Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020 Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.

Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ 
Κριέ, σκέψου καλά πριν εκφράσεις αντιρρήσεις ή λειτουργήσεις σπασμωδικά στο φιλικό περιβάλλον καθώς αυτό θα έχει σημαντικό κόστος. Οι ανατροπές σε ότι αφορά τους στόχους σου μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν, πρέπει όμως να επιδείξεις την απαιτούμενη ψυχραιμία και ωριμότητα για να μπορέσεις να διαχειριστείς με επιτυχία την κάθε κατάσταση.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Ρίξεις δεν αποκλείεται να υπάρξουν σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς φαίνεται να μην μπορείς να ανεχτείς ότι μπορεί να σε περιορίζει. Προσπάθησε βέβαια να μην χρησιμοποιήσεις διπλωματικά τα όπλα που διαθέτεις για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις που θα κοστίζουν και να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για σένα.
Ερωτικά
Η ανάγκη να περάσεις έντονα συντροφικές στιγμές με το ταίρι σου μπορεί να οδηγήσουν στο να ανεχθεί καταστάσεις που δεν σου αρμόζουν. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα πού έρχονται αιφνιδιαστικά στο δρόμο σου και το ξέρουν τη νευρικότητα κατακόρυφα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, στρέφεις την προσοχή σου στην καθημερινότητα και σε δουλειές που θέλεις να τακτοποιήσεις. Είναι γεγονός όμως ότι η συγκρουσιακή σου διάθεση μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την δράση σου και να μην αφήσει περιθώρια για ψύχραιμες κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να διαχειριστείς τα οποία ζητήματα θέλεις να επιλύσεις με ψύχραιμο τρόπο.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Η παρούσα κατάσταση στην επαγγελματική σου ζωή μπορεί να σε προβληματίζει έντονα καθώς φαίνεται να αντιδράς σε πιθανές πρωτοβουλίες που παίρνουν οι ανώτεροι σου. Πρόσεξε την συμπεριφορά σου γιατί είναι αυτή που θα δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα και θα οδηγήσει στην απομάκρυνση από σημαντικά πρόσωπα.
Ερωτικά
Η συγκρουσιακή διάθεση που σε διακατέχει θα πρέπει να περιοριστεί και στην προσωπική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις με το ταίρι σου που θα κοστίσουν. Ο αδέσμευτος δύσκολα μπορείς να περιορίσεις τα νεύρα σου για αυτό το πιθανότερο είναι να μην μπεις σε διαδικασία επικοινωνίας με νέες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Δίδυμε, νιώθεις ότι έχεις να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στο περιβάλλον που κινείσαι παρ’ όλες τις ανατροπές σε μελλοντικά σχέδια που βλέπεις να προκύπτουν. Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να περάσεις καλά και μην επιτρέψεις τον εκνευρισμό να κυριαρχήσει δημιουργώντας προβλήματα στις σχέσεις σου.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Είναι γεγονός ότι δεν θέλεις να ασχοληθείς ιδιαίτερα με επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν καθώς η διάθεσή σου είναι άκρως ανέμελη. Φρόντισε να δρομολογήσεις με σταθερότητα πιθανά βήματα που θέλεις για μελλοντικά σχέδια καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατροπές που καλούν να αλλάξει συμπεριφορά.
Ερωτικά
Η προσωπική σου ζωή βρίσκεται σε μία περίοδο ιδιαίτερα θετική που καλείσαι να αξιοποιήσεις για να εκφράσεις τα έντονα συναισθήματα που νιώθεις για το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να έρθει σε επαφή με νέα πρόσωπα που απογειώνουν τη διάθεση για φλερτ και εξάπτουν τη φαντασία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, είναι σημαντικό για εσένα να επικεντρωθείς στην οικογένεια και στα πρόσωπα που σε γεμίζουν τρυφερότητα και ασφάλεια με τη συμπεριφορά τους. Η καχυποψία όμως μπορεί να οδηγήσει σε εκρηκτικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν για αυτό φρόντισε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό και να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Οι ανατροπές σε οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν καθώς φαίνεται να έρχονται στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που επηρεάζουν την εξέλιξή τους. Δείξε την απαιτούμενη ψυχραιμία διαφορετικά η πορεία τους δεν θα σε ικανοποιήσει και θα σε γεμίσει ένταση.
Ερωτικά
Αξιοποίησε τις ημέρες για να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα και σκέψεις το ταίρι σου μακριά από ένταση και αντιπαραθέσεις που δεν θα ευνοήσουν τη σχέση. Ο αδέσμευτος πιθανό είναι να περιοριστείς στο ασφαλές περιβάλλον της οικογένειας και να μην έρθει σε επαφή με νέα πρόσωπα που σου κινούν το ενδιαφέρον.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, η ανάγκη να επικοινωνήσεις με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος είναι διάχυτη και κάνεις τα πάντα για να συζητήσεις μαζί τους ζητήματα που σε απασχολούν. Προσοχή όμως γιατί η ένταση μπορεί να οδηγήσει σε διαπληκτισμούς και προστριβές που τελικά δεν θα βοηθήσουν στο να βγάλεις τα απαραίτητα συμπεράσματα.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές κυριαρχούν στις συνεργασίες σου και μπορεί να λειτουργήσουν απογοητεύτηκα για την πορεία τους από δω και στο εξής. Αιφνιδιαστικά γεγονότα έρχονται για να δείξουν τις αντιθέσεις που υπάρχουν και να φέρουν στην επιφάνεια εγωκεντρικές διαθέσεις που σε ενοχλούν.
Ερωτικά
Οι ανταγωνιστικές διαθέσεις που έρχονται στην επιφάνεια ταλαιπωρούν τη σχέση σου και δεν αποκλείεται να σε απογοητεύσει η συμπεριφορά του/ης συντρόφου σου λόγω της έντασης που εκδηλώνει. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να υπάρξουν καταστάσεις που θα σε απομακρύνουν από νέο πρόσωπο λόγω της διάχυτης νευρικότητας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, στρέφεις την προσοχή σου στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες και αυτό σε οδηγεί να έρθει σε επαφή με πρόσωπα που σου δίνουν ασφάλεια και σταθερότητα. Προσοχή στην αδιαλλαξία και σε εμμονές που θα δημιουργήσουν προβλήματα στην εξέλιξη των σχέσεων σου.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Η ένταση στο εργασιακό πεδίο είναι μεγάλη καθώς δεν αποκλείεται να ανατραπούν σχέδια που μπορεί να έχεις προγραμματίσει εδώ και καιρό. Ήρθε η στιγμή να δείξεις ψυχραιμία και ωριμότητα και να διαχειριστείς έξυπνα τις οποίες καταστάσεις, διαφορετικά οι συγκρούσεις θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα με τους συναδέλφους σου.
Ερωτικά
Δημιούργησε όμορφη ατμόσφαιρα για σένα και το ταίρι σου και μείνε μακριά από λεπτομέρειες που μπορεί να σε εκνευρίζουν και να χαλάνε την θετική διάθεση που επικρατεί στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος επικεντρώσου σε πρόσωπα που θέλουν να βάλουν σταθερές βάσεις της ζωής σου και δεν σε αιφνιδιάζουν αρνητικά.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, βγαίνεις από την εσωστρέφεια που είχες τις προηγούμενες μέρες και απαιτείς με δυναμισμό να γίνεις το επίκεντρο της προσοχής το περιβάλλον που κινείσαι. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε εγωκεντρικές συμπεριφορές που καλά θα κάνεις να περιορίσεις για να μην υπάρξουν ενστάσεις και νευρικότητα.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Θέλεις να έχεις την πρωτοβουλία των κινήσεων και ότι αφορά τις συνεργασίες σου, καλό είναι βέβαια να δείξεις διαλλακτικότητα και διάθεση για κατανόηση σε ότι αφορά τις επιθυμίες των άλλων. Οι ανατροπές μπαίνουν στο παιχνίδι για να σου θυμίσουν ότι τίποτα δεν είναι ασφαλές και πρέπει να είσαι ευέλικτος για να κινηθείς σε θετικό πλαίσιο.
Ερωτικά
Οι ανασφάλειες μπορεί να κυριαρχήσουν και η καχυποψία δεν αποκλείεται να δημιουργήσει εκρηκτικό κλίμα στη σχέση σου προκαλώντας προβλήματα. Ο αδέσμευτος οι ανατροπές είναι πιθανόν να υπάρξουν με νέο πρόσωπο, φρόντισε να αποφύγεις τις συγκρουσιακές καταστάσεις που θα χαλάσουν την ψυχολογία σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, νιώθεις την ανάγκη να απομακρυνθείς από όλους και όλα καθώς η διάθεσή σου δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Οι αναμνήσεις του παρελθόντος τριβελίζουν το μυαλό σου και μπορεί να επηρεάσουν τις οικογενειακές σχέσεις καθώς δεν θα διστάσεις να ξεσπάσεις τα νεύρα σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Η ένταση είναι πιθανό να υπάρξει σε επαγγελματικό επίπεδο, καλείσαι όμως να τις διαχειριστείς με ήρεμο πνεύμα. Διαφορετικά θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για ανατροπές και έντονες προστριβές που μπορεί να δημιουργήσουν τετελεσμένο σε συνεργασίες που είναι σημαντικές για εσένα.
Ερωτικά
Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στο πώς συμπεριφέρεσαι στο ταίρι σου καθώς η ένταση είναι διάχυτη και μπορεί να οδηγήσει σε ανατρεπτικές καταστάσεις στη σχέση. Ο αδέσμευτος δύσκολα θα αφεθείς σε νέα γνωριμία καθώς η νευρικότητα δεν αποκλείεται να κυριαρχήσει και να σε απομακρύνει από πρόσωπο που δείχνει την προσοχή του για εσένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, η παρέα των φίλων σου και η συναναστροφή μαζί τους σε γεμίζει χαρά για αυτό δεν θα διστάσεις να έρθεις σε επικοινωνία με πρόσωπα που νιώθεις ότι μπορούν να αντιληφθούν τις απόψεις σου. Προσοχή με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς η ένταση μπορεί να οδηγήσει σε καυγάδες.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Ξαφνικές εξελίξεις που δεν τους ευχαριστήσουν είναι πιθανόν να υπάρξουν σε ότι αφορά το εμπόριο, το διαδίκτυο και την επικοινωνία. Δεν αποκλείεται να ανατραπούν συνεργασίες και συμφωνίες στις οποίες είχες επενδύσει καθώς αιφνιδιαστικά γεγονότα φαίνεται να τις επηρεάζουν και να μην εξελίσσονται όπως θα περίμενες.
Ερωτικά
Ο τρόπος που επικοινωνείς μπορεί να είναι επιθετικό κάτι που θα ενοχλήσει το ταίρι σου και θα οδηγήσει σε μετωπικές συγκρούσεις που θα κοστίσουν στη σχέση. Ο αδέσμευτος καλά θα κάνεις να προετοιμαστείς για πρόσωπο μέσα από το φιλικό περιβάλλον που μπορεί να σε αιφνιδιάσει με τα συναισθήματά του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, εκλογικεύεις το συναίσθημα και αυτό μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις με τα σημαντικά πρόσωπα του περιβάλλοντος σου. Φρόντισε να μην είσαι απόλυτος στις απόψεις σου και να αφήσεις πιθανή απαισιοδοξία στην άκρη καθώς μόνο έτσι θα χαρείς τις στιγμές που μπορείς να βιώσεις μαζί τους.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Οι υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο είναι πολλές και εσύ έχεις τον δυναμισμό και τη διάθεση για πρωτοβουλίες που απαιτούνται. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά έξοδα καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν αιφνιδιαστικά και να σου δημιουργήσουν έντονη ανασφάλεια που θα επηρεάσει την ψυχολογία σου.
Ερωτικά
Οι ανασφάλειες που νιώθεις έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να δυναμιτίσουν την θετική ατμόσφαιρα στη σχέση αν δεν συγκρατήσεις τα νεύρα. Ο αδέσμευτος πιθανές υποχρεώσεις στη δουλειά δεν αφήνουν περιθώρια για να ασχοληθείς με νέα γνωριμία και να έρθει σε επικοινωνία μαζί της.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, αφήνεις πίσω την καχυποψία και βρίσκεις την αισιόδοξη πλευρά της ζωής θέλοντας έτσι να ξεφύγεις από ότι αρνητικό μπορεί να σε απασχολεί αυτές τις ημέρες. Πρόσεξε τις αντιδράσεις σου γιατί μπορεί να γίνεις εκρηκτικός και να δημιουργήσεις προβλήματα ιδιαίτερα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Η συγκρουσιακή σου διάθεση είναι διάχυτη και επηρεάζει σημαντικά τις συνεργασίες και τις σχέσεις με τους ανωτέρους σου. Οι σπασμωδικές κινήσεις λειτουργούν αρνητικά στις οποίες πρωτοβουλίες παίρνεις καθώς φαίνεται να μην έχεις ψύχραιμη ανάγνωση στα πράγματα και να επηρεάζεσαι από την νευρικότητα που σε διακατέχει.
Ερωτικά
Ο έντονος εγωισμός και εριστική διάθεση δεν θα βοηθήσουν για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου, παρά τα δημιουργήσουν κλίμα έντασης και αντιπαραθέσεων που δεν θα ευνοήσει τη σχέση. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο μέσα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που δείχνει το ενδιαφέρον του.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, είναι γεγονός ότι νιώθεις τις ανασφάλειες και τα απωθημένα που έχεις καλά κρυμμένα μέσα σου να έρχονται στην επιφάνεια και να λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Καταστάσεις του παρελθόντος εντείνουν την δυσθυμία και δεν αφήνουν περιθώριο να ξεφύγεις από αρνητικές σκέψεις που σε ταλαιπωρούν.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις σε ενδιαφέρουν έντονα και προσπαθείς να εντοπίζεις τον κατάλληλο τρόπο για να κινηθείς και να πετύχεις ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Φρόντισε να περιορίσεις την κυκλοθυμία και τον εκνευρισμό που θα οδηγήσουν σε αντίθετα αποτελέσματα.
Ερωτικά
Μην επιτρέψεις σε φόβους να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή δημιουργώντας αρνητική ατμόσφαιρα με το ταίρι σου, αφοσιώσου με πάθος το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου και δεν θα χάσεις. Ο αδέσμευτος δύσκολα θα αφεθείς σε μία γνωριμία καθώς η καχυποψία και οι ανασφάλειές κυριαρχούν.

Πηγήe-zwdia.gr


Ζώδια 5058981622400118430
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε