιη ή «άνιση» συμπεριφορά απέναντί τους.
Ερωτικά
Η συνάντηση με ένα στενό σου φίλο και η κουβέντα μαζί του για τις πρόσφατες εξελίξεις της ερωτικής σου ζωής θα σε βοηθήσει αρκετά και για να βγάλεις από μέσα σου όσα σε βασανίζουν και για να ακούσεις και μια άλλη, αντικειμενική άποψη, λύση, ωστόσο, θα δυσκολευτείς να βρεις. Ίσως θα ήταν καλύτερο να προσπαθήσεις να δεις το πρόσωπο που θέλεις πιο φιλικά για να ξεμπλοκάρεις και να είναι πιο εύκολο να το προσεγγίσεις. Μετά το γυρνάς στο πιο ερωτικό.
Αν είσαι σε σχέση, δεν μπορείς να καταλάβεις από σχόλια και υπονοούμενα τι θέλει ακριβώς ο σύντροφός σου από σένα κι επειδή τελευταία δεν διακρίνεσαι για την υπομονή σου μάλλον θα του ζητήσεις να είναι πιο σαφής και ό,τι υπάρχει να στο πει ευθέως.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά


Από την στιγμή που τα πράγματα δεν εξελίσσονται με τον τρόπο που θα ήθελες, «μέριασε» κι άσε τους άλλους να εκτεθούν, χωρίς να επιμείνεις σε πρωτοβουλίες που έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να αποδώσουν. Επιπλέον, ένα συγγενικό σου πρόσωπο σε αναγκάζει να ασχοληθείς μαζί του, θέλοντας και μη.
Ερωτικά
Ασκείς έντονη γοητεία, αλλά αν σε προσεγγίσει κάποιος/α, βγάζεις μια αυστηρότητα ή ψυχρή ευγένεια που τον/ην φρενάρει ή ακόμα και απομακρύνει από κοντά σου. Μπορεί να το κάνεις για να κρύψεις τη ντροπαλότητα ή τη σεμνότητα που έχεις ή να σε πιάνει ανασφάλεια, όμως χαλάρωσε και μη σκέφτεσαι συνεχώς τι πρέπει να πεις, να κάνεις ή πώς θα φανεί. Σήμερα δεν αποκλείεται να σου δοθεί η ευκαιρία να δείξεις και την άλλη πλευρά σου, την πιο κοινωνική και διασκεδαστική και αμέσως να προσελκύσεις ένα πρόσωπο που θα σου αρέσει.
Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως να νιώθεις ότι αδικείσαι από το ταίρι σου, καθώς πιστεύει ότι βγάζεις μια σκληρότητα ή δεν αφήνεις να φανούν τα αισθήματά σου, κάτι που θα σε βάλει σε διαδικασία να υπερασπίσεις τη στάση σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά


Μέσα στις πολλές ασχολίες της ημέρας, οφείλεις να θέσεις τις προτεραιότητές σου, ξεκινώντας από την κάλυψη των υποχρεώσεών σου κι αποφεύγοντας σημαντικές αγορές ή επενδύσεις. Προσπάθησε ακόμη να μην παρασυρθείς από άνευ ουσίας και σημασίας «τιτιβίσματα», μένοντας στο «κέντρο» σου.
Ερωτικά
Ίσως έχει εμφανιστεί στο προσκήνιο ένα πρόσωπο που σου αρέσει, αλλά δεν μπορείς να καταλάβεις από τη συμπεριφορά του αν ενδιαφέρεται ή όχι για σένα, καθώς είναι μεν ζεστό και χαμογελαστό απέναντί σου, αλλά δεν δείχνει ή δεν «εισπράττεις» εσύ κάτι ερωτικό. Είτε σε βλέπει φιλικά είτε αλλιώς, πρέπει να το ανακαλύψεις κι ο μόνος τρόπος είναι να κάνεις εσύ ένα άνοιγμα και να του πεις τι νιώθεις. Δεν αποκλείεται τις ίδιες αμφιβολίες να έχει κι εκείνο γι’ αυτό να μην κάνει κίνηση.


Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται να σχεδιάσετε μια απόδραση για το Πάσχα είτε πηγαίνοντας καπου μόνοι σας είτε να επισκεφτείτε γνωστούς ή συγγενείς που σας έχουν προτείνει να σας φιλοξενήσουν. 

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά


Από ευθύνες... άλλο τίποτα και για την ώρα μάλλον πρέπει να βάλεις στην άκρη την ψυχαγωγία σου, ρίχνοντας το βάρος σε εκείνα που πρέπει να γίνουν αλλά και στα προβλήματα ενός «δικού σου» ανθρώπου, που ζητούν επιτακτικά την λύση τους. Επιπλέον, περιόρισε την καταναλωτική σου διάθεση.
Ερωτικά
Καλείσαι σήμερα να βάλεις στην άκρη όλα αυτά που σου δημιουργούν αμφιβολίες και δισταγμούς και να κάνεις ό,τι θεωρείς απαραίτητο για να ευτυχήσεις. Έχεις και τον τρόπο και τις ευκαιρίες και η μέρα ενδείκνυται, καθώς μπορεί να σου φέρει ένα άτομο που θα σε ελκύσει αρκετά. Όσο πιο αναποφάσιστος/η είσαι και φοβάσαι να ενδώσεις, τόσο πιο πιθανό είναι να χάσεις μια καλή ευκαιρία.
Αν είσαι σε σχέση, αφιέρωσε χρόνο στο σύντροφό σου για να κάνετε πράγματα που αγαπάτε και σας γεμίζουν, διώχνοντας οικονομικές ή άλλες υποχρεώσεις από το μυαλό σου. Έτσι κι αλλιώς, δεν πρόκειται να τις γλυτώσεις, οπότε γιατί να χάνεις και τις όμορφες στιγμές; Όλα έχουν την ώρα τους.
astrology.gr


Ζώδια 26023682281892277
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε