Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016


Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

Πέρα-δώθε!



ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να αναλάβεις ηγετικό ρόλο μέσα σε μια ομάδα αλλά και να «ξεκαθαρίσεις το τοπίο» σε μια φιλία που «κάνει νερά». Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους αυξάνει την περιέργειά σου για πρόσωπα και πράγματα, όπως επίσης και την διάθεσή σου να επικοινωνήσεις με τον «έξω κόσμο» κι όλα αυτά μπορεί να ευοδωθούν, αρκεί να «ξεσκονίσεις» τα προσόντα σου και να μην αγνοήσεις κάποιες τυπικές προϋποθέσεις, που, αν δεν υπάρχουν, θα ταλαιπωρηθείς, χωρίς να πετύχεις αυτό που θέλεις.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε βάζει στα «μεγάλα σαλόνια» κι ίσως ευνοεί μια ερωτική περιπέτεια αλλά για την ώρα σε θέλει πιο μεθοδικό/η στις προσεγγίσεις σου, αφού παράλληλα μπορείς να «κτίσεις» και μια επαγγελματική σχέση ή απλά να... καταλήξεις σε αυτήν! 

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά


Ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να «φορτσάρεις» προκειμένου να πετύχεις άμεσα έναν σημαντικό στόχο σου, θα πρέπει όμως να είσαι έτοιμος/η να συγκρουστείς, αν χρειαστεί, με αντικρουόμενα συμφέροντα. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σου ζητά να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου και να μην επιχειρήσεις κάποιο νέο άνοιγμα, πριν ξεμπερδέψεις οριστικά με εκκρεμότητες του παρελθόντος. Επιπλέον, ίσως να κερδίσεις πολλά από μια πώληση αλλά και γενικότερα από την επιμονή σου σε μια υπόθεση που κάποιοι άλλοι θα είχαν παρατήσει από καιρό.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε φέρνει πιο κοντά σε μια «εξομολόγηση», που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πολλά γύρω από κάποιες μεθοδεύσεις αλλά και να έρθεις πιο κοντά με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει. Επιπλέον, ίσως λάβεις ένα ενθαρρυντικό μήνυμα από... μακριά! 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά


Η Σελήνη στο ζώδιό σου ανοίγει έναν νέο κύκλο δραστηριοτήτων στις οποίες όμως συμμετέχουν κι άλλοι κι εδώ είναι που αρχίζουν τα... δύσκολα, αφού τελικά, ίσως χρειαστεί να κόψεις οριστικά τις γέφυρες με πρόσωπα και πράγματα του παρελθόντος, που σε κρατάνε πίσω ή απλά έχουν εντελώς διαφορετική νοοτροπία. Αν μάλιστα κάποιοι κάνουν το λάθος να σε (κατά)πιέσουν, τότε θα έχεις την αφορμή που ζητάς! Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να μάθεις ακόμη περισσότερα γύρω από ένα αντικείμενο που σε ενδιαφέρει.
Ερωτικά
Η συναισθηματική αστάθειά σου «κτυπάει κόκκινο» κι αν αναζητάς μια περιπέτεια, μπορείς βέβαια να την έχεις, πρόσεξε ωστόσο το... πού πας να μπλέξεις, ιδιαίτερα αν έχεις ήδη κάποια δέσμευση. Επιπλέον, ίσως να ζητηθεί η συνδρομή σου σε ένα περίπλοκο θέμα, που αφορά άλλον/η.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά


Ο Άρης στον Υδροχόο θέλει να βρίσκεσαι σε εγρήγορση, αφού ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψουν έκτακτες καταστάσεις που απαιτούν άμεση αντιμετώπιση. Ίσως μάλιστα να «τα τσουγκρίσεις» με έναν συνεργάτη σου. Επιπλέον, η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να «ξανοιχτείς» κοινωνικά, την ίδια στιγμή όμως ο ενεργός Κρόνος φαίνεται να θέτει επιτακτικά ένα θέμα δεοντολογίας που απαιτεί λεπτούς χειρισμούς. Μπορεί ακόμη να χρειαστεί να συμπαρασταθείς σε ένα προσφιλές σου πρόσωπο, ενώ αν έχεις παιδιά, απλά... έχε τον νου σου!
Ερωτικά
Εδώ αναμένονται «μπερδέματα» κι όσον αφορά στην δική σου στάση εκείνο που καλείσαι πρωτίστως να κάνεις είναι το να μην «άγεσαι και φέρεσαι» από πρόσκαιρες επιθυμίες. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω μπορεί να ενεργοποιήσει έναν έρωτα στον χώρο της εργασίας σου! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά


Ο Άρης στον Υδροχόο σε βάζει να… τρέχεις για ζητήματα σχετικά με την εργασία σου και αν δεν επιδείξεις αποφασιστικότητα στις επιλογές σου, υπάρχει κίνδυνος να χάσεις μια σημαντική ευκαιρία. Επιπλέον, η Σελήνη στους Διδύμους σε ωθεί να φροντίσεις πρακτικά θέματα που μπορεί να αφορούν τόσο στα επαγγελματικά σου, όσο και στη διαμόρφωση του προσωπικού σου χώρου. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος σε πιέζει να πάρεις τις αποφάσεις σου και να ξεκαθαρίσεις μια και καλή τα πράγματα, έστω κι αν χρειαστεί να συγκρουστείς γι’ αυτό.
Ερωτικά
Όλα συνηγορούν σε μια νέα γνωριμία, όσον αφορά όμως την πορεία της τίποτα δεν είναι εξασφαλισμένο, αν μάλιστα «ενδώσεις», ίσως να μετανιώσεις σύντομα γι’ αυτό, διαπιστώνοντας ότι από την άλλη πλευρά υπάρχουν δεσμεύσεις που παρεμποδίζουν την ομαλή εξέλιξη των πραγμάτων!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά


Ο Άρης στον Υδροχόο σε κάνει αρκετά πιο απαιτητικό/η στις επιδιώξεις σου, χαλώντας ίσως το κλίμα ομοψυχίας, αφού θα βρεθείς «απέναντι» με έναν «δικό σου» άνθρωπο. Ωστόσο, το ζητούμενο μιας σύγκρουσης είναι πάντα η σύνθεση! Επιπλέον, η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να διευρύνεις τις επαφές σου, να ταξιδέψεις και γενικά να εξαντλήσεις τις επικοινωνιακές σου αρετές. Παράλληλα όμως, φαίνεται ότι μια επιτακτική ανάγκη ή ατυχία μπορεί να σου κόψει λίγο τη φόρα. Καλό είναι επίσης να είσαι πιο προσεκτικός/η στην οδήγησή σου και γενικότερα στις μετακινήσεις σου.
Ερωτικά
Ο Δίας στο ζώδιό σου συνεχίζει να σε προστατεύει και να σε «προωθεί», στην παρούσα φάση όμως, δεν εξαρτάται μόνον από σένα το τι θα συμβεί, αφού προηγούνται οι απανταχού διεκδικητές κι ίσως τελικά να μην γλιτώσεις την εμπλοκή σου σε μια αντιζηλία.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά


Ο Άρης στον Υδροχόο αναμένεται να συμβάλλει σε ποικίλες εντάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, αφορμής δοθείσης όμως, θα έχεις την ευκαιρία να «θεραπεύσεις» μια και καλή τις παθογένειες του παρελθόντος. Επιπλέον, με την Σελήνη στους Διδύμους, οι οικονομικές εξελίξεις «τρέχουν» και -θέλοντας ή μη- θα επικεντρωθείς σε αυτές. Από τη μια πλευρά φαίνεται να προκύπτουν νέες προοπτικές για μια πώληση ή για να απαλλαγείς από κάποια βάρη, από την άλλη όμως, όσον αφορά σε αγορές ή νέες πρωτοβουλίες, φαίνεται πως δεν είναι εύκολο να ευοδωθούν.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε ωθεί να συλλέξεις όλες εκείνες τις πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις το πρόσωπο που σου ταιριάζει με κριτήριο ίσως την «χρησιμότητά» του στην διεκπεραίωση μιας σημαντικής υπόθεσής σου. Καλό είναι όμως να... υπάρχουν και αισθήματα!
ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά


Η Σελήνη στους Διδύμους, σε φέρνει στο κέντρο των εξελίξεων και τονίζει τόσο τις αρετές, όσο και τα μειονεκτήματα σου. Σε κάθε περίπτωση όμως, σε καλεί να κάνεις μια νέα αρχή σε σχέσεις και συνεργασίες, διορθώνοντας τα λάθη του παρελθόντος, κάτι που μπορεί να συνοδευτεί από μια γενναία απεμπλοκή από πρόσωπα ή καταστάσεις που σε δεσμεύουν, χωρίς να σου προσφέρουν. Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο μπορεί να ανοίξει ένα επιπλέον «μέτωπο» με τους συγγενείς σου αλλά από την άλλη πλευρά, θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τις γνώσεις σου ή να μάθεις μια χρήσιμη τεχνική.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση μπορείς να την «δέσεις» περισσότερο προσφέροντας στο ταίρι σου ένα όμορφο δώρο. Αν πάλι ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, τα φλερτ δεν θα σου λείψουν αλλά σε αυτήν την φάση είναι πολύ πιο πιθανό να σου τύχει ένα χρήσιμο μεν αλλά κατά τα λοιπά… βαρετό πρόσωπο!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να διεκδικήσεις ό,τι το καλύτερο για σένα στον οικονομικό τομέα αλλά και να έχεις τον νου σου στα «αρπακτικά» που... ορέγονται τα κεκτημένα σου! Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου, μπαίνοντας σε ένα πρόγραμμα διατροφής, ενώ μπορεί να συμβάλλει και σε ανακατατάξεις στον χώρο της εργασίας σου. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να στενοχωρηθείς από μια είδηση ή μια εξέλιξη σχετική με πρόσωπο του συγγενικού σου περιβάλλοντος.


Ερωτικά






Με την Αφροδίτη να «κάνει παιχνίδι» στο ζώδιό σου, μπορείς να ζήσεις το ίδιο όμορφα είτε μια ρομαντική περιπέτεια, είτε ένα πάθος, ίσως μάλιστα να προσελκύσεις κι ένα πρόσωπο κύρους. Αν όμως έχεις ήδη κάποια δέσμευση, είναι προτιμότερο να «κάτσεις στα αυγά σου», αφού κι εκεί... καλά είναι!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά


Ο Άρης στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να πετύχεις άμεσα και γρήγορα κάποια από τα σχέδιά σου, ενώ δεν αποκλείεται να σε φέρει και ενώπιον καταστάσεων που σου τυχαίνουν για πρώτη φορά και σίγουρα έχουν το ενδιαφέρον τους. Παράλληλα, μπορεί να σε συναρπάσει η συμμετοχή σου σε μια συλλογική δραστηριότητα, ωστόσο η συνέχεια μπορεί να μην είναι αντάξια των προσδοκιών σου, οπότε καλό είναι να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου. Επιπλέον, η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να σου φέρει μερικούς ακόμη μπελάδες με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο!


Ερωτικά
Ανεξάρτητα από το «τυράκι» των έντονων συγκινήσεων που σου προσφέρει ο Άρης, θα κληθείς να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα με αφορμή κάποια κρίση. Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι «δεν κρατιέσαι» και η εμφανής προτίμησή σου σε ένα πρόσωπο μπορεί να εγείρει ποικίλες ενστάσεις!
ΙΧΘYΕΣ
Γενικά


Αν θες πραγματικά να πραγματώσεις τα σχέδια σου, τότε θα πρέπει να θυσιάσεις μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου σου. Επιπλέον, η Σελήνη στους Διδύμους και ο Κρόνος στον Τοξότη παραπέμπουν σε αναγκαστικές «ζυμώσεις», είτε στο σπίτι, είτε στην δουλειά σου, που θα έχουν ως συνέπεια να περιορίσεις τις φιλοδοξίες σου, εν ονόματι του ρεαλισμού. Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να κινηθείς μυστικά προκειμένου να παρακάμψεις εμπόδια ή αντιρρήσεις, πρόσεξε όμως μήπως την ίδια στιγμή κάποιος/α άλλος/η κινείται με ανάλογο τρόπο σε… βάρος σου!
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ευνοεί την κοινωνική σου ζωή κι ίσως να βρεις εκείνο που αναζητάς μέσα σε μια παρέα. Παράλληλα, σου επισημαίνει ότι τα κοινά συμφέροντα και οι καλοί λογαριασμοί δεν κάνουν μόνον τους καλούς φίλους αλλά μερικές φορές και τους καλούς… εραστές!

astrology.gr
Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

Πέρα-δώθε!



ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να αναλάβεις ηγετικό ρόλο μέσα σε μια ομάδα αλλά και να «ξεκαθαρίσεις το τοπίο» σε μια φιλία που «κάνει νερά». Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους αυξάνει την περιέργειά σου για πρόσωπα και πράγματα, όπως επίσης και την διάθεσή σου να επικοινωνήσεις με τον «έξω κόσμο» κι όλα αυτά μπορεί να ευοδωθούν, αρκεί να «ξεσκονίσεις» τα προσόντα σου και να μην αγνοήσεις κάποιες τυπικές προϋποθέσεις, που, αν δεν υπάρχουν, θα ταλαιπωρηθείς, χωρίς να πετύχεις αυτό που θέλεις.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε βάζει στα «μεγάλα σαλόνια» κι ίσως ευνοεί μια ερωτική περιπέτεια αλλά για την ώρα σε θέλει πιο μεθοδικό/η στις προσεγγίσεις σου, αφού παράλληλα μπορείς να «κτίσεις» και μια επαγγελματική σχέση ή απλά να... καταλήξεις σε αυτήν! 

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά


Ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να «φορτσάρεις» προκειμένου να πετύχεις άμεσα έναν σημαντικό στόχο σου, θα πρέπει όμως να είσαι έτοιμος/η να συγκρουστείς, αν χρειαστεί, με αντικρουόμενα συμφέροντα. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σου ζητά να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου και να μην επιχειρήσεις κάποιο νέο άνοιγμα, πριν ξεμπερδέψεις οριστικά με εκκρεμότητες του παρελθόντος. Επιπλέον, ίσως να κερδίσεις πολλά από μια πώληση αλλά και γενικότερα από την επιμονή σου σε μια υπόθεση που κάποιοι άλλοι θα είχαν παρατήσει από καιρό.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε φέρνει πιο κοντά σε μια «εξομολόγηση», που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πολλά γύρω από κάποιες μεθοδεύσεις αλλά και να έρθεις πιο κοντά με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει. Επιπλέον, ίσως λάβεις ένα ενθαρρυντικό μήνυμα από... μακριά! 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά


Η Σελήνη στο ζώδιό σου ανοίγει έναν νέο κύκλο δραστηριοτήτων στις οποίες όμως συμμετέχουν κι άλλοι κι εδώ είναι που αρχίζουν τα... δύσκολα, αφού τελικά, ίσως χρειαστεί να κόψεις οριστικά τις γέφυρες με πρόσωπα και πράγματα του παρελθόντος, που σε κρατάνε πίσω ή απλά έχουν εντελώς διαφορετική νοοτροπία. Αν μάλιστα κάποιοι κάνουν το λάθος να σε (κατά)πιέσουν, τότε θα έχεις την αφορμή που ζητάς! Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να μάθεις ακόμη περισσότερα γύρω από ένα αντικείμενο που σε ενδιαφέρει.
Ερωτικά
Η συναισθηματική αστάθειά σου «κτυπάει κόκκινο» κι αν αναζητάς μια περιπέτεια, μπορείς βέβαια να την έχεις, πρόσεξε ωστόσο το... πού πας να μπλέξεις, ιδιαίτερα αν έχεις ήδη κάποια δέσμευση. Επιπλέον, ίσως να ζητηθεί η συνδρομή σου σε ένα περίπλοκο θέμα, που αφορά άλλον/η.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά


Ο Άρης στον Υδροχόο θέλει να βρίσκεσαι σε εγρήγορση, αφού ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψουν έκτακτες καταστάσεις που απαιτούν άμεση αντιμετώπιση. Ίσως μάλιστα να «τα τσουγκρίσεις» με έναν συνεργάτη σου. Επιπλέον, η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να «ξανοιχτείς» κοινωνικά, την ίδια στιγμή όμως ο ενεργός Κρόνος φαίνεται να θέτει επιτακτικά ένα θέμα δεοντολογίας που απαιτεί λεπτούς χειρισμούς. Μπορεί ακόμη να χρειαστεί να συμπαρασταθείς σε ένα προσφιλές σου πρόσωπο, ενώ αν έχεις παιδιά, απλά... έχε τον νου σου!
Ερωτικά
Εδώ αναμένονται «μπερδέματα» κι όσον αφορά στην δική σου στάση εκείνο που καλείσαι πρωτίστως να κάνεις είναι το να μην «άγεσαι και φέρεσαι» από πρόσκαιρες επιθυμίες. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω μπορεί να ενεργοποιήσει έναν έρωτα στον χώρο της εργασίας σου! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά


Ο Άρης στον Υδροχόο σε βάζει να… τρέχεις για ζητήματα σχετικά με την εργασία σου και αν δεν επιδείξεις αποφασιστικότητα στις επιλογές σου, υπάρχει κίνδυνος να χάσεις μια σημαντική ευκαιρία. Επιπλέον, η Σελήνη στους Διδύμους σε ωθεί να φροντίσεις πρακτικά θέματα που μπορεί να αφορούν τόσο στα επαγγελματικά σου, όσο και στη διαμόρφωση του προσωπικού σου χώρου. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος σε πιέζει να πάρεις τις αποφάσεις σου και να ξεκαθαρίσεις μια και καλή τα πράγματα, έστω κι αν χρειαστεί να συγκρουστείς γι’ αυτό.
Ερωτικά
Όλα συνηγορούν σε μια νέα γνωριμία, όσον αφορά όμως την πορεία της τίποτα δεν είναι εξασφαλισμένο, αν μάλιστα «ενδώσεις», ίσως να μετανιώσεις σύντομα γι’ αυτό, διαπιστώνοντας ότι από την άλλη πλευρά υπάρχουν δεσμεύσεις που παρεμποδίζουν την ομαλή εξέλιξη των πραγμάτων!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά


Ο Άρης στον Υδροχόο σε κάνει αρκετά πιο απαιτητικό/η στις επιδιώξεις σου, χαλώντας ίσως το κλίμα ομοψυχίας, αφού θα βρεθείς «απέναντι» με έναν «δικό σου» άνθρωπο. Ωστόσο, το ζητούμενο μιας σύγκρουσης είναι πάντα η σύνθεση! Επιπλέον, η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να διευρύνεις τις επαφές σου, να ταξιδέψεις και γενικά να εξαντλήσεις τις επικοινωνιακές σου αρετές. Παράλληλα όμως, φαίνεται ότι μια επιτακτική ανάγκη ή ατυχία μπορεί να σου κόψει λίγο τη φόρα. Καλό είναι επίσης να είσαι πιο προσεκτικός/η στην οδήγησή σου και γενικότερα στις μετακινήσεις σου.
Ερωτικά
Ο Δίας στο ζώδιό σου συνεχίζει να σε προστατεύει και να σε «προωθεί», στην παρούσα φάση όμως, δεν εξαρτάται μόνον από σένα το τι θα συμβεί, αφού προηγούνται οι απανταχού διεκδικητές κι ίσως τελικά να μην γλιτώσεις την εμπλοκή σου σε μια αντιζηλία.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά


Ο Άρης στον Υδροχόο αναμένεται να συμβάλλει σε ποικίλες εντάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, αφορμής δοθείσης όμως, θα έχεις την ευκαιρία να «θεραπεύσεις» μια και καλή τις παθογένειες του παρελθόντος. Επιπλέον, με την Σελήνη στους Διδύμους, οι οικονομικές εξελίξεις «τρέχουν» και -θέλοντας ή μη- θα επικεντρωθείς σε αυτές. Από τη μια πλευρά φαίνεται να προκύπτουν νέες προοπτικές για μια πώληση ή για να απαλλαγείς από κάποια βάρη, από την άλλη όμως, όσον αφορά σε αγορές ή νέες πρωτοβουλίες, φαίνεται πως δεν είναι εύκολο να ευοδωθούν.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε ωθεί να συλλέξεις όλες εκείνες τις πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις το πρόσωπο που σου ταιριάζει με κριτήριο ίσως την «χρησιμότητά» του στην διεκπεραίωση μιας σημαντικής υπόθεσής σου. Καλό είναι όμως να... υπάρχουν και αισθήματα!
ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά


Η Σελήνη στους Διδύμους, σε φέρνει στο κέντρο των εξελίξεων και τονίζει τόσο τις αρετές, όσο και τα μειονεκτήματα σου. Σε κάθε περίπτωση όμως, σε καλεί να κάνεις μια νέα αρχή σε σχέσεις και συνεργασίες, διορθώνοντας τα λάθη του παρελθόντος, κάτι που μπορεί να συνοδευτεί από μια γενναία απεμπλοκή από πρόσωπα ή καταστάσεις που σε δεσμεύουν, χωρίς να σου προσφέρουν. Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο μπορεί να ανοίξει ένα επιπλέον «μέτωπο» με τους συγγενείς σου αλλά από την άλλη πλευρά, θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τις γνώσεις σου ή να μάθεις μια χρήσιμη τεχνική.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση μπορείς να την «δέσεις» περισσότερο προσφέροντας στο ταίρι σου ένα όμορφο δώρο. Αν πάλι ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, τα φλερτ δεν θα σου λείψουν αλλά σε αυτήν την φάση είναι πολύ πιο πιθανό να σου τύχει ένα χρήσιμο μεν αλλά κατά τα λοιπά… βαρετό πρόσωπο!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να διεκδικήσεις ό,τι το καλύτερο για σένα στον οικονομικό τομέα αλλά και να έχεις τον νου σου στα «αρπακτικά» που... ορέγονται τα κεκτημένα σου! Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου, μπαίνοντας σε ένα πρόγραμμα διατροφής, ενώ μπορεί να συμβάλλει και σε ανακατατάξεις στον χώρο της εργασίας σου. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να στενοχωρηθείς από μια είδηση ή μια εξέλιξη σχετική με πρόσωπο του συγγενικού σου περιβάλλοντος.


Ερωτικά






Με την Αφροδίτη να «κάνει παιχνίδι» στο ζώδιό σου, μπορείς να ζήσεις το ίδιο όμορφα είτε μια ρομαντική περιπέτεια, είτε ένα πάθος, ίσως μάλιστα να προσελκύσεις κι ένα πρόσωπο κύρους. Αν όμως έχεις ήδη κάποια δέσμευση, είναι προτιμότερο να «κάτσεις στα αυγά σου», αφού κι εκεί... καλά είναι!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά


Ο Άρης στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να πετύχεις άμεσα και γρήγορα κάποια από τα σχέδιά σου, ενώ δεν αποκλείεται να σε φέρει και ενώπιον καταστάσεων που σου τυχαίνουν για πρώτη φορά και σίγουρα έχουν το ενδιαφέρον τους. Παράλληλα, μπορεί να σε συναρπάσει η συμμετοχή σου σε μια συλλογική δραστηριότητα, ωστόσο η συνέχεια μπορεί να μην είναι αντάξια των προσδοκιών σου, οπότε καλό είναι να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου. Επιπλέον, η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να σου φέρει μερικούς ακόμη μπελάδες με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο!


Ερωτικά
Ανεξάρτητα από το «τυράκι» των έντονων συγκινήσεων που σου προσφέρει ο Άρης, θα κληθείς να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα με αφορμή κάποια κρίση. Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι «δεν κρατιέσαι» και η εμφανής προτίμησή σου σε ένα πρόσωπο μπορεί να εγείρει ποικίλες ενστάσεις!
ΙΧΘYΕΣ
Γενικά


Αν θες πραγματικά να πραγματώσεις τα σχέδια σου, τότε θα πρέπει να θυσιάσεις μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου σου. Επιπλέον, η Σελήνη στους Διδύμους και ο Κρόνος στον Τοξότη παραπέμπουν σε αναγκαστικές «ζυμώσεις», είτε στο σπίτι, είτε στην δουλειά σου, που θα έχουν ως συνέπεια να περιορίσεις τις φιλοδοξίες σου, εν ονόματι του ρεαλισμού. Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να κινηθείς μυστικά προκειμένου να παρακάμψεις εμπόδια ή αντιρρήσεις, πρόσεξε όμως μήπως την ίδια στιγμή κάποιος/α άλλος/η κινείται με ανάλογο τρόπο σε… βάρος σου!
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ευνοεί την κοινωνική σου ζωή κι ίσως να βρεις εκείνο που αναζητάς μέσα σε μια παρέα. Παράλληλα, σου επισημαίνει ότι τα κοινά συμφέροντα και οι καλοί λογαριασμοί δεν κάνουν μόνον τους καλούς φίλους αλλά μερικές φορές και τους καλούς… εραστές!

astrology.gr

 
Ζώδια 2149135713425346105
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε