Loading...

Τι λένε τα ζώδια για το Σάββατο 5 Νοεμβρίου



ΚΡΙΟΣ
Αγαπητέ Κριέ με την Αφροδίτη σήμερα να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ουρανό από το ζώδιο σου και να σε ευνοεί ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη του και θα κατεβάζεις πολλές ιδέες, για …….
…… να ξεπεράσεις τους σκοπέλους του παρελθόντος αλλά και του παρόντος. Φρόντισε μόνο να προσέξεις περισσότερο τον εαυτό σου, γιατί ενδέχεται να αντιμετωπίσεις σωματικό πρόβλημα από την κούραση και την αμέλεια που δείχνεις.Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Κριέ υπάρχουν κάποια κενά στην σχέση σου που πρέπει να καλυφθούν άμεσα. Μπορείς να κάνεις μία διασκεδαστική έξοδο με το ταίρι σου, για να καλύψεις οτιδήποτε μπορεί να έχει προκύψει. Οι ελεύθεροι του ζωδίου ας γίνουν λίγο πιο συγκαταβατικοί σε όσα ζητούν από το αντίθετο φύλο, γιατί στο τέλος θα καταλήξουν μόνοι τους.
Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η όρεξη που έχεις στον τομέα της δουλειάς σου είναι μεγάλη και γίνεται αντιληπτή και από τους ανωτέρους σου, που θα στο ανταποδώσουν τόσο υλικά όσο και ηθικά. Στα οικονομικά σου απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς σε πάρα πολλά έξοδα.
ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητέ Ταύρε, έχεις να αντιμετωπίσεις μία δύσκολη ημέρα και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος κατάλληλα για να ανταπεξέλθεις. Πολλά πράγματα είναι πιθανό να μην συμβούν λόγω της δικής σου αδράνειας αλλά και λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την αρνητική όψη της Σελήνης με τον Ουρανό. Ίσως βέβαια ο φόβος σου μήπως και σε απορρίψουν, σε κάνει διστακτικό στο να κάνεις σημαντικά βήματα. Πρόσεξε γιατί αργότερα θα χτυπάς το κεφάλι σου για τις ευκαιρίες που θα χάσεις.
Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου φίλε Ταύρε, κάποια θέματα που έχουν προκύψει σχετικά με το παρελθόν ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφο σου, δημιουργούν άσχημο κλίμα στην σχέση σου και γι’ αυτό πρέπει να κάνεις κάτι για να το φτιάξεις. Και αν υπάρχει ακόμη μοναξιά στην ζωή σου, μην παραπονιέσαι, αλλά απόλαυσε την ελευθερία σου, τώρα που μπορείς.
Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Καλό θα είναι σήμερα να ξεχάσεις λίγο την πίεση των επαγγελματικών σου και να περάσεις λίγο καλά και χαλαρά. Μην αφήνεις τις περιστασιακές αναποδιές να γίνουν τροχοπέδη στην ζωή σου. Βάλε προγραμματισμό σε σχέση με τα οικονομικά σου, γιατί για άλλη μια φορά θα παρασυρθείς και θα κάνεις έξοδα.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Αγαπητέ Δίδυμε τα οικονομικά σου θα αποτελούν σήμερα πηγή άγχους για εσένα και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός στη διαχείριση τους, ώστε να αποφύγεις μεγαλύτερες απώλειες στην πορεία. Οι ικανότητες που διαθέτεις για να βρεις λύσεις είναι δεδομένες και αν καμιά φορά έρχονται σε σύγκρουση με κάποια δικά σου άτομα, μην απογοητεύεσαι και μην διστάζεις να κοιτάξεις μόνο το συμφέρον σου. Ο καθένας στην θέση σου, το ίδιο θα έκανε.
Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου φίλε Δίδυμε, εάν αισθάνεσαι αδικημένος στην σχέση σου, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να επαναφέρεις τις ισορροπίες και να αλλάξεις τα δεδομένα. Κι αν ακόμη δεν υπάρξει κατανόηση εκ μέρους του συντρόφου σου, τότε μην φοβηθείς να ακολουθήσεις τον δρόμο της ελευθερίας σου. Ρώτα και τους αδέσμευτους φίλους σου, να δεις πόσο όμορφα περνούν χωρίς έννοιες και προβλήματα!!!
Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η επαγγελματική σου ζωή φαίνεται πως περνάει κάποιες ταλαιπωρίες, με αποτέλεσμα να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να περνάς αυτό το παίδεμα μόνος σου. Να γνωρίζεις ότι υπάρχουν άτομα στον χώρο της δουλειάς σου, που εκτός από συνεργάτες είναι και φίλοι σου, γι’ αυτό εξέφρασε τους τις έννοιες σου και μαζί θα βρείτε μία καλή λύση σε αυτά που σε απασχολούν.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αγαπητέ Καρκίνε σήμερα κάνε τις αλλαγές που λαχταράς εδώ και αρκετό διάστημα, αρκεί πρώτα να τις σκεφτείς πολύ καλά. Από το μεσημέρι και μετά πρέπει να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνεις με δικά σου άτομα. Δεν είναι καλή εποχή για αντιπαραθέσεις μαζί τους. Το βράδυ προσφέρεται για ευχάριστες κι απολαυστικές ασχολίες με την παρέα σου.
Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Καρκίνε τα προβλήματα που είχες τον τελευταίο καιρό στην σχέση σου υποχωρούν και νιώθεις καλύτερα. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με τον σύντροφο σου και να κάνετε ένα ωραίο πρόγραμμα ώστε να χαρείτε και οι δύο. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, δώσε την ευκαιρία σε ένα πρόσωπο που σε πολιορκεί εδώ και καιρό και αποδέξου την πρόταση του, για να γνωριστείτε καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου έχεις βρει πολύ καλές λύσεις για να πάει καλά. Σήμερα προσπάθησε να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς και να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά σου σήμερα πρέπει να μην κάνεις καθόλου έξοδα, γιατί την τελευταία περίοδο έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού.
ΛΕΩΝ
Αγαπητέ Λέοντα η έντονη ενέργεια που θα έχεις θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας για εσένα. Έχεις πολλές έγνοιες για την πορεία διαφόρων καταστάσεων που σε προβληματίζουν. Όμως ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη του και ταυτόχρονα θα έχεις πολλές ιδέες που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Άλλωστε διανύεις μια περίοδο που θα καταφέρεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον.
Αισθηματικές προβλέψεις
Αγαπητέ Λέοντα μπορείς σήμερα να πλησιάσεις τον σύντροφο σου και να περάσεις μία παθιασμένη μέρα μαζί του. Υπάρχει ανάλογη διάθεση και από τις δύο μεριές, γι’ αυτό μην διστάσεις. Οι ελεύθεροι μπορείτε να κάνετε κινήσεις για μια νέα σχέση. Θα εκπέμπετε τόσο έντονο ερωτισμό που δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει και την ανάλογη ανταπόκριση.
Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου πολλές προβληματικές καταστάσεις αρχίζουν και στρώνουν. Σήμερα φρόντισε να ξεκουραστείς από το άγχος που σε διακατέχει και να στρώσεις τα σχέδια σου για μία υπόθεση που θέλεις να τελειώσεις. Στα οικονομικά σου καλό θα είναι να κάνεις καλό πρόγραμμα για τις εκκρεμότητες που έχεις.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπητέ Παρθένε, κάποιοι ενδοιασμοί και αμφιβολίες σε αγχώνουν αρκετά και κάποια θέματα που σε απασχολούν, σκιάζουν την ευχάριστη ατμόσφαιρα που θα μπορούσες να απολαμβάνεις αυτήν την ημέρα. Δεν είναι ώρα για μελαγχολίες! Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να κινηθείς έξυπνα και με τον δικό σου μοναδικό τρόπο να καταφέρεις να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις εσύ.
Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Παρθένε η ημέρα επιβάλλει να δείξεις περισσότερη τρυφερότητα και ρομαντισμό στον σύντροφο σου, για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις. Εσύ που δεν έχεις δεσμό, φρόντισε να απολαύσεις την παρέα των φιλικών σου προσώπων και της οικογένειας σου και να ξεχάσεις λίγο τις έννοιες σου και τους προβληματισμούς σου. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.
Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά αλλά σήμερα λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την αρνητική όψη της Σελήνης με τον Δία προσπάθησε να είσαι καλά οργανωμένος για να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε κάποια απρόοπτα που θα κάνουν την εμφάνιση τους. Απέβαλε όσο το δυνατόν περισσότερο το άγχος που σε διακατέχει και δες τα πράγματα με θετικότητα. Στα οικονομικά σου απόφυγε να παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.
ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ, μπορείς να κάνεις πάρα πολλά για να καλυτερέψεις τις συνθήκες της ζωής σου, αλλά πρέπει να βάλεις προγραμματισμό στις κινήσεις που θα κάνεις. Σήμερα τονώνεται η διάθεση σου και το αίσθημα της αλλαγής θα είναι έντονο μέσα σου. Η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή για να βάλεις μπροστά τα σχέδια σου. Μπροστά σου ξανοίγονται οι καλύτερες λύσεις και δεν θα αργήσεις να πάρεις μεγάλη ικανοποίηση.
Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, η γοητεία και ο ερωτισμός θα μονοπωλούν την μέρα σου και θα περάσεις πολύ καλά με τον άνθρωπο σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάτι που θα σε κάνει να αισθανθείς καλά, είναι βέβαιο ότι το παρόν πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί για να γνωρίσεις καλύτερα και ουσιαστικότερα, κάποια άτομα από το ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον και ποτέ δεν ξέρεις…
Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου πολλά θέματα που σε άγχωναν θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Σήμερα φρόντισε να ξεχαστείς και να ηρεμήσεις από το άγχος της καθημερινότητας. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά απόφυγε σήμερα να ξοδέψεις πολλά χρήματα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αγαπητέ Σκορπιέ η υπευθυνότητα και η εντιμότητά σου, σου ανοίγουν σήμερα τον δρόμο και βγάζουν από τη μέση τα προβλήματα που έχεις. Μπορείς να βγεις από το αδιέξοδο της τελευταίας περιόδου εύκολα, αρκεί να αποφασίσεις να εξωτερικευτείς και να μιλήσεις ανοιχτά με κάποια δικά σου άτομα. Η συμβουλή τους θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Από το απόγευμα και μετά, περιόρισε τις επαφές και τις κουβέντες σου.
Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα φίλε Σκορπιέ μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και να μιλήσεις και για την πορεία της σχέσης σου. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου θα είναι στα ύψη τους. Εσύ που ακόμη δεν έχεις σύντροφο μην απογοητεύεσαι, γιατί με την γοητεία που σου χαρίζει το πλανητικό σκηνικό, θα σε κάνει να φέρεις κοντά σου το πρόσωπο που σε γοητεύει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου θα τα καταφέρεις όλα όπως τα θες, αρκεί να έχεις σκεφτεί καλά τα μελλοντικά σου βήματα. Περιόρισε όσο το δυνατόν τις αρμοδιότητες σου σε ατομική και όχι ομαδική δουλειά. Στα οικονομικά σου έχεις αρκετό άγχος, για να καλύψεις πολλές εκκρεμότητες που έχεις, αλλά αν δεν είσαι συνετός θα ξεφύγεις ακόμη μία φορά.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Πολύ προσοχή απαιτείται σήμερα σε αποφάσεις που αφορούν βασικούς τομείς της ζωής σου αγαπητέ Τοξότη. Υπάρχουν μερικές καθυστερήσεις που σε εκνευρίζουν και θέλεις να αλλάξεις πάρα πολλά πράγματα. Μείνε συνετός στην συμπεριφορά σου και μην οδηγείσαι από την παρορμητικότητα σου σε λανθασμένες κινήσεις.
Αισθηματικές προβλέψεις
Μία περίεργη ημέρα ξεκινά για εσένα στον τομέα της ερωτικής σου ζωής, αν είσαι Τοξότης καθώς κάποια μυστικά που αφορούν το παρελθόν του συντρόφου σου αποκαλύπτονται και σε στεναχωρούν. Μην κολλάς στις λεπτομέρειες και αντιμετώπισε το μέλλον της σχέσης σου ελπιδοφόρα. Εσύ που βαδίζεις ακόμη χέρι-χέρι με την μοναξιά, μία απρόσμενη πρόσκληση που θα σου κάνει άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον, θα σε κάνει να ξεχάσεις για λίγο τον πόνο σου…
Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου έχεις καταφέρει πάρα πολλά, αλλά σήμερα φρόντισε να αποφορτίσεις το μυαλό σου από όλα αυτά που σε αγχώνουν και σε προβληματίζουν και προσπάθησε να ηρεμήσεις για να σκεφτείς καλύτερα και πιο λογικά τις επόμενες κινήσεις σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση και εσύ συνεχίζεις την προσπάθεια να βρεις και άλλες πηγές εσόδων.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητέ Αιγόκερε σήμερα μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις και να ξέρεις ότι η στασιμότητα του παρελθόντος έχει περάσει. Είσαι σε περίοδο αναδημιουργίας και μπορείς να ξεκινήσεις με καινούργιες βάσεις, για να δώσεις έναν άλλο τόνο στη ζωή σου. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και οι ιδέες σου θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Άτομα του περίγυρού σου που εμπιστεύεσαι σου ανοίγουν νέους δρόμους και σου υποδεικνύουν λύσεις.
Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου φίλε Αιγόκερε, η σχέση σου είναι αρκετά καλή και έχει ακόμη προοπτικές να γίνει καλύτερη. Κάνε τις προτάσεις σου σήμερα στον άνθρωπο σου και είναι βέβαιο ότι μπορείτε να περάσετε πολύ καλά. Εσύ που είσαι ελεύθερος, ‘’εκμεταλλεύσου’’ τα φιλικά σου πρόσωπα για να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου έχεις αρκετό άγχος για να καταφέρεις τους στόχους σου, αλλά σήμερα που το πλανητικό σκηνικό δεν είναι τόσο καλό για το ζώδιο σου καλό είναι να ηρεμήσεις λίγο, γιατί έχεις ανάγκη από λίγο ξεκούραση, ώστε να ανεφοδιάσεις τις μπαταρίες σου και να οργανωθείς εκ νέου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο σημείο που θέλεις, αλλά κάνεις προσπάθειες για να βγεις από το αδιέξοδο.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε προσπάθησε σήμερα να μην απαισιοδοξείς και να μην σκέφτεσαι αρνητικά. Έχεις φέρει τα πράγματα σε πολύ θετικό σημείο. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις ευχάριστα γιατί οι πλανήτες στέκονται αρωγοί στα σχέδιά σου για το μέλλον. Χρησιμοποίησε την εύνοιά τους για σένα και για να βοηθήσεις κάποια δικά σου άτομα, σε προβλήματα που μπορεί να έχουν.
Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε μην έχεις συναισθηματικές μεταπτώσεις λόγω της ανασφάλειας, που μπορεί να σου δημιουργεί μερικές φορές ο σύντροφος σου. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, μην παραδίδεις τα όπλα στην πρώτη δυσκολία και κυνήγησε τον στόχο σου με ότι διαθέτεις. Να θυμάσαι ότι ο επιμένων νικά!!!
Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Το τελευταίο διάστημα έχεις την υποστήριξη των συνεργατών σου, γι’ αυτό σκέψου τον τρόπο που θέλεις να προωθήσεις στη δουλειά σου και στρώσε τον δρόμο για την υλοποίηση του. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα, αλλά μην ξεχνάς τις εκκρεμότητες που έχεις για να τακτοποιήσεις.
ΙΧΘΥΕΣ
Αγαπητέ Ιχθύ μπορείς σήμερα να κινηθείς γρήγορα και να λύσεις πολλές εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν και προκαλούν στασιμότητα εδώ και πολύ καιρό. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο δυναμισμός σου χτυπάει κόκκινο. Προγραμμάτισε τις κινήσεις σου και τη ζωή σου γενικότερα και να ξέρεις ότι σε περιμένουν πολύ ευχάριστες εξελίξεις.Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ιχθείς, θα θέλεις να ξεκαθαρίσεις θέματα που αφορούν την σχέση σου από το παρελθόν. Μην το κάνεις όμως γιατί το πλανητικό σκηνικό μπορεί να φέρει στο προσκήνιο και άλλα θέματα που θέλεις να ξεχάσεις. Φρόντισε να περάσεις χαλαρά και ερωτικά, που θα σε κάνει και εσένα να αισθανθείς καλύτερα. Και αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στην ζωή σου, η ημέρα θα σε ευνοήσει για να επικοινωνήσεις καλύτερα με το άτομο που σε ενδιαφέρει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Ο εργασιακός τομέας έχει ένταση και επανειλημμένες εναλλαγές. Μπορεί όσα λες και οργανώνεις να μην γίνονται γρήγορα αλλά τώρα βάζεις τις βάσεις για τα μελλοντικά σου σχέδια, που θα σου αποδώσουν πολύ γρήγορα αν παραμείνεις συνεπής και οργανωμένος. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή πορεία και πολύ σύντομα θα αρχίσεις να έχεις και αύξηση των εσόδων σου.
Ζώδια 778471388557324197
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε