Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017


Τα Ζώδια Σήμερα Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Δυσκολίες κι εμπλοκές.

ΚΡΙΟΣ ♈

Γενικά
Οι πιέσεις που ασκούνται στη δουλειά σου, μπορούν να βρουν την κατάλληλη απάντηση, αν εντοπίσεις όσους ή όσες κινούν τα νήματα από το παρασκήνιο, αφού η γνώση κάποιων πραγμάτων θα σου δώσει ένα πολύ ισχυρό διαπραγματευτικό όπλο. Ακόμη, ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε πάσχοντες αλλά και να μεριμνήσεις για την δική σου υγεία, προτιμώντας τα φυσικά σκευάσματα. Παράλληλα, καλό είναι να μην αγνοήσεις τις τυπικές προϋποθέσεις μιας νομικής διαδικασίας, αφού εύκολα μπορεί να εκτεθείς από μια αβλεψία.
Ερωτικά
Η διάθεσή σου να κινηθείς ελεύθερα ή να σπάσεις «με τη μια» ταμπού και προκαταλήψεις θα συναντήσει ισχυρή αντίσταση κι αν τραβήξεις τα πράγματα στα άκρα, απλά θα μεγαλώσεις την απόσταση που σε χωρίζει από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Οι πιέσεις που ασκούνται στη δουλειά σου, μπορούν να βρουν την κατάλληλη απάντηση, αν εντοπίσεις όσους ή όσες κινούν τα νήματα από το παρασκήνιο, αφού η γνώση κάποιων πραγμάτων θα σου δώσει ένα πολύ ισχυρό διαπραγματευτικό όπλο. Ακόμη, ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε πάσχοντες αλλά και να μεριμνήσεις για την δική σου υγεία, προτιμώντας τα φυσικά σκευάσματα. Παράλληλα, καλό είναι να μην αγνοήσεις τις τυπικές προϋποθέσεις μιας νομικής διαδικασίας, αφού εύκολα μπορεί να εκτεθείς από μια αβλεψία.
Ερωτικά
Η διάθεσή σου να κινηθείς ελεύθερα ή να σπάσεις «με τη μια» ταμπού και προκαταλήψεις θα συναντήσει ισχυρή αντίσταση κι αν τραβήξεις τα πράγματα στα άκρα, απλά θα μεγαλώσεις την απόσταση που σε χωρίζει από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά


Ο ενεργός Κρόνος σε ωθεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα προβλήματα των άλλων, θέτοντας ωστόσο κάποια κριτήρια, ώστε να μην πέσεις θύμα των «εξυπνάκηδων». Παράλληλα, είναι σκόπιμο να αποφύγεις κάθε είδους συνεργασία, ενώ αν διαπιστώσεις ότι σε έχουν «ρίξει», μην διστάσεις «να πάρεις το καπελάκι σου» και να αποχωρήσεις. Αντίθετα, η ενασχόλησή σου με τις τέχνες, την φιλοσοφία και γενικότερα τον πολιτισμό, μπορεί να είναι πολύ δημιουργική, αφού σε πνευματικό επίπεδο οι πλανήτες λειτουργούν… αλλιώς!
Ερωτικά 
Ίσως έφτασε η στιγμή να πάρεις μια δύσκολη απόφαση αλλά μην κάνεις το λάθος να κρίνεις τα πράγματα, ξεκινώντας από τους άλλους. Οι δικές σου ανάγκες και επιθυμίες είναι που «μετράνε» κι αν κάνεις σοβαρές παραχωρήσεις, απλά θα δώσεις την εντύπωση ότι «τουμπάρεσαι» εύκολα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος μπορεί να σε ταλαιπωρήσει με καθυστερήσεις κι εμπλοκές, είτε στη δουλειά σου είτε στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου, ενώ ίσως προκύψει κάτι «στενόχωρο» με ένα συγγενικό σου πρόσωπο. Παράλληλα, αν διαπιστώσεις ότι κάτι δεν πάει καλά με την υγεία σου, μην αμελήσεις να πράξεις τα δέοντα. Επιπλέον η ημέρα δεν προσφέρεται για νέα ξεκινήματα αλλά για συμμάζεμα και περικοπές! Σε κάθε περίπτωση πάντως, η καλύτερη διαχείριση της κοσμικής ενέργειας είναι να ασχοληθείς με πιο εσωστρεφείς δραστηριότητες, όπως το διάβασμα και γενικότερα η επιμόρφωσή σου.
Ερωτικά
Μια προσωπική σου υπόθεση φαίνεται να έχει κάποιες κρυφές πτυχές, τις οποίες καλό είναι να διερευνήσεις, πριν βρεθείς προ δυσάρεστων τετελεσμένων. Ακόμη, πρόσεξε μήπως ένας συγγενής σου σε παρασύρει σε λανθασμένες επιλογές, που τελικά θα «πληρώσεις» μόνον… εσύ!

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος σου συστήνει να περιορίσεις τις οικονομικές προσδοκίες σου, από την άλλη πλευρά όμως θα σε βοηθήσει να βάλεις σε μια τάξη στα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα χρειαστεί να πουλήσεις κάτι που τούτες τις ώρες περισσεύει! Επιπλέον, ενδέχεται να αντιμετωπίσεις προβλήματα στη σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, που τα θέλει όλα δικά του κι αν δεν του θέσεις όρια, τότε θα ακολουθήσουν χειρότερα! Παράλληλα, «με καμία κυβέρνηση» δεν θα έπρεπε να μπλέξεις τα οικονομικά με τα προσωπικά σου, αφού το πιθανότερο είναι να χάσεις και στα δύο.
Ερωτικά
Πιέζεσαι και πιέζεις αλλά στον έρωτα τα πράγματα πρέπει να λειτουργούν ελεύθερα κι όχι με όρους ή τελεσίγραφα. Κι αν βρίσκεσαι σε δίλημμα, πάρε την απόφαση είτε να αφεθείς στην «μοίρα» σου κι έχει ο θεός, είτε να κόψεις τον «Γόρδιο δεσμό» που σε εμποδίζει να βαδίσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά


Ο ενεργός Κρόνος σε πιέζει να δώσεις λύσεις σε προσωπικά, επαγγελματικά αλλά και οικογενειακά θέματα. Κι ως προς τα πρώτα, το κλειδί της επιτυχίας σου είναι η ξεκάθαρη οριοθέτησή σου, ιδιαίτερα σε σχέση με έξωθεν απαιτήσεις που σε ξεπερνούν. Από την άλλη πλευρά όμως, ένα οικείο σου πρόσωπο ή ένας συνεργάτης σου, φαίνεται να σχεδιάζει κάτι κρυφά, παρακάμπτοντας τις όποιες αντιρρήσεις σου κι αν επιτρέψεις να συμβαίνουν τέτοια, μην απορήσεις αν αύριο-μεθαύριο βρεθείς εκτεθειμένος/η ή νιώσεις προδομένος/η. Επιπλέον, η ημέρα δεν προσφέρεται για νέα ξεκινήματα.
Ερωτικά
Καλείσαι να λύσεις τα όποια προβλήματα στην προσωπική σου ζωή, χωρίς όμως να φορτωθείς με επιπλέον ενοχές. Ό,τι κι αν έχει συμβεί, οι ευθύνες, όπως και τα δικαιώματα, είναι εξ ημισείας κι αυτό να τονίσεις σε όποιον/α προσπαθήσει να σου ρίξει όλο το φταίξιμο.

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να απαλλαγείς από δεσμεύσεις και βάρη που σε «καθηλώνουν», ιδιαίτερα ως προς τις εργασιακές σου σχέσεις, από την άλλη πλευρά όμως με τον Δία στο ζώδιό σου «δεν ιδρώνει το αυτάκι σου» και τελικά εύκολα μπορεί να βρεθείς με κάποιον/α απέναντί σου να σου τονίζει ότι «εγώ σου τα έλεγα»! Επιπλέον, οι επαφές και οι μετακινήσεις σου φαίνεται να δοκιμάζονται από απανωτές «ατυχίες». Αν πάλι σκέφτεσαι να εξοπλιστείς με χρήσιμες συσκευές ή εργαλεία, είναι προτιμότερο να περιμένεις, αφού για την ώρα υπάρχουν αντενδείξεις.
Ερωτικά
Εξακολουθείς να έχεις πλεονέκτημα αλλά αν ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, είναι προτιμότερο να μην κάνεις σήμερα κάποια κίνηση, αφού τα πράγματα δείχνουν κάπως «μπερδεμένα». Υπάρχουν δηλαδή κρυφές ή άγνωστες παράμετροι, που η αποκάλυψή τους θα αλλάξει σίγουρα το «τοπίο».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να πάρεις τις αποφάσεις σου σε σχέση με όλα αυτά που σε «πνίγουν» και περιορίζουν δραστικά την δημιουργικότητά σου. Επιπλέον, δείχνει σκόπιμη η αποφυγή σημαντικών οικονομικών πράξεων, ίσως μάλιστα δεν πρέπει να αφήσεις τα πράγματα στην τύχη αλλά να «το ψάξεις» όσο καλύτερα γίνεται, χωρίς ωστόσο να προβείς σε κάποια σημαντική αγορά. Αντίθετα, αν σκοπεύεις να πωλήσεις κάτι ή να εκμεταλλευτείς αποθηκευμένο υλικό, τότε ο δρόμος είναι ανοικτός. Παράλληλα, είναι πιθανό να στενοχωρηθείς από μια εξέλιξη στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου.
Ερωτικά
Οι απαιτήσεις σου αυξάνονται και πληθύνονται κι έχεις δίκιο να μην «βολεύεσαι» στα λίγα, αλλά σε αυτήν την φάση είναι μάλλον δύσκολο να βρεις την επιθυμητή ανταπόκριση. Αντίθετα, θα κληθείς να «φορτωθείς» προβλήματα των άλλων, τα οποία αργά ή γρήγορα θα σε «πνίξουν».

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος περιορίζει την ελευθερία των κινήσεών σου, θέτοντας ως «προαπαιτούμενο» την εντατική ενασχόλησή σου με υποχρεώσεις και καθήκοντα που κατά ένα μέρος μπορεί να μην είναι… καν δικά σου! Ωστόσο, η λογική σου υπαγορεύει να συμβιβαστείς με την πραγματικότητα, «θυσιάζοντας» για την ώρα τον ελεύθερο χρόνο σου. Παράλληλα όμως, θα πρέπει να έχεις τον νου σου και σε κάποιες «πονηριές» εκ μέρους των άλλων, και μάλιστα από πρόσωπα της οικογένειάς σου. Επιπλέον όμως, ενδέχεται να προκύψει ένα σχετικά σοβαρό ζήτημα στο σπίτι σου.
Ερωτικά
Παρά τους θετικούς οιωνούς που λαμβάνεις από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, φαίνεται να δοκιμάζεσαι από δυσκολίες άλλου τύπου που δεν θα σου επιτρέψουν να χαρείς τον έρωτά σου, όπως θα ήθελες! Από την άλλη πλευρά βέβαια, ένα πρόβλημα μπορεί να γίνει η «κόλλα» μιας σχέσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος μπορεί να σου αποκαλύψει ένα «οργιαστικό» παρασκήνιο, καλώντας σε να βάλεις «πάγο» σε όλα εκείνα τα πρόσωπα που αποδείχτηκαν ανάξια της εμπιστοσύνης σου, όσο κοντά σου και αν βρίσκονται. Υπάρχουν όμως στην διάθεσή σου και πολύ πιο δημιουργικές επιλογές, όπως είναι η επιμόρφωσή σου αλλά και η ανάληψη ανθρωπιστικών πρωτοβουλιών. Αν βέβαια ταξιδέψεις ή μετακινηθείς, φρόντισε να τσεκάρεις προσεκτικά τα δέοντα, από μηχανολογικό εξοπλισμό, μέχρι τα νόμιμα έγγραφα που χρειάζεσαι. Παράλληλα, φαίνεται πως ήρθε η ώρα να κόψεις συνήθειες που επιβαρύνουν την υγεία σου.
Ερωτικά
Οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλες για να «δράσεις» άμεσα αλλά για να διερευνήσεις πρόσωπα και καταστάσεις, προκειμένου να αποφύγεις «κακοτοπιές» που θα μπορούσαν να σε ταλαιπωρήσουν συναισθηματικά. Δεν αποκλείεται πάντως να μάθεις κάτι… απογοητευτικό!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να έρθεις σε επαφή με άτομα που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν στην επίλυση κάποιων πρακτικών θεμάτων, ιδιαίτερα οικονομικού χαρακτήρα. Μπορεί όμως κι εσύ να προσφέρεις βοήθειες σε φίλους/ες ή γνωστούς/ες, που έχουν την ανάγκη σου. Ωστόσο, να θυμάσαι ότι δεν είναι ώρα για αγορές ή επενδύσεις, πολύ περισσότερο που δεν αποκλείεται να προκύψουν έκτακτες αναγκαιότητες και είναι βέβαιο ότι θα χρειαστείς χρήματα. Επίσης, αν σου ζητηθούν δανεικά να είσαι σίγουρος/η ότι θα αργήσεις πολύ να τα πάρεις πίσω και… αν!
Ερωτικά
Η «άγνοια κινδύνου» μπορεί να σε εξωθήσει σε μια επιλογή για την οποία αργότερα θα μετανιώσεις, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να περιμένεις. Το καλύτερο μάλιστα θα ήταν να δώσεις ένα τέλος σε μια υπόθεση που «δεν τραβάει», αφήνοντας κατά μέρος τις εικασίες.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Οικείοι, συνεργάτες και χορηγοί είναι μάλλον αδύνατον να συμφωνήσουν στα βασικά, μεταθέτοντας κάθε εξέλιξη για το μέλλον. Αυτό βέβαια πιθανόν να μην σου αρέσει, αλλά θα ήταν πολύ πιο επιζήμιο να «στηθεί» μια κατάσταση κάτω από έναν «δυσοίωνο» ουρανό. Γενικότερα, ο ενεργός Κρόνος σου συνιστά να περιμένεις, αφού ακόμη κι ένα απλό ζήτημα μπορεί εύκολα να εξελιχθεί σε μια περίπλοκη γραφειοκρατική διαδικασία. Επιπλέον, καλό είναι να μην αναλάβεις ευθύνες που δεν σου αναλογούν, αφού αντί για «ευχαριστώ» θα εισπράξεις κατηγορίες.
Ερωτικά
Η μέρα δεν προσφέρεται για πολλά-πολλά, αλλά κυρίως για διερευνητικές συζητήσεις (ιδίως με τον εαυτό σου), που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια καλύτερη εικόνα για αυτά που πραγματικά μπορεί να γίνουν στην προσωπική σου ζωή, πέρα από κάθε «ευχολόγιο» ή προσδοκία.
astrology.gr

Ζώδια 4681114275120883753
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε