Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016


Τα Ζώδια Σήμερα Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

Παιχνίδι με τα άκρα.




ΚΡΙΟΣ
Γενικά

Κάποιες εξελίξεις στα οικονομικά σου μπορεί να σε ανησυχήσουν αλλά η ουσιαστική λύση των προβλημάτων σου δεν είναι το κατά πόσον «έχεις» ή «δεν έχεις» αλλά το πόσο ικανός/η είσαι να αποστασιοποιηθείς από μάλλον πρωτόγονες ανάγκες, που μάλιστα συνδυάζονται με μια ψευδαίσθηση κυριαρχίας. Κι επειδή με την Πανσέληνο του Νοεμβρίου είναι πιθανό να γίνεις μάρτυρας ή και... χρήστης συμπεριφορών κι επιλογών του τύπου «ότι πληρώνω μου ανήκει», δεν έχεις παρά να σκεφτείς ότι η κάλυψη εφήμερων αναγκών σε καμία περίπτωση δεν εξασφαλίζει την ευτυχία κανενός!


Ερωτικά
Μια μοναδική ερωτική εμπειρία μπορεί να σε «απογειώσει» αλλά αν δεν έχεις «αλεξίπτωτο» θα πρέπει να σκεφτείς εγκαίρως τον τρόπο που θα... προσγειωθείς! Επιπλέον, μια «βουτιά» στον κόσμο των ενστίκτων, εγκυμονεί και κάποιους κινδύνους που μάλλον αψηφά η παράτολμη φύση σου...


ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά
Κάθε φορά που «κάτι» απειλεί να διαταράξει τις ήδη διαμορφωμένες ισορροπίες σου και πολύ περισσότερο να θίξει τα κεκτημένα σου, μεταμορφώνεσαι από έναν μάλλον ήπιο τύπο, σε «ταύρο εν υαλοπωλείω» και η Πανσέληνος του Νοεμβρίου... υπερθεματίζει σε αυτό! Πριν όμως φτάσεις σε μια ολική σύγκρουση για την οποία αύριο θα έχεις μετανιώσει, αναλογίσου ότι ο πραγματικά «δυνατός» δεν έχει να αποδείξει ή να φοβηθεί τίποτα κι όλα τα «παρατράγουδα» δεν είναι παρά ένα προϊόν ανασφάλειας.

Ερωτικά
Το να κατακτήσεις κάποιον/α «ψυχή τε σώματι» είναι βέβαια μια ενδιαφέρουσα πρόκληση, ακόμη όμως κι αν τα καταφέρεις είναι βέβαιο πως αλλιώς βλέπεις τα πράγματα εσύ κι αλλιώς το ταίρι σου. Πρόσεξε λοιπόν μήπως η «νίκη» σου εξελιχθεί σε διαγωνισμό... πείσματος και εγωισμών!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Σε καθαρά πρακτικό επίπεδο, η Πανσέληνος του Νοεμβρίου μπορεί να αναδείξει ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις εργασιακές σχέσεις σου αλλά και με την υγεία σου. Σε κάθε περίπτωση όμως καλό είναι να θυμάσαι ότι έχεις να κάνεις με «ακραία φαινόμενα» που έχουν προσωρινό χαρακτήρα και δεν σε δεσμεύουν ούτε για το «αύριο» ούτε για το «μεθαύριο», σου δίνουν όμως την αφορμή για να διερευνήσεις τα πραγματικά αίτια καταστάσεων ή συμπεριφορών που δεν είναι παρά «η κορυφή του παγόβουνου».

Ερωτικά
Σήμερα ίσως διαπιστώσεις ότι μια ερωτική αντιζηλία είναι ικανή να φέρει τα πάνω-κάτω στην δουλειά σου ή να δημιουργήσει παρασκηνιακές καταστάσεις που σίγουρα κάποια στιγμή θα τις βρεις μπροστά σου. Ας είσαι λοιπόν πιο «υποψιασμένος/η» για φαινομενικά «τυχαίες» εξελίξεις, που όμως... δεν είναι τέτοιες!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά
Η Πανσέληνος του Νοεμβρίου «κτυπά» στα ευαίσθητα σημεία σου και με δεδομένο το ότι είσαι εξαιρετικά επιρρεπής σε συναισθηματικά «σκαμπανεβάσματα», είναι σκόπιμο να προτάξεις την λογική σου απέναντι σε όλα εκείνα που μπορεί μεν να έχουν τις υπαρκτές συνέπειές τους αλλά γιγαντώνονται μέσα από το προσωπικό σου «φίλτρο», δημιουργώντας καταστάσεις του τύπου «ή όλα ή τίποτα». Και παρά την δραματοποίηση που σε «πολιορκεί», το βέβαιο είναι πως ότι κι αν σου συμβεί δεν πρόκειται ούτε για το τέλος του κόσμου, ούτε για την «αιώνια ευτυχία».
Ερωτικά
Σήμερα είναι μάλλον τυχερός/η όποιος/α σε έχει δίπλα του, αφού μπορεί να «αντλήσει» το 100% της ενέργειάς σου κι ακόμη περισσότερο. Ωστόσο κάθε «μοναδική» κατάσταση ξυπνά μέσα σου απαιτήσεις, που παραπέμπουν σε μια «πνιγηρή» σχέση κι αυτό... πρόσεξέ το!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Σήμερα το «στοίχημα» ζωής που καλείσαι να κερδίσεις είναι το να μην χάσεις την δημιουργική σου ταυτότητα, παρασυρμένος/η από μια «ρεαλιστική» λογική που βάζει σε πρώτο πλάνο το τι «έχεις» κι όχι αυτό που «είσαι». Ίσως μάλιστα χρειαστεί να υπερασπίσεις το δικαίωμα σου στην ελεύθερη επιλογή, μέσα από «αδιέξοδες» διαπραγματεύσεις ή αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που κινούνται είτε στο οικογενειακό, είτε στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Επιπλέον, η Πανσέληνος του Νοεμβρίου σε καλεί να διερευνήσεις τις ρίζες και το παρελθόν σου.
Ερωτικά
Η «περιρρέουσα ατμόσφαιρα» δεν συνάδει ούτε με τα «θέλω», ούτε με την νοοτροπία σου κι είναι σχετικά εύκολο να βρεθείς μπλεγμένος σε καταστάσεις που θα σε φέρουν σε αμηχανία. Προσπάθησε λοιπόν να αντισταθείς σε «πειρασμούς» που δείχνουν μεν θελκτικοί αλλά έχουν και αρκετά «σκοτεινά» σημεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά
Για σένα το «διακύβευμα» είναι να προσανατολιστείς περισσότερο σε γνώσεις ή πληροφορίες που μπορεί να έχουν ουσία και νόημα για την ζωή σου κι όχι να αναλωθείς σε μια άσκοπη περιπλάνηση στον κόσμο των δηκτικών σχολίων και του αρνητισμού απέναντι σε οτιδήποτε διαφέρει από τον «μέσο όρο», που μπορεί να σημαίνει και... μετριότητα! Είναι αλήθεια βέβαια ότι με την Πανσέληνο του Νοεμβρίου καλείσαι να διερευνήσεις πρόσωπα και καταστάσεις αλλά μια τέτοια αναζήτηση θα πρέπει να είναι κυρίως πνευματική και όχι στην κατεύθυνση μιας «κουτσομπολίστικης» λογικής.
Ερωτικά
Από την στιγμή που η παρουσία σου προκαλεί αίσθηση είναι πολύ εύκολο για σένα να εκμεταλλευτείς την συγκυρία απολαμβάνοντας την... αποδοχή σου από τους άλλους. Παράλληλα, είναι πιθανό να υπάρξει μια ανταλλαγή ερωτικών μηνυμάτων, που θα σε διεγείρει ή θα εξάψει την φαντασία σου!

ΖΥΓΟΣ



Γενικά
«Τα δικά μου, δικά μου και τα δικά σας δικά μου»! Η Πανσέληνος του Νοεμβρίου είναι πιθανό να οξύνει επιθυμίες και ανάγκες, δημιουργώντας σου την αίσθηση μιας εκτός ελέγχου πλεονεξίας ή καταναλωτικής «μανίας», που ακόμη κι αν εσύ αποφύγεις να πέσεις στην παγίδα της, είναι βέβαιο ότι θα την αντιληφθείς να «καλπάζει» σε άτομα του περιβάλλοντος σου. Κι επειδή είναι μάλλον δύσκολο να βάλεις φρένο στις απαιτήσεις των άλλων, φρόντισε τουλάχιστον να διασφαλίσεις τα κεκτημένα σου από την «κακιά στιγμή».
Ερωτικά
Η διάθεση σου να «ξανοιχτείς» σε νέα και ανεξερεύνητα «εδάφη», μπορεί βέβαια να αποδώσει στην πράξη, επειδή όμως θα βρεθείς προ «ακραίων» καταστάσεων που δεν συνάδουν με την συνήθη μετριοπάθειά σου, ούτε με την... αναβλητικότητά σου, ας είσαι προετοιμασμένος/η για όλα τα ενδεχόμενα!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η Πανσέληνος του Νοεμβρίου μπορεί το ίδιο εύκολα να οξύνει πάθη αλλά και να αναδείξει κάποιες ιδιαίτερες δημιουργικές πλευρές σου και βέβαια σε κάθε περίπτωση, ως προς το τελικό αποτέλεσμα όλα θα κριθούν από την δική σου βούληση. Κι εκείνο ίσως που θα έπρεπε να αποφύγεις «όπως ο διάολος το λιβάνι» είναι το να «βυθιστείς» σε μια απολυτότητα με μηδενιστικό ορίζοντα. Γιατί κάθε είδος «αναγέννησης» που υπαγορεύεται από ακρότητες παραπέμπει σε ένα ανάλογο τέλος, είτε στο εγγύς είτε στο πιο μακρινό μέλλον.
Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να έρθεις «πρόσωπο με πρόσωπο», τόσο με τις υπέροχες πλευρές σου, όσο και με εκείνες που... ακόμη κι εσύ φοβάσαι! Κι επειδή ναι μεν το πάθος περισσεύει αλλά η ζήλεια είναι κακός σύμβουλος, φρόντισε τουλάχιστον να την αφήσεις «εκτός νυμφώνος», πριν τα καταστρέψει όλα.

ΤΟΞΟΤΗΣ


Γενικά
Μάλλον ανήκεις στους πιο... απρόσβλητους ή καλά «οχυρωμένους» απέναντι στις υπερβολές που μπορεί να φέρει η Πανσέληνος του Νοεμβρίου, αφού ο Κρόνος στο ζώδιό σου, έχοντας ως «όπλο» του είτε την γνώση, είτε την εμπειρία σου, δεν επιτρέπει να ξεφύγεις εύκολα από την ρότα που έχεις χαράξει. Ωστόσο δεν είναι απίθανο να προκύψουν ζητήματα και κάποιες «ασύμμετρες» αντιδράσεις που σχετίζονται με την δουλειά σου και τα πρόσωπα που κινούνται σε αυτήν κι εδώ είναι που... δεν πρέπει να παρέμβεις αλλά να αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν μέχρι να «ξεφουσκώσουν».
Ερωτικά
Στον συναισθηματικό τομέα ο Κρόνος δεν έχει και τόσο μεγάλη ισχύ, οπότε είναι εύκολο να παρασυρθείς σε καταστάσεις που μέχρι χθες θεωρούσες «αδιανόητες». Κι όχι δεν «σεληνιάστηκες», απλά κάποια απωθημένα αναζητούν την διέξοδό τους κι αν βρεθεί δίπλα σου ο άνθρωπος που θα σε «ξεκλειδώσει», τότε όλα είναι πιθανά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Είναι μια από εκείνες τις ημέρες όπου το πιο σοφό για σένα θα ήταν να «κρατήσεις χαρακτήρα», απέχοντας από συλλογικές δράσεις που-εύκολα- μπορεί να πάρουν απρόβλεπτη εξέλιξη με «ακρότητες» που δεν συνηθίζεις. Ανάλογη στάση οφείλεις να τηρήσεις απέναντι και σε «ακραία φαινόμενα» που απειλούν να εμφανιστούν στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα αλλά εδώ ίσως ο ρόλος σου να είναι πιο δύσκολος αφού εμπλέκεσαι προσωπικά. Να όμως η ευκαιρία να διαπιστώσεις στην πράξη πόσο καλός/η παιδαγωγός είσαι!
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου, έχεις σίγουρα το πλεονέκτημα και μια ουσιώδη προτεραιότητα στις προτιμήσεις των άλλων, εδώ όμως το ερώτημα δεν έχει να κάνει με το κατά πόσον είσαι αρεστός/η αλλά με το πόσο μπορείς να αντέξεις καταστάσεις που σε... ξεπερνούν, ενεργοποιώντας τα πιο πρωτόγονα ένστικτά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 


Γενικά
Η «προβοκατόρικη» στάση σου απέναντι σε συμπεριφορές ή καταστάσεις που δεν εγκρίνεις θα μπορούσε να απελευθερώσει μια... πρωτοφανή μήνη εναντίον σου, γι αυτό είναι σκόπιμο να διαχειριστείς τις επαγγελματικές-οικογενειακές δυσκολίες και αντιφάσεις της ημέρας με κατανόηση απέναντι στο διαφορετικό. Εξ άλλου η Πανσέληνος του Νοεμβρίου δεν είναι «επιφορτισμένη» να επιφέρει δυσάρεστα «τετελεσμένα», παρά μόνον στην περίπτωση που κάποιος/α πάει... γυρεύοντας για αυτά!
Ερωτικά
Κάποια «φαντάσματα» που σε κυνηγούν μπορεί να φέρουν τα πάνω κάτω στην προσωπική σου ζωή, αφού δεν αποκλείεται να εμφανιστούν ενώπιον σου με... σάρκα και οστά! Κι εδώ βέβαια θα κριθεί κατά πόσον το μυαλό σου είναι ικανό να διαχειριστεί φορτισμένες καταστάσεις που σε αφορούν προσωπικά.

ΙΧΘYΕΣ


Γενικά
Η Πανσέληνος του Νοεμβρίου σε καλεί να διερευνήσεις ποικίλα μυστήρια αλλά σίγουρα υπάρχει μεγάλη απόσταση ανάμεσα στις πνευματικές αναζητήσεις σου και στην «αγωνία» σου για το τι μπορεί να περιέχει το μήνυμα που έλαβε ένας δικός σου άνθρωπος ή το τι μπορεί να κρύβει στις τσέπες και τα συρτάρια του. Προσπάθησε λοιπόν να μείνεις μακριά από πρακτικές που ουσιαστικά σε φθείρουν, αναδεικνύοντας τις «κατώτερες» πλευρές σου, επιλέγοντας να παραμείνεις εκεί... ψηλά, στον ουρανό των οραμάτων και των ονείρων σου!

Ερωτικά
Σήμερα φαίνεται πως όλα σχεδόν συντελούνται σε επικοινωνιακό επίπεδο αλλά παρότι μπορεί να υπάρξει μια άκρως ενδιαφέρουσα ερωτική συνομιλία, το πιθανότερο είναι να μην έχει συνέχεια. Πρόσεξε πάντως και τις «στημένες» καταστάσεις, που μπορεί να σε εκθέσουν αν είσαι ήδη σε μια σχέση.

astrology.gr

 
Ζώδια 5040963047071835312
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε