Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017


Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Δράσεις και... αντιδράσεις!


ΚΡΙΟΣ ♈

Γενικά
Ο Άρης και ο Ουρανός στο ζώδιό σου ενισχύουν το ανεξάρτητο πνεύμα σου και ανοίγουν έναν νέο κύκλο δραστηριοτήτων και… απεξαρτήσεων, κάτι όμως που αναπόφευκτα θα διαταράξει τις μέχρι τώρα διαμορφωμένες ισορροπίες στην ζωή σου. Αναμένονται λοιπόν ρήξεις, διλήμματα και γενναίες αποφάσεις, ίσως μάλιστα να διαπιστώσεις ότι μια «προκλητική» ή «ακραία» επιλογή σου θα επιφέρει τελικά θετικά αποτελέσματα για σένα. Αντίθετα, κάθε είδους «συμβατικής» επιλογής δεν φαίνεται να έχει τύχη. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Ταύρο φροντίζει για την επαρκή κάλυψη των αναγκών σου, οπότε σε οικονομικό επίπεδο δεν έχεις να ανησυχείς για πολλά.
Ερωτικά
Η πλανητική «ομοβροντία» στο ζώδιό σου, σε ωθεί να αλλάξεις το καθεστώς της προσωπικής σου ζωής, επιλέγοντας μάλιστα μια προοπτική διόλου «συμφέρουσα» αλλά που επαναφέρει κι εκπληρώνει αυτά που έχεις εγκαταλείψει στο όνομα ενός κακώς εννοούμενου ρεαλισμού.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Η Δήμητρα στο ζώδιό σου συμβάλλει κατά πολύ στην αναγνώριση του έργου σου αλλά και στην δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα. Κι επειδή τίποτε από όσα κάνεις δεν πρόκειται να μείνει κρυφό, φρόντισε να αναδείξεις τα καλύτερα στοιχεία σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης και ο Ουρανός στον Κριό μπορεί να συμβάλλουν στην αποκάλυψη πραγμάτων που θα σε σοκάρουν, από την άλλη πλευρά όμως σου δίνουν το δικαίωμα και τον τρόπο να ξεσκεπάσεις κάποιες «υπόγειες διαδρομές», εκθέτοντας φυσικά και όσες ή όσους συμμετέχουν σε αυτές. Επιπλέον, αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, σε συμφέρει να ακολουθήσεις μια δραστική, ίσως και καινοτόμο, θεραπεία.
Ερωτικά
Η πολυαστρία στον Κριό μπορεί να σε εμπλέξει σε μια «παράνομη» κατάσταση, είτε ως «χρήστη» είτε ως… θύμα! Αν λοιπόν προσωπικά δεν έχεις τίποτε να κρύψεις, μάλλον πρέπει να αρχίσεις να ανησυχείς για εκείνα που κρύβουν οι άλλοι από σένα!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Η ζωή σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα που διαφέρουν από οτιδήποτε άλλο έχεις συναντήσει μέχρι τώρα κι αυτό βέβαια είναι ένα σαφές συμπαντικό μήνυμα για να εμπλουτίσεις τις δραστηριότητες και τα ενδιαφέροντά σου. Επιπλέον, ο Άρης και ο Ουρανός στον Κριό σε ωθούν να αναλάβεις μια εξέχουσα κοινωνική ή πολιτική δράση, για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, είναι βέβαιο όμως ότι όλη αυτή η διαδικασία θα προκαλέσει ρήξεις και τριβές με άτομα της «απέναντι» πλευράς, ίσως μάλιστα να υπάρξει και η διακοπή μιας τρέχουσας φιλίας. Παράλληλα όμως, η Δήμητρα στον Ταύροθα σε βοηθήσει να συνάψεις μια κρυφή συμφωνία.
Ερωτικά
Ο Κρόνος απέναντί σου επιδιώκει να σε κρατήσει μακριά από «ανάλαφρες» περιπέτειες, την ίδια στιγμή όμως ο Δίας στον Ζυγό σε καλεί να αξιοποιήσεις τις πάμπολλες ευκαιρίες που σου προσφέρονται για να περάσεις καλά. Να λοιπόν και μια περίπτωση που οι δύο εαυτοί σε βολεύουν αναμφισβήτητα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά


Ο Άρης και ο Ουρανός στον Κριό σε ωθούν να εγκαταλείψεις κάθε πολιτική που μέχρι σήμερα έχει αποδειχθεί ατελέσφορη στην καριέρα σου, ίσως μάλιστα πρέπει να ξεκινήσεις «σπάζοντας» φόρμες και ταμπού που τελικά εξυπηρετούν άλλους κι όχι εσένα. Εξ άλλου, ακόμη κι αν χρειαστεί να συγκρουστείς με το υπάρχον καθεστώς, στην πορεία θα διαπιστώσεις ότι τελικά τα «κακά παιδιά» τυγχάνουν πολλών προνομίων! Αντίθετα βέβαια, αν κινηθείς με βάση τα «πρέπει» και τους κανόνες, τότε σύντομα θα διαπιστώσεις ότι είσαι το «κορόιδο» της υπόθεσης. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Ταύρο διευρύνει ακόμη περισσότερο τον κοινωνικό κύκλο σου.
Ερωτικά
Όση… φασαρία κι αν κάνουν οι πλανήτες στον Κριό, ο Πλούτωνας απέναντί σου σε θέλει «εξακολουθητικά» απόλυτος/η στις απαιτήσεις σου και προσηλωμένο/η στο πρόσωπο που αγαπάς και σε αγαπά. Βέβαια, μια σχέση που «τα έχει όλα», απαιτεί και κάποιες θυσίες σε σχέση με τις «σταθερές» σου.

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Η Δήμητρα στον Ταύρο ορίζει μια κρίσιμη καμπή στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου αλλά φαίνεται ότι δεν εξαρτώνται όλα από τις δικές σου προσπάθειες. Αντίθετα, για την ευόδωση των στόχων και των σχεδιασμών σου θα πρέπει να μεσολαβήσουν και πρόσωπα τα οποία κατέχουν τα «κλειδιά» μιας οικονομικής -και όχι μόνον- εξουσίας, που σε κάθε περίπτωση δεν θα πρέπει να είναι «απέναντι σου». Παράλληλα, ο Ουρανός και ο Άρης στον Κριό σε καλούν να επιταχύνεις τους ρυθμούς της επιμόρφωσής σου αλλά όσον αφορά στις μετακινήσεις σου σε θέλουν πολύ πιο προσεκτικό/η και προετοιμασμένο/η για το… απίθανο!
Ερωτικά
Οι αυξημένες κοινωνικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις σου είναι μια πολύ καλή δικαιολογία για να «παγώσεις» τις εξελίξεις, με σκοπό να πάρεις τις αποφάσεις σου. Κι εκείνο που «μετράει» είναι το πόσο κοντά βρίσκονται στη δική σου αλήθεια και πέρα από τις ενοχές που σου «φορτώνουν».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά

Ο Άρης και ο Ουρανός στον Κριό σε ωθούν να επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες σου αλλά και την οικονομική σου πολιτική. Και είτε πρόκειται για την καλοδεχούμενη αξιοποίηση μιας ανέλπιστης ευκαιρίας, είτε για μια δυσάρεστη έκπληξη που ακυρώνει τις μέχρι τώρα δράσεις σου και σε αφήνει «μετέωρο/η», το βέβαιο είναι ότι όλα αλλάζουν. Επιπλέον να θυμάσαι ότι έχεις να κερδίσεις πολλά περισσότερα αν κινηθείς «ριψοκίνδυνα» ή ποντάροντας στην… εξαίρεση του κανόνα! Παράλληλα, η Δήμητρα στον Ταύρο φαίνεται να αναμοχλεύει μια νομική υπόθεση, που ναι μεν δεν εμπεριέχει κάτι το ανησυχητικό, αλλά πρέπει να διεκπεραιωθεί.
Ερωτικά
Ως προς τις συναισθηματικές αναζητήσεις σου ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα βοηθήσει, ώστε να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που ανταποκρίνεται στις βαθιές σου επιθυμίες. Σε καθαρά σεξουαλικό επίπεδο όμως, είναι πιθανό να σου γίνει μια «κρούση» που θα σε σοκάρει!

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά

Ο Άρης στον Κριό σε θέλει έτοιμο/η για να παλέψεις αν χρειαστεί με «θεούς και δαίμονες», ώστε να πετύχεις έναν πολύ σημαντικό στόχο σου, μπορείς ωστόσο να εκτονώσεις την πλεονάζουσα ενέργεια μέσα από αθλητικές δραστηριότητες ή εντατικές εργασίες. Επιπλέον, ο Ουρανός στο ίδιο ζώδιο δείχνει πρόθυμος να αλλάξει τα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι αν περιμένεις βοήθειες από κάποιους «συμμάχους», μάλλον δεν θα τις λάβεις ποτέ. Αντίθετα όμως, θα σε υποστηρίξουν κάποιοι/ες που δεν περιμένεις. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Ταύρο ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως σου γίνει μια επωφελής πρόταση.
Ερωτικά
Η Σεληνιακή έκλειψη άνοιξε έναν νέο κύκλο στα προσωπικά σου και με δεδομένο τον πλανητικό «πανικό» που γίνεται στον Κριό, θα πρέπει να εκμεταλλευτείς την περίσταση για να αφήσεις πίσω σου «παγιωμένες» θέσεις και πεποιθήσεις, που έχουν σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Η Δήμητρα στον Ταύρο προάγει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως τελικά να πετύχεις πολλά περισσότερα με την βοήθεια τρίτων. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης και ο Ουρανός στον Κριό δημιουργούν νέα δεδομένα στα εργασιακά σου κι αν μεν ψάχνεις για δουλειά, μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα. Αν όμως κατέχεις ήδη μια θέση στον κόσμο της εργασίας, καλείσαι να περάσεις μέσα από αναθεωρήσεις κι αλλαγές, που σίγουρα θα σε «ξεβολέψουν», ίσως μάλιστα να γίνεις μάρτυρας και κάποιων «θερμών» επεισοδίων. Επιπλέον, καλό είναι να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε θέματα υγείας ή διατροφής, αφήνοντας ενδεχομένως πίσω σου κάποιες κακές συνήθειες.
Ερωτικά
Επισήμως, «πάμε καλά» κι ίσως σου γίνει μια σοβαρή πρόταση. Την ίδια στιγμή όμως, η Αφροδίτη στον Κριό σου «υπόσχεται» μια πρωτόγνωρη εμπειρία με… άλλο πρόσωπο, που κινείται στον χώρο της εργασίας σου και μένει να αποφασίσεις για το αν θα ενδώσεις σε μια περιπέτεια ή όχι.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά

Ο Ουρανός στον Κριό εξάπτει την δημιουργικότητά σου και θα έχεις την ευκαιρία να «ξανοιχτείς» σε νέες δραστηριότητες που σίγουρα διαφέρουν και ξεχωρίζουν. Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρξει ένα απρόβλεπτο κέρδος, ιδιαίτερα αν ρισκάρεις ή κυνηγήσεις την έκπληξη. Αντίθετα όμως, μένοντας στα «σίγουρα», το πιθανότερο είναι να μην εκπληρωθούν οι προσδοκίες σου. Παράλληλα, ο Άρης στο ίδιο ζώδιο σε καλεί να ασχοληθείς επισταμένα με ζητήματα που αφορούν προσφιλή και αγαπημένα πρόσωπα, ξεκινώντας βέβαια από τα παιδιά σου. Ένας νέος κύκλος φαίνεται να ανοίγει στην ζωή τους και δεν θα ήταν σοφό να απέχεις από τα «εγκαίνια»!
Ερωτικά
Η πολυαστρία στον Κριό σηματοδοτεί μια νέα φάση στην προσωπική σου ζωή, καλώντας σε να ανταποκριθείς σε μια πρόκληση που μπορεί να αλλάξει πολλά. Είτε είσαι μόνος/η είτε δεσμευμένος/η, δεν θα πρέπει πια να θεωρείς τίποτα ως δεδομένο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά


Ο Ουρανός στον Κριό σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κύκλου στην οικογενειακή σου ζωή κι αν έχεις κατά νου να προβείς σε «σαρωτικές» αλλαγές, το σύμπαν θα σε υποστηρίξει και με το παραπάνω. Αν όμως προτιμήσεις να «γαντζωθείς» σε μια πραγματικότητα που δείχνει ήδη παρωχημένη, οι ελπίδες σου για τη διατήρηση μιας κατάστασης στο υπάρχον καθεστώς, δεν θα ευοδωθούν. Επιπλέον, με τον Άρη στο ίδιο ζώδιο μπορεί να προκύψουν έκτακτες τεχνικές εργασίες στο σπίτι σου κι εδώ η μια και μόνη συμβουλή είναι να μην ασχοληθείς με κάτι που δεν γνωρίζεις, αφού υπάρχει ο κίνδυνος να τα κάνεις… μαντάρα!
Ερωτικά
Η Δήμητρα στον Ταύρο μπορεί να συμβάλλει σε μια πλήρη αναβάθμιση της προσωπικής σου ζωής, αρκεί να βοηθήσεις κι εσύ ξεχωρίζοντας τις πραγματικές ανάγκες και επιθυμίες σου, από εκείνες που σου «επιβάλουν» οι άλλοι. Άλλο πράγμα η συνεργασία κι άλλο η υποταγή!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά


Ο Άρης και ο Ουρανός στον Κριό «προαναγγέλλουν» ευκαιρίες για να αναπτύξεις την πνευματικότητα σου και να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου κι αν βρεθείς μπροστά σε οποιαδήποτε τέτοια πρόκληση μην πεις όχι. Επιπλέον, φαίνεται να ανοίγει ένας νέος γύρος επαφών με πρόσωπα που είναι «δακτυλοδεικτούμενα» για την διαφορετικότητά τους ή για την «τρέλα» που κουβαλάνε, κάτι όμως που θα σε βοηθήσει να διαδόσεις τις «φρέσκες» ιδέες και το έργο σου. Όσον αφορά όμως στις μετακινήσεις σου αλλά και την χρήση εργαλείων ή συσκευών, καλό είναι να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα, αφού αν κάτι «στραβώσει», τα καλά αντανακλαστικά σου θα είναι και η σωτηρία σου!
Ερωτικά
Η Σεληνιακή έκλειψη αναδεικνύει την αίσθηση ανεξαρτησίας σου κι ίσως σε παρασύρει να «πειραματιστείς» με τον άνθρωπό σου, πέρα από τα «επιτρεπτά» όρια. Την ίδια στιγμή μάλιστα, μπορεί να δείξεις μια «ανεξήγητη» εύνοια σε ένα τρίτο πρόσωπο.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Ο Άρης και ο Ουρανός στον Κριό δημιουργούν αναταράξεις στα οικονομικά σου κι αν δεν φροντίσεις έγκαιρα να αλλάξεις την πολιτική σου, ίσως βρεθείς στην δυσάρεστη θέση να «τρέχεις» πίσω από τις εξελίξεις, χωρίς να πετυχαίνεις κάτι ουσιαστικό. Κι επειδή όσο θα ζητάς κάτι με μανία, τόσο αυτό θα ξεμακραίνει, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να «ξεκολλήσεις». Επιπλέον, θα σου προσφερθούν αφειδώς νέες δυνατότητες. Παράλληλα, με την Δήμητρα στον Ταύρο να ενισχύει ακόμη περισσότερο τις δημόσιες σχέσεις σου, μπορεί να ωφεληθείς από την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια ή να πάρεις μια σημαντική βοήθεια από έναν γνωστό σου.
Ερωτικά
Με την Σελήνη απέναντί σου, καλείσαι να καλύψεις ταυτόχρονα μια σειρά από ανάγκες και «προαπαιτούμενα» που είναι μάλλον δύσκολο να τις βρεις σε έναν άνθρωπο! Γι’ αυτό όμως το σύμπαν σου «στέλνει» κάθε δυνατή επιλογή και το μόνο που σου μένει είναι να αποφασίσεις σωστά.
astrology.gr

Ζώδια 1994427978600699484
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε