Loading...

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 9/7


24e5ec2f66b68762dc6b525bd1cfc725_LΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να αλλάξεις μυαλά και τακτική, πρωτοτυπώντας και υιοθετώντας νέες αντιλήψεις, ανεξάρτητα με το αν αυτές δεν αρέσουν σε κάποιους/ες. Αντίθετα αν κινηθείς «συμβατικά» το πιθανότερο είναι να πέσεις θύμα μιας αρνητικής έκπληξης ή ανατροπής. Παράλληλα, ο Δίας στην Παρθένο υποστηρίζει τα επαγγελματικά σου σχέδια, ιδιαίτερα αν ψάχνεις για δουλειά ή σκοπεύεις να ανανεώσεις τον εξοπλισμό σου.
Ερωτικά
Από την στιγμή που η διαφορετικότητα γίνεται main stream στην ζωή σου, το να προσπαθείς να κινηθείς με βάση «παραδοσιακές» τακτικές είναι μέγα… λάθος! Τόλμησε λοιπόν να κάνεις το παραπάνω βήμα, κυνηγώντας το «ανέφικτο» και θα δικαιωθείς.
ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ο Δίας στην Παρθένο δείχνει πρόθυμος να καλύψει πολλά κενά στην διασκέδαση σου αλλά και στις δημιουργικές ενασχολήσεις σου, μπορείς ωστόσο να αρκεστείς στα υπέρ μιας ευχάριστης παρέας χωρίς να εγείρεις περαιτέρω αναζητήσεις. Παράλληλα όμως ο ενεργός Ουρανός μπορεί να διαταράξει εντελώς ξαφνικά και «αναίτια» τις σχέσεις σου με ένα άτομο του περιβάλλοντός σου, που «πειραματίζεται» σε βάρος σου.
Ερωτικά
Παρά το γοητευτικό της χαρακτήρα, μια νέα γνωριμία μπορεί να αποδειχθεί αρκετά ασύμβατη με τα γούστα και τις συνήθειες σου, οπότε αν δεν έχεις όρεξη για «ταραχές» στην προσωπική σου ζωή, καλό είναι να απέχεις από οτιδήποτε σχετικό.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ο Δίας στην Παρθένο διευκολύνει την εξέλιξη θεμάτων σχετικών με το σπίτι ή την οικογένειά σου κι αν σκέφτεσαι να κάνεις κάποιες αναπτυξιακές ή επεκτατικές κινήσεις, βρίσκεσαι στο σωστό timing. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να συμβάλλει στην διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου με κάποια πολύ «ιδιαίτερα» άτομα, από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να διαταραχθεί μια τρέχουσα φιλική σχέση σου.

Ερωτικά
«Όταν λείπει ο γάτος χορεύουν τα ποντίκια», λέει η γνωστή παροιμία και στην συγκεκριμένη περίπτωση ο «γάτος» δεν είναι παρά ο Κρόνος, που η «εξαφάνιση» του από το ουράνιο σκηνικό σου επιτρέπει να κινηθείς πιο ελεύθερα, ζώντας αυτά που σου έχουν λείψει.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να γίνεις πιο ανοικτός/η στις αλλαγές ή να δοκιμάσεις κάτι το διαφορετικό στον κοινωνικό και επαγγελματικό τομέα. Στο κάτω-κάτω πρόκειται μόνο για «μια φορά», που όμως θα σε ανανεώσει και θα σε κάνει να εκτιμήσεις καλύτερα αυτά που ήδη έχεις πετύχει. Παράλληλα, ο Δίας στην Παρθένο μπορεί να συμβάλλει σε ένα ευχάριστο ταξίδι ή να σου φέρει ένα ευχάριστο μαντάτο.

Ερωτικά
Αν έχεις διάθεση για μια πικάντικη όσο και ξεχωριστή «περιπέτεια», χωρίς δεσμεύσεις, τότε το σύμπαν είναι μαζί σου. Αν όμως δεν είσαι σε θέση να διαχειριστείς την σχέση σου με ένα πρόσωπο διαφορετικής νοοτροπίας, μην μπεις καν στον κόπο!
ΛΕΩΝ
Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός λειτουργεί αποκαλυπτικά σε σχέση με διάφορα προσωπικά σου ζητήματα κι ίσως κάποια στιγμή νιώσεις ότι… μόλις «έπεσες από τα σύννεφα»! Όσον αφορά όμως στις πιο πνευματικές αναζητήσεις σου είναι εκείνος που θα σε βοηθήσει «να κάνεις την διαφορά». Παράλληλα, ο Δίας στην Παρθένο στηρίζει τα οικονομικά σου κι αν σχεδιάζεις μια σημαντική αγορά ή επένδυση, δεν έχεις παρά να κάνεις το καθοριστικό βήμα..

Ερωτικά
Μια αναπάντεχη εξέλιξη σε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω στην προσωπική σου ζωή, είτε πρόκειται για μια «καταλυτική» γνωριμία, είτε για κάποιες αποκαλύψεις που θα επιβεβαιώσουν το ρητό «ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον»!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ο Δίας στο ζώδιό σου δείχνει πρόθυμος να συμβάλλει με κάθε μέσον στην πρόοδο και την ανάδειξη των προσόντων σου, ακόμη κι αυτών που… δεν έχεις! Μένει όμως σε σένα να εκμεταλλευτείς σωστά τις ευκαιρίες που σου δίνονται, Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να μην εμπιστεύεσαι τόσο τα «σίγουρα» στον οικονομικό τομέα, αφού οι πιθανότητες σου να κερδίσεις θα αυξηθούν αν κυνηγήσεις την έκπληξη.

Ερωτικά
Μια φιλική σχέση δείχνει να παίρνει… άλλες διαστάσεις και παρότι δεν υπάρχουν τα εχέγγυα μιας διάρκειας, ίσως να αξίζει τον κόπο να μπεις στην διαδικασία μιας πιο ερωτικής κατάστασης, αρκεί βέβαια να μην υπάρχουν εκατέρωθεν «ανειλημμένες υποχρεώσεις».
ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να αλλάξεις την συνήθως «μετρημένη» στάση σου, επιλέγοντας κάτι πιο extreme, είτε αυτό αφορά στην εμφάνισή σου, είτε στην πολιτική σου. Ίσως μάλιστα επιβάλλεται να διαφοροποιηθείς σε σχέση με μια συνεργασία σου. Σε διαφορετική περίπτωση θα βρεθείς στην «άχαρη» θέση να προσπαθείς «να συμβιβάσεις τα ασυμβίβαστα», χωρίς τελικά να αποκομίσεις κάποιο όφελος από αυτό.

Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε μια περίοδο ανατροπών κι από αυτήν την άποψη τίποτα δεν είναι σίγουρο. Φρόντισε λοιπόν να «διασκεδάσεις» τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να «μυηθείς» σε σχέσεις που δεν έχουν τίποτα κοινό με αυτά που σου συνέβαιναν μέχρι τώρα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο Δίας στην Παρθένο σε φέρνει κοντά σε άτομα ή φορείς που μπορούν να συμβάλλουν στο να ξεμπερδεύεις μια ώρα αρχύτερα με ό,τι σε απασχολεί και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αποδεχθείς την «βοήθεια του κοινού»! Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε ωθεί σε αλλαγές και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για «νέα κόλπα» στην δουλειά σου, ίσως μάλιστα σου γίνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση από το εξωτερικό.

Ερωτικά
Μια, αρχικά, επαγγελματική σχέση μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι… πολύ περισσότερο, αν ταξιδέψετε μαζί με το εν λόγω πρόσωπο. Επιπλέον, μπορεί να γίνεις αποδέκτης μιας «προκλητικής» πρότασης, είτε διά ζώσης είτε μέσω διαδικτύου.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ο Δίας στην Παρθένο ευνοεί τους κοινωνικούς και επαγγελματικούς στόχους σου, ίσως μάλιστα βρεθείς σε εξαιρετικά πλεονεκτική θέση χωρίς να χρειαστεί καν «να κουνήσεις το μικρό σου δακτυλάκι»! Αν πάλι σκέφτεσαι να απευθυνθείς σε ένα ισχυρό πρόσωπο, τώρα είναι η ώρα. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να επιδράσει θετικά στα οικονομικά σου, αν κάνεις αυτό που δεν θα τολμούσε κανείς.

Ερωτικά
Αν είσαι διαθέσιμος/η, σε… περιμένουν ποικίλες «εξωτικές» εμπειρίες που είτε στο σύνολό τους είτε «κατά μόνας» θα ικανοποιήσουν απόλυτα την ανάγκη σου για κάτι που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε… πρόσεξε!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός ενδέχεται να προκαλέσει ανατροπές, τόσο στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, όσο και στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Κι αν θες να «προλάβεις τα χειρότερα» δεν έχεις παρά να δρομολογήσεις εσύ πρώτος/η κάποιες αλλαγές με τον «αέρα» του ισχυρού ή του «αφεντικού». Στην περίπτωση δε, που τελικά δεν τα καταφέρεις «να βγάλεις μια άκρη», ο Δίας στην Παρθένο σε καλεί να… ξεσκάσεις με ένα ταξιδάκι!

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να αντιμετωπίσεις προκλήσεις δύσκολες στην διαχείρισή τους, αφού τα αιτήματα της άλλης πλευράς δεν συνάδουν με την λογική σου. Αν όμως είσαι μόνος/η, τότε μπορεί να βρεθείς «ζευγαρωμένος/η» εντελώς στα ξαφνικά!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός σου δίνει το απόλυτο πλεονέκτημα στις συναλλαγές σου και γι’ αυτό δεν υπάρχει κανείς λόγος να περιορίσεις την διαφορετικότητά σου. Ίσα-ίσα που η ανάδειξή της θα σου ανοίξει «πόρτες», δυσπρόσιτες για τους πολλούς. Παράλληλα, ο Δίας στην Παρθένο ευνοεί τα οικονομικά σου και πέρα από την κάλυψη των αναγκών σου μπορεί να σου προσφέρει κι ένα «έξτρα μπόνους» αν επιδείξεις το ανάλογο «θράσος»!

Ερωτικά
Για την ώρα όλα τα ευχάριστα συμβαίνουν στον χώρο της εργασίας σου, όπου μάλιστα μπορεί να σου γίνει και μια απροσδόκητη κρούση από ένα άτομο «υπεράνω πάσης υποψίας». Μην διστάσεις λοιπόν να «σπάσεις» φόρμες και ταμπού, αφού σε… συμφέρει!
ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Ο Δίας στην Παρθένο σου προσφέρει μερικές ακόμη ευκαιρίες «στο πιάτο» και δεν είναι βέβαια σοφό «να σου χαρίζουν γάιδαρο και να τον κοιτάς στα δόντια»! Δέξου λοιπόν τις προτάσεις που σου γίνονται, πριν εκπνεύσει η προθεσμία τους, γιατί κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να συμβάλλει σε μια απροσδόκητη αύξηση του εισοδήματός σου ή στο να λάβεις ένα ανέλπιστο δώρο.

Ερωτικά
Ο βαθμός της ευτυχίας σου είναι ευθέως ανάλογος με κατά πόσον είσαι απαλλαγμένος/η από ταμπού και προκαταλήψεις. Κι αν δεν «το ‘χεις» μην επιχειρήσεις να πειραματιστείς με μια κατάσταση που τελικά θα σε πληγώσει.
Ζώδια 1283492279443586337
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε