Loading...

ΝΔ για τις προτάσεις Τσίπρα: Προσχηματική και ανούσια διαδικασία


Νέα ΔημοκρατίαΔεν θα συμμετέχουμε

  
Τις προτάσεις του Αλέξη Τσίπρα για την Συνταγματική Αναθεώρηση σχολίασε η αξιωματική αντιπολίτευση υπογραμμίζοντας ότι δεν πρόκειται να συμμετέχει σε προσχηματικές και ανούσιες διαδικασίες.
Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία«Αν πραγματικά ο κ. Τσίπρας ήθελε ένα νέο Σύνταγμα σε μια νέα Ελλάδα θα έπρεπε να αποδεχθεί την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για συναινετικό καθορισμό όσο το δυνατόν περισσότερων άρθρων προς αναθεώρηση, ώστε ο λαός με την ψήφο του να αποφασίσει στις εκλογές το περιεχόμενο των αλλαγών που απαιτούνται», ενώ παράλληλα κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι «αντί γι’ αυτό επιλέγει, προσπαθώντας να δραπετεύσει απ’ την σκληρή πραγματικότητα, μια αέναη διαβούλευση και ότι επιχειρεί να κερδίσει χρόνο για να ξεφύγει απ’ την βαθιά απομόνωση στην οποία βρίσκεται εξαιτίας της αποτυχημένης πολιτικής του».
Επιπλέον, η «γαλάζια» παράταξη τονίζει ότι: «Κάποια ψήγματα επιμέρους προτάσεων που παρουσιάζουν ενδιαφέρον χάνονται στο κρεσέντο της ανευθυνότητας και του συνταγματικού λαϊκισμού. Δεν πρόκειται να συμμετέχει σε προσχηματικές και ανούσιες διαδικασίες» και ότι «θα τοποθετηθεί με υπευθυνότητα όταν ο κ. Τσίπρας εκκινήσει την διαδικασία αναθεώρησης του Συντάγματος στη Βουλή των Ελλήνων».
Πολιτική 8449695843823010751
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε