Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016


Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

 Κοινωνική ζωή.

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
 
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας σημαντικής επιτυχίας ή μιας «άνωθεν» βοήθειας που θα σου επιτρέψει να προχωρήσεις έχοντας λυμένα κάποια βασικά θέματα. Από την άλλη πλευρά βέβαια κινδυνεύεις να παρασυρθείς σε κινήσεις εντυπωσιασμού ή να «τα φορτώσεις στον κόκορα», αδυνατίζοντας το συγκριτικό σου πλεονέκτημα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό θα σου ανοίξει τον δρόμο σε μια win-win συμφωνία, την ίδια στιγμή όμως ίσως υπάρξουν κάποιες προσωρινές «αναταράξεις» σε μια τρέχουσα συνεργασία σου.
Ερωτικά
Ο Δίας στον Ζυγό ευνοεί τις ερωτικές αναζητήσεις σου, φέρνοντας σε κοντά σε πρόσωπα που ξεχωρίζουν για το large ή «χαλαρό» στυλ τους. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να υπάρξει μια προσωρινή αβεβαιότητα για την συνέχεια.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
 
Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να ρυθμίσεις λεπτομέρειες σχετικές με την υγεία ή την διατροφή σου, ενώ ίσως «αποπειραθεί» να σε φορτώσει με επιπλέον δουλειές. Ωστόσο η δυναμική της Αφροδίτης στον Αιγόκερω φαίνεται να... νικάει συμβάλλοντας σε μια μάλλον διασκεδαστική καθημερινότητα κι από αυτήν την άποψη σε συμφέρει να βγεις έξω και να απολαύσεις τα πλεονεκτήματα μιας καλής παρέας. Να θυμάσαι ωστόσο ότι πολλά από αυτά που θα μάθεις ή θα ακουστούν δεν είναι παρά υπερβολές.
Ερωτικά
Ένα μήνυμα σε γεμίζει χαρά και σου ανοίγει την... όρεξη για ακόμη περισσότερα, τελικά όμως μπορεί να διαπιστώσεις ότι χρειάζεσαι ακόμη αρκετό χρόνο μέχρι να «δέσει το γλυκό» και με τον Άρη να σε «πιλατεύει» από τον Υδροχόο, ίσως να μην διαθέτεις την γνωστή υπομονή σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ
 
Γενικά
Εκείνο που χρειάζεσαι περισσότερο από όλα είναι να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις βάζοντας στην άκρη τις ευθύνες και τα προβλήματα που... ποτέ δεν τελειώνουν! Αν μάλιστα προσανατολιστείς και στα δημιουργικά σου ενδιαφέροντα, τότε θα λάβεις απτές «αποδείξεις» των ικανοτήτων σου. Σε αυτό θα σε βοηθήσουν τόσο ο Δίας στον Ζυγό, όσο και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, εξασφαλίζοντάς σου καλή παρέα αλλά και κάποιες οικονομικές ευκολίες. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, μπορεί να χαρείς από μια εξέλιξη στην ζωή τους.
Ερωτικά
Τα συναισθήματα σου είναι ασταθή, κάτι που δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την προσπάθεια κάποιων να σε κατανοήσουν. Κι από την δική σου την πλευρά όμως αν δεν βρεις την νοητική «συνάφεια» που ζητάς, είναι δύσκολο να υπάρξει συνέχεια σε οτιδήποτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω βάζει «αέρα στα πανιά σου», κάτι που δεν συνδέεται μόνον με μια καλή ψυχολογία αλλά και με «χειροπιαστές» αποδείξεις της καλής σου τύχης. Να θυμάσαι όμως ότι αν αναβάλεις για αύριο αυτά που μπορούν να γίνουν σήμερα, οι συνθήκες δεν θα είναι το ίδιο «αβανταδόρικες» γι’ αυτό μην κωλυσιεργείς. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλει σε έκτακτες καταστάσεις στο σπίτι ή την οικογένεια σου, από ότι φαίνεται όμως δεν είναι για... κακό, αντίθετα μπορεί να υπάρξει ένα εορταστικό κλίμα ή να προκύψουν εξελίξεις που σε συμφέρουν.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη απέναντί σου «συνεργάζεται» με τον Δία, διαλύοντας κάθε «σκιά» ή ανησυχία για την πορεία της προσωπικής σου ζωής. Και είναι αλήθεια ότι μερικές φορές το θετικό συναίσθημα αρκεί για υλοποιηθούν ακόμη και τα πιο... τρελά σου όνειρα!

ΛΕΩΝ

 
Γενικά
 Η Σελήνη στον Ζυγό αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου και η παρουσία του Δία στο ίδιο ζώδιο παραπέμπει σε περισσότερες καλές ή ευχάριστες στιγμές, ανεξαρτήτως... ουσίας! Επιπλέον ίσως λάβεις μια ευχάριστη είδηση. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, μπορεί να συμβάλλει σε θετικές εξελίξεις στα εργασιακά σου, είτε μέσω διευκολύνσεων, είτε με μια έξτρα άδεια που θα σου επιτρέψει να ξεκουραστείς και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου
Ερωτικά
Όσο κι αν προσπαθείς να τα κάνεις όλα τέλεια προκειμένου να ικανοποιήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, φαίνεται πως... όλο και κάτι σου ξεφεύγει, με αποτέλεσμα να μην έχεις το «feedback» που θα ήθελες. Χαλάρωσε λοιπόν και άσε τα πράγματα να ακολουθήσουν τον δρόμο τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να επικεντρωθείς στην αύξηση του εισοδήματός σου, αφού ο Δίας στο ίδιο ζώδιο θα σου φέρει τις ευκαιρίες για κάτι πολύ καλύτερο. Ίσως μάλιστα να αποκτήσεις και κάτι που επιθυμείς πολύ, καλό είναι όμως να αποφύγεις τις σπατάλες και τις κινήσεις τύπου «ακόμη δεν τον είδαμε, Γιάννη τον εβγάλαμε»! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ευνοεί την κοινωνική σου ζωή, ενώ δεν αποκλείεται να πάρεις μια χαρά ή μια ικανοποίηση από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.
Ερωτικά
Κι εδώ προοιωνίζονται «νίκες» ή επιτυχίες που θα σε «ανεβάσουν» ψυχολογικά αλλά όχι μόνον. Η ευκαιρία σου να «κλειδώσεις» μια σχέση που σε ενδιαφέρει, μπορεί να γίνει και η αφετηρία μιας πλήρους αναβάθμισης της προσωπικής σου ζωής, αγγίζοντας την... ευτυχία!
  
ΖΥΓΟΣ

 
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε καλεί να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητες σου, προκειμένου να αντεπεξέλθεις στις ποικίλες προκλήσεις της ημέρας κι αν τα καταφέρεις είναι βέβαιο ότι θα «ψηλώσεις» αρκετά στα μάτια των άλλων. Αλλά και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω εξυπηρετεί τα σχέδια σου, αρκεί κι εσύ να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν. Επιπλέον μπορεί να υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις στο σπίτι ή την οικογένεια σου κι αν θες να κάνεις κάποιου είδους επέκταση ή αγορά, είναι μια από τις πλέον κατάλληλες στιγμές.
Ερωτικά
Ο Δίας στο ζώδιό σου θα φροντίσει να μην σου λείψει τίποτα κι από την στιγμή που τα συναισθήματα σου είναι ευθέως ανάλογα με την... καλοπέραση σου, όλα μπορεί να εξελιχθούν όπως τα θες. Αν όμως προσδοκάς και συναισθηματικό «βάθος», φαίνεται πως δεν ήρθε ακόμη η ώρα του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να μην αμελήσεις θέματα σχετικά με την σωματική και ψυχική σου ευεξία. Μπορεί ωστόσο να σου αποκαλύψει κι ένα μυστικό, προστατεύοντάς σε από δυσάρεστες εξελίξεις. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σου φέρνει ευχάριστα μαντάτα, ενώ μπορεί να σου ανοίξει νέους επαγγελματικούς δρόμους, καλό είναι όμως να κινηθείς άμεσα, αφού αν μείνεις μόνον στα «θα», το «πουλάκι» θα πετάξει. Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις μια συσκευή ή ένα εργαλείο που θα «σου λύσει τα χέρια».
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ένας περίπατος ή μια εκδρομή θα σου δώσει τις... αφορμές που χρειάζεσαι, ώστε να ελπίσεις στα καλύτερα. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, κάποιες «υπερβολικές» αντιδράσεις ή μια «χαλαρή» συμπεριφορά εκ μέρους του/της συντρόφου σου μπορεί να ξυπνήσει μέσα σου την... ζήλεια!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να γίνεις πιο ομαδικός «παίκτης», συμμετέχοντας σε μια προσπάθεια για το κοινό καλό. Ενδέχεται μάλιστα να αποκομίσεις σημαντικά οφέλη ή στήριξη από μια νέα γνωριμία. Επιπλέον, μια ευχάριστη εξέλιξη στις υποθέσεις ενός φίλου ή μιας φίλης μπορεί να επιδράσει θετικά και στην δική σου ζωή. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ευνοεί τα οικονομικά σου, πρόσεξε όμως μήπως από υπερβολική αισιοδοξία ή... πλεονεξία προβείς σε αχρείαστες αγορές.
Ερωτικά
Ο Δίας στον Ζυγό σε ωθεί να ονειρευτείς ένα καλύτερο μέλλον για σένα και το ταίρι σου, βάζοντας στην άκρη τα προβλήματα της καθημερινότητας. Αν πάλι είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι να γνωρίσεις ένα «ενδιαφέρον» πρόσωπο σε μια κοινωνική εκδήλωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να ενεργοποιήσεις τα αντανακλαστικά σου, ώστε να αντεπεξέλθεις επιτυχώς σε ποικίλες προκλήσεις. Κι επειδή είναι βέβαιο ότι θα «πέσεις» πάνω σε άτομα με διαφορετικές αντιλήψεις, προσπάθησε να μετριάσεις την ισχυρογνωμοσύνη σου, αφού τα θετικά που θα αποκομίσεις αξίζουν πολύ περισσότερο από τον εγωισμό σου! Παράλληλα, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα σε φέρει πιο κοντά σε ένα ισχυρό πρόσωπο με το οποίο μπορεί να υπάρξει συνεργασία σε.. πολλά επίπεδα!
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δείχνει πρόθυμη να σου εξασφαλίσει το «ευ ζην», πολύ περισσότερο αν κι εσύ βοηθήσεις με το να πάψεις να θεωρείς κάποιες λεπτομέρειες «κομβικές», ασκώντας μια κριτική που δεν βοηθά πουθενά. Απλά αφέσου σε όσα σου προσφέρονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό αναδεικνύει τις επικοινωνιακές σου αρετές και ενισχύει την διάθεση σου να ταξιδέψεις, ενώ ακόμη τονίζει τις πνευματικές αναζητήσεις σου και την ανάγκη σου να μάθεις περισσότερα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω μπορεί να σου δημιουργήσει μια «ανεξήγητη» αισιοδοξία, που ίσως και να μην συνάδει με τα όσα συμβαίνουν στην πραγματικότητα. Αυτό όμως τελικά είναι και το «κλειδί» για να ξεπεράσεις ανώδυνα ότι σε βασανίζει. Επιπλέον μπορεί να μάθεις ένα πολύτιμο μυστικό ή να τύχεις μιας κρυφής υποστήριξης.
Ερωτικά
Όσο κι αν μια υπόθεσή σου δεν μπορεί ακόμη να προχωρήσει όπως θα ήθελες, έχεις κάθε δικαίωμα να ελπίζεις και να πιστεύεις σε ένα καλύτερο μέλλον, αφού ότι «ψήνεται» στο παρασκήνιο, σύντομα θα υλοποιηθεί και «επισήμως». Πρόσεξε ωστόσο μήπως υποκύψεις και σε... αχρείαστους πειρασμούς!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να επικεντρωθείς στα οικονομικά σου, αφού με την παρουσία του Δία στο ίδιο ζώδιο μπορείς να αποκομίσεις σημαντικά οφέλη ή ένα έκτακτο «χαρτζιλίκι». Από εκεί και ύστερα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημά σου, αποφεύγοντας αχρείαστες αγορές ή σπατάλες. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα συμβάλλει θετικά στην διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου, φέρνοντας σε μάλιστα πιο κοντά σε ένα πρόσωπο που έχει την δύναμη αλλά και την πρόθεση να σε βοηθήσει.
Ερωτικά
Το καλό κλίμα στις φιλικές συναναστροφές σου μπορεί να συμβάλλει θετικά στην προσωπική σου ζωή, γι’ αυτό αν είσαι ήδη σε μια σχέση μην διστάσεις να «ξανοιχτείς» κοινωνικά. Αν πάλι είσαι μόνος/η, είναι βέβαιο πως θα έχεις τις ευκαιρίες σου.
astrology.gr
Ζώδια 5634285933806164093
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε