Loading...

Όλοι χωρούν κάτω απ την ίδια στέγη (του Δημήτρη Παρρά)


Τελικά, αποδείχτηκε πως η βασιλόπιτα της Δημτο της ΝΔ Ηλιούπολης, τους χώρεσε όλους κάτω απ την ίδια στέγη.
Περίτρανα αποδείχτηκε πως ο πολιτικός πολιτισμός ανάμεσα σε συναγωνιστές είναι ουσιαστικός γιατί όλοι ξεκινάνε απ την ίδια ιδεολογική βάση.
Όσο και να διαφωνούν στο θέμα του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης που ενωτικά μπορεί να διεκδικήσει το Μάιο του 2019 το δημαρχιακό θώκο, απέδειξαν ότι μπορούν να συνυπάρχουν.
Επανέρχομαι λοιπόν με μια πρόταση.
Να κατεβάσουν ταμπελλες, Να συνασπισθούν στο δημοτικό συμβούλιο, να επιλέξουν έναν αρχηγό που θα οδηγήσει την παράταξη της κεντροδεξιάς σε συνέδριο κι εκεί, όταν η Νέα Δημοκρατία, ξεκινήσει τις διαδικασίες, να αναδειχτεί το πρόσωπο που θα επαναλάβει την επιτυχία του 2006.
Άλλωστε για πρώτη φορά στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο ακούστηκαν από συμβούλους της δικής μας ιδεολογικής παράταξης λέξεις απαγορευμένες, όπως ΣΔΙΤ, όπως φιλελεύθερη ιδεολογία.
Τελικά όλοι μπορούμε να συνυπαρξουμε κάτω απ τη στέγη της κεντροδεξιάς, τώρα που ο σύντροφος Βασίλης ανοίγεται και αγκαλιάζει πρώην συντρόφους. Τώρα που ο Νίκος Φίλης αγκαλιάζει τη Φώφη κοκ.
Πάρτε το χαμπάρι μόνο ενωμένοι απαλλασομεθα απα την ιδεολογική σύγχυση του κουμμουνιστοσπουδαγμένου Βασίλη που επιβάλλει για να αλιεύει αγαθοβιοληδες δεξιούς προκειμένου να ενισχύσει το κομματικό του προφίλ σε ένα ανύπαρκτο ΠΑΣΟΚ.  
Δημήτρης Παρράς
Πολιτική 5398183751016652344
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε