Loading...

«Απαιτήθηκε σκληρή δουλειά, απαιτήθηκε και ρίσκο, τα αναλάβαμε και τα δύο»


Δύο νέοι επιχειρηματίες, ο Βαγγέλης Πιττερός και  Γιάννης Μαρτάτος, δημιούργησαν μια δροσερή γωνία στο κέντρο των Αθηνών, σε έναν όμορφο πεζόδρομο. Και η επιχείρησή τους στεγάστηκε σε ένα όμορφο νεοκλασικό, με πολλή ιστορία. Το Μαντζάρου 3 all day bar, ξεκίνησε το 2014 και συνεχίζει, ενώ τα πάρτι του έχουν αφήσει εποχή. Όπως λένε οι φήμες ότι θα αφήσει και αυτό που ετοιμάζουν την Τετάρτη…

Του Νίκου Χιδίρογλου

Μια επιχειρηματική προσπάθεια στην εστίαση, που «τράβηξε». Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας;


Βαγγέλης Πιττερός: Δεν φοβηθήκαμε την κρίση. Είχαμε μια ιδέα, την υλοποιήσαμε. Και ο κόσμος, την αγκάλιασε και αυτός. Απαιτήθηκε σκληρή δουλειά, απαιτήθηκε και ρίσκο, τα αναλάβαμε και τα δύο. Το αποτέλεσμα, θεωρώ πως μας δικαίωσε. Η παρουσία του κόσμου καθημερινά, αποτελεί για εμάς μια επιβράβευση και συνάμα μια πρόκληση, ώστε να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών και να συνεχίσουμε.

Δύο χρόνια και πλέον από τότε που άνοιξε η Μαντζάρου. Υπήρξαν δύσκολες στιγμές, λόγω κρίσης ή άλλων αιτίων;
 

Γιάννης Μαρτάτος: Ναι, πάνω από δύο χρόνια, δύο χρόνια και κάτι. Το επιχειρείν και μάλιστα σε συνθήκες κρίσης, φυσικά και ενέχει και δυσκολίες. Όμως, αυτό σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποτρέπει τον επιχειρηματία ο οποίος έχει ιδέες και διάθεση για δουλειά, από το να επενδύει και να υλοποιεί, να προχωρά, να δημιουργεί θέσεις εργασίας και να καινοτομεί. Οι δυσκολίες υπερβαίνονται. Απαιτείται βέβαια σκληρή δουλειά.

Ένα ιδιαίτερο ακίνητο, ένα νεοκλασικό, στέγασε την επιχειρηματική σας προσπάθεια. Πως καταφέρατε να συνδυάσετε την ιστορία με το σύγχρονο ευ ζην;
 

Βαγγέλης Πιττερός: Ναι, είναι ένα κόσμημα και εκτός από εμάς το αγαπούν πολύ και οι πελάτες μας. Οι χώροι του είναι επίσης πολύ όμορφοι, όπως βλέπετε. Ήταν η οικία του Νικόλαου Μάντζαρου, ο οποίος μελοποίησε τον εθνικό μας ύμνο. Βρίσκεται πάνω σε πεζόδρομο και η πρόσβαση εκεί είναι εύκολη. Εδώ λοιπόν στεγάστηκε η επιχείρηση, ένα bar restaurant, όπου μπορείτε να έρθετε για καφέ, για ποτό και για φαγητό και, θεωρούμε, με τιμές προσιτές, σε όμορφο περιβάλλον.

Ένα πάρτι, το «last summer party», την Τετάρτη. Τι να περιμένουμε;



Γιάννης Μαρτάτος: Πολύ και καλό κόσμο, εξαιρετική μουσική, πολύ προσιτές τιμές. Και κέφι. Το ζητούμενο είναι να περάσει ο κόσμος καλά, να ξενοιάσει από τις σκοτούρες της καθημερινότητας. Είναι ένα πάρτι στην προ διακοπών περίοδο, όπου μπορούμε να δούμε τους φίλους μας πριν φύγουν για τις διακοπές τους. Ξέρετε, τα έχουμε όλοι ανάγκη αυτά. 
Διάφορα 5204847999818147538
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε