Παρόλο που είναι μεσοβδόμαδα, η Σελήνη στον Υδροχόο μας κοινωνικοποιεί και ενισχύει την επιθυμία μας για χαρά, καλοπέραση και συνάντηση με φίλους! Νιώθουμε δυνατοί και κυνηγάμε με ισχύ τα όνειρα μας!

ΚΡΙΟΣ
Οι καταστάσεις που αντιμετωπίζεις τον τελευταίο καιρό, αγαπητέ Κριέ, απαιτούν ειδικό χειρισμό και τεράστια υπομονή για να μπουν σε σειρά. Μην βιάζεσαι και δείξε ψυχραιμία. Η ένταση και ο θυμός δεν θα σε βοηθήσουν να οδηγηθείς εκεί που επιθυμείς. Τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν. Προετοιμάσου να τα δεχτείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει να δεις πιο υπεύθυνα τον αισθηματικό σου τομέα και να ξεκαθαρίσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Απόφυγε να αναλάβεις και άλλες υποχρεώσεις, γιατί έχεις ήδη αρκετές. Οι οικονομικές σου υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές και τα έξοδα επίσης. Να ξέρεις όμως ότι ξεκινάει για σένα μια περίοδος που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν.

ΤΑΥΡΟΣ
Στον τομέα της οικογένειας επικεντρώνεται και η σημερινή αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου, ο οποίος θα σε απασχολήσει με ζητήματα που μέχρι σήμερα δεν γνώριζες. Μην αφήσεις να σου φορτώσουν ευθύνες με λάθη άλλων. Μία ήρεμη συζήτηση θα επαναφέρει τις χαμένες ισορροπίες και θα αποκαταστήσει την ψυχρότητα που επικρατεί. Μην την αναβάλεις άλλο, για να μην βρεθείς σε δυσκολότερη θέση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, η διάθεσή σου σήμερα δεν θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να προσπαθήσει να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, ο Άρης από το δικό σου ζώδιο σού κλείνει το μάτι για να περάσεις όσο το δυνατόν πιο αισθησιακά και ερωτικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές συζητήσεις και πολλές επαφές προβλέπονται στα επαγγελματικά σου. Κινείς τα πράγματα με πολύ σωστό τρόπο και σύντομα θα δεις τα θετικά αποτελέσματα. Στα οικονομικά σου, θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και αγορές. Φρόντισε να κάνεις έναν σωστό προγραμματισμό, γιατί μπορεί να βγεις εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Ζητήματα που αφορούν παιδιά και ηλικιωμένους έρχονται στην επιφάνεια, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, με επιτακτικό τρόπο. Ασχολήσου περισσότερο με τη φροντίδα των ατόμων που σε έχουν ανάγκη. Κάποιες πολυτέλειες του παρελθόντος μπορούν να κοπούν προσωρινά, καθώς επείγοντα θέματα θα κάνουν την εμφάνισή τους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς να τα πας πολύ καλά, αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και να κάνεις ένα πρόγραμμα για το μέλλον. Στα οικονομικά σου, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, θα πρέπει πρώτα να σκεφτείς πάρα πολύ καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το πλανητικό σκηνικό τροποποιείται με δραστικό τρόπο για το ζώδιό σου, αφήνοντας περιθώρια να διορθωθούν λάθη του παρελθόντος τα οποία σε ταλαιπωρούν ακόμα. Μην αφήσεις κανέναν να σε επηρεάσει αρνητικά και εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να τακτοποιήσεις όσα το δυνατόν περισσότερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, την πορεία της σχέσης σου την ξέρεις. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου, για να μην στενοχωρήσεις το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν, τώρα θα αρχίσουν να ξεπερνιούνται. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά, καθώς δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα.

ΛΕΩΝ
Ο χρόνος που πέρασε, αγαπητέ Λέων, σου άφησε κάποια πικρία η οποία ρίχνει την ψυχολογία σου, μπλοκάροντας τις εξελίξεις. Προσπάθησε να αποβάλεις το αίσθημα της αδικίας που σε έχει καταβάλει και δώσε στον εαυτό σου τη δυνατότητα να ανανεωθεί.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, πρόσεξε σήμερα με τη συμπεριφορά σου να μην δημιουργήσεις μπερδέματα με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά και θα κάνεις τις αλλαγές που ήθελες εδώ και πολύ καιρό. Απόφυγε να κάνεις συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα. Οικονομικά, θα πρέπει να κινηθείς με μεγάλη σύνεση, γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και ευτυχώς τα άστρα θα χαρίσουν στο ζώδιό σου τη δυνατότητα να δράσεις δυναμικά. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες των πλανητών, για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που παραμένουν ακάλυπτες. Πολύ σύντομα θα δεχτείς μία πρόταση για συνεργασία με ευνοϊκούς για σένα όρους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις και να κινήσεις έτσι τις καταστάσεις, ώστε η σχέση σου να πάει καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορεί να δεχτείς επαγγελματικές προτάσεις. Δεν ευνοούνται οι νέες συνεργασίες, ούτε και κάποια ξεκαθαρίσματα που θέλεις να κάνεις. Οικονομικά, θα τα πας πολύ καλύτερα από πριν. Προτάσεις που θα σου κάνουν για να αυξήσεις τα έσοδά σου, θα πρέπει να τις δεις με σοβαρότητα, γιατί θα είναι συμφέρουσες.
ΖΥΓΟΣ
Μετακινήσεις και ταξίδια σε ανανεώνουν, αγαπητέ Ζυγέ, και η διάθεσή σου βελτιώνεται ριζικά. Κατά τη διάρκεια μίας σύντομης απόδρασης θα κάνεις μία γνωριμία πολύ σημαντική για τη μελλοντική σου εξέλιξη. Η ζωή σου θα διαμορφωθεί θετικά, με καθοριστικό τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Θα νιώσετε κι οι δύο καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να τακτοποιήσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες και καταστάσεις που ακόμη είναι στάσιμες. Στα οικονομικά, τα έξοδα που έχεις εξακολουθούν να σε εκνευρίζουν και προσπαθείς για άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην διστάσεις να διεκδικήσεις όσα σου αξίζουν. Η συστολή του παρελθόντος δυσχεραίνει τη δυναμική σου στάση. Απαλλάξου από τον φόβο της αποτυχίας και προχώρα για να διεκδικήσεις ό,τι είναι απαραίτητο για την προσωπική σου ολοκλήρωση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις σε σχέση με το ταίρι σου δεν προχωράνε όπως θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, γιατί μπορεί να κάνεις κινήσεις που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Στα οικονομικά, καλό θα είναι να αποφύγεις να σπαταλήσεις άσκοπα χρήματα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι προοπτικές που ανοίγονται για το ζώδιό σου είναι μεγάλες. Νέα πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνισή τους στη ζωή σου και θα δεχτείς υποστήριξη σε ηθικό και υλικό επίπεδο. Ο δρόμος που θα ακολουθήσεις θα είναι μεγαλύτερος από όσο περίμενες. Οι εκπλήξεις και οι ανατροπές που θα ακολουθήσουν θα δικαιώνουν τη στάση σου και θα σε ανταμείψουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να αποδείξεις στο ταίρι σου τα αισθήματά σου. Για σένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι, αυτή είναι μια καλή περίοδος για διασκέδαση και σίγουρα θα προκύψει κάτι πολύ καλό στα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα νιώθεις ότι πολλά επαγγελματικά θέματα δεν προχωρούν έτσι όπως θα ήθελες. Στα οικονομικά, αρχίζεις και ξαναβρίσκεις τους παλιούς σου ρυθμούς. Μπορείς να συζητήσεις για οικονομικά θέματα, αλλά συμφωνίες και γραφειοκρατικά δεν ευνοούνται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μια νέα σελίδα γυρίζει για το ζώδιό σου. Προετοιμάσου να δεχτείς τα νέα δεδομένα – άλλωστε από καιρό γνώριζες ότι θα έρθουν αλλά όλο το καθυστερούσες. Οι εξελίξεις δεν θα σου αφήσουν πια περιθώρια για άλλες αναβολές, οι καταστάσεις θα σε οδηγούν από μόνες τους και το αύριο προμηνύεται ευχάριστο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, πολλά πράγματα θα αρχίσουν να αλλάζουν προς το καλύτερο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις, ώστε να κάνεις τη σχέση σου ιδανική. Αν δεν έχεις βρει ταίρι, οι πλανήτες σε ευνοούν για να βρεις το καλύτερο για τη ζωή σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα οι συνθήκες θα είναι αρκετά καλές, ενώ θα δεχτείς και καλές προτάσεις. Μην πάρεις όμως αποφάσεις αν πρώτα δεν τις μελετήσεις καλά. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να μπεις σε πρόγραμμα αναφορικά με κάποια προβλήματα που παραμένουν από το παρελθόν, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις με τον καλύτερο τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην επιτρέψεις σε κανέναν – ούτε σε φιλικά πρόσωπα – να σε κατευθύνει. Οι αποφάσεις για τη ζωή σου είναι αποκλειστικά δικές σου και οφείλεις στον εαυτό σου να τις λάβεις, χωρίς ξένες παρεμβάσεις που δεν υποστηρίζουν τα δικά σου θέλω. Η ζωή σού ανήκει ολοκληρωτικά και θα πρέπει να στέκεσαι στα πόδια σου για να πάνε όλα καλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο, καθώς ο ερωτισμός αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις θα ανατρέψουν τελείως τις καταστάσεις στα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, σήμερα θα τα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις επιτέλους να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου, έτσι όπως θέλεις. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να κάνεις αγορές, γιατί θα παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα. Οικονομικές συναλλαγές δεν ευνοούνται.

ΙΧΘΥΣ
Το πλανητικό σκηνικό θα διαμορφωθεί θετικά το ερχόμενο διάστημα για το ζώδιό σου και υπόσχεται εξελίξεις που θα σε ενθουσιάσουν. Μην βιαστείς να αλλάξεις δρόμο και συντονίσου το συντομότερο με την πραγματικότητα που θα σε οδηγήσει σε επιτυχία. Τα αποτελέσματα θα είναι άμεσα συνδεδεμένα με την προσωπική σου προσπάθεια την οποία τα άστρα θα ευνοούν ιδιαίτερα, όλο το ερχόμενο διάστημα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να λύσεις παρεξηγήσεις, αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου. Προσπάθησε περισσότερο για να βελτιώσεις τη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να προσφέρεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό σου τομέα, αλλά καλό θα είναι σήμερα να μην επιχειρήσεις καμία αλλαγή, καθώς όπως είναι τα υπάρχοντα θέματα μπορούν να σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Μην πάρεις οικονομικά ρίσκα σήμερα και απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές. Μπορείς να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν.