Loading...

Ορκίστηκαν στο στρατό οι Αντετοκούνμπο - Στην πρώτη σειρά τα διάσημα αδέλφια [Εικόνες]


Ορκίστηκαν στο στρατό οι Αντετοκούνμπο - Στην πρώτη σειρά τα διάσημα αδέλφια [Εικόνες] - Κεντρική ΕικόναΣτο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα η ορκωμοσία τους

Ορκίστηκαν σήμερα τα αδέλφια Γιάννης και Θανάσης Αντετονκούμπο στον Αυλώνα

Ανήκουν στο Όπλο των Διαβιβάσεων
Ορκίστηκαν σήμερα στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων (ΚΕΤΘ) στον Αυλώνα τα αδέλφια και διεθνείς μπασκετμπωλίστες Γιάννης και Θανάσης Αντετονκούμπο, μαζί με όλους τους άλλους συναδέλφους τους νεοσύλλεκτους οπλίτες της 2016 Δ΄ ΕΣΣΟ, σε όλα τα Κέντρα Εκπαιδεύσεως Νεοσυλλέκτων των Όπλων και Σωμάτων του Στρατού Ξηράς.
Τα αδέλφια Γιάννης και Θανάσης Αντετονκούμπο ορκίστηκαν με τους συναδέλφους τους του Όπλου των Διαβιβάσεων και μετά το πέρας της παραδοσιακής αδείας ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων, θα παρουσιαστούν στη μονάδα τους, όπου αναμένεται να καταθέσουν τα χαρτιά τους για διακοπή της στρατιωτικής θητείας, ως μόνιμοι κάτοικοι και εργαζόμενοι στο εξωτερικό, όπως τους παρέχεται αυτό το δικαίωμα από την ισχύουσα νομοθεσία.
Οι τελετές ορκωμοσίας σε όλα τα Κ.Ε.Ν. του Στρατού Ξηράς πραγματοποιήθηκαν παρουσία εκπροσώπων του ΓΕΣ, εν ενεργεία αξιωματικών, θρησκευτικών και πολιτικών αρχών της κατά τόπου περιοχής, εκπροσώπων των Σωμάτων Ασφαλείας, εν αποστρατεία αξιωματικών, καθώς επίσης και συγγενών και φίλων των νέων οπλιτών. 
Διάφορα 4206889658012187132
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε