Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Δευτέρα 10 Απριλίου 2017


Τα Ζώδια Σήμερα Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

 «Ο παλιός είναι αλλιώς»!

ΚΡΙΟΣ ♈



Γενικά

Αντιφατικές εξελίξεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, σου προκαλούν την... περιέργεια αλλά από την στιγμή που δεν σε δεσμεύει κάτι, μπορείς να προσαρμοστείς κατά το δοκούν. Επιπλέον, φαίνεται πως ένα παραδοσιακό «γιατροσόφι» μπορεί να σε απαλλάξει από ένα θέμα υγείας που σε απασχολεί.
Ερωτικά
Από χθες έχει αλλάξει το κλίμα και σήμερα θα γίνει ακόμα πιο βαρύ για σένα καθώς ο Ήλιος σου κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, επηρεάζοντάς σε προσωπικά και ερωτικά. Εξ αιτίας ενός γεγονότος ή μιας δικής σου ψυχολογικής έντασης, θα θέλεις να διαγράψεις οριστικά πρόσωπα και καταστάσεις από τη ζωή σου που το μόνο που σου προσφέρουν είναι προβλήματα. Πολύ πιθανόν επίσης να δώσεις τελεσίγραφο σε κάποιον/α η στάση του οποίου απέναντί σου είναι φλου, αλλά μάλλον από την στάση του θα οδηγηθείς προς την έξοδο.
Αν είσαι σε σχέση, ένα πρόβλημα με ένα μέλος της οικογένειάς σας ή ένα ανώτερο σου στη δουλειά είναι πιο πολύπλοκο από ό,τι πιστεύατε και δε θα τελειώσει τόσο εύκολα.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά

Έχοντας «φορτώσει» αρκετά τις προηγούμενες ημέρες, μάλλον επιβάλλεται να αποτοξινωθείς και να έρθεις «στα ίσα σου» οργανικά και ψυχικά. Επιπλέον μια συνάντηση με παλιούς φίλους μπορεί να σου ξυπνήσει μνήμες και να αναθερμάνει το ενδιαφέρον σου για πράγματα που έκανες στο παρελθόν..
Ερωτικά
 Μια κακοδιαθεσία θα την έχεις, καθώς θα νιώσεις ότι οι προσπάθειες που κάνεις για να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή δεν πιάνουν τόπο, αφού τα εμπόδια που εμφανίζονται στο δρόμο σου είναι αρκετά. Δεν αποκλείεται πάντως σήμερα να συμπέσουν οι δρόμοι σου με ένα άτομο που θα σου προκαλέσει έντονα συναισθήματα, όμως είτε δε θα είναι ελεύθερο είτε δε θα υπάρξει ανταπόκριση από την πλευρά του.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, δεν αποκλείεται να αισθανθείς ότι μόνο εσύ ενδιαφέρεσαι για τη σχέση ενώ το ταίρι σου είναι αφοσιωμένο σε άλλα ζητήματα. Εξ αιτίας της φόρτισής σου δε θα είναι καθόλου δύσκολο να ξεσπάσεις και να βγάλεις όλα τα απωθημένα που κρατούσες καιρό.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά

Οι συμβουλές ενός «πρεσβύτερου» μπορεί να αποδειχθούν «χρυσές», δίνοντάς σου πολύτιμες λύσεις ή διεξόδους. Επιπλέον, καλείσαι να συνεχίσεις μια οικογενειακή παράδοση αλλά και να ψάξεις το παρελθόν για να κατανοήσεις τις αρχικές αιτίες πραγμάτων που σε ακολουθούν μέχρι σήμερα.
Ερωτικά
Φρόντισε να κρατήσεις τον έλεγχο σου και να μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί και πέσει ψυχολογικά, εξ αιτίας των συναισθημάτων που τρέφεις για ένα πρόσωπο. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να νιώσεις μια «επικίνδυνη» έλξη για κάποιον/α που είτε κρατά κρυφή μια πτυχή της ζωής του είτε είναι τελείως διαφορετικό από σένα, απόμακρο και λιγομίλητο και αυτό να είναι που σε ιντριγκάρει.
Αν είσαι σε σχέση, κάθε επιπολαιότητα, κυρίως σχετική με τα χρήματά σας μπορεί να σας κοστίσει ακριβά σήμερα γι’ αυτό καλό είναι να προσέχετε για να έχετε. Δεν αποκλείεται, ακόμα, και μια χοντρή παρεξήγηση με έναν/μία φίλο/η σας που θα οδηγήσει στο να ψυχρανθείτε ή να κόψετε επαφές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά

Οι εξελίξεις της ημέρας κινούνται στο πνεύμα σου και θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για να αναδείξεις τα ταλέντα και τις ευαισθησίες σου. Επιπλέον, μπορεί να υπάρξει μια περαιτέρω σύσφιξη των οικογενειακών δεσμών, μέσα από διηγήσεις για καταστάσεις και... κατορθώματα του παρελθόντος!
Ερωτικά
Με το τετράγωνο Ήλιου - Πλούτωνα και να ήθελες να είσαι μέσα στη χαρά και το κέφι, δε θα τα καταφέρεις. Η συναισθηματική σου φόρτιση θα είναι έντονη κι ίσως σε πάρει από κάτω και θυμηθείς ό,τι δυσάρεστο έχει συμβεί στη ζωή σου. Όσο δε η κατάσταση στα ερωτικά σου παραμένει η ίδια και δε βρίσκεις μια αγκαλιά να χωθείς, τόσο περισσότερο θα σε υποφέρεις. Αντί να περιμένεις όμως, ίσως πρέπει να ψαχτείς να δεις τι φταίει και να το αντιμετωπίσεις με θάρρος. Αν δε βάλεις τέλος στα κακώς κείμενα, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.
Το ίδιο ισχύει κι αν έχεις σχέση. Αν βλέπεις ότι ο σύντροφός σου συνεχίζει το δικό του τροπάρι και δεν αντιλαμβάνεται τι γίνεται, μάλλον θα πρέπει να του κρούσεις τον κώδωνα του κινδύνου.

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά

Η ημέρα αναμένεται να έχει αρκετές επαφές και μετακινήσεις, όχι όμως πάντα με «σοβαρό» σκοπό, αφού σίγουρα χρειάζονται και οι πιο «ανάλαφρες» νότες στην ζωή σου. Επιπλέον, ένα κληρονομικό ή περιουσιακό θέμα εξελίσσεται υπέρ σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις μια οικονομική βοήθεια από την οικογένεια.
Ερωτικά
Τα νεύρα σου δεν θα είναι σε καλή κατάσταση, ενώ διάφορες αρνητικές σκέψεις θα βασανίζουν το μυαλό σου και θα σου χαλάνε τη διάθεση. Αν μάλιστα έχεις ήδη μαζέψει πακέτο με ένα πρόσωπο που θέλεις αλλά παίζει μαζί σου και δεν είναι ξεκάθαρο, τότε είναι πολύ πιθανό να ξεσπάσεις πάνω του ή να αποφασίσεις να το τελειώσεις και να προχωρήσεις παρακάτω.
Αν είσαι σε σχέση, η εμπλοκή ενός γραφειοκρατικού θέματος ή μια ζημιά στον τεχνολογικό σας εξοπλισμό θα σας αναστατώσει αρκετά κι επειδή τα νεύρα σας δε θα είναι σε καλή κατάσταση μπορεί να πείτε και μια κουβέντα παραπάνω, αλλά μόνο με ψύχραιμη αντιμετώπιση θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά

Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε οικονομικά κυρίως θέματα, κάτι που μάλλον σε συμφέρει αφού ο συγκεκριμένος τομέας έχει να σου δώσει πολλά. Επιπλέον, η συνεργασία σου με έναν «σοφό» θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις την απόδοσή σου και να προσανατολιστείς σωστά, στοχεύοντας σε κάτι πιο «μεστό».
Ερωτικά
Δεν είναι κι η καλύτερη μέρα σου, καθώς μια ερωτική σου υπόθεση φαίνεται να τελειώνει πριν καλά-καλά αρχίσει. Δεν αποκλείεται να έπεσες έξω στις εκτιμήσεις σου και το συγκεκριμένο άτομο να ήταν εντελώς ακατάλληλο για σένα. Το θέμα είναι ότι το κατάλαβες νωρίς και έτσι μπορείς να το ξεπεράσεις πιο εύκολα, ώστε να προχωρήσεις στη ζωή σου. Ένας φίλος ή μια φίλη σου όμως ίσως σε κατηγορήσει για την επιλογή σου και να σε θυμώσει.
Αν είσαι σε σχέση, ίσως βγάλεις επικίνδυνο ανταγωνισμό ή τάσεις ζήλειας στο ταίρι σου και είναι πιθανό να χάσεις τον έλεγχο. Χωρίς να το καταλάβεις θα γίνεις κακεντρεχής και θα αρχίσεις την γνωστή κριτική σου, πρόσεξε όμως γιατί αν η κατάσταση ξεφύγει, δε θα μπορείς να τη μαζέψεις.

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά

Ο ρόλος σου γίνεται πρωταγωνιστικός, ιδιαίτερα ως προς το «πάντρεμα» τάσεων, που αρχικά έχουν αντίθετες αφετηρίες. Αυτή εξ άλλου είναι η «δουλειά» σου, να συνθέτεις τις διαφορετικότητες. Επιπλέον, καλείσαι να διαρρυθμίσεις τον χώρο σου και να αξιοποιήσεις αποθηκευμένο υλικό.
Ερωτικά
Ο Ήλιος απέναντί σου κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα κι ενδεχομένως να σου δημιουργήσει μια ένταση, ακόμα και τάση να «πονέσεις» ένα πρόσωπο για να δει τη γλύκα. Προφανώς είχες καταπιεί το θυμό σου καιρό και τώρα θα έρθει στην επιφάνεια. Το θέμα όμως είναι να καταλάβεις ότι είτε έτσι είτε αλλιώς έχεις μείνει πίσω. Η καλύτερη εκδίκηση λοιπόν είναι να το βγάλεις οριστικά από τη ζωή σου και να ψάξεις να βρεις κάτι άλλο που θα είναι το ιδανικό για σένα.
Αν είσαι σε σχέση, πιθανόν να είχες βάλει στην άκρη δικές σου ανάγκες κι επιθυμίες προκειμένου να ικανοποιήσεις το σύντροφό σου αλλά δεν βλέπεις να εκτιμάται και σήμερα θα βγάλεις την πικρία σου, που μάλλον θα είναι η αιτία που θα καβγαδίσετε άσχημα και καταλήξετε με μούτρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά

Σήμερα οφείλεις να κάνεις μια «στάση» στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου και να ασχοληθείς κυρίως με το «μέσα» σου και την εναρμόνισή του. Πιθανόν βέβαια να νιώσεις και μια αδιαθεσία που θα σε «σπρώξει» προς τα εκεί! Επιπλέον, ένα «κύμα» νοσταλγίας ξυπνά μέσα σου το παρελθόν.
Ερωτικά
Παρότι με τις όψεις του κυβερνήτη σου, Πλούτωνα, δεν δεινοπαθείς, αυτό δε σημαίνει ότι δε θα επηρεαστείς αρνητικά ίσως γιατί δεν αντέχεις κι άλλες αναποδιές στα ερωτικά σου. Επειδή νιώθεις ψυχολογικά κουρασμένος/η, θα αισθανθείς την ανάγκη να μείνεις μόνος/η για ένα διάστημα για να βρεις τις ισορροπίες σου. Άλλωστε εσύ είσαι του «όλα ή τίποτα», οπότε αν δεν έχεις αυτόν/η που θέλεις, καλύτερα να μην έχεις κανέναν/καμία.
Αν είσαι σε σχέση, μάλλον θα χρειαστεί να κόψετε μια κακή συνήθεια, διατροφική ή άλλη, για ένα διάστημα, καθώς θα παρουσιαστεί ένα πρόβλημα υγείας. Ακόμα κι αν δε σας χαλάει, είναι σοφό να υπακούσετε τις «εντολές άνωθεν», γιατί όσο πιο σύντομα αναλάβετε δράση, τόσο πιο γρήγορα θα ξεπεραστεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά

Από την μια πλευρά, «πετάς την σκούφια» σου για «ξεπόρτισμα» και κοινωνικά δρώμενα, από την άλλη όμως έχεις εξ ίσου σοβαρούς λόγους να επικεντρωθείς στο σπίτι και την οικογένειά σου. Φρόντισε λοιπόν να μοιράσεις ακριβοδίκαια τον χρόνο σου ή δοκίμασε να πετύχεις το «δύο σε ένα»!
Ερωτικά
Από χθες φλερτάρεις με την απαισιοδοξία και παρότι παλεύεις να μη σε καταλάβει, προσπαθώντας να περιστοιχίζεσαι με διάφορους φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα, δε θα τα καταφέρεις και πολύ καλά. Μπορεί να σε πιάσουν διάφορες ανασφάλειες και να βασανίζεσαι για την πορεία των ερωτικών σου. Ίσως μάλιστα σκεφτείς ότι εσύ φταις που χωρίσατε με ένα άτομο και τώρα «τιμωρείσαι». Εννοείται ότι όλα αυτά δεν ισχύουν, απλά είναι μια καμπή για να συνειδητοποιήσεις κάποια πράγματα, πριν ξαναπάρεις την ανηφόρα.
Αν είσαι σε σχέση, πιθανόν να βγάλεις όλη σου την ένταση στο σεξουαλικό τομέα, εκπλήσσοντας το ταίρι σου με το πάθος σου. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι δε θα εκφράσεις και ένα παράπονο ή μια ενόχληση που κρατούσες μέσα σου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά

Έχοντας ως παρακαταθήκη τις εμπειρίες σου αλλά και την γνώση κάποιων παλαιότερων μπορείς σίγουρα να κινηθείς με μεγαλύτερη ασφάλεια. Επιπλέον φαίνεται να έχεις και την υποστήριξη ενός ισχυρού προσώπου, ίσως όμως χρειαστεί να διαπραγματευτείς το μέλλον σου μαζί του.
Ερωτικά
Άλλο ένα τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου που θα σε ταλαιπωρήσει σήμερα και παρότι σιγά-σιγά μαθαίνεις τα τερτίπια του, θα βρεθείς και πάλι να παλεύεις με τις ανασφάλειες και την απαισιοδοξία σου, που επηρεάζουν και τα ερωτικά σου. Ίσως, πάλι, επιβεβαιωθείς, με μάλλον άσχημο τρόπο, στο ότι δεν ήθελες να συμβιβαστείς με ένα πρόσωπο και παρέμενες σταθερός/η στα στάνταρ σου, αν και δεν θα είσαι καθόλου χαρούμενος/η για την εξέλιξη. Κάθε εμπόδιο όμως για καλό.


Αν είσαι σε σχέση, θα αναγκαστείς να γίνεις κοφτός/η και απόλυτος/η προκειμένου να αντιμετωπίσεις ένα οικογενειακό θέμα και να τελειώνεις μια κι έξω με αυτό, εννοείται όμως ότι θα έρθεις σε ρήξη με τον σύντροφό σου που δε θα του αρέσει η στάση σου. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά

Η διάδοση των ιδεών και των σκοπών σου είναι το πρώτο που πρέπει να σε ενδιαφέρει, αφού εκεί βρίσκεται για την ώρα το δυνατό σου σημείο. Κατά τα άλλα καλείσαι να καλύψεις τις ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειάς σου, ίσως μάλιστα να σου το ανταποδώσουν είτε σε χρήμα είτε σε είδος.
Ερωτικά
Πολύ πιθανό σήμερα να θέλεις να αποκοπείς από όλους και όλα και να μην έχεις διάθεση για επαφές και συζητήσεις. Ενδεχομένως να νιώθεις την ανάγκη να σκεφτείς απερίσπαστος/η και χωρίς επιδράσεις τα της ζωής σου γενικότερα και ειδικότερα των ερωτικών σου και να πάρεις τις αποφάσεις σου, καθώς θα διαπιστώσεις ότι ο δρόμος που βαδίζεις είναι αδιέξοδος. Ωστόσο, φρόντισε να είσαι συνειδητοποιημένος/η σε ό,τι καταλήξεις γιατί μετά θα είναι δύσκολο να γυρίσεις πίσω.
Αν είσαι σε σχέση, η άποψή σου για ένα συγγενικό σας πρόσωπο δεν είναι κι η καλύτερη γι’ αυτό είναι πιθανό να θέλεις να κόψετε κάθε επαφή μαζί του, παρά τις αντιρρήσεις του συντρόφου σου που θεωρεί ότι υπερβάλλεις.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά

Το αρνητικό κλίμα υποχωρεί σταδιακά, με συνέπεια να μπορείς κι εσύ να χαρείς αβίαστα τα καλά της ζωής, ίσως μάλιστα και να «το γλεντήσεις» διαθέτοντας κάτι από το περίσσευμά σου. Παράλληλα όμως καλείσαι να αναζητήσεις στο παρελθόν πράγματα που έγιναν ή δεν έγιναν και σε επηρεάζουν μέχρι σήμερα.
Ερωτικά
Θέλεις να πιάσεις ένα πρόσωπο που σε παιδεύει και να βγάλεις ό,τι κρατάς μέσα σου τόσο καιρό, όμως, εφ’ όσον δεν είναι του στιλ σου τα ξεκαθαρίσματα, θα ήταν καλύτερο να αποφύγεις σήμερα κάθε συνάντηση ή συζήτηση μαζί του γιατί μπορεί να πάρει διαφορετική πορεία και τελικά να βρεθείς και φταίχτης/α. Είναι προτιμότερο να βρεις μια δημιουργική ασχολία ή να βγεις με κάποιον/α κολλητό/η σου να ξεθυμάνεις και να το αφήσεις για μια άλλη μέρα που οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκότερες για σένα.
Αν είσαι σε σχέση κι έχεις πει κάποιο ψέμα ή έχεις κρύψει κάτι από το σύντροφό σου και ανακαλυφθεί, παραδέξου το και μην προσπαθήσεις να το παίξεις χαζός/η ή να βρεις δικαιολογίες γιατί θα κάνεις τα πράγματα χειρότερα.
astrology.gr


Ζώδια 6862807701053077802
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε