Loading...

Όταν η απρέπεια είναι να μη θεωρείς απρέπεια τη βεβήλωση…


item-thumbnailΤου Νίκου Χιδίρογλου

Πως θα μπορέσει ένας Έλληνας, ένας Έλληνας που ενδεχομένως έλκει και την καταγωγή του από την καθ’ ημάς Ανατολή, από τις αλύτρωτες πατρίδες, να διαβάσει την εξωφρενική δήλωση του αναπληρωτή ΥΠΕΞ Νίκου Ξυδάκη, σχετικά με την ανάγνωση του Κορανίου μέσα στην Αγιά – Σοφιά και να μην εξοργιστεί; Παραθέτουμε τη δήλωση: «Το να αναγνωστεί ένα απόσπασμα του Κορανίου δεν είναι κάτι το τραγικό. Έλλειψη σεβασμού θα ήταν να γίνουν απρέπειες». Και δεν ήταν απρέπεια αυτή και δη ακραία;
Ναι, αυτό είπε λοιπόν ο άνθρωπος ο οποίος, ως αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού έπαυσε τη νομική διεκδίκηση των Γλυπτών του Παρθενώνα από το Βρετανικό Μουσείο. Όπως και να τη διαβάσει κάποιος την παραπάνω δήλωση, αυτή ενοχλεί. Και αυτό μας το είπαν πάρα πολλοί χθες το βράδυ. Κάθε μέρα που περνά, το ποσοστό των κομμάτων που απαρτίζουν τη συγκυβέρνηση – παρωδία συρρικνώνεται. Δυστυχώς, οι τελευταίες εκλογές έγιναν το 2015 κι έτσι, έχουμε ακόμα πολλά να ακούσουμε και να δούμε, αν δεν αναληφθούν πρωτοβουλίες από τον λαό. Και αυτό πρέπει να γίνει άμεσα, διότι αυτοί της συγκυβέρνησης έχουν βάλει σκοπό τους να μετατρέψουν το πολίτευμα της χώρας από αστική κοινοβουλευτική Δημοκρατία σε λαοκρατία.

Βλέπουμε ποιοι είναι όλοι αυτοί. Φίλης, Ξυδάκης, Αναγνωστοπούλου… ΣΥΡΙΖΑ. Το κόμμα αυτό, που συνιστά ένα άθροισμα περιθωριακών γκρουπούσκουλων της άκρας αριστεράς, εγκαταλείπει τα εθνικά δίκαιά μας. Φαίνεται τελικά πως ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης έχει μεγάλη παρέα ομοϊδεατών στην Κουμουνδούρου. ΣΥΡΙΖΑ... Αυτή η λέξη τα λέει πια όλα. Η απόλυτη απομυθοποίηση της «ριζοσπαστικής» αριστεράς. Πλέον, όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, μόνο λόγοι συμφέροντος θα μπορούσαν να ωθήσουν κάποιον να εξακολουθήσει να στηρίζει τη συγκυβέρνηση – παρωδία. 
Πολιτική 4233279418931498049
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε