Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 26 Μαρτίου 2017


Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Ξαφνικά συναπαντήματα.

ΚΡΙΟΣ ♈

Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Ουρανού στο ζώδιό σου προδιαγράφει μια μάλλον απρόβλεπτη καθημερινότητα κι αν ανήκεις στους τύπους που πεισμώνουν μέχρι να πετύχουν τον στόχο τους, καλό είναι να χαλαρώσεις, αφού η επιμονή σου θα επιφέρει τα αντίθετα αποτελέσματα. Ίσα-ίσα που έχεις να κερδίσεις πολλά περισσότερα, αν επιδείξεις ευελιξία και πρωτοποριακό πνεύμα. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στους Ιχθύς σε παραπέμπει σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την υγεία ή τη διατροφή σου. Επίσης, είναι σκόπιμο να περιορίσεις τις εξωτερικές δράσεις σου και να μείνεις για λίγο μόνος/η, ώστε να συντονιστείς με το «μέσα σου».
Ερωτικά
Οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι ραγδαίες κι αν είσαι μόνος ή μόνη, μπορεί επιτέλους να βρεις αυτό που ζητάς, όσο «τρελούτσικο» κι αν δείχνει αρχικά. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε αναμένεται να προκύψουν απρόβλεπτες ή ξαφνικές ανατροπές.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά


Η Σελήνη στους Ιχθύς σε θέλει πιο κοινωνικό/η ή ομαδικό/η, ανεξάρτητα με το αν αρχικά κάποια πράγματα στους άλλους σε ενοχλούν ή σε προβληματίζουν. Ίσως μάλιστα τελικά να συνάψεις μια νέα φιλία. Κατά τα άλλα, η σύνοδος Ερμή-Ουρανού στον Κριό σου «ανοίγει» νέες δουλειές, κάτω όμως από προϋποθέσεις που σου είναι «ξένες». Μάλιστα, με τον Άρη στο ζώδιό σου, ίσως χρειαστεί να εντατικοποιήσεις τους ρυθμούς σου, ωστόσο, αν καταπονηθείς περισσότερο από όσο αντέχεις, μπορεί να ταλαιπωρηθείς από ένα απρόβλεπτο θέμα υγείας. Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρξουν αποκαλύψεις που θα σε αιφνιδιάσουν.
Ερωτικά
Με την ανάδρομη Αφροδίτη να νοσταλγεί το παρελθόν, θα έχεις την ευκαιρία να βρεθείς ξανά κοντά σε ένα πρόσωπο με τα οποία σε συνδέουν πολλά. Πρόσεξε όμως μήπως αυτή η συναισθηματική παλινδρόμηση σε εγκλωβίσει τελικά ανάμεσα στο χθες και το σήμερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύς σου δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις και το βέβαιο είναι ότι θα χρειαστεί να διαπραγματευτείς με άτομα που έχουν όλως διόλου διαφορετικές αντιλήψεις από τις δικές σου. Παραδόξως όμως, από αυτά θα βρεις τελικά μεγαλύτερη υποστήριξη και συμπαράσταση. Μάλιστα με την σύνοδο Ερμή-Ουρανού μπορεί να γεννηθεί μια νέα φιλία, την ίδια ακριβώς στιγμή που μια τρέχουσα διέρχεται κρίση. Επιπλέον, φαίνεται πως αν βρεθείς σε καθεστώς «αναμπουμπούλας», έχεις τον τρόπο να ηρεμήσεις τα πνεύματα, αντίθετα όμως αν όλα δείχνουν καλά και όμορφα, τότε να αρχίσεις να… ανησυχείς!
Ερωτικά
Είτε είσαι μόνος/η είτε σε σχέση, ετοιμάσου για νέες περιπέτειες κι ανεξάρτητα από την τελική έκβαση της υπόθεσής σου, το πολύ σημαντικό κέρδος που θα αποκομίσεις είναι η αίσθηση ότι δοκίμασες κάτι που δεν έχει καμία σχέση με πρότερες καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Ουρανού στον Κριό συμβάλλει σε σπάνιες ή παράδοξες καταστάσεις, κόντρα στην επιθυμία σου να μείνουν τα πράγματα ως έχουν. Κάθε τι ωστόσο, όσο ενοχλητικό κι αν είναι, έχει και τα καλά του, αρκεί να ξεπεράσεις κάθε φόβο σου απέναντι στο καινούριο. Οι αλλαγές λοιπόν δείχνουν επιβεβλημένες κι αν δεν κινηθείς προς αυτήν την κατεύθυνση, το πιθανότερο είναι να «σοκαριστείς» από την συμπεριφορά και τις επιλογές των άλλων. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς θα πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, από πλευράς σου ωστόσο είναι καλό να προσανατολιστείς και σε πιο πνευματικές αναζητήσεις.
Ερωτικά
Με τον Άρη στον Ταύρο να επηρεάζει και τις σχέσεις σου, κάποιος/α μπορεί να σου «επιτεθεί», μην έχοντας άλλο τρόπο να δείξει το πόσο ενδιαφέρεται για σένα! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μια «ήρεμη και ειδυλλιακή» κατάσταση μπορεί εύκολα να «γυρίσει» σε ανταγωνιστική.


ΛΕΩΝ ♌
Γενικά


Η σύνοδος Ερμή-Ουρανού στον Κριό σπάζει την ρουτίνα στην καθημερινότητα σου, κάτι βέβαια που μπορεί να σου αρέσει πολύ, ιδιαίτερα αν συνδυαστεί με μια απρόσμενη για τους άλλους δικαίωσή σου. Σε κάποιες περιπτώσεις όμως, θα δοκιμαστείς κι εσύ από απροσδόκητες συμπεριφορές προσώπων ή από τεχνικά προβλήματα που παρεμποδίζουν την επικοινωνία σου. Επιπλέον, μπορεί να κάνεις ένα ταξίδι-αστραπή ή να λάβεις ένα απροσδόκητο, όσο και διαφωτιστικό μήνυμα. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να συμβάλλει σε μια προσωρινή οικονομική αστάθεια αλλά και σε μια καταναλωτική «κυκλοθυμία».
Ερωτικά
Αν ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, οφείλεις να κινηθείς… έτσι, χωρίς πρόγραμμα, αφού μόνον σε αυτήν την περίπτωση τα βήματά σου θα σε οδηγήσουν στο σωστό σημείο. Αντίθετα, κάθε σχέδιό σου που βασίζεται σε «κλισέ» ή στην «κοινή λογική», κινδυνεύει να αποτύχει παταγωδώς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύς σου επισημαίνει ότι ανεξάρτητα από τις προθέσεις σου, πολλά πράγματα εξαρτώνται από τους άλλους και καλό είναι να τους έχεις «από κοντά», έστω κι αν διαφωνείς μαζί τους σε βασικά πράγματα. Έτσι κι αλλιώς, το καθεστώς των σχέσεων και των συνεργασιών σου είναι «κυμαινόμενο», οπότε αρκετά μπορεί να διαφοροποιηθούν κατά την διάρκεια της ημέρας. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Ουρανού στον Κριό σε καλεί να επικεντρωθείς σε οικονομικά κυρίως ζητήματα, ακολουθώντας όμως μια διαφορετική, ίσως και πρωτόγνωρη τακτική, αφού πρακτικά σε συμφέρει να ποντάρεις στις εκπλήξεις και τις «απίθανες πιθανότητες»!
Ερωτικά
Με την Σελήνη απέναντί σου, οι ευαισθησίες σου πολλαπλασιάζονται, κάτι που σε καθιστά ένα μάλλον εύκολο «θύμα» του έρωτα! Η αγκαλιά που αναζητάς λοιπόν βρίσκεται στην απόλυτη διάθεσή σου, είτε πρόκειται για «τον άνθρωπό σου» είτε για μια νέα γνωριμία.

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Ουρανού στον Κριό παραπέμπει σε μια ζωηρή και μάλλον απρόβλεπτη καθημερινότητα, όπου όλα είναι ανοικτά, ακόμη και τα πιο απίθανα! Τα καλά νέα είναι ότι μπορείς να πετύχεις πολλά σε ένα τομέα που κανείς δεν προσεγγίζει, θεωρώντας τον «ασύμφορο» αλλά και να τονώσεις τα «παράξενα» για τους άλλους ενδιαφέροντά σου. Αν όμως θεωρείς «σίγουρες» κάποιες καταστάσεις, κινδυνεύεις να πέσεις θύμα απρόβλεπτων συμπεριφορών ή να εμπλακείς σε ατέρμονες διαμάχες, περί ανεξαρτησίας! Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να μη «ζορίσεις» τον εαυτό σου, αφού η υγεία σου είναι ευαίσθητη.
Ερωτικά
Ώρα για δράση κι αν είσαι μόνος ή μόνη, μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα, όχι όμως για μια σταθερή σχέση αλλά κυρίως για κάτι «extreme», που θα σε συναρπάσει. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να δοκιμάσεις μια δυσάρεστη έκπληξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύς σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, όχι όμως μόνον για να διασκεδάσεις μαζί τους, αλλά και για να ασχοληθείς με τα προβλήματά τους. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Ουρανού στον Κριόσε ωθεί να πάρεις τις αποφάσεις σου σε θέματα που αφορούν κυρίως στη δουλειά σου, υιοθετώντας όμως νέες «συνταγές». Και το πρώτο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι αν συμβεί κάτι ανατρεπτικό, μια «συνήθης» αντίδραση εκ μέρους σου μπορεί να φέρει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείς. Σήμανε η ώρα των αλλαγών λοιπόν και μη διστάσεις να τις προκαλέσεις, πριν σε βρουν!
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να έρθεις πιο κοντά σε μια παλιά σου γνωριμία, που σίγουρα σου είναι αρκετά οικεία και πιθανόν να σε καλύψει σε πολλά. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως ξαναζήσεις όμορφες στιγμές του παρελθόντος. Όλα αυτά ωστόσο δείχνουν αρκετά… εφήμερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύς σε θέλει πιο κοντά στους οικείους σου, ακόμη κι αν κατά τη διάρκεια της ημέρας υπάρξουν εξελίξεις που θα σε απομακρύνουν από αυτούς! Επιπλέον, τα «οικιακά» είναι για σήμερα μια από τις βασικές προτεραιότητές σου, πολύ περισσότερο αν δεχθείς επισκέψεις στον χώρο σου. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Ερμή-Ουρανού στον Κριό ενδέχεται να προκαλέσει απροσδόκητες καταστάσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα, τα οποία είτε χρειάζονται τη δημιουργική συνδρομή σου, είτε «έχουν χάσει τα αβγά και τα καλάθια»! Μπορείς φυσικά κι εσύ να δοκιμάσεις κάτι νέο και πρωτοποριακό για λογαριασμό σου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Κριό είναι ακόμη στις καλές της, έχεις λοιπόν κάθε λόγο να αισιοδοξείς σε σχέση με την εξέλιξη μιας υπόθεσης που σε ενδιαφέρει. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορεί να συμβούν και κάποια πρωτόγνωρα πράγματα που θα αλλάξουν τις προτεραιότητές σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Με την σύνοδο Ερμή-Ουρανού στον Κριό να ανατρέπει άρδην τις ισορροπίες σου, εκείνο που «μετράει» είναι μόνον το πρακτικό αποτέλεσμα, ανεξάρτητα από το πώς νοιώθεις ή τον βαθμό που θα σε «σοκάρουν» κάποια πράγματα. Αν λοιπόν υπάρξουν απρόοπτα, φρόντισε να συνέλθεις γρήγορα, επιδεικνύοντας ευελιξία και ανοικτό πνεύμα, ιδιαίτερα σε σχέση με την οικογένειά σου, αφού η επιμονή σου στο «νόμος και τάξις» θα διεγείρει την επαναστατική διάθεση των άλλων! Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να αποστασιοποιηθείς από τα τρέχοντα, αναζητώντας ηρεμία και έμπνευση κοντά στη φύση ή σε ένα «ιερό» τόπο.
Ερωτικά
Από την μια πλευρά, κάποια πράγματα που μέχρι πρότινος περνούσαν απαρατήρητα, φαίνεται πλέον να σε ενοχλούν, κάτι που μπορεί να επηρεάσει άμεσα την σχέση σου. Αν μάλιστα ζείτε στον ίδιο χώρο με το ταίρι σου, δεν αποκλείεται να συμβούν του κόσμου τα παράξενα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Ουρανού στον Κριό, αυξάνει την πειραματική σου διάθεση, όσο όμως γόνιμο μπορεί να είναι αυτό, σε σχέση με τις έρευνες και τις αναζητήσεις σου, άλλο τόσο προβληματικό μπορεί να αποδειχθεί απέναντι σε πρόσωπα που δεν κατανοούν ούτε τα «άλματα» της σκέψης σου, ούτε τη σουρεαλιστική σου τάση. Επιπλέον βέβαια, είναι πιθανό να κάνεις «φρέσκα» ή πρωτοποριακά πράγματα ή να επισκεφθείς ένα μέρος για πρώτη φορά, δοκιμάζοντας και κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να είσαι πιο αποφασιστικός/η με εκείνα που θέλεις ή δεν θέλεις!
Ερωτικά
Πολλά μπορεί να αλλάξουν προς το καλύτερο, αν ταξιδέψεις ή βρεθείς σε χώρους που προάγουν το πνεύμα σου. Το πιθανότερο μάλιστα είναι να συμβεί κάτι εντελώς απροσδόκητο αλλά σε κάθε περίπτωση μην περιμένεις κάποια σταθερότητα ή διάρκεια.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητές σου, αφού σίγουρα θα σου χρειαστούν για να ανταποκριθείς με επιτυχία στις ποικίλες προκλήσεις της ημέρας. Και σε κάθε περίπτωση, μην επιτρέψεις να σε καταβάλλουν αρνητικά συναισθήματα. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Ουρανού στον Κριό σε θέλει πιο ριψοκίνδυνο/η στην οικονομική σου πολιτική κι εδώ είναι που πρέπει να θυμάσαι ότι όσο λιγότερες θεωρητικά είναι οι πιθανότητές σου να τα καταφέρεις, τόσο πιο μεγάλος μπορεί να είναι ο θρίαμβός σου. Αντίθετα, μπορεί να πέσεις θύμα ατυχών συμπτώσεων σε μια «εύκολη» υπόθεση.
Ερωτικά
Η έμφαση πέφτει κυρίως στην σεξουαλική σου ζωή, όπου μπορεί να βιώσεις έντονες ή πρωτόγνωρες συγκινήσεις. Ωστόσο, αν πρόκειται για μια νέα γνωριμία καλό είναι να «τσεκάρεις» τον/την παρτενέρ σου, μήπως έχει τίποτα… περίεργα γούστα!
astrology.gr


Ζώδια 6213056727582958859
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε