Loading...

Ο πολυπολιτισμός, η πολιτική ορθότητα και το ριζοσπαστικό Ισλάμ συμμάχησαν και σκοτώνουν


Του Νίκου Χιδίρογλου
Οι άνθρωποι σε πολλές χώρες του πλανήτη, παρακολουθούν έντρομοι τις βεβαιότητές τους να καταρρέουν. Μέσα σε τρεις ημέρες, έγιναν πολλά, πάρα πολλά και όλα ήταν αιματηρά… Η επίθεση στη Νίκαια με πάνω από 80 νεκρούς, το πραξικόπημα στην Τουρκία με πάνω από 260 νεκρούς και η ενέδρα κατά αστυνομικών στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ με τρεις νεκρούς. Και στη Δύση, όπου η πολιτική ορθότητα έχει διαβρώσει τα πάντα καθιστώντας τις κοινωνίες ευάλωτες, ελάχιστοι εκ των ιθυνόντων δείχνουν να αντιλαμβάνονται ότι οι αρχές και οι αξίες μας δέχονται επίθεση από τους ριζοσπάστες του Ισλάμ.
Στις ΗΠΑ, είναι παραπάνω από φανερό πως ο φιλοϊσλαμιστής Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, ο πολιτικός – μαριονέτα στα χέρια της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, απέτυχε οικτρά σε όλα τα πεδία. Και οι αμήχανες δηλώσεις του αυτές τις ημέρες, αναδεικνύουν το αδιέξοδο των «προοδευτικών» πολιτικών του. Στην Τουρκία, το πραξικόπημα αποτελεί πλέον το άλλοθι για ωμότητες και μια άνευ προηγουμένου εκστρατεία εναντίον όλων όσοι δεν στρατεύτηκαν εξ αρχής με τους ισλαμιστές. Στην Γαλλία, όπου η οργή περισσεύει, ο αποτυχημένος σοσιαλιστής Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ παρακολουθεί αδρανής τις απανωτές τρομοκρατικές επιθέσεις κατά της χώρας του και την κατάρρευση των άθλιων στερεοτύπων που δημιούργησε μια γενιά αποτυχημένων – όπως αυτός – πολιτικών της κεντροαριστεράς και της αριστεράς.

Ο πολυπολιτισμός, η πολιτική ορθότητα και το ριζοσπαστικό Ισλάμ συμμάχησαν και σκοτώνουν. Η Δύση οφείλει να αλλάξει, να επανακτήσει την ταυτότητά της και να υπερασπιστεί αυτό που οι ισλαμιστές και οι υποκριτές που τους κλείνουν το μάτι στα εδάφη της Ευρώπης και των ΗΠΑ εποφθαλμιούν: την ελευθερία μας. 

Πολιτική 7744278188941095527
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε