Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017


Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Διαπραγματεύσεις και συμφωνίες.

ΚΡΙΟΣ ♈

Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να κάνεις ένα κοινωνικό «άνοιγμα», προσεγγίζοντας άτομα με τα οποία μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα και θα μπορούσαν να συμβάλλουν στην υλοποίηση των στόχων σου. Κι εδώ είναι που θα πρέπει να κινηθείς έξω από «φόρμες» ή να «σπάσεις» ταμπού, αφού σήμερα επικρατούν οι εξαιρέσεις του κανόνα! Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Δήμητρας μπορεί να «φωτίσει» κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες, αναγκάζοντάς σε να λάβεις τα μέτρα σου για την προάσπιση των συμφερόντων σου. Από την άλλη πλευρά όμως, ίσως βοηθήσει και σε μια μάλλον μυστική οικονομική συμφωνία ή βοήθεια.
Ερωτικά
Η γοητεία σου κορυφώνεται, αλλά η ταυτόχρονη παρουσία του Άρη και της Αφροδίτης στο ζώδιό σου δημιουργεί μια αβεβαιότητα στα προσωπικά σου. Όλα αυτά όμως μπορεί να συνιστούν πρόβλημα μόνον στην περίπτωση που ενδιαφέρεσαι για κάτι μόνιμο και σταθερό.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Παρά τις όποιες «τριβές» με πρόσωπα που έχουν όλως διόλου διαφορετικές αντιλήψεις από σένα, τελικά η Σελήνη στον Υδροχόο«δουλεύει» για λογαριασμό σου κι είναι στο χέρι σου να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις, κάνοντας συγκεκριμένες κινήσεις που μπορεί να σε ωφελήσουν είτε άμεσα είτε έμμεσα. Αρκεί βέβαια να επιδείξεις συνεργατικό πνεύμα, αφού σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και μια συμφωνία η οποία ανοίγει τους ορίζοντες σου και σε πάει σε άλλο επίπεδο! Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Δήμητρας αναμένεται να βελτιώσει τις δημόσιες σχέσεις σου, μπορεί όμως να αναδείξει κι ένα θέμα σχετικό με κάποιον φίλο ή φίλη σου.
Ερωτικά
Σήμερα είναι εύκολο να «κλέψεις» τις εντυπώσεις, αποκομίζοντας προσωπικά -και όχι μόνον- οφέλη. Από αυτό το σημείο όμως μέχρι να υπάρξει κάτι που θα σε συγκινήσει πραγματικά, υπάρχει μεγάλη απόσταση γι’ αυτό βολέψου με ό,τι έχεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Μια συμφωνία που φαίνεται να έχει και κάποιες κρυφές πλευρές μπορεί να σε ωφελήσει τόσο οικονομικά όσο και επαγγελματικά. Επιπλέον, το εξάγωνο Ήλιου-Δήμητρας δημιουργεί νέα δεδομένα στην καριέρα σου αλλά και σε οτιδήποτε θεωρείς σημαντικό για την ζωή σου. Το μόνο που ίσως σε προβληματίσει είναι η δημοσιοποίηση ενός θέματος, που θα προτιμούσες να μείνει μυστικό. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόοαναμένεται να αυξήσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις μια είδηση που θα σε εκπλήξει ή θα σε αιφνιδιάσει. Καλό είναι, ωστόσο, να μην αποσπάσαι διαρκώς από το τι γίνεται γύρω σου.
Ερωτικά
Σε αυτήν τη φάση είναι καλύτερα να περιορίσεις τις προσδοκίες σου και να επικεντρωθείς στην αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων στην σχέση σου, αφού αν συνεχίσουν να υφίστανται ως έχουν, η ημερομηνία λήξης της δεν θα αργήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να «αρπάξεις από τα μαλλιά» μια οικονομική ευκαιρία. Μπορεί ακόμη να λάβεις ένα έκτακτο επίδομα. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ενδέχεται να υπάρξουν απρόβλεπτες εξελίξεις σε μια αντίστοιχη υπόθεση που θεωρούσες «τελειωμένη» αλλά σε κάθε περίπτωση το «μήνυμα» είναι ότι αν θες να επωφεληθείς, καλό είναι να κινηθείς έξω από συμβατικά πλαίσια και κανόνες. Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Δήμητρας αναμένεται να αυξήσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ενώ προάγει και τη δικτύωσή σου με κύκλους ή πρόσωπα που διάκεινται ευνοϊκά απέναντί σου. Προσπάθησε όμως να μην «χαραμίσεις» το πλεονέκτημά σου, μένοντας μόνον σε ανούσια θέματα.
Ερωτικά
Οι προτάσεις μπορεί να «πέφτουν βροχή», είναι όμως εξαιρετικά αμφίβολο το αν θα ενδώσεις σε κάποια από αυτές, αφού κατά την κρίση σου δεν υπάρχει η απαιτούμενη σοβαρότητα. Πάντως η κατάσταση δεν είναι και για να κλαίς!

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Με την Σελήνη στον Υδροχόο θα νιώσεις την ανάγκη ή την επιθυμία να προσεταιριστείς άτομα που διαθέτουν κάτι το ξεχωριστό και τα οποία «σε αντιλαμβάνονται», ιδιαίτερα σε σχέση με τις πιο «εξεζητημένες» αναζητήσεις σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορεί να υπάρξουν απρόβλεπτες αντιδράσεις από «δικούς σου» ανθρώπους, σύντομα όμως θα «ξεφουσκώσουν», γι’ αυτό μην «κολλήσεις» σε αυτές. Παράλληλα, η ημέρα προσφέρεται για να τακτοποιήσεις πολλές από τις επαγγελματικές υποθέσεις σου αλλά και να συνεργαστείς με ένα πρόσωπο που μπορεί να συμβάλλει θετικά στην επίλυση ενός οικονομικού θέματος που σε απασχολεί. Επιπλέον, το εξάγωνο Ήλιου-Δήμητρας ανοίγει τον δρόμο για μια διάκριση.
Ερωτικά
Από υποσχέσεις σκίζεις, αλλά το θετικό κλίμα μπορεί να σε παρασύρει σε μια επιλογή για την οποία σύντομα θα μετανιώσεις, αφού υπάρχουν προβλήματα που δεν φαίνονται ή δεν δηλώνονται εξ αρχής. Καλύτερα λοιπόν να κρατήσεις μικρό «καλάθι».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Το εξάγωνο Ήλιου-Δήμητρας ανοίγει έναν νέο κύκλο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα λάβεις ένα θετικό μήνυμα από κάποιον/α που σχετίζεται με το εξωτερικό και μπορεί να σε βοηθήσει στη δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση οφείλεις να διαπραγματευτείς, ώστε να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για σένα! Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σου ξανοίγει πολλές εργασίες, ενώ σε ωθεί να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου, είτε πρόκειται για τη βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης είτε για την διατροφή σου. Αν βέβαια έχεις ζώα ή φυτά, φρόντισε και για την δική τους ευεξία!
Ερωτικά
Οι συνθήκες ευνοούν την επισημοποίηση μιας σχέσης, να ξέρεις όμως ότι αν αργότερα μετανιώσεις για κάτι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να το πάρεις πίσω. Σκέψου λοιπόν δύο φορές αυτό που πας να κάνεις, ώστε να μην βρεθείς σε αδιέξοδο.

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Το εξάγωνο Ήλιου-Δήμητρας αναδεικνύει πολλά από τα ταλέντα σου κι ιδιαίτερα την ικανότητά σου να συνθέτεις πρόσωπα και καταστάσεις, που με μια πρώτη ματιά δεν ταιριάζουν. Δεν αποκλείεται να αποκομίσεις κιόλας συγκεκριμένα οικονομικά και επαγγελματικά οφέλη, μέσα από την «ειρηνική συνύπαρξη» δύο αντίθετων «πόλων». Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόοσε φέρνει πιο κοντά σε πρόσωπα, που χαρακτηρίζονται ως «μαύρα πρόβατα» αλλά σίγουρα έχουν και τις πολύ καλές τους στιγμές. Ίσως μάλιστα βρεθείς στην ευχάριστη θέση να βιώσεις κάτι πραγματικά μοναδικό, την ίδια στιγμή όμως μπορεί να προβληματιστείς από τις αντιδράσεις ενός «δικού σου» ανθρώπου.
Ερωτικά
Όσο μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων έχεις, τόσο περισσότερο θα το γλεντήσεις! Να θυμάσαι όμως ότι στην περίπτωση που μπεις σε μια σχέση, δεν είναι εξασφαλισμένη η διάρκειά της κι αν δεν σου αρέσει αυτό, καλύτερα να «πας πάσο».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά

Μια σημαντική γνωριμία μπορεί να συμβάλλει θετικά στα σχέδιά σου, οπότε μην διστάσεις να ξανοιχτείς, όταν έρθει η στιγμή. Γενικότερα, το εξάγωνο Ήλιου-Δήμητρας ευνοεί την προώθηση των στόχων σου και τη δημοσιοποίηση του έργου σου, όλα αυτά όμως με την προϋπόθεση να είσαι πιο δεκτικός/η στις προτροπές των άλλων. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να κινηθείς ώστε να διευθετηθεί ένα περιουσιακό θέμα σου. Επιπλέον, ίσως υπάρξουν κάποιες ενδοοικογενειακές «τριβές» ή μια μικρή αναστάτωση στο σπίτι, όλα αυτά όμως θα γίνουν αφορμή για να λυθούν κάποια ζητήματα που το προηγούμενο διάστημα απλά «έμπαιναν κάτω από το χαλί»!
Ερωτικά
Η γοητεία σου «ξεκλειδώνει» καρδιές, ίσως μάλιστα καταφέρεις να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου, κερδίζοντας την προτίμηση ενός προσώπου που μπορεί να συμβάλλει θετικά και στην εκπλήρωση των φιλοδοξιών σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Το εξάγωνο Ήλιου-Δήμητρας ορίζει μια νέα αφετηρία για το σπίτι ή την οικογένεια σου και θα νιώσεις την επιθυμία να πάρεις συγκεκριμένες αποφάσεις ή πρωτοβουλίες ώστε να διαμορφώσεις ένα επιθυμητό πλαίσιο, έστω και σε καθαρά «τεχνικό» επίπεδο. Επιπλέον, στον καθαρά επαγγελματικό τομέα, φαίνεται να ευνοείσαι από μια συμφωνία που θα σου αφήσει περισσότερα περιθώρια δράσης. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, φρόντισε ωστόσο να μην χάσεις πολύτιμο χρόνο σε μάλλον ανούσιες υποθέσεις της καθημερινότητας και ιδιαίτερα με το τι κάνει ο ένας και ο άλλος. Αντίθετα, θα αποκομίσεις διακριτά οφέλη σε μια πιο επιμορφωτική κατεύθυνση.
Ερωτικά
Μια μάλλον επαγγελματική συνάντηση μπορεί να αποδειχθεί αρκετά ενδιαφέρουσα, αφού φαίνεται να προκύπτει κι ένα πιο προσωπικό ενδιαφέρον. Πρόκειται όμως πιθανότατα για μια σχέση που είναι δύσκολο να κρατήσει για πολύ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να δράσεις άμεσα και αποφασιστικά για να διεκδικήσεις το καλύτερο στη δουλειά αλλά και στα οικονομικά σου. Κι αν υπάρξουν έντονες αντιδράσεις από «συντηρητικούς κύκλους», μην πτοηθείς, αφού την ίδια στιγμή θα λάβεις υποστήριξη από εκεί που δεν το περιμένεις. Παράλληλα, οι συνθήκες είναι σχεδόν ιδανικές για να προωθήσεις ένα προσωπικό σου θέμα αλλά και να έρθεις σε επαφή με κάποιους «ισχυρούς» που θα μπορούσαν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στις υποθέσεις σου. Επιπλέον, το εξάγωνο Ήλιου-Δήμητρας μπορεί να συμβάλλει σε ένα ταξίδι ή γενικότερα στην αύξηση των μετακινήσεων και των επαφών σου, ίσως όμως να αναδείξει κι ένα νομικό θέμα.
Ερωτικά
Το θετικό κλίμα μπορεί να ανεβάσει στα ύψη την ψυχολογία σου, κάτι βέβαια που είναι καλό τόσο για σένα προσωπικά, όσο και για τις σχέσεις σου. Ωστόσο, εδώ είναι που ισχύει το «κάλιο πέντε και στο χέρι, παρά δέκα και καρτέρει»!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να αναδείξεις τις πιο ξεχωριστές πτυχές του χαρακτήρα και των ενδιαφερόντων σου, προωθώντας ιδέες και σχέδια που δεν είναι «του συρμού». Από την άλλη πλευρά βέβαια, στα πλαίσια μιας «συνήθους» καθημερινότητας «κινδυνεύεις» να αναλωθείς σε ιδιοτροπίες και παραξενιές, που σίγουρα θα δυσκολέψουν την ζωή όσων σε περιβάλλουν! Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Δήμητρας ενδέχεται να δημιουργήσει καινούργια δεδομένα στα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα σου γίνει μια συμφέρουσα πρόταση ή συνάψεις μια συμφωνία που μπορεί να σου προσδώσει μια νέα δυναμική. Ακόμη, θα έχεις την ευκαιρία να «ψάξεις» ή να ρυθμίσεις ένα περιουσιακό ζήτημα.
Ερωτικά
Η προτίμηση των άλλων στο πρόσωπό σου είναι μάλλον εμφανής, κάτι που μπορείς να εκμεταλλευτείς, αποκομίζοντας ποικίλα οφέλη, χωρίς μάλιστα να αναλάβεις κάποια συγκεκριμένη δέσμευση. Από εκεί και ύστερα, η διαχείριση του όλου θέματος επαφίεται σε σένα.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Το εξάγωνο Ήλιου-Δήμητρας, σου δίνει επιπλέον αφορμές κι αιτίες για να αναδείξεις τα ταλέντα σου και σε αυτήν την φάση ο πιο πρόσφορος δρόμος προς την επιτυχία είναι μέσα από μια συλλογική δράση, αφού ο δείκτης της αποδοχής σου από τους άλλους «κτυπάει κόκκινο». Ωστόσο, την ίδια στιγμή που το σύμπαν σε καλεί να γίνεις πιο κοινωνικός/η, η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να σου βάλει κάποιες «τρικλοποδιές», κυρίως μέσω μιας φυσικής κατάστασης που δεν ενδείκνυται για πολλά-πολλά! Φρόντισε λοιπόν να μην αμελήσεις ζητήματα που σχετίζονται με την σωματική και ψυχική σου ευεξία, ώστε να έχεις «και την πίτα ολάκερη και τον σκύλο χορτάτο».
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η θα έχεις την ευκαιρία να μπεις σε μια σχέση που σίγουρα μπορεί να σε καλύψει κοινωνικά και οικονομικά. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να προωθήσετε σχέδια και όνειρα από κοινού με τον/την σύντροφο σου.
astrology.gr


Ζώδια 8058269565371582723
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε