Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017


Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Φως στο σκοτάδι.

ΚΡΙΟΣ ♈

Γενικά
Φαίνεται ότι στη δουλειά σου κάποιος επιχειρεί να «σε τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί» και καλό είναι να είσαι υποψιασμένος/η αλλά και έτοιμος/η να υπερασπίσεις την θέση σου από υπονομευτικές πρακτικές. Και με τον Πλούτωνα να δεσπόζει στις εξελίξεις, ίσως τελικά εκμεταλλευτείς την γνωριμία σου με ένα ισχυρό πρόσωπο αλλά αυτό μπορεί να συνδυαστεί με κάποιες δεσμεύσεις που δεν συνάδουν με τις αρχές σου. Κατά τα άλλα, η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σου, συμβάλλει θετικά τόσο στην προσωπική σου ανάδειξη, όσο και την αυξημένη επιρροή στους άλλους. Επιπλέον, είναι πιθανό να υιοθετήσεις ή να εισηγηθείς μια «ρετρό» στιλιστική γραμμή.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε βοηθά να κερδίσεις τις εντυπώσεις, με «όπλο» την φυσική σου παρουσία αλλά και το ιδιαίτερο ντύσιμό σου κι αν ενδιαφέρεσαι για μια ερωτική περιπέτεια μπορείς να την έχεις, αλλά μάλλον κρυφά και με ένα παλιό σου «αμόρε»!

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε καλεί να ρίξεις το βάρος των προσπαθειών σου στην δημιουργική σου έκφραση και τις πνευματικές ή καλλιτεχνικές αναζητήσεις σου, φροντίζοντας παράλληλα να αποστασιοποιηθείς από κάθε κακία ή ανάλογη πρακτική που μπορεί να σε «λερώσει». Παράλληλα, με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Κριό το ενδιαφέρον σου μπορεί να επικεντρωθεί στην ολοκλήρωση ημιτελών διαδικασιών, σχετικών με την σωματική ή ψυχική σου ευεξία. Επιπλέον, φαίνεται να αποκτούν ενδιαφέρον τα όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο, ίσως μάλιστα κληθείς να συμμετάσχεις σε μια κρυφή συνεργασία ή σε μια μικρή συνομωσία με καλό σκοπό!
Ερωτικά
Το ερωτικό παρασκήνιο καλά κρατεί, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό. Σχέσεις μυστικές ή σχέσεις χωρίς προοπτική επισημοποίησης σου γνέφουν για να τις εξερευνήσεις, παίρνοντας εγγυήσεις για περισσότερες όμορφες στιγμές αλλά και μια «υποσχετική» για το μέλλον!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Κριό ανοίγει ένας κύκλος επανασυνδέσεων με πρόσωπα του παρελθόντος, κάτι, που μπορεί να συνδυαστεί και με τη συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Ακόμη, είναι πιθανόν να συνδράμεις στην προσπάθεια ενός φίλου ή μιας φίλης, παίρνοντας «μερίδιο» από μια ενδεχόμενη διάκρισή του/της. Παράλληλα, με τη συνδρομή του εξαγώνου Ήλιου-Πλούτωνα, ίσως συνειδητοποιήσεις ότι ένα οικονομικό θέμα είναι τελικά πολύ πιο σύνθετο, αφού εμπλέκονται κάποια «μεγάλα» συμφέροντα. Κι αν τύχει να βρεθείς σε αδιέξοδο, καλό είναι να μην επιμείνεις, ούτε βέβαια να υποκύψεις σε κάποιον εκβιασμό.
Ερωτικά
Η αναβίωση μιας κατάστασης που δεν ολοκληρώθηκε στο παρελθόν είναι για την ώρα ό,τι καλύτερο μπορείς να ελπίζεις. Ίσως μάλιστα το «ποθητό» να συμβεί κατά τη διάρκεια μιας κοινωνικής εκδήλωσης ή μέσα σε μια φιλική παρέα που ξανασυναντιέται ύστερα από καιρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε καλεί να αξιοποιήσεις τις επαφές σου για να μάθεις όλα εκείνα που θα έπρεπε να γνωρίζεις, ώστε να διασφαλίσεις τα συμφέροντά σου. Ίσως όμως να σου εκμυστηρευτούν και κάτι δυσάρεστο ή «ενοχλητικό» σε σχέση με ένα πρόσωπο που βρίσκεται πολύ κοντά σου. Παράλληλα βέβαια, με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Κριό, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να ανανεώσεις την εμπιστοσύνη ενός ισχυρού προσώπου. Μπορείς ακόμη να επιδιώξεις μια συνεργασία με σκοπό την επίτευξη ενός σημαντικού στόχου ή απλά να κερδίσεις «πόντους» από την συμμετοχή σου σε μια κοινωνική εκδήλωση.
Ερωτικά
Μια προσωπική σου υπόθεση και μάλιστα του παρελθόντος γίνεται κεντρικό ζήτημα και σχολιάζεται ποικιλοτρόπως, με αποτέλεσμα να νοιώθεις κάπως άβολα. Κατά τα άλλα όμως, αν ενδιαφέρεσαι για μια επανασύνδεση, όλα αυτά θα σε οδηγήσουν κατευθείαν στον στόχο!

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σου επισημαίνει ότι κάποιες καταστάσεις στη δουλειά σου μπορεί να είναι κατασκευασμένες ή «στημένες», οπότε καλό είναι να έχεις τον νου σου, ώστε να μην υποστείς απώλειες και δη οικονομικές. Επιπλέον, ίσως να ταλαιπωρηθείς από βλάβες ή ζημιές στον τεχνικό σου εξοπλισμό, την ίδια στιγμή ωστόσο θα σου δοθεί η ευκαιρία να τον ανανεώσεις. Κατά τα άλλα με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Κριό, είσαι σε μια φάση όπου τα ταξίδια και οι επανασυνδέσεις με πρόσωπα του παρελθόντος σου προσφέρουν αρκετές ικανοποιήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις μια ευχάριστη είδηση για μια υπόθεση που θεωρούσες ότι είχε λήξει σε βάρος σου.
Ερωτικά
Όπου σταθείς κι όπου βρεθείς θα γίνεις αποδέκτης πολλών «κολακευτικών» σχολίων και μάλιστα από πρόσωπα που στο παρελθόν δεν είχαν ανταποκριθεί στο κάλεσμά σου, αλλά τώρα φαίνεται πως το... ξανασκέφτηκαν! Πρόσεξε, ωστόσο, μήπως πίσω από όλα αυτά παίζεται κάποιο «διπλό παιχνίδι».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά


Το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα ενδέχεται να επηρεάσει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι αν τύχει να στενοχωρηθείς από αυτά που θα δεις ή θα μάθεις, μπορείς μεν να συγχωρέσεις τον/την «ένοχο», αλλά από την άλλη πλευρά είναι φανερό ότι δεν μπορείς να έχεις πια την ίδια σχέση μαζί του/της. Παράλληλα, με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Κριό καλείσαι να επαναδιαπραγματευθείς και να ρυθμίσεις θέματα που μπορεί να αφορούν στην φορολογία, ένα δάνειο, μια κληρονομιά ή μια αποζημίωση, κάτι όμως που ίσως συνδυαστεί με την δημοσιοποίηση των οικονομικών σου δεδομένων. Επιπλέον, μπορεί να σου επιστραφούν χρήματα.
Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση καλείσαι να κάνεις ένα «ξεκαθάρισμα» με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, πολύ περισσότερο αν διαπιστώσεις ότι τα πράγματα στην σχέση σας έχουν «ξεφύγει» και ουσιαστικά «τελείς υπό παρακολούθηση», χωρίς την άδειά σου φυσικά.

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Με την ανάδρομη Αφροδίτη απέναντί σου μπορείς να ωφεληθείς από τις καλές δημόσιες σχέσεις σου, αξιοποιώντας μάλιστα μια παλιά γνωριμία σου. Επιπλέον, ένας συνεργάτης φαίνεται πως θα σου τραβήξει την προσοχή, είτε με τα προσόντα του είτε με τα «σκέρτσα» του! Παράλληλα όμως, το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα «παράγει» αδιέξοδα τόσο στο σπίτι ή την οικογένειά σου, όσο και στην δουλειά σου. Ίσως μάλιστα να αντιμετωπίσεις ένα τεχνικό πρόβλημα που θα σε «καθηλώσει», μπορεί όμως να μάθεις και κάτι που θα σε πικράνει. Επιπλέον, αν υπάρξει κάποιο ενοχλητικό σύμπτωμα στην υγεία σου, ψάξε να βρεις το τι μπορεί να κρύβεται από πίσω.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, τότε θα σου δοθεί η ευκαιρία να αξιοποιήσεις μια «καβάτζα» του παρελθόντος, έστω κι αυτό κρατήσει μόνον 3-4 εβδομάδες! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε η επανεμφάνιση ενός άλλου προσώπου στη ζωή σου θα δημιουργήσει σίγουρα μπερδέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να συμβάλλει σε μια ταλαιπωρία στις επαφές ή τις μετακινήσεις σου ή να σου φέρει μια μάλλον δυσάρεστη είδηση. Στον αντίποδα, έχεις να ωφεληθείς πολλά από πιο εσωστρεφείς δραστηριότητες (διάβασμα, έρευνα κλπ). Παράλληλα, με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Κριό, είναι πιθανό να αναβιώσουν παλιές καταστάσεις στον χώρο της εργασίας σου αλλά και να πάρεις μια άδεια που κάποτε είχες αποστερηθεί. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να σου δοθεί περισσότερος χρόνος για την φροντίδα του εαυτού σου, αν όμως απευθυνθείς σε ειδικούς για αυτόν τον σκοπό, καλό είναι να επιλέξεις ένα άτομο που ήδη γνωρίζεις.
Ερωτικά
Ο έρωτας «επανακυκλοφορεί» στο χώρο της εργασίας σου ή στο πρόσωπο κάποιου/ας που κάποτε σου παρείχε τις υπηρεσίες του και τώρα είναι πάλι εδώ! Έχεις όμως στην διάθεσή σου και μερικές ακόμη επιλογές, οπότε κάθε απόφαση είναι δύσκολη και εύκολη μαζί!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα προάγει το ενδιαφέρον σου για ένα οικονομικό ή περιουσιακό ζήτημα, ίσως μάλιστα να ανακαλύψεις κι ένα αντικείμενο αξίας στον χώρο σου ή να επωφεληθείς από μια κληρονομιά. Όσον αφορά όμως στις επιχειρηματικού τύπου δράσεις σου, επειδή μαζί με το «τυρί» υπάρχει και η «φάκα», σκέψου πολύ πριν εγκλωβιστείς σε μια ακολουθία υποχρεώσεων από την οποία δεν θα μπορείς να ξεφύγεις εύκολα. Παράλληλα βέβαια, με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Κριό είναι πιθανό να ξαναζήσεις όμορφες στιγμές του παρελθόντος κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα αλλά και να εκπληρώσεις ένα παλιό σου όνειρο.
Ερωτικά
Ο Ήλιος και ο Ερμής στους Ιχθύς σε θέλουν, «εντός των τειχών», ανεξάρτητα με το αν περιστοιχίζεσαι και από φίλους/ες. Αξιοποίησε λοιπόν τα καλά της οικογενειακής ζωής, αφήνοντας κατά μέρος τις λοιπές αναζητήσεις σου στα πέρατα της οικουμένης!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε καλεί να κλείσεις έναν ακόμη κύκλο στη ζωή σου, αποφεύγοντας να «γαντζωθείς» από πρόσωπα ή καταστάσεις, που δεν σε αφορούν πια! Παράλληλα όμως, ευνοεί τη διερεύνηση των κρυφών πτυχών μιας υπόθεσης ή γενικότερα την ενασχόλησή σου με μυστήρια αινίγματα κλπ. Παράλληλα, με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Κριόενδέχεται να προχωρήσεις στον εξωραϊσμό του χώρου σου, ενώ ευνοούνται και οι περιουσιακές ρυθμίσεις ιδιαίτερα εκείνες που για κάποιο λόγο δεν είχαν τελεσφορήσει στο παρελθόν. Επιπλέον, είναι πιθανό, είτε να «μαζέψεις» κόσμο στο σπίτι σου είτε να φιλοξενηθείς σε ένα «in» μέρος.
Ερωτικά
Τα τεκταινόμενα στην προσωπική σου ζωή περνούν σε πρώτο πλάνο, μαζί φυσικά με τα δέοντα σχόλια! Κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να ενοχληθείς από κάποιες αδιάκριτες αναφορές στο παρελθόν σου, αν όμως είσαι μόνος/η ίσως γνωρίσεις ένα «διακεκριμένο» άτομο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε καλεί να ψάξεις και να ανακαλύψεις «μυστικά και ντοκουμέντα» που σχετίζονται κυρίως με τα οικονομικά και τα εργασιακά σου, ίσως μάλιστα να υπάρχουν και κάποιες υπόγειες κινήσεις σε βάρος σου. Επιπλέον, αν χρειαστεί να ξοδευτείς για ένα θέμα υγείας, μη λυπηθείς τα χρήματα, αφού μπορεί να προλάβεις κάτι που μακροπρόθεσμα θα σου γίνει μεγάλος «μπελάς». Παράλληλα βέβαια, με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Κριό, διανύεις μια επικοινωνιακά «ζωηρή» όσο και ευχάριστη περίοδο, την οποία μπορείς να αξιοποιήσεις με ποικίλες επαφές κι ανταλλαγές απόψεων, ιδιαίτερα με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό.
Ερωτικά
Κερδίζεις τους άλλους με την παρουσία σου και από αυτήν την άποψη δεν είναι σκόπιμο να κλειστείς στο σπίτι. Μια έξοδος, ένα ταξίδι ή απλά μια καλή παρέα θα σου δώσουν την ευκαιρία να «ξεσκάσεις» κι αν αναζητάς μια «θερμή» περιπέτεια, τίποτα δεν αποκλείεται!

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε καλεί να κάνεις μια νέα αρχή στη ζωή σου, αφήνοντας πίσω όλα εκείνα που σε πίκραναν. Επιπλέον, ενδέχεται να πάρεις μια «γενναία» απόφαση για ένα προσωπικό σου θέμα κι αν χρειαστεί, να ξεκαθαρίσεις το τοπίο στις φιλικές σου σχέσεις, ιδιαίτερα αν κάποια πρόσωπα δε σου τα λένε καλά! Παράλληλα βέβαια, με τηνανάδρομη Αφροδίτη στον Κριό, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να δρομολογήσεις μια οικονομική επαναδιαπραγμάτευση ή συμφωνία, που θα μπορούσε να βελτιώσει κατά πολύ τη θέση σου. Ίσως μάλιστα να σου επιστραφούν χρήματα ή να αποκτήσεις κάτι που ήθελες από παλιά.
Ερωτικά
Η Πλουτώνια επιρροή μπορεί να σε «φορτώσει» συναισθηματικά και προς στιγμή να τα βλέπεις όλα «μαύρα». Ας μην κάνεις όμως την «χάρη» σε όλους εκείνους που επιχαίρουν με αυτήν την κατάστασή σου, στοχεύοντας μάλιστα να σε εκμεταλλευτούν ως επίδοξοι «σωτήρες»!
astrology.gr


 
Ζώδια 2799470217956104720
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε