Loading...

Μητσοτάκης: Θα είμαι υποψήφιος στον Έβρο για λόγους συμβολικούς - Εκλογές την άνοιξη


Μητσοτάκης: Θα είμαι υποψήφιος στον Έβρο για λόγους συμβολικούς - Εκλογές την άνοιξη

Στο χρόνο των εκλογών αναφέρθηκε για πολλοστή φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου από την Αλεξανδρούπολη επανέλαβε ότι κάλπες θα στηθούν την άνοιξη και αποκάλυψε ότι θα είναι υποψήφιος και στον Έβρο.

«Οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη. Και ουσιαστικά θα γίνουν σε χρονικό σημείο που πρακτικά θα έχουμε εξαντλήσει την τετραετία. Πολλοί είναι αυτοί που πίστευαν ότι θα ενδώσουμε στον δημοσκοπικό πειρασμό. Το διέψευδα κατηγορηματικά. Πλέον νομίζω μας πιστεύετε όταν μιλάμε για εξάντληση της τετραετίας. Ουδέποτε επιδίωξα το τοξικό κλίμα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Την ίδια ώρα, τόνισε πως οι πολίτες δεν ενδιαφέρονται για την πόλωση.

«Εμείς θα μιλάμε για αυτά που έχουμε κάνει και αυτά που θέλουμε να κάνουμε» είπε ο ίδιος, εξαπολύοντας «βέλη» κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης για πλήρη ένδεια προτάσεων για το μέλλον της χώρας.

«Έχουμε 3,5 χρόνια κυβερνητικής θητείας, έχουμε αντιμετωπίσει με αποτελεσματικότητα μεγάλες κρίσεις και έχουμε υλοποιήσει το προεκλογικό μας σχέδιο» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, απαντώντας σε ερώτημα δημοσιογράφου.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης Τύπου, ο πρωθυπουργός αποκάλυψε πως ο Έβρος θα είναι μια από τις τρεις εκλογικές περιφέρειες στις οποίες θα είναι υποψήφιος.

«Θα είμαι υποψήφιος στον Έβρο για λόγους συμβολικούς. Βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των προκλήσεων και των αναπτυξιακών προκλήσεων» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

www.cnn.gr 

 

Πολιτική 2970636374242440545
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε