Loading...

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 13/9


Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 13/9ΚΡΙΟΣ
Γενικά
«Πυρ κατά βούληση»! Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη σου προσδίδει μια ιδιαίτερη δυναμική που μπορείς να εξασκήσεις είτε φροντίζοντας για την βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης, είτε κάνοντας ποικίλες εργασίες. Ωστόσο, αν περάσουν απ’ τα χέρια σου εύφλεκτα υλικά ή αιχμηρά εργαλεία, καλό είναι να λάβεις όλα τα μέτρα ασφαλείας, ώστε να μην γίνει κάποια ζημιά. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο θα σου φέρει νέους φίλους.
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη απέναντι σου είναι βέβαιο πως αν το επιθυμείς μπορείς να έχεις… όποιον ή όποια θέλεις. Από εκεί και ύστερα όμως μην αρχίσεις να πιστεύεις ότι η σχέση σου θα κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, αφού αργά ή γρήγορα θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες… εναλλακτικές!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
«Όλα για όλα»! Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να αναλάβεις έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, έχοντας όμως κατά νου ότι θα χρειαστεί να συνεργαστείς και με πρόσωπα που έχουν πολύ διαφορετικές αντιλήψεις από τις δικές σου κι εδώ είναι που θα χρειαστείς μεγαλύτερη ευελιξία. Παράλληλα με την δυναμική που σου προσδίδει το τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη μπορείς να βελτιώσεις άμεσα το εισόδημα σου αρκεί να ρισκάρεις λίγο… παραπάνω!
Ερωτικά
Αν θες να «ξεμπλοκάρεις» σε ένα προσωπικό σου θέμα, δεν έχεις παρά να απομακρυνθείς από το πρόβλημα και να εκμεταλλευτείς αυτό το «διάλειμμα» για να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, ίσως να ενοχληθείς από μια «άκομψη» πρόταση.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
«Άρπα τον έναν και… κτύπα τον άλλον»! Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη μπορεί να σε κάνει πολύ πιο διεκδικητικό/η κι ίσως να χαλάσεις μερικές «καρδιές», που δεν υπολόγιζαν στην άμεση αντίδραση σου. Επιπλέον μπορεί να ωφεληθείς μέσα από μια προσωρινή συνεργασία «ειδικού σκοπού». Επιπλέον, η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να εξαντλήσεις τις επικοινωνιακές σου δυνατότητες, αφού έχεις να μάθεις αλλά και να… διαδώσεις πολλά!
Ερωτικά
Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να διεκδικήσεις αυτό που σου αξίζει στην προσωπική σου ζωή. Ακόμη κι αν προκαλέσεις κάποια «αναταραχή» με τις κινήσεις σου, το αποτέλεσμα στην χειρότερη περίπτωση θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα για να ξέρεις επιτέλους που βαδίζεις.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
«Με αγώνες κατακτάμε τα δικαιώματά μας»! Η Σελήνη στον Υδροχόο, σε καλεί να καλύψεις τις υλικές και συναισθηματικές ανάγκες σου «πάση θυσία» και με δεδομένη την δυναμική συνδρομή του Άρη μπορεί να πετύχεις τους οικονομικούς και εργασιακούς στόχους σου ακολουθώντας μια μάλλον «επιθετική» πολιτική. Παράλληλα βέβαια θα χρειαστεί να αντιταχθείς σθεναρά σε όποιον/α αποτολμήσει να σε «καπελώσει», θεωρώντας ότι είσαι «εύκολη λεία».
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ίσως έχεις την ευκαιρία να «επωφεληθείς» άμεσα από μια φιλική συνάθροιση στο σπίτι σου, βιώνοντας μια ευχάριστη περιπέτεια. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος μπορεί να ενοχληθείς από το… θράσος ορισμένων στον χώρο της εργασίας σου!
ΛΕΩΝ
Γενικά
«Θαυμαστός καινούριος κόσμος»! Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει κοντά σου άτομα με τα οποία σας ενώνει η επιθυμία να ξεχωρίσετε από το πλήθος, προχωρώντας σε καινοτόμες εφαρμογές. Παράλληλα, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη προάγει την δημιουργικότητά σου κι εσύ μπορείς να εκμεταλλευτείς την συγκυρία για να πετύχεις μια σημαντική «νίκη» που μάλιστα θα σου αποφέρει και υλικά οφέλη. Να θυμάσαι όμως ότι το «φυτίλι» θα καεί γρήγορα….
Ερωτικά
Όσο περισσότερο «κυκλοφορήσεις» στον έξω κόσμο, τόσο θα παίρνεις «πόντους», που θα ανεβάσουν το ηθικό σου στα ύψη. Μπορεί βέβαια να έχεις και μια τηλεφωνική ή διαδικτυακή ερωτική συνομιλία κι όλα ωραία μέχρι εδώ, αρκεί να μην έχεις άλλες δεσμεύσεις!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
«Νυν υπέρ πάντων ο αγών»! Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη σε καλεί να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα και σίγουρα μπορείς να σημειώσεις μια τουλάχιστον σημαντική «νίκη», αρκεί βέβαια να μην ξανοιχτείς σε πολλά «μέτωπα», διασπώντας τις δυνάμεις σου. Ακόμη, επειδή με την Σελήνη στον Υδροχόο, η φυσική σου κατάσταση είναι μάλλον ασταθής, φρόντισε να μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου, αφού μπορεί να το «πληρώσεις» με μια μικρή αδιαθεσία.
Ερωτικά
Αν είσαι δεσμευμένος/η, φαίνεται πως ήρθε η ώρα να διευκρινιστούν κάποια «θολά» σημεία στην σχέση σου, ακόμη κι αν αυτό γίνει σε βάρος της συνοχής της. Αν πάλι είσαι μόνος/η, έχε τν νου σου, αφού μια πρόσκληση σε κλειστό χώρο μπορεί να λάβει ανεπιθύμητες διαστάσεις.
ΖΥΓΟΣ
Γενικά
«Όλα στο φως»! Με τον Δία να κινείται στο ζώδιο σου, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να δράσεις, αφήνοντας στην άκρη τους όποιους δισταγμούς ή προβληματισμούς σου. Ίσως μάλιστα να σε παροτρύνει σε αυτό κι ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον, που βλέπει στο πρόσωπο σου ένα άξιο συνοδοιπόρο. Παράλληλα, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη θα σε βοηθήσει να διαλευκάνεις το παρασκήνιο, διαλύοντας οριστικά κάποιες ψευδαισθήσεις που τρέφεις.
Ερωτικά
Παρότι η τύχη σε… έχει πάρει στο κατόπι και σου προσφέρει «στο πιάτο» ότι θελήσεις, μπορείς να πετύχεις ακόμη καλύτερα πράγματα για σένα αν δεν «βολευτείς» με τα έτοιμα κι εφαρμόσεις στην πράξη το «συν Αθηνά και χείρα κίνει»!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
«Ένας τίγρης στη μηχανή σου»! Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη σου δίνει την αναγκαία ενέργεια αλλά και την ισχυρή βούληση που θα σου επιτρέψουν να βελτιώσεις θεαματικά τα οικονομικά σου. Πρόσεξε όμως μήπως εξανεμίσεις τα όποια κέρδη σου… εν ριπή οφθαλμού! Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο αναμένεται να ανακινήσει θέματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένεια σου, ακόμη όμως κι αν κάτι «στραβώσει» προσωρινά, η τάξη θα επανέλθει σύντομα..
Ερωτικά
Μπορεί η Αφροδίτη στον Ζυγό να «ρέπει» στους μυστικούς έρωτες, ωστόσο η παρουσία του Δία στο ίδιο ζώδιο δεν βοηθά καθόλου στην διατήρηση της ανωνυμίας σου. Αντίθετα, μπορεί να πιστοποιήσεις ότι «μυστικό που το ξέρουν δύο, παύει να είναι μυστικό»!
ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
«Μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα»! Η Σελήνη στον Υδροχόο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου αλλά ο Άρης στο ζώδιο σου είναι «όλα τα λεφτά», αφού σε προικίζει με το αναγκαίο «θράσος», ώστε να κάνεις ένα τολμηρό άνοιγμα, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά και να… δικαιωθείς!
Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να «μπαλώσει» τα πράγματα, ενεργοποιώντας μια παλιά επαγγελματική προοπτική.
Ερωτικά
Η ορμητικότητα και ο ενθουσιασμός σου μπορούν να συμπαρασύρουν κι ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και παρότι δεν υπάρχουν τα εχέγγυα για μια σταθερή σχέση, οι συγκινήσεις που θα αποκομίσεις θα σε «αποζημιώσουν» άμεσα!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
«Το μεγάλο ψάρι, τρώει το μικρό»! Με την Σελήνη στον Υδροχόο, το ενδιαφέρον σου φαίνεται να εστιάζεται σε οικονομικά θέματα αλλά αν θέλεις να πάνε όλα «ρολόι» θα πρέπει να ξεπεράσεις την διστακτικότητά σου και να «αρπάξεις από τα μαλλιά» τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Επιπλέον, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη μπορεί να συμβάλλει στην αποκάλυψη ενός μυστικού αλλά και να σε ωθήσει να βελτιώσεις την επαγγελματική κατάρτισή σου.
Ερωτικά
Αν έχεις κατά νου να «δράσεις» μυστικά ή μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, μάλλον πρέπει να το… ξεχάσεις! Πρόσεξε ακόμη μήπως ξοδευτείς «τζάμπα», προσπαθώντας να εντυπωσιάσεις ένα πρόσωπο που φαίνεται να έχει άλλες προτεραιότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
«Ολημερίς το κτίζανε, το βράδυ εγκρεμιζόταν»! Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε καλεί να ανταποκριθείς σε ποικίλες προκλήσεις και καλό είναι να είσαι έτοιμος/η για όλα. Επιπλέον, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη σε ωθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, ίσως όμως να υπάρξουν σημαντικές «τριβές» σε σχέση με την πολιτική που θα ακολουθηθεί. Το «μυστικό» της επιτυχίας πάντως είναι να επιμείνεις σε αυτά που ενώνουν κι όχι σε εκείνα που χωρίζουν.
Ερωτικά
Όντας σε «καθεστώς» συναισθηματικής αστάθειας, είναι πιθανό να χάσεις τον έλεγχο και μέσα στον ενθουσιασμό σου να κάνεις πράγματα που δεν συνηθίζεις, ίσως όμως τελικά να εκπλαγείς ευχάριστα από την ανταπόκριση που θα έχουν τα «καμώματά» σου!
ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
«Οι νίκες έχουν πολλούς πατεράδες»! Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη μπορεί να σε «απογειώσει» επαγγελματικά ή να αναδείξει ένα ξεχωριστό ταλέντο σου, ωστόσο να θυμάσαι ότι δεν αποκλείεται να εμφανιστεί και κάποιος/α που θα θελήσει να καρπωθεί την επιτυχία σου, προς ίδιον όφελος. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να φροντίσεις άμεσα για την βελτίωση της σωματικής και ψυχικής σου ευεξίας.
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στον Ζυγό η έμφαση πέφτει στις ερωτικές απολαύσεις που μπορείς να χαρείς, είτε με το υπάρχον ταίρι σου, είτε με μια νέα γνωριμία. Φαίνεται ωστόσο να δημιουργούνται άλλες προτεραιότητες που θα «συμπιέσουν» κάπως τους χρόνους σου.

Ζώδια 898757690175250991
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε