Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 21 Μαρτίου 2017



Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Όσα φέρνει η ώρα... 

ΚΡΙΟΣ ♈

Γενικά


Ο Ερμής στο ζώδιό σου αλλά και η Σελήνη στον Αιγόκερω σε ωθούν να αναλάβεις δράση και να κάνεις μέσα σε μια ημέρα όσα δεν έκανες για… εβδομάδες! Επιπλέον, είναι πιθανό να «φορτσάρεις» και επικοινωνιακά, με βασικό σκοπό την διεκπεραίωση ενός οικονομικού ή επαγγελματικού θέματος. Από την άλλη πλευρά βέβαια, «προαναγγέλλει» λεκτικές εντάσεις αλλά και βιαστικές επιλογές κι επειδή δεν θέλει και πολύ για να τα κάνεις «θάλασσα», εδώ θα φανεί πόσο καλός «καπετάνιος» είσαι. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να φροντίσεις για την σωματική και ψυχική σου ευεξία μέσα από την χρήση «εναλλακτικών» μεθόδων.
Ερωτικά
Το σύμπαν σου υπόσχεται πολύ έντονες συγκινήσεις και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ζήσεις τον έρωτά σου με πάθος και χωρίς κανένα φόβο. Κι αν τεθεί κάποιο θέμα αμφισβήτησης, προσπέρασέ το, αφού μπροστά στην απόλαυση σου έρχεται… δεύτερο!

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Εσύ μεν δρας ανοικτά, αλλά η αίσθηση που έχεις ότι κάτι «παίζεται» παρασκηνιακά, δεν είναι της φαντασίας σου κι ίσως ο πρώτος χώρος που θα πρέπει να ψάξεις είναι αυτός των συγγενών και των γνωστών σου. Επειδή όμως υπάρχουν δεδομένες «έχθρες» και συμμαχίες, στον ίδιο ακριβώς χώρο θα βρεις και… φανατικούς υποστηρικτές! Πέρα βέβαια από τις ίντριγκες, ο Ερμής στον Κριό ενδέχεται να φέρει κι ένα περαστικό μεν θέμα υγείας (πιάσιμο, κόψιμο ή πρήξιμο), που όμως μπορεί να είναι οξύ. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ενώ μπορεί να σε «εισάγει» και σε ένα γνωστικό αντικείμενο.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ίσως μπεις στον «χορό» μιας διεκδίκησης, που αφήνει πολλές υποσχέσεις αλλά είναι δύσκολο να «νομιμοποιηθεί». Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η είναι πιθανόν να βιώσεις μια προσωρινή ένταση, που θα βγάλει στην επιφάνεια κάποια απωθημένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Είτε πρόκειται για ένα δικό σου θέμα είτε για μια γενικότερη κατάσταση, ο Ερμής στον Κριό σε ωθεί να «παίξεις» πιο συλλογικά, ώστε να επιτευχθεί άμεσα ένας σημαντικός στόχος. Ίσως μάλιστα να «δεθεί» μια ισχυρή φιλία μέσα από έντονες καταστάσεις, από την άλλη πλευρά όμως είναι εξ ίσου πιθανό να τα «τσουγκρίσεις» με ένα πρόσωπο που μέχρι σήμερα συμπορευόσασταν, επειδή θα γίνουν κάποια «φάουλ» από πλευράς του. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω επηρεάζει τα οικονομικά σου και κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να νιώσεις μια ανασφάλεια, που όμως θα «γιατρευτεί» γρήγορα από την εξισορρόπηση του ισολογισμού σου.
Ερωτικά
Ένας «κρυφός καημός», μπορεί να λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και να βρεθείς σε καθεστώς έντονης συναισθηματικής φόρτισης, αλλά και πρόθυμος/η να παραβείς κάθε «κανόνα» που φράζει τον δρόμο στην ευτυχία σου, αδιαφορώντας για τις όποιες συνέπειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Ο Ερμής στον Κριό σε καλεί να αφοσιωθείς ολόψυχα σε έναν στόχο είτε με το... καλό είτε με το ζόρι κι ίσως προς στιγμή να εγκαταλείψεις στην τύχη τους εκείνες από τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου που δεν αποτελούν πλέον βασική προτεραιότητα για σένα. Αυτό βέβαια μπορεί να εγείρει ενστάσεις κι αντιδράσεις, από εκείνους/ες που θεωρούσαν δεδομένη την συμμετοχή σου σε αυτές, οπότε ας είσαι έτοιμος/η για τις σχετικές «μάχες». Γενικότερα με την Σελήνη στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου, ας μην περιμένεις μια σταθερή ή αξιόπιστη στάση από τους άλλους, πρόσεξε όμως μήπως είναι η δική σου αβεβαιότητα που «καθρεφτίζεται» επάνω τους.
Ερωτικά
Κατακλύζεσαι από έντονα συναισθήματα κι ίσως νοιώσεις πιο έντονη από ποτέ την ανάγκη να «χαθείς» σε μια αγκαλιά κι εδώ βέβαια το θέμα είναι αν δίπλα σου βρίσκεται ο κατάλληλος άνθρωπος που θα σε στηρίξει, χωρίς να σε χειραγωγήσει και να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες σου.

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Ο Άρης στον Ταύρο και ο Ερμής στον Κριό μπορεί να σε οδηγήσουν τόσο σε «περιφανείς» νίκες, όσο και σε… ήττες που θα θέλεις να ξεχάσεις γρήγορα! Σε κάθε περίπτωση όμως, η αίσθηση ότι είσαι «ζωντανός/η» και αγωνίζεσαι αρκεί από μόνη της για να σε «ανεβάσει» ψυχολογικά και να σου ανοίξει την όρεξη για περισσότερα κατορθώματα. Επιπλέον, αναμένεται να ενταθούν οι επαφές κι οι μετακινήσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις μια είδηση που θα σε κάνει να «τρέχεις»! Παράλληλα, μέσα στον γενικό «αλαλαγμό», η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου και κυρίως να μην υπερβείς τα όρια της αντοχής σου.
Ερωτικά
Μόνον οι φοβίες, οι ανασφάλειές σου και γενικότερα ό,τι κουβαλάς από το παρελθόν, μπορούν να αποτρέψουν μια ευχάριστη εξέλιξη στην προσωπική σου ζωή, γι’ αυτό παραμέρισε τις όποιες επιφυλάξεις σου και αποδέξου πρόθυμα την πρόταση που θα σου γίνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Μπορεί μεν η Σελήνη στον Αιγόκερω να «πασχίζει» για την καλοπέρασή σου, αλλά αν έχεις ανοικτή μια νομική υπόθεση, ενδέχεται να πληρώσεις κάτι για αυτήν! Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον «οίκο» των οικονομικών σου έχει και τα καλά του, αφού μπορεί να ενεργοποιήσει τα αντανακλαστικά σου και να αποκτήσεις κάτι πολύτιμο, ύστερα από μια έμπνευση της στιγμής. Καλό είναι βέβαια να μην «τα δώσεις όλα» για να ικανοποιήσεις ένα «καπρίτσιο» της στιγμής. Από την άλλη πλευρά, ίσως προκύψει μια σύγκρουση σχετικά με ένα οικονομικό ζήτημα ή αναγκαστείς να αμυνθείς σθεναρά απέναντι σε απαιτήσεις «κακομαθημένων» γνωστών ή συγγενών.
Ερωτικά
Είτε είσαι μόνος/η είτε σε σχέση, θα νιώσεις την επιθυμία να δοκιμάσεις κάτι νέο ή διαφορετικό στον σεξουαλικό τομέα κι ίσως η… επιμονή σου να σε ανταμείψει τελικά με μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Φρόντισε, ωστόσο, να κινηθείς σε σχετικά «ασφαλές» περιβάλλον.

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Ο Ερμής στον Κριό ενδέχεται να σε εμπλέξει σε καταστάσεις όπου κινδυνεύεις είτε να «τα πάρεις στο κρανίο» είτε να πληγωθείς από την συμπεριφορά των άλλων κι ίσως χρειαστεί να επιστρατεύσεις τη λογική σου για να το αποφύγεις. Ακόμη, είναι πιθανόν να προκύψει μια έντονη οικονομική διαφωνία με έναν συνεργάτη σου, από την άλλη πλευρά όμως, οι συνθήκες ευνοούν μια σύντομη αλλά αποτελεσματική συνεργασία «ειδικού σκοπού». Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να προκαλέσει μεταβολές στο οικογενειακό σου περιβάλλον, δίνοντάς σου ίσως την αφορμή για να επιληφθείς πρακτικών θεμάτων που σχετίζονται με το σπίτι σου.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, η σχέση σου μπορεί να διαταραχθεί από έναν «γερό» καβγά ή από μια έξωθεν διεκδίκηση κι αν δεν αντιδράσεις με ψυχραιμία, η κατάσταση μπορεί να «ξεφύγει», αφού φαίνεται ότι από την άλλη πλευρά το θράσος περισσεύει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά


Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητές σου, ώστε να μην χάσεις χρόνο με υποθέσεις που δεν αξίζουν τον κόπο σου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Κριό σε ωθεί να εντείνεις τις προσπάθειές σου για να διεκπεραιώσεις μια σειρά από υποθέσεις που στην πλειοψηφία τους σχετίζονται με τη δουλειά και τις εργασιακές σχέσεις σου. Όσο πιθανό όμως είναι να πετύχεις «με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια», άλλο τόσο είναι και το αναλωθείς σε εντάσεις και διαφωνίες. Επιπλέον, είναι πιθανόν να ασχοληθείς με μαστορέματα, ενώ οι συνθήκες παραπέμπουν και στην άθληση σου, καλό είναι όμως να κάνεις την δέουσα προθέρμανση, ώστε να μην «πιαστείς».
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, τότε πολλά μπορεί να συμβούν στον χώρο της εργασίας σου, αφού μια εξαιρετικά ευαίσθητη ύπαρξη δείχνει να έχει ανάγκη συμπαράστασης! Ίσως μάλιστα να πρόκειται για μια παλιά «ιστορία», που αφορμής δοθείσης τείνει να αναθερμανθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να προκαλέσει μια αστάθεια στα οικονομικά σου, χωρίς ωστόσο να υπάρξει συνέχεια. Κατά τα άλλα, με τον Άρη στον Ταύρο δείχνεις έτοιμος/η να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα στις εργασιακές σχέσεις σου, κόντρα σε λογικές που σε θέλουν «διακοσμητικό στοιχείο». Πρόσεξε, ωστόσο, μήπως πάνω στην «φούρια» σου, καταστρατηγήσεις τα δικαιώματα των άλλων. Παράλληλα, ο Ερμής στον Κριό σου ζητά να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στα αιτήματα ή τα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου, που είτε βρίσκεται σε ένα κρίσιμο «σταυροδρόμι» είτε κινείται σε μια εντελώς διαφορετική κατεύθυνση από τη δική σου.

Ερωτικά
Οι συνθήκες είναι εξαιρετικές και σου επιτρέπουν όχι μόνον να κάνεις όνειρα, αλλά και να τα υλοποιήσεις άμεσα! Αν μάλιστα μπεις σε μια σχέση, είτε πρόκειται για κάτι νέο είτε για μια επανασύνδεση, φαίνεται να έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα την καταστήσουν μια «σχέση ζωής».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά


Η Σελήνη στο ζώδιό σου συγκεντρώνει επάνω σου τα «κοσμικά πυρά», κάτι όμως που μπορεί να ανεβάσει κατακόρυφα το πρεστίζ σου, αν ανταποκριθείς επαρκώς στις προκλήσεις της ημέρας. Κάθε εμπόδιο για καλό, λοιπόν! Παράλληλα, μια οικογενειακή ένταση ίσως ταράξει την καθημερινότητά σου, αλλά ακόμη κι αν πρόκειται για μια «χοντρή» παρεξήγηση, δεν θα έχει τελικά περαιτέρω συνέπειες. Επιπλέον, ο Ερμής στον Κριό σου ζητά να αντιμετωπίσεις άμεσα κάποιες τεχνικές δυσλειτουργίες στον χώρο σου και να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, κι εδώ είναι που θα χρειαστεί το οργανωτικό πνεύμα σου, ώστε να μην γίνουν «τσαπατσούλικα» πράγματα.
Ερωτικά
Το κλίμα παραείναι συναισθηματικό για τα δεδομένα σου κι αν κάνεις μια νέα γνωριμία, το πιθανότερο είναι να νοιώσεις κάπως αμήχανα από τις «υπερβολικές» εκδηλώσεις αγάπης. Φρόντισε, ωστόσο, να μην «χειροτερέψεις» τα πράγματα, παίρνοντας μια «κυνική» θέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Κόντρα σε ό,τι έχεις προγραμματίσει, ο Ερμής στον Κριό επιμένει να δημιουργεί έκτακτες καταστάσεις που απαιτούν άμεσες λύσεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω απειλεί να σου δημιουργήσει μια εσωτερική αβεβαιότητα, με αποτέλεσμα κάποιες από τις αντιδράσεις σου να δείχνουν αψυχολόγητες. Ίσως μάλιστα το πράγμα να χειροτερέψει εξ αιτίας μιας ενοχλητικής παραβίασης του χώρου σου και των προσωπικών δεδομένων σου. Το «κλειδί», όμως, για να αποφύγεις άσκοπες εντάσεις, καυγάδες κι απροσεξίες, που θα μπορούσαν να σου κοστίσουν, είναι να βρεις έγκαιρα ένα γνωστικό αντικείμενο και να «ξεσπάσεις» επάνω του, εφαρμόζοντας τις καινοτόμες ιδέες σου!
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να μάθεις ή να δεις κάτι που θα σε προβληματίσει για την συνοχή της. Επιπλέον, πρόσεξε ποιόν/α βάζεις μέσα στο σπίτι σου! Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε μπορεί να λάβεις ένα ενδιαφέρον μήνυμα από ένα πρόσωπο που σχετίζεται με το παρελθόν σου.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω «ανακατεύει» τις φιλίες σου κι ίσως προς στιγμή να χάσεις την εμπιστοσύνη σου σε έναν «δικό σου» άνθρωπο που συμπεριφέρεται «περίεργα». Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα σημαίνον πρόσωπο, σε κάθε περίπτωση όμως για να διασφαλίσεις μια σημαντική φιλία, θα πρέπει να διαχωρίσεις τα συμφέροντά σου από τα πιστεύω σου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Κριό σε ωθεί να «κυνηγήσεις» το χρήμα, παίρνοντας ενίοτε και κάποιο ρίσκο κι εδώ το θέμα δεν είναι τόσο το αν θα πετύχεις ή όχι τον στόχο σου αλλά κυρίως η οικονομική σου διαχείριση, αφού δεν θέλει και πολύ πάνω στον ενθουσιασμό σου να κάνεις μια καταναλωτική «τρέλα»!
Ερωτικά
Σήμερα είναι πολύ εύκολο να σε πιάσει το παράπονο ή να νοιώσεις εγκλωβισμένος/η συναισθηματικά, από την στιγμή όμως που γύρω σου υπάρχουν πρόσωπα που σε αγαπούν, θα λάβεις μια τονωτική «ένεση», ικανή να σε «απογειώσει» και να σε κάνει να ξεχάσεις γρήγορα τους καημούς σου! 
astrology.gr


Ζώδια 1535373758652969754
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε