Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016


Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 11/7Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.
Τόπο στις... παραξενιές! 


ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό σε καλεί να προβείς σε αναθεωρήσεις κι αλλαγές πριν έρθουν εκείνες να σε συναντήσουν παρά την θέλησή σου! Παράλληλα η Σελήνη στον Ζυγό επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι εδώ καλό είναι να θυμάσαι ότι μια «ήρεμη» κατάσταση μπορεί να γίνει «κόλαση» μέσα σε μια στιγμή ή το αντίθετο, μια θεωρητικά δύσκολη υπόθεση να εξελιχθεί απρόσμενα θετικά...

Ερωτικά
Σήμερα φαίνεται να υπάρχει μια μεγάλη και αμφίδρομη δυσκολία στον συντονισμό των επιθυμιών σου με εκείνες των άλλων, αφού ακόμη κι αλλάζεις διαρκώς τακτική, θα πέφτεις πάνω σε αντιθέσεις και «κόντρες». Γι’ αυτό αν θες κάποιον/α, απλά… αδιαφόρησε!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να λειτουργήσει αποκαλυπτικά, βγάζοντας στην επιφάνεια μυστικά που ίσως σε σοκάρουν αλλά σε κάθε περίπτωση είναι προτιμότερο να έχεις μια «καθαρή» εικόνα για τα πράγματα, παρά να τρέφεις ψευδαισθήσεις. Επιπλέον, είναι πιθανό να έχεις μια απροσδόκητη συνάντηση. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε θέματα σχετικά με την υγεία ή την διατροφή σου.
Ερωτικά
Πριν «βλαστημήσεις» τον Δία και τον Ουρανό που σου φέρνουν «κάθε καρυδιάς καρύδι» στην ζωή σου, σκέψου μήπως τελικά η σύγκριση με το χειρότερο θα σε βοηθήσει να κατασταλάξεις σε σχέση με ένα πρόσωπο που σε πολιορκεί και «τρώει πόρτα» άδικα!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό ενδέχεται να διαμορφώσει μια «ασυνήθιστη» καθημερινότητα γεμάτη από απρόοπτα και «εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα». Καλό είναι λοιπόν να προσαρμόσεις τις κινήσεις αλλά και την ψυχολογία σου, θεωρώντας απολύτως φυσιολογικά τα «τρελά και περίεργα» που συμβαίνουν, ένα μέρος των οποίων μάλιστα μπορεί να σου αφήσει για «κληρονομιά» και κάποια ευδιάκριτα κέρδη ή οφέλη.
Ερωτικά
Η ημέρα προσφέρεται για πειράματα και λεκτικά παιχνίδια, φρόντισε ωστόσο να απευθυνθείς σε άτομα που δεν παρεξηγούν τις «ελευθεριότητες», αφού σε διαφορετική περίπτωση θα σου είναι δύσκολο να εξηγήσεις ότι «σοβαρολογείς μεν αλλά κάνεις και πλάκα»!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Με τον Ουρανό στις «επάλξεις», η ημέρα δεν θα είναι εύκολη για σένα, αφού κάποιες «σταθερές» σου θα διαψευστούν στην πράξη κι ιδιαίτερα εκείνες που έχουν να κάνουν με το τι προσδοκάς από του «δικούς σου» ανθρώπους. Ίσως μάλιστα να πέσεις θύμα μιας αλλόκοτης ή ανεξήγητης αντίδρασης που απλά… δεν έχει λογική! Αντίθετα, το παράδοξο είναι ότι μπορεί να βρεις κατανόηση και συμπαράσταση από κάποιους «ξένους».
Ερωτικά
Πριν αναφωνήσεις «παρ τ’ αβγό και κούρεψ’ το», σκέψου μήπως τελικά αυτό που μοιάζει αδύνατον είναι και η πιο ενδεδειγμένη λύση για την περίπτωση σου. Όσο για τον κυνισμό του/της που σε κατατρέχει, εύκολα θα «λιώσει» μέσα στην αγκαλιά σου!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Σε μια ημέρα που η διαφορετικότητα και η πρωτοτυπία έχουν τον πρώτο λόγο, δεν έχεις παρά να αναδείξεις τις ιδιαίτερες κλίσεις σου κι εκείνα τα ταλέντα που συνθέτουν την ξεχωριστή προσωπικότητά σου. Αντίθετα αν κινηθείς πάνω σε «κλισέ» το πιθανότερο είναι να μην έχεις τις θετικές αντιδράσεις που περιμένεις αλλά να «τα ακούσεις»! Παράλληλα, το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό θα συμβάλλει σε κάποιες σοκαριστικές αποκαλύψεις.
Ερωτικά
Ίσως να διασκεδάσεις απίστευτα με τα «καμώματα» ενός προσώπου που ενδιαφέρεται για σένα και δείχνει ικανό να κινηθεί έξω από φόρμες και ταμπού! Αν όμως έχεις να κρύψεις κάτι στην προσωπική σου ζωή, μάλλον πρέπει να αρχίσεις να ανησυχείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Υποτίθεται ότι οι φίλοι υπάρχουν για να βοηθούν και να συμπαραστέκονται σε κάθε δυσκολία σου, σήμερα όμως είναι πιθανότερο να σε υποστηρίξουν άτομα με τα οποία δεν σε συνδέει κάτι ιδιαίτερο, την ίδια στιγμή που από τους «δικούς σου» θα εισπράξεις μια σκληρή κριτική, ιδιαίτερα αν πρόκειται για ένα οικονομικό ζήτημα. Μην πτοείσαι όμως, αφού ένας ενεργός Ουρανός συνηθίζει να αναδεικνύει τέτοιου είδους «παραδοξότητες».
Ερωτικά
Προς το παρόν τον λόγο έχουν οι φιλικές σχέσεις, που ακόμη κι αν «φλερτάρουν» με κάτι πιο ερωτικό, το πιθανότερο είναι να παραμείνουν ως έχουν, αφού στην ουσία έχεις να κάνεις με ένα «παιχνίδι» προκλήσεων, που γίνεται για το… παιχνίδι!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Αν θες πραγματικά να πετύχεις τους στόχους σου, με το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού δεν σου μένει παρά μόνον μια λύση: Να επιλέξεις την πιο απίθανη διαδρομή ή να απευθυνθείς σε ένα πρόσωπο που δεν φημίζεται μεν για τις «ισορροπημένες» αντιδράσεις του αλλά κατέχει μια θέση-κλειδί. Ίσως μάλιστα μια τέτοια επαφή να σου χρησιμέψει και στο μέλλον, οπότε ας μην «ιδρώνει το αυτί σου». Όπου ακούς «μη», εκεί να πας! 

Ερωτικά
Η σύνθεση των αντιθέτων «σου πάει» πολύ κι είναι κάτι που συνήθως εφαρμόζεις με επιτυχία, όταν πρόκειται για άλλους. Να όμως που ήρθε η στιγμή να την εφαρμόσεις και στην δική σου προσωπική ζωή, ξεπερνώντας ίσως την ανάγκη σου να είσαι αρεστός/η σε όλους/ες.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί εύκολα να διαταράξει την πορεία των εργασιακών σου σχέσεων, ιδιαίτερα αν πάρεις στα σοβαρά κάποιες «τρέλες», που κινούνται στα όρια της «προβοκάτσιας». Είπαμε, στους «τρελούς» λέμε πάντα «ναι»! Παράλληλα όμως, ίσως δρομολογήσεις και κάποιες αλλαγές, ώστε να γίνει πιο λειτουργική η δουλειά σου, έστω κι αν αυτές αντιβαίνουν κάποιους κανόνες ή έχουν ριζοσπαστικό χαρακτήρα.
Ερωτικά
Δεν σου είναι βέβαια εύκολο να κατανοείς συμπεριφορές που κινούνται έξω από τα όρια, ιδιαίτερα αν αυτό «θίγει» τα προσωπικά σου. Πριν όμως αρχίσεις να «τα χώνεις», σκέψου μήπως τελικά αυτός ήταν κι ο σκοπός της πρόκλησης, να εκθέσει δηλαδή τις αδυναμίες σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό επηρεάζει τα οικονομικά σου κι όσο εύκολο είναι να έχεις ένα απροσδόκητο έσοδο, άλλο τόσο είναι να ξοδέψεις τα χρήματά σου σε κάποιες «εξεζητημένες» αγορές του τύπου «δεν έχουμε ψωμί, ας φάμε παντεσπάνι»! Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, για την ώρα όμως φαίνεται να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον σου όσοι/ες έχουν κάτι το σπάνιο ή το διαφορετικό.
Ερωτικά
Αν προσδοκάς μια «νορμάλ» σχέση, με ένα «νορμάλ» άτομο είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα την έχεις, όσο κι αν προσπαθήσεις. Αντίθετα, μια «ασύμβατη» επιλογή σου, έχει πολύ καλύτερη τύχη ως προς την εξέλιξή της, γι’ αυτό… απελευθέρωσε το μυαλό σου από προκαταλήψεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Δεν υπάρχει σύστημα ή καθεστώς που να μην έχει τα τρωτά του κι όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου –για παράδειγμα ένα τετράγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό- απλά… βγαίνουν στην επιφάνεια! Αυτή θα είναι ίσως μια «πικρή» διαπίστωσή σου, ύστερα από όσα «ανήκουστα» θα συμβούν σήμερα, θα ήταν όμως προς το συμφέρον σου να υιοθετήσεις κάποιες από τις προτεινόμενες αλλαγές, αντί να «ταμπουρωθείς» στις πάγιες πεποιθήσεις σου.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση καλείσαι να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου ή να δείξεις μεγαλύτερη ελαστικότητα σε σχέση με τους κανόνες που θέτεις. Αν πάλι αναζητάς κάτι νέο, το ερώτημα προς απάντηση είναι το κατά πόσον αντέχεις την αμφισβήτηση της «αυθεντίας» σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Αν εξακολουθεί να σε ενδιαφέρει η απήχηση που μπορεί να έχουν οι απόψεις σου στο κοινό, το πιο σοφό εκ μέρους σου θα ήταν να επιμείνεις στην διαφορετικότητά σου κι όχι να «στρογγυλέψεις» τα πράγματα, θεωρώντας ότι έτσι μεγαλώνεις το «target group» σου. Ίσα-ίσα που θα το… μικρύνεις! Δώσε λοιπόν περισσότερο χώρο στην αλήθεια, την πρωτοτυπία και την πειραματική σου διάθεση, αφού ο ενεργός Ουρανός θα σε δικαιώσει πάραυτα.
Ερωτικά
Όσο δεν «ψάχνεσαι», τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να συναντήσεις την «αδελφή ψυχή» σου, τουλάχιστον σε νοητικό επίπεδο. Με δεδομένη μάλιστα την κοινή σας απέχθεια σε κάθε είδους δέσμευση, μπορείτε άνετα να προγραμματίσετε τον γάμο σας. Αντιφατικό μεν αλλά… Υδροχοϊκό!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να σου… σκαρώσει κάποιο «χουνέρι» στον οικονομικό τομέα, αποκλείοντας κάποια έσοδα που θεωρούσες ως δεδομένα. Στον αντίποδα όμως σε καλεί να αναζητήσεις άλλες πηγές χρηματοδότησης κι εδώ δεν θα πρέπει να «κολλήσεις» σε πεποιθήσεις ή πάγιες τακτικές, που μπορεί να ισχύουν γενικά, όχι όμως σήμερα.. Ίσα-ίσα κυνηγώντας το «ανέφικτο» έχεις πολύ καλές πιθανότητες να το… τσακώσεις!

Ερωτικά
Πριν αρχίσεις να διαμαρτύρεσαι ότι «όλα τα παλαβά σε μένα συμβαίνουν», δες το πράγμα από διαφορετική σκοπιά, αφού πάντα υπάρχουν πλεονεκτήματα που δεν φαίνονται αρχικά. Εξ άλλου, το τραγούδησε κι ο Στράτος: «Καλύτερα μαζί σου και τρελός, παρά μονάχος μου και γνωστικός»!
Ζώδια 7835194620654273971
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε