Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016


Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

Περισσότερες ευθύνες.



ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Ο Ήλιος στον Σκορπιό σε καλεί να ρυθμίσεις μια οικονομική υπόθεση που δεν παίρνει αναβολή, αυτό όμως δεν θα γίνει χωρίς εμπόδια και κάποιες έκτακτες απαιτήσεις, που θα σε κάνουν να... τρέξεις περισσότερο. Επιπλέον, να θυμάσαι ότι η ημέρα δεν προσφέρεται για σημαντικές αγορές αλλά για πωλήσεις. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος ανεβάζει ψηλότερα τον «πήχη» στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, αναδεικνύοντας αστοχίες και προβλήματα που –τουλάχιστον-θα σε καθυστερήσουν.

Ερωτικά
Κάτι που περιμένεις, είτε θα καθυστερήσει, είτε θα εξελιχθεί «μετά κόπων και βασάνων», γι’ αυτό είναι σκόπιμο να μην τρέφεις υψηλές προσδοκίες. Ακόμη αν προκύψει ένα νέο «ενδιαφέρον», το πιθανότερο είναι να έχεις να κάνεις με ένα ακόμη πρόβλημα!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά

Ο Ήλιος στον Σκορπιό σε ωθεί να αναλάβεις επιπλέον υποχρεώσεις, με την προσδοκία ότι οι κόποι σου θα ανταμειφθούν και θα κερδίσεις τουλάχιστον την εμπιστοσύνη των άλλων, ατυχώς όμως φαίνεται να μην υπάρχει η επιθυμητή ανταπόκριση, γι’ αυτό... κόψε ταχύτητα! Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος, που επηρεάζει κι αυτός τα οικονομικά σου, δεν προσφέρεται για αγορές ή επενδύσεις αλλά μόνο για πωλήσεις. Καλό είναι επίσης να δώσεις προτεραιότητα στην εκπλήρωση των υποχρεώσεών σου.

Ερωτικά
Παρότι είναι πιθανό να λάβεις ένα μήνυμα ή μια είδηση που θα σε χαροποιήσει, κατά τα άλλα όμως φαίνεται να έλκεις τα προβλήματα ή τους προβληματικούς τύπους. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση ίσως πάρεις μια στενοχώρια από το ταίρι σου ή χρειαστεί να του συμπαρασταθείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά

Ο ενεργός Κρόνος σου συνιστά να βάλεις μια τάξη στα πράγματα και να θέσεις τους κανόνες σου σε μια συνεργασία που «κάνει νερά» ως προς το μοίρασμα υποχρεώσεων και δικαιωμάτων. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Σκορπιό σε καλεί να ρυθμίσεις... θέλοντας και μη, κάποιες λεπτομέρειες στην δουλειά σου, πριν βρεθείς εκτεθειμένος/η σε κάποιον έλεγχο. Επιπλέον, ο όγκος των εργασιών της ημέρας αναμένεται να είναι σχετικά πολύς, οπότε φρόντισε να μοιράσεις σοφά τον χρόνο σου για να τα προλάβεις όλα.

Ερωτικά
Οι καταστάσεις θα σε αναγκάσουν να συνειδητοποιήσεις ότι στην προσωπική σου ζωή τα πράγματα δεν είναι όπως τα... φαντάζεσαι ή όπως θα ήθελες. Πέρα όμως από την πίκρα που μπορεί να σου αφήσει μια εξέλιξη, το πιο σημαντικό είναι να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για σένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά


Ο Ήλιος στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλει σε μια στενοχώρια ή μια ανησυχία για τις εξελίξεις στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα όμως θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις ρεαλιστικά τα πράγματα και να συνειδητοποιήσεις ότι αν εξακολουθήσεις να δίνεις προτεραιότητα στα «πρέπει» των... άλλων, δεν έχεις να κερδίσεις κάτι. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος σε πιέζει να δουλέψεις περισσότερο αλλά και να πάρεις αποφάσεις σχετικά με την διατροφή σου.
Ερωτικά
Μερικές φορές είναι προτιμότερο να ... μην κάνεις τίποτα, παρά να μπλεχτείς σε υποθέσεις που είναι ή θα γίνουν προβληματικές στην πορεία. Αν όμως πρόκειται για μια σχέση με διαφορά ηλικίας, τότε μπορεί να αξίζει να προσπαθήσεις για το καλύτερο.

ΛΕΩΝ
Γενικά


Ο Ήλιος στον Σκορπιό «θέτει τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων» σε ζητήματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου, καλώντας σε να πάρεις συγκεκριμένες αποφάσεις. Επιπλέον, μπορεί να προβληματιστείς από τις εξελίξεις σε ένα περιουσιακό ζήτημα, σε κάθε περίπτωση όμως, αν κινηθείς «σεμνά και ταπεινά» θα βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να ξεχάσεις για λίγο την ψυχαγωγία σου και να επικεντρωθείς στα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου.
Ερωτικά
Η ημέρα δεν προσφέρεται για νέα ξεκινήματα, ενώ αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως να στενοχωρηθείς ή να προβληματιστείς από τις εξελίξεις. Μπορείς όμως να συζητήσεις με το ταίρι σου, ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις και να μπουν τα πράγματα στην θέση τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά


Ο ενεργός Κρόνος επηρεάζει άμεσα θέματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένεια σου κι ίσως χρειαστεί να αναλάβεις επιπρόσθετες ευθύνες. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Σκορπιό μπορεί να σου θέσει δυσκολίες στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, αν αυτές έχουν κυρίως ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Αντίθετα όμως έχεις το «πράσινο φως» στην περίπτωση που αφορούν σε δουλειές. Επιπλέον θα συμβάλλει θετικά σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την επιμόρφωση σου ή την εκμάθηση μιας τεχνικής.
Ερωτικά
Μια είδηση που έρχεται, δεν είναι αυτό που περιμένεις, ίσως όμως να είναι καλύτερα έτσι, αφού θα βρεις περισσότερο χρόνο για να ασχοληθείς με μια... άλλη υπόθεση που σε ενδιαφέρει. Ακόμη, μπορεί να σου γίνει μια «κρούση» από ένα άτομο, που είναι ήδη δεσμευμένο.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά


Ο Ήλιος στον Σκορπιό ενδέχεται να σου δημιουργήσει μια ανησυχία για την πορεία των οικονομικών σου, αφού καλείσαι να καλύψεις υποχρεώσεις που... δεν είχες στα υπόψη! Επιπλέον αν προσπαθήσεις να βρεις μια πηγή χρηματοδότησης το πιθανότερο είναι να «σου βγει το λάδι» μέχρι να τα καταφέρεις. Επιπλέον, να θυμάσαι ότι η ημέρα δεν προσφέρεται για σημαντικές αγορές. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος επηρεάζει τις σχέσεις με γνωστούς ή συγγενείς κι ίσως πικραθείς ή πάρεις μια απογοήτευση από την στάση τους.
Ερωτικά
Τα πράγματα φαίνεται να εξελίσσονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές σου και σίγουρα θα έχεις τον χρόνο που χρειάζεσαι για να πάρεις τις αποφάσεις σου. Πάντως, αν κάνεις ένα νέο ξεκίνημα να ξέρεις ότι ανεξάρτητα από τα όποια προβλήματα θα προκύψουν στην πορεία, η σχέση σου θα έχει διάρκεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά


Ο Ήλιος στο ζώδιό σου μπορεί να σε κάνει πιο αγχωμένο ή ανασφαλή στις επιδιώξεις σου, αν όμως κινηθείς με γνώμονα την εμπειρία σου, θα βρεις τον τρόπο να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις. Ίσως μάλιστα να αναλάβεις και ευθύνες που δεν σου αναλογούν, πρόσεξε ωστόσο μην δώσεις στους άλλους την αίσθηση ότι «κάπου» είσαι «ένοχος/η» γιατί θα σε «καβαλήσουν». Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος σου συνιστά να αποφύγεις τα περιττά έξοδα και να περιορίσεις τις επιθυμίες σου, μένοντας για την ώρα στα... λίγα!
Ερωτικά
Αν ενδιαφέρεσαι για μια σχέση με ένα άτομο με το οποίο σας χωρίζουν αρκετά... χρονάκια, τότε όλα καλά, ακόμη κι αν πρόκειται για σεξουαλική έλξη κι όχι για σχέση με την ουσιαστική έννοια του όρου! Σε κάθε άλλη περίπτωση όμως είναι προτιμότερο να... απέχεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Ήλιος στον Σκορπιό σε καλεί να επιληφθείς θεμάτων που αφορούν στην υγεία ή την διατροφή σου, πριν το όποιο πρόβλημα σου πάρει ανεπιθύμητες διαστάσεις. Παράλληλα, αν έχεις ζώα ή φυτά, καλό είναι να επιτηρείς την κατάσταση τους, αφού είναι εύκολο να «σου ξημερώσει» κάτι δυσάρεστο. Επιπλέον και παρά τις ολοένα αυξανόμενες υποχρεώσεις σου, θα πρέπει να «κλέψεις» χρόνο για να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς μακριά από οτιδήποτε σε αποσπά και ιδιαίτερα από ευθύνες και προβλήματα που είναι των άλλων.

Ερωτικά
Μια πρόταση από ένα άτομο που σχετίζεται με την δουλειά σου, ίσως σε βάλει σε πειρασμό, τελικά όμως αν ενδώσεις δεν θα μείνεις και τόσο ικανοποιημένος/η από τα αποτελέσματα. Και βέβαια σε κάθε περίπτωση μην παραλείψεις να τηρήσεις τους κανόνες υγιεινής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά


Ο Ήλιος στον Σκορπιό θέτει ζητήματα στις φιλίες σου, δημιουργώντας ενίοτε αμφιβολίες για το ποιόν ή τις πραγματικές προθέσεις εκείνων που σε περιβάλλουν. Ίσως μάλιστα να προβληματιστείς ακόμη περισσότερο αν έχεις δώσει το δικαίωμα να παρεμβαίνουν στα προσωπικά σου. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος σε «φορτώνει» με επιπλέον υποχρεώσεις, είτε επαγγελματικές, είτε φροντίδας σε πάσχοντες, αναγκάζοντας σε να περιορίσεις στο ελάχιστο τις βλέψεις σου για ξεκούραση ή διασκέδαση.
Ερωτικά
Ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον φαίνεται να κριτικάρει τις προσωπικές επιλογές σου, καταστρατηγώντας την εμπιστοσύνη που του έχεις δείξει. Καλό είναι λοιπόν να κρατήσεις τις αποστάσεις σου και να ακολουθήσεις τον δρόμο της καρδιάς σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά


Ο Ήλιος στον Σκορπιό σε καλεί να βάλεις για λίγο στο περιθώριο τα θέλω σου και να κινηθείς με βάση κάποιους κοινά αποδεκτούς κανόνες, αφού σε διαφορετική περίπτωση ενδέχεται να αναλωθείς σε διαφωνίες ή προστριβές που θα χαλάσουν το καλό κλίμα ανάμεσα σε σένα κι ένα ισχυρό πρόσωπο. Επιπλέον, «απαιτεί» λιγότερα λόγια και πιο πολλή δουλειά. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος επηρεάζει τις φιλίες σου κι ίσως ήρθε η ώρα να κάνεις ένα «ξεκαθάρισμα».
Ερωτικά
Η ημέρα δεν προσφέρεται για την δημιουργία μιας σχέσης κι αν έχεις κάτι τέτοιο στο μυαλό σου καλό είναι να το... ξεχάσεις! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι πως κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις θα σε κρατήσουν μακριά από το ταίρι σου.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά


 Ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να αναλάβεις τις ευθύνες σου αλλά... μόνον αυτές, αφού δεν αποκλείεται να θεωρηθείς υπεύθυνος/η για μια «ζημιά» που δεν προκάλεσες εσύ. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Σκορπιό αναμένεται να σου κάνει την ζωή... λίγο πιο δύσκολη, ιδιαίτερα αν δράσεις αγνοώντας κανόνες και δεοντολογίες. Καλό είναι λοιπόν να κινηθείς προσεκτικά κι οργανωμένα, στην λογική του «φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά»! Στον αντίποδα, η ημέρα είναι κατάλληλη για μελέτες παντός είδους.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ένα ραντεβού μπορεί να εξελιχθεί πιο δύσκολα από όσο το περίμενες, ενώ γενικότερα δεν αποκλείεται να υπάρξουν εμπόδια ή καθυστερήσεις που θα σε ταλαιπωρήσουν και θα εντείνουν το... στερητικό σου σύνδρομο!
astrology.gr
Ζώδια 1439219415419003094
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε