Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017


Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Κρίσεις κι επικρίσεις.

ΚΡΙΟΣ ♈

Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό αλλάζει τα δεδομένα σε μια συνεργασία σου και σε ωθεί να... ξαναδείς το πράγμα από την αρχή! Ωστόσο οι αλλαγές που θα προκύψουν είναι τελικά για το καλό σου, ακόμη κι αν σε πρώτη φάση ενοχληθείς ή ανησυχήσεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια δεν αποκλείεται να στενοχωρηθείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός προσώπου που εκτιμάς ή να προβληματιστείς από την έκβαση μιας συλλογικής προσπάθειας που αφορά και σένα και πάει σαν τον... κάβουρα! Επιπλέον, το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου μπορεί να επηρεάσει τις μετακινήσεις σου με καθυστερήσεις ή εμπόδια που θα δοκιμάσουν την υπομονή σου.
Ερωτικά
Βαλεντίνου παρόντος... πάσα αρχή παυσάτω! Μάλιστα, φαίνεται πως κλείνει ένας κύκλος, για να ανοίξει ο επόμενος πάνω σε πιο «χαλαρές» βάσεις. Κατά τα άλλα, αν μπεις στον κόπο να ψάξεις τα πώς και τα γιατί μιας προσωπικής σου υπόθεσης, θα μάθεις πολλά κι ενδιαφέροντα.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
«Εξετάσεων» συνέχεια... Με το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου, ο ρόλος σου γίνεται θέλοντας και μη πρωταγωνιστικός και το δύσκολο κομμάτι έχει να κάνει με κάποιες αποφάσεις που σχετίζονται άμεσα με τα οικονομικά, τα επαγγελματικά αλλά και οτιδήποτε «σημαίνον» στην ζωή σου. Και βέβαια εδώ είναι που θα κριθούν οι ικανότητές σου, θα πρέπει να θυμάσαι όμως ότι δεν πρέπει να επωμιστείς βάρη άλλων. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγόενδέχεται να δημιουργήσει μια προσωρινή αναστάτωση στο εργασιακό σου περιβάλλον, ωστόσο κάθε τι νέο που θα προκύψει, θα είναι τελικά προς το συμφέρον σου.
Ερωτικά
Καλός και... άγιος ο Βαλεντίνος, όμως μια νέα γνωριμία μπορεί να γίνει αφορμή κι αιτία να «μπλέξεις» σε καταστάσεις που είναι δύσκολες στην διαχείριση τους. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως να αρχίσει η «αντίστροφη μέτρηση» για μια κρίση που θα την κλονίσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά

Το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου μπορεί να σε ταλαιπωρήσει στις μετακινήσεις και την επικοινωνία σου, ιδιαίτερα αν ακολουθήσεις τις υποδείξεις κάποιων άλλων, που παρά τις όποιες καλές προθέσεις τους μπορεί και να σε «χαντακώσουν». Προσπάθησε λοιπόν να κρίνεις τις καταστάσεις από μόνος/η σου. Επιπλέον, αξίζει να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην επιμόρφωση σου, έστω κι αν σε πρώτη φάση χρειαστεί να καλύψεις κενά που θεωρούσες «αμελητέα» αλλά... δεν είναι! Παράλληλα, φρόντισε να διαθέτεις κάθε νόμιμο έγγραφο ή παραστατικό στις συναλλαγές σου, αφού το να «πέσεις στην περίπτωση» δεν είναι κάτι το απίθανο.
Ερωτικά
Κι ο άγιος Βαλεντίνος... φοβέρα θέλει! Αν δεν καταστρέψεις από μόνος σου τις ελπίδες σου, μένοντας απελπιστικά αδρανής, το σύμπαν θα σε βοηθήσει να βρεις τον άνθρωπο σου. Από εκεί και ύστερα όλα θα κριθούν από το πόσο αντέχεις ή δεν αντέχεις την αποκλειστικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά

Η Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να «ταράξει τα νερά» στο σπίτι ή την οικογένειά σου, πριν όμως εκνευριστείς σκέψου ότι δεν έχεις να χάσεις τίποτε από όλα αυτά, αντίθετα θα βγεις ωφελημένος/η. Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου επηρεάζει τα οικονομικά σου, φέρνοντας στο προσκήνιο κληρονομικές ή φορολογικές υποθέσεις που πρέπει να διεκπεραιωθούν, αφού οι προθεσμίες «τρέχουν». Επιπλέον, φαίνεται πως στην δουλειά σου θα σου ζητηθούν νέες υποχωρήσεις είτε μισθολογικές, είτε σε σχέση με τον φόρτο εργασιών σου κι είναι σαφές ότι αν δεν βάλεις όρια θα βρεθείς ακόμη πιο «στριμωγμένος/η».
Ερωτικά
Έρωτας με υποσχετική... Αν ψάχνεις για κάτι νέο, ο άγιος Βαλεντίνος σου συνιστά να αρκεστείς στην διερεύνηση προσώπων και καταστάσεων, χωρίς να κάνεις κάποια συγκεκριμένη κίνηση. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, έχε το ταίρι σου από κοντά ή «μάντρωσέ» το πριν... πλακώσουν οι οχτροί!

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου αυξάνει την αίσθηση καθήκοντος απέναντι στους άλλους, ωστόσο μην πάρεις πολύ «ζεστά» το θέμα, αφού πολύ εύκολα μπορεί να ζημιωθείς από ενέργειες άλλων που είτε λαθεύουν, είτε εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα. Αντίθετα δείχνει σκόπιμο να θέσεις τον καθένα προ των ευθυνών του, ακόμη κι αν πρόκειται για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που δεν θα ήθελες να στενοχωρήσεις.
Επιπλέον, φαίνεται πως μια συνεργασία σου διέρχεται κρίση, δες την όμως σαν μια ευκαιρία για να ξεκαθαριστούν τα πράγματα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να μην αποσπάσαι και να επικεντρωθείς σε εκείνα που πραγματικά σε ενδιαφέρουν.
Ερωτικά
Βαλεντίνος ο... σοφός! Καλό είναι να «ζυγίσεις» τα θέλω και τα πρέπει σου, ώστε να τα συνδυάσεις βρίσκοντας την «χρυσή τομή». Σε διαφορετική περίπτωση, το πιθανότερο είναι να κάνεις την λάθος κίνηση, την λάθος στιγμή, κάτι που μπορεί να το «πληρώσεις» σύντομα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά

Όλα συνηγορούν στο να πάρεις μια σχετικά δύσκολη απόφαση σχετικά με την δουλειά ή τις εργασιακές σχέσεις σου, που στην παρούσα φάση η εξέλιξη τους φαίνεται να εξαρτάται από το κατά πόσον θα μπορέσεις να ελιχθείς ανάμεσα σε διαφορετικές προθέσεις και αντιλήψεις. Επιπλέον, το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός/η με την διατροφή σου, αποφεύγοντας οτιδήποτε το ανθυγιεινό. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλει σε μια οικονομική αστάθεια, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν σοβαρές συνέπειες. Ίσα-ίσα που η κινητοποίησή σου θα επιφέρει πολύ θετικά αποτελέσματα.
Ερωτικά
Μπορείς να ονειρεύεσαι το καλύτερο μέλλον που σου αξίζει, για την ώρα όμως καλό είναι να μην αναλάβεις συγκεκριμένες πρωτοβουλίες. Αν όμως επιμένεις να «θυσιαστείς» στην... χάρη του Αγίου Βαλεντίνου, τότε αναμένεται να έχεις μια πολύ δυνατή σεξουαλική εμπειρία!

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά


 Η Σελήνη στο ζώδιό σου συγκεντρώνει επάνω σου όλα τα κοσμικά «πυρά» και το πρώτο που καλείσαι να διερευνήσεις είναι μήπως κάποιοι/ες έχουν συμμαχήσει εναντίον σου και κατευθύνουν τα πράγματα εκεί που τους... συμφέρει! Γιατί κατά τα άλλα βρίσκεσαι σε φάση που οι δικές σου πρωτοβουλίες είναι εξαιρετικά αποδοτικές και θα ήταν κρίμα να τις «θυσιάσεις» στον βωμό μιας κακώς εννοούμενης συνεργατικότητας. Παράλληλα βέβαια, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο φαίνεται να βασανίζεται από κάτι σοβαρό και παρά την ενδεχόμενη αγωνία σου, έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις ότι ξέρεις να συμπαρίστασαι ακόμη και στα δύσκολα.
Ερωτικά
Άγιος Βαλεντίνος ο... λυτρωτής! Όσο κι αν αποφεύγεις να πάρεις κάποιες αποφάσεις που σου φαίνονται «επώδυνες» ή ίδια η ζωή θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ότι τελικά είναι απελευθερωτικές. Ακολούθησε λοιπόν το ένστικτο σου, ακόμη κι αν θεωρείς ότι «δεν κάνεις το σωστό».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου σε πιέζει να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου και δεν έχουν απαραίτητα μια ευχάριστη διάσταση, ιδιαίτερα ως προς το οικονομικό σκέλος τους. Επιπλέον, η ημέρα δεν προσφέρεται για αγορές οικιακού εξοπλισμού. Από την άλλη πλευρά βέβαια θα μπορέσεις να «ξεσκαρτάρεις» από ότι σε βαραίνει ή θεωρείς άχρηστο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να επικεντρωθείς σε οτιδήποτε αφορά στην σωματική και ψυχική σου ευεξία. Καλό είναι μάλιστα μαζί με κάποιες ανθυγιεινές συνήθειες, να περιορίσεις και την δράση σου στο κοινωνικό πεδίο, αφού κάποια πράγματα δεν θα σου «βγουν».
Ερωτικά
Όλα του... Βαλεντίνου δύσκολα! Αν είσαι μόνος/η, ενδέχεται να βρεθείς προ διλήμματος ανάμεσα σε ένα πρόσωπο που διαμένει μακριά σου και σε ένα άλλο που σχετίζεται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η, καλείσαι να φροντίσεις τον άνθρωπο σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά

Το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου αναμένεται να σε φέρει μπροστά σε περισσότερες δυσκολίες, είτε πρόκειται για ένα δικό σου δίλημμα, είτε για απαιτήσεις των άλλων που σε «ζορίζουν». Επιπλέον, οι σχέσεις σου με ένα συγγενικό σου πρόσωπο μπορεί να δοκιμαστούν, ενώ αν σκοπεύεις να μετακινηθείς, προνόησε για οτιδήποτε μπορεί να «στραβώσει» και φρόντισε να έχεις μαζί σου όλα τα απαραίτητα έγγραφα.
Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Ζυγό πετάει την... σκούφια της για παρέες και κοινωνικές εκδηλώσεις και σίγουρα οφείλεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε αυτές, αφού τελικά θα σε αποζημιώσουν για όλα, κάνοντάς σε να ξεχάσεις πίκρες και φαρμάκια!
Ερωτικά
Ο άγιος Βαλεντίνος θέλει... κότσια! Βρίσκεσαι ενώπιο μιας σημαντικής απόφασης, είτε πρόκειται για την τρέχουσα, είτε για μια νέα σχέση. Αν όμως καθυστερήσεις να την πάρεις, τότε δεν αποκλείεται να βρεθείς «ουραγός των εξελίξεων», ακολουθώντας τις αποφάσεις άλλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό σου δίνει την ευκαιρία να προωθήσεις ακόμη περισσότερο τα φιλόδοξα σχέδιά σου, είναι πιθανό μάλιστα να έρθεις σε επαφή με ένα σημαίνον πρόσωπο που θα σου ανοίξει νέους δρόμους. Καλό είναι ωστόσο να μην «ψειρίζεις» τα πράγματα ή να κόβεις την τύχη σου θέτοντας εκ των προτέρων προαπαιτούμενα «υψηλών προδιαγραφών», αφού υπάρχει και πιο... εύκολος δρόμος! Αντίθετα βέβαια, στα οικονομικά σου οφείλεις να κινηθείς με τον συνήθη ρεαλισμό σου. Επιπλέον, το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου σε καλεί να απαλλαγείς από κάθε τι που στην συγκεκριμένη φάση σου είναι βάρος.
Ερωτικά
Πόσο... πάει ο Βαλεντίνος; Οι συνθήκες ευνοούν κυρίως την αξιολόγηση των πεπραγμένων σου και την λήψη αποφάσεων με βάση την πρόσφατη εμπειρία σου αλλά και τις πραγματικές ανάγκες σου. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση μπορεί να προκύψει μια «εμπλοκή» σχετική με ένα οικονομικό θέμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά


Με το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου να σε επηρεάζει άμεσα μπορεί να γίνεις μάρτυρας κάποιων καταστάσεων που απέχουν πολύ από το να είναι ευχάριστες αλλά από την στιγμή που δεν μπορείς να παρέμβεις, μην επιτρέψεις να σε «ρίξουν» ψυχολογικά. Αν όμως πρόκειται για «έξωθεν» απαιτήσεις, τότε καλείσαι να μην υποχωρήσεις από τις «κόκκινες γραμμές» σου. Επιπλέον, αναμένεται μια μίνι κρίση στις φιλικές σχέσεις σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να ανταποκριθείς στις αυξημένες επικοινωνιακές απαιτήσεις της ημέρας, οργανώνοντας τις κινήσεις σου και ιεραρχώντας τους στόχους σου σύμφωνα με τα δικά σου μέτρα κι όχι εκείνα των άλλων.
Ερωτικά
Η εμπλοκή ενός φίλου ή μιας φίλης στα προσωπικά σου, δεν σε βοηθά, αντίθετα φαίνεται να σε στρέφει σε επιλογές και πρακτικές, που στην πραγματικότητα δεν σου ταιριάζουν. Άσε λοιπόν το τι λένε οι άλλοι και κινήσου σύμφωνα με τα κελεύσματα του δικού σου... άγιου Βαλεντίνου!

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις πολλά από τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο, δίνοντας σου τα «όπλα» για να προστατευτείς από δόλιες επιβουλές, ιδιαίτερα σε σχέση με την καριέρα σου. Κι αν βέβαια διαπιστώσεις ότι κάποιος/α έχει φανεί ανάξιος των προσδοκιών σου, μην διστάσεις να απομακρυνθείς από κοντά του. Επιπλέον, καλό είναι να μην αδιαφορήσεις για κάποια «ενοχλητικά» συμπτώματα στην υγεία σου, ώστε να προλάβεις τα χειρότερα.
Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό σε ωθεί σε επιπλέον έξοδα, την ίδια στιγμή όμως σου ανοίγει «πόρτες» χρηματοδότησης και τελικά το ισοζύγιό σου θα είναι θετικό.
Ερωτικά
Άγιος Βαλεντίνος ο... προδότης! Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, όσες «ροζ καρδούλες» κι αν επιστρατεύσεις, ξέρεις κι εσύ ότι τα προβλήματα που διαρκώς κρύβεις «κάτω από το χαλί», κάποια στιγμή θα βγουν στην επιφάνεια. Αν πάλι αναζητάς κάτι νέο, πρόσεξε μήπως πέσεις θύμα των καταστάσεων.
astrology.gr

 
Ζώδια 736183146091917071
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε