Loading...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναζητά… συνεργασίες


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναζητά… συνεργασίες - Κεντρική ΕικόναΜε στόχο την αυτοδυναμία, ανασκουμπώνεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης καθώς το σενάριο των εκλογών, όχι μόνο αποτελεί πια ενδεχόμενο που δεν αποκλείει και η ίδια η κυβέρνηση, αλλά έχει ήδη δρομολογήσει καταστάσεις στη ΝΔ, που αποτελούσε αίτημά της εδώ και καιρό.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξακολουθεί να είναι προσηλωμένος στο στόχο της πολιτικής επικράτησης της ΝΔ και όσο οι δημοσκοπήσεις ενθαρρύνουν το συναίσθημα της νίκης, ο πρόεδρος της ΝΔ ανεβάζει τον πήχη ακόμη και με όρους αυτοδυναμίας. Στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αν και δεν παραγνωρίζουν ότι δημοσκοπικά δεν καταγράφεται κύμα μεταστροφής προς τη Ν.Δ., εκτιμούν ότι στις κάλπες που θα στηθούν ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα διεκδικήσει όχι απλώς καθαρή εντολή αλλά και εντολή συνολικής αλλαγής της χώρας.
Προς αυτή την κατεύθυνση, η Πειραιώς θα επιμείνει στη στρατηγική της υπέρβασης των κομματικών γραμμών αλλά και της κλιμάκωσης της πίεσης προς τους ψηφοφόρους του κέντρου, προκειμένου οι τελευταίοι να συνταχθούν με τη Ν.Δ. ως τη μόνη αξιόπιστη κυβερνητική πρόταση, την ίδια στιγμή που ο κ. Μητσοτάκης υιοθετεί και παραδοσιακές έννοιες στο δημόσιο λόγο του με στόχο να κρατήσει ενεργό και το δεξιό ακροατήριο.
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο Πρόεδρος της Ν.Δ, που ολοκληρώνει σήμερα από το Βελιγράδι τον κύκλο επαφών του με τους ηγέτες Βουλγαρίας και Σερβίας καθώς και με έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στις δύο χώρες, έχει ως καθαρή επιδίωξη να μετατρέψει ακόμη και την ψήφο διαμαρτυρίας προς το ΣΥΡΙΖΑ σε θετική ψήφο προς τον ίδιο και τη Ν.Δ.
Πολιτική 751522996300744219
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε