Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017


Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Μάτια και στην... πλάτη! 

ΚΡΙΟΣ ♈
Γενικά
Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει σε μια σειρά από όχι ευχάριστα περιστατικά, «μαυρίζοντας» τρόπον τινά την ψυχολογία σου αλλά εδώ είναι που ισχύει με την μεταφορική του έννοια το «η ζωή συνεχίζεται». Προσπέρασε λοιπόν οτιδήποτε σε θλίβει, κρατώντας μόνον τη φιλοσοφική βεβαιότητα ότι τίποτα δεν είναι αιώνιο! Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Υδροχόο προάγει την κοινωνικότητά σου κι είναι βέβαιο ότι θα γνωρίσεις κόσμο που μπορεί να σου φανεί πολλαπλά χρήσιμος ή απλά ενδιαφέρων. Επιπλέον, ίσως συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια.
Ερωτικά
Εδώ ίσως και να βρίσκεται η «πηγή» της όποιας θλίψης σου, αφού αν κάτι «στραβώσει», τότε «πάμε γι' άλλα»! Αν πάλι μπεις σε μια νέα σχέση, το βέβαιο είναι ότι θα σε «μαγέψει» τόσο, ώστε να μην μπορείς να «ξεκολλήσεις», θυσιάζοντας ένα μεγάλο μέρος της ανεξαρτησίας σου.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο σε βοηθά να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου, αλλά και να δικτυωθείς με κύκλους που μπορούν και θέλουν να συμβάλλουν θετικά στο έργο σου. Επιπλέον, με την Δήμητρα στο ζώδιό σου, αν θέλεις να προβάλλεις κάτι, οι συνθήκες είναι περίπου ιδανικές. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει σε μια ταλαιπωρία στις μετακινήσεις, να σου κόψει έναν δίαυλο επικοινωνίας ή να σου φέρει μια δυσάρεστη είδηση. Από την άλλη πλευρά ωστόσο, σου δίνει το έναυσμα για μια διερεύνηση σε βάθος όλων εκείνων που αποτελούν για σένα ένα «μυστήριο»!
Ερωτικά
Μια «κρυφή» σχέση έχει βέβαια τις χάρες και τις χαρές της, στην προκειμένη περίπτωση όμως, αν ενδώσεις σε μια τέτοια προοπτική, μπορεί να βρεθείς εγκλωβισμένος/η σε μια κατάσταση που αργά ή γρήγορα θα σε οδηγήσει σε συναισθηματική απόγνωση!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μπορεί να «μεσολαβήσει» για την εξασφάλιση κάποιων εγγυήσεων, εκείνο όμως που πρέπει να προσέξεις περισσότερο είναι μήπως τελικά η εμπλοκή φίλων και γνωστών σε οικονομικά θέματα, χαλάσει τις σχέσεις σας, έστω και αν από πρακτική σκοπιά επιτευχθεί ο στόχος σου. Επιπλέον, πριν δράσεις, καλό είναι να διερευνήσεις για το τι μπορεί να κρύβεται πίσω από κάποιες «συμπτώσεις με νόημα». Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Υδροχόο προάγει την επικοινωνία σου με κάθε μέσον και κάθε τρόπο κι είναι πιθανό να ταξιδέψεις ή να έρθεις σε επαφή με πολύ κόσμο.
Ερωτικά
Μια φιλική σχέση δείχνει να διολισθαίνει σε κάτι πιο ερωτικό και βέβαια γνωρίζεις πολύ καλά ότι αν υποταχθείς στο «μοιραίο», μπορεί μεν να κερδίσεις έναν εραστή ή μια ερωμένη, από την άλλη πλευρά όμως θα χάσεις μια φιλία, που ποτέ πια δεν θα είναι ίδια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε θέλει ώριμο/η και ικανό/η να βάλεις ένα τέλος σε καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά και απλά συντηρούνται από εμμονές ή απωθημένα. Επιπλέον, σηματοδοτεί «άγριες» στιγμές στις συνεργασίες σου, με τις αντιζηλίες να «δίνουν και να παίρνουν», το κακό μάλιστα είναι ότι σε αυτές μπορεί να συμμετάσχουν και «δικοί σου» άνθρωποι. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να συμβάλλει θετικά σε μια οικονομική ρύθμιση που θα σου λύσει τα χέρια, από την άλλη πλευρά όμως επηρεάζει την καταναλωτική σου διάθεση, που μπορεί να «ξεφύγει», χωρίς μάλιστα να καλύψεις βασικές ανάγκες σου.
Ερωτικά
Η δημοσιοποίηση μιας προσωπικής σου υπόθεσης μπορεί να λάβει ενοχλητικές διαστάσεις, πολύ περισσότερο που πίσω της φαίνεται να κρύβονται η ζήλεια, ο φθόνος, ίσως και η «εκδίκηση» για όλα εκείνα που έχεις πετύχει και κάποιοι/ες άλλοι/ες δεν μπόρεσαν.

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να σε φέρει πιο κοντά σε ιδιαίτερες ως προς το στιλ ή τις επιλογές τους προσωπικότητες, ανοίγοντας τον δρόμο για περαιτέρω εξελίξεις που σίγουρα δεν θα σε αφήσουν αδιάφορο/η. Επιπλέον, με τον Δία στον Ζυγό είναι πιθανό να συνάψεις μια συμφωνία και να προωθήσεις ή να δημοσιοποιήσεις το έργο σου. Παράλληλα όμως, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε καλεί να είσαι πιο καχύποπτος/η απέναντι σε όσα γίνονται στην δουλειά σου και σε ενδεχόμενες «καρφωτές», αλλά επίσης και προσεκτικός/η με την χρήση προϊόντων που μπορεί να έχουν αλλοιωθεί ή να εμπεριέχουν ακατάλληλα συστατικά.
Ερωτικά
Σήμερα όλα έχουν μια επικοινωνιακή χροιά και πέρα από τα ερωτόλογα και τις σέξι αμφιέσεις είναι εύκολο να παρασυρθείς σε «αμαρτωλές» αναζητήσεις ή να «θρέψεις» τον ερωτισμό σου με σχετικά θεάματα και γραπτά. Αν όμως «ψάχνεσαι» για μια «φυσιολογική» σχέση, είναι δύσκολο να την έχεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο δημιουργεί νέα δεδομένα στα εργασιακά σου ενώ δεν αποκλείεται να καταναλώσεις μεγάλο μέρος του χρόνου σου σε αναγκαίες «μικροδουλειές». Επιπλέον, σε ωθεί να ασχοληθείς με την υγεία και τη διατροφή σου, αλλάζοντας ίσως κάποιες «συνταγές» που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Παράλληλα βέβαια, να θυμάσαι ότι ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω δεν είναι στις καλές του κι ίσως στενοχωρηθείς από ένα δυσάρεστο θέαμα ή περιστατικό, που μάλιστα σχετίζεται με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Όσο για τα οικονομικά σου, καλές μεν οι βοήθειες αλλά πρόσεξε με ποιους/ες μπλέκεις!
Ερωτικά
Η λογική του «τα δίνω όλα» για να «αποκτήσω» αυτόν/ην που θέλω, μπορεί μεν να είναι «γοητευτική», αλλά ουσιαστικά παραπέμπει σε μια «ντοπαρισμένη» σχέση που στην πορεία της «κατατρώγεται» από ζήλεια και εμμονές. Επιπλέον, πρόσεξε μήπως ένας «πειρασμός» είναι τελικά… παγίδα!

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει μια στενοχώρια στο σπίτι ή την οικογένειά σου, από την άλλη πλευρά όμως ευνοεί την απόκτηση ενός κληροδοτήματος και γενικότερα τα περιουσιακά σου. Επιπλέον, φαίνεται πως ήρθε η ώρα για ένα γενναίο ξεκαθάρισμα σε «κρυφούς» ή υπόγειους χώρους. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η Σελήνη στον Υδροχόο αναμένεται να σε «ανεβάσει» ψυχολογικά, μέσα από διασκεδαστικά δρώμενα, κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Επιπλέον, θα αναδείξει τις πιο δημιουργικές πτυχές σου, ιδιαίτερα αν κινηθείς πιο ομαδικά και είσαι ανοικτός/η στις συνεργασίες, κάτι που για σένα βέβαια είναι «ευκολάκι»!
Ερωτικά
Έντονα συναισθήματα σε οδηγούν στις παρυφές του απόλυτου αλλά αν δεν βρίσκεται δίπλα σου το κατάλληλο πρόσωπο, μπορεί τελικά να «θυσιαστείς» επί ματαίω, επιμένοντας σε μια προοπτική που είναι «τελειωμένη» ή εφήμερη απλά εσύ δεν έχεις μάτια για να το δεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο σε ωθεί είτε να «ανοίξεις» το σπίτι σου και να φιλοξενήσεις κόσμο, είτε να μεταβείς σε μια άλλη «έδρα» με τα αποτελέσματα να είναι το ίδιο θετικά σε αμφότερες τις περιπτώσεις, αφού οι νέες γνωριμίες θα σου ανοίξουν δρόμους. Ακόμη, φαίνεται να είναι η κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσεις σε μια περιουσιακή ρύθμιση, αλλά και να αναλάβεις πρωτοβουλίες σχετικές με την εργασία σου. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μπορεί να σε «ρίξει» ψυχολογικά με κάτι που θα δεις ή θα ακούσεις και απέχει πολύ από το να είναι ευχάριστο, αντίθετα όμως, ως προς τις έρευνές σου, σου δίνει επιπλέον «πόντους».
Ερωτικά
Η επαφή σου με ένα πρόσωπο που κινείται στον χώρο της εργασίας σου ή σου παρέχει υπηρεσίες, θα τονώσει έμπρακτα την σεξουαλικότητά σου, αλλά ίσως να κρύβει και κάποιους μικρούς κινδύνους, γι’ αυτό φρόντισε να λάβεις όλα τα αναγκαία μέτρα προφύλαξης.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο σου προσφέρει επικοινωνιακές «ανάσες», μέσα από ταξίδια κι επαφές-συμφωνίες με άτομα που αν μη τι άλλο έχουν κάτι ιδιαίτερο ή ξεχωριστό. Επιπλέον, ο Ερμής στον Κριό σε κάνει πολύ πιο «παιχνιδιάρη/α» με συνέπεια να κερδίσεις τον θαυμασμό των άλλων, κάτι όμως που αναπόφευκτα θα εγείρει αντιζηλίες από όσους/ες σε εχθρεύονται, γι’ αυτό έχε τον νου σου! Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μπορεί να ενισχύσει το εισόδημά σου, μέσα από απώλειες τρίτων, αλλά, αν αποφασίσεις να αγοράσεις τρόφιμα ή καλλυντικά, πρόσεξε μήπως είναι είτε ληγμένα είτε αλλοιωμένα.
Ερωτικά
Η ημέρα χαρακτηρίζεται από «κομβικές» καταστάσεις κι αν αναζητάς έναν μεγάλο έρωτα, όλα μπορεί να πάνε κατ’ ευχήν. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να πέσουν «οι τίτλοι τέλους» και το κακό είναι πως δεν είσαι σε θέση να διαχειριστείς ψύχραιμα ανάλογες καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου μπορεί να γίνει φορέας κι εκφραστής δυσάρεστων καταστάσεων, αναπαράγοντας μια αίσθηση απώλειας, ικανή να σε «βυθίσει» στην μελαγχολία. Το ζητούμενο όμως δεν είναι το να σηκώσεις τα χέρια ψηλά μπροστά στο «μοιραίο» αλλά να αφήσεις πίσω σου όλα αυτά που σε βάρυναν ή σε πλήγωσαν, κάνοντας μια νέα αρχή. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε ωθεί να αναζητήσεις εναλλακτικές λύσεις στα οικονομικά σου και με τη βοήθεια του Δία στον Ζυγό ίσως να πετύχεις μια σχετική συμφωνία ή συνεργασία που θα σε απελευθερώσει. Επιπλέον, είναι πιθανό να δικτυωθείς σε κύκλους που διαθέτουν οικονομική ισχύ.
Ερωτικά
Μια πρόσκληση σε κλειστό χώρο μπορεί να λάβει ερωτική-σεξουαλική διάσταση αλλά αν δεν είσαι προετοιμασμένος/η για κάτι τέτοιο, τότε καλύτερα να απέχεις, αφού οι πιέσεις που θα δεχθείς θα είναι εξαιρετικά φορτικές. Ακόμη πρόσεξε τις επαφές σου με αγνώστους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου μπορεί να συμβάλλει στην ανάδειξη των προσόντων σου και γενικότερα σε μια θετική έκθεση σου στο κοινό. Αν έχεις λοιπόν κάτι να επιδείξεις ή να παρουσιάσεις, τώρα είναι η ώρα! Επιπλέον, με τον Ερμή στον Κριό, οι συνθήκες ευνοούν συσκέψεις και διαβουλεύσεις επί παντός επιστητού, ενώ γενικότερα φαίνεται να επικοινωνείς και να μετακινείσαι περισσότερο από όσο συνηθίζεις. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε καλεί να προχωρήσεις σε μια γενική καθαριότητα τόσο γύρω σου, όσο και μέσα σου, ώστε να αποτοξινωθείς από όλα αυτά που αποτελούν έναν εν δυνάμει κίνδυνο για την υγεία σου.
Ερωτικά
Οι «εραστές του διαδικτύου» αναλαμβάνουν δράση και σίγουρα αν «σερφάρεις», θα τους… βρεις! Μπορεί ακόμη να λάβεις ένα «καυτό» ερωτικό μήνυμα, να προκληθείς σεξουαλικά κατά την διάρκεια μιας μετακίνησής σου αλλά και να πέσεις θύμα μιας παρακολούθησης, που θίγει πρωτίστως τα προσωπικά σου δεδομένα.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά

Η Σελήνη στον Υδροχόο σου ζητά να κάνεις μια «στάση» στις εξωστρεφείς δραστηριότητές σου, ώστε να ισορροπήσεις εσωτερικά. Ίσως μάλιστα μέσα στην μοναχικότητά σου να έχεις και μια δημιουργική έμπνευση. Επιπλέον, θα σε βοηθήσει να βρεις τις κατάλληλες «άκρες» σε θέματα υγείας και διατροφής. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να καταλάβεις, με τον τρόπο του, ποιοι/ες από το φιλικό σου περιβάλλον αξίζουν τον σεβασμό σου και ποιοι/ες όχι. Σε κάθε περίπτωση πάντως, έχε τον νου σου σε «καλοθελητές», που σου αποκαλύπτουν «αλήθειες» αλλά τα κίνητρά τους δεν είναι διόλου υγιή.
Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση, ο έρωτας δεν έχει αγνά κίνητρα, κάτι βέβαια που θα πρέπει να έχεις υπόψη σου, αν γίνεις αποδέκτης «καυτών» προτάσεων. Ακόμη, ίσως λάβεις ένα δώρο που δηλώνει την έντονη επιθυμία κάποιου/ας για σένα, σε καμία περίπτωση όμως δεν πιστοποιεί και τον σεβασμό του/της στα «θέλω» σου.
astrology.gr


Ζώδια 6549223466495782023
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε