Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016


Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

Επίκληση στο συναίσθημα.



ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Καρκίνο δημιουργεί ένα οικογενειακό κλίμα και φέρνει πιο κοντά σου πρόσωπα με τα οποία σε συνδέουν πολλά. Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη σε καλεί να πολλαπλασιάσεις τις επαφές σου με τον «έξω κόσμο», αφού μπορεί να έχεις άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα. Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια και οι σπουδές ενώ μπορεί να ωφεληθείς από την απόκτηση ή την χρήση ενός μέσου, που θα κάνει την ζωή σου ευκολότερη.
Ερωτικά
Οι ευκαιρίες δεν θα σου λείψουν αλλά με δεδομένο το ότι βρίσκεσαι σε δίλημμα, για την ώρα φαίνεται κάπως δύσκολο να καταλήξεις σε κάτι το οριστικό. Αν όμως ακολουθήσεις τον δρόμο της καρδιάς σου, τότε στην πορεία θα δικαιωθείς! 

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά


Η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να ενισχύσει τις πιθανότητες για ένα ταξίδι αλλά και να σε βοηθήσει να προμηθευτείς ρούχα και αξεσουάρ που θα σε κάνουν να νιώσεις άνετα με τον εαυτό σου. Παράλληλα, με την συνδρομή του Ερμή στον Τοξότη, τα οικονομικά σου βελτιώνονται ή τουλάχιστον υπάρχουν ενθαρρυντικά μηνύματα για την συνέχεια. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να βιαστείς να ξοδευτείς, πριν εισπράξεις τα αναμενόμενα.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να αναζητήσεις μια «αδελφή ψυχή» σε ένα ταξίδι ή μέσα από τη χρήση του διαδικτύου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως ήρθε η στιγμή να την ανανεώσεις φτερά», μέσα από απλές καθημερινές δράσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά


Η Σελήνη στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να βρεις τις κατάλληλες «άκρες», προκειμένου να απαλλαγείς από οικονομικά άγχη κι αβεβαιότητες. Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη ευνοεί τις συνεργασίες σου κι αν δυσκολεύεσαι να κάνεις κάτι μόνος/η σου, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να εναποθέσεις τις ελπίδες σου σε άλλους/ες, που όχι μόνον θα σε βγάλουν από το όποιο αδιέξοδο, αλλά θα σου προσφέρουν και επιπλέον προοπτικές. Ακόμη μπορείς να διαδώσεις είτε τις ιδέες είτε το έργο σου, προσδοκώντας τη μέγιστη δυνατή ανταπόκριση.
Ερωτικά
Ίσως σου γίνει μια ενδιαφέρουσα «κρούση», η οποία τουλάχιστον θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα. Από εκεί και ύστερα βέβαια, όσον αφορά την εξέλιξη της γνωριμίας σου, εσύ είσαι που «κρατάς και το πεπόνι και το μαχαίρι»!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου αναδεικνύει τα προσόντα σου, ιδιαίτερα εκείνα που έχουν να κάνουν με την δημιουργία ενός «ζεστού» περιβάλλοντος κι ενός κλίματος ομοψυχίας. Παράλληλα, με τον Ερμή στον Τοξότη, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να προωθήσεις κάθε ζήτημα που αφορά στην εργασία σου και μην χάσεις την ευκαιρία για να βάλεις μπροστά ιδέες και σχέδια ή να αναζητήσεις υποστηρίξεις που θα απλοποιήσουν κατά πολύ τα πράγματα.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε φέρνει πιο κοντά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει κι αν πραγματικά το επιθυμείς, μπορείτε να αποκτήσετε μια στενότερη σχέση, Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, δεν έχεις παρά να χαρείς τα πλεονεκτήματα της σχέσης σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά


Ο Ερμής στον Τοξότη μπορεί να συμβάλλει στην πλήρη αναζωογόνηση των ενδιαφερόντων σου και της δημιουργικότητάς σου, εξυπηρετώντας συνάμα και τις πιο «ωφελιμιστικές» αναζητήσεις σου. Αν πάλι έχεις παιδιά, ενδέχεται να χαρείς από μια επιτυχία τους. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Καρκίνο σου ζητά να «κλέψεις» χρόνο από τις εξωτερικές δράσεις σου, αφού μένοντας μόνος/η έστω και για λίγο, θα μπορέσεις να «καθαρίσεις» το μυαλό και την ψυχή σου από τις κάθε είδους «σκιές».
Ερωτικά
Η ζωή σου προσφέρει απλόχερα τις ευκαιρίες της κι αν είσαι μόνος/η θα βρεθείς στην ευχάριστη θέση να διαλέξεις ανάμεσα στο καλό και το… καλύτερο! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως δυσκολευτείς να κρατήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα στα θέλω και τα πρέπει σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά


Η Σελήνη στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να εμπλουτίσεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, ενώ δεν αποκλείεται να περάσεις κάποιες «ζεστές» στιγμές με έναν φίλο ή μια φίλη. Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη ευνοεί τα σχέδιά σου, είτε σκοπεύεις να εργαστείς για να υλοποιήσεις μια φιλοδοξία σου είτε απλά να διασκεδάσεις, αφήνοντας κατά μέρος έγνοιες και σκοτούρες. Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξει μια γενική πρόοδος σε υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένειά σου.
Ερωτικά
Ένας γνωστός ή μια γνωστή μπορεί να σου συστήσει ένα πρόσωπο το οποίο παρουσιάζει ενδιαφέρον. Ακόμη λοιπόν κι αν σε πρώτη φάση η υπόθεση θυμίζει… συνοικέσιο, το πιθανότερο είναι να έχει μια απρόσμενα ευτυχή κατάληξη.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά


Η Σελήνη στον Καρκίνο βοηθά την ανάδειξή σου και συμβάλλει θετικά στην επαγγελματική πρόοδό σου. Παράλληλα, φαίνεται πως μια ευχάριστη είδηση θα σου αναπτερώσει το ηθικό. Επιπλέον, ο Ερμής στον Τοξότη μπορεί να σε βοηθήσει να λύσεις ένα σημαντικό πρόβλημά σου, ύστερα από την μεσολάβηση ενός συγγενή ή ενός γνωστού. Αν μάλιστα χρειάζεσαι οτιδήποτε σχετικό με την επικοινωνία ή τις μετακινήσεις σου, έχεις καλές πιθανότητες να το αποκτήσεις και μάλιστα με καλούς όρους.
Ερωτικά
Το κλίμα βελτιώνεται ακόμη περισσότερο κι αν είσαι μόνος/η, δεν έχεις παρά να κάνεις μια «βολιδοσκόπηση», που, απ’ ό,τι φαίνεται, θα σε δικαιώσει. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε απλά «φτιάξε ατμόσφαιρα» και διασκέδασε το με το ταίρι σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά


Η Σελήνη στον Καρκίνο διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, ίσως μάλιστα να έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά σου, προκειμένου να στήσετε από κοινού ένα ενδιαφέρον project. Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη σε κάνει να βλέπεις πιο αισιόδοξα το οικονομικό σου μέλλον, αφού πέρα από τα λόγια, μπορεί όντως να συμβάλλει σε μια άμεση αύξηση των εσόδων σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να κάνεις κάποιες αγορές που θα σου φανούν χρήσιμες ή να «επενδύσεις» σε ένα ταξίδι.
Ερωτικά
Σήμερα είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο από το παρελθόν κι αν πραγματικά το επιθυμείς μπορεί να υπάρξει μια αναβίωση της σχέσης σας, με αναμφίβολο κέρδος τα οριστικά συμπεράσματα για την βιωσιμότητά της.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά


Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε βοηθά να πετύχεις πιο εύκολα τους στόχους σου, κυρίως όμως αυτούς που έχεις ήδη «δουλεμένους». Αντίθετα, αν «ξανοιχτείς» σε δραστηριότητες που δεν κατέχεις, βασιζόμενος/η αποκλειστικά και μόνον σε υποσχέσεις ή την αισιοδοξία σου, τότε τα αποτελέσματα μπορεί να είναι όλως διόλου διαφορετικά από τα προσδοκώμενα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να σου προσφέρει ένα έξτρα οικονομικό «μπόνους»!
Ερωτικά
Ο διαμεσολαβητικός σου ρόλος φαίνεται να αποδίδει καρπούς, αφού με την συμβολή σου κάποιοι φίλοι ή γνωστοί μπορεί να πάψουν να νιώθουν τόσο μόνοι. Ανάλογα οφέλη όμως ενδέχεται να αποκομίσεις κι εσύ, έστω και από… σπόντα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά


Η Σελήνη στον Καρκίνο δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για μια γόνιμη συνεργασία, ικανή να σου προσφέρει λύσεις εκεί που δεν τις βλέπεις! Παράλληλα, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να «στήσεις» μια δουλειά, αναλαμβάνοντας τις αναγκαίες πρωτοβουλίες. Επιπλέον, ο Ερμής στον Τοξότηδείχνει πρόθυμος να σου αποκαλύψει κάποιες πληροφορίες, που είτε θα σε βοηθήσουν να παρακάμψεις με ευκολία τα όποια εμπόδια είτε απλά θα σε γλιτώσουν από επερχόμενους «μπελάδες».
Ερωτικά
Η γοητεία σου κορυφώνεται κι αν είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι να συναντήσεις ένα πρόσωπο που τρέφει για σένα δυνατά αισθήματα. Αλλά κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση αναμένεται να καλοπεράσεις από όλες τις απόψεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά

Η Σελήνη στον Καρκίνο ευνοεί τις εργασιακές σου σχέσεις, αν μάλιστα επικαλεστείς το συναίσθημα των άλλων, ίσως κερδίσεις πολλά περισσότερα από όσα υπολόγιζες αρχικά. Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη σου υπενθυμίζει ότι μερικά πράγματα μπορεί να γίνουν πιο εύκολα, με την συνδρομή των άλλων, αν λοιπόν αντιμετωπίζεις πιέσεις, αντί να βασανίζεσαι μόνος/η σου και να «στύβεις» το μυαλό σου για μια λύση, δημοσιοποίησε το θέμα σου και δεν θα χάσεις.

Ερωτικά
Το να ρισκάρεις με ένα πρόσωπο που δεν ξέρεις καν «από πού κρατά η σκούφια του» δεν είναι βέβαια και ότι το ασφαλέστερο, αλλά σε πρώτη φάση φαίνεται ότι δεν θα έχεις πρόβλημα. Απλά, η περιπέτεια σου έχει μια, όχι και τόσο μακρινή, ημερομηνία λήξης.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο εξάπτει την δημιουργικότητά σου, ενώ επιπλέον προοιωνίζεται ενδιαφέρουσες εξελίξεις στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη σου προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να φανείς πιο αποτελεσματικός/η στην δουλειά σου, αποκομίζοντας σημαντικά οφέλη. Μπορείς ακόμη να αναζητήσεις την στήριξη ενός ισχυρού παράγοντα που -τουλάχιστον προς το παρόν- φαίνεται να διάκειται θετικά απέναντι στα σχέδιά σου.
Ερωτικά
Μια νέα γνωριμία που θα προκύψει από το μοίρασμα των κοινών ενδιαφερόντων σας, θα σε κάνει να ελπίζεις για μια ακόμη πιο θετική εξέλιξη. Καλό είναι όμως να πας «λάου-λάου», αφού η Αφροδίτη στον Αιγόκερω δεν εγκρίνει τις βιασύνες!

astrology.gr
Ζώδια 6435364727245602428
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε