Loading...

Θανάσης Λάμπρου: Ο λαμπρός επιχειρηματίας με την ουσιαστική προσφορά στην κοινωνία της Ανατ. Αττικής!



Το να βλέπεις νέους ανθρώπους να διαπρέπουν είναι σίγουρα ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για το μέλλον ενός τόπου.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός ήδη επιτυχημένου επιχειρηματία και μάλιστα στον δύσκολο χώρο της εστίασης, του ιδιοκτήτη του Palmie Bistro του Πόρτο Ράφτη, Θανάση Λάμπρου.

Ο κ. Λάμπρου κατάφερε να εξασφαλίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη του «πατριάρχη» του αθλητισμού στην Ανατολική Αττική και προέδρου του ΕΠΣΑΝΑ, Δημήτρη Γιαρένη.

Κατά την πρώτη συνεδρίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης, στις 15 Ιουνίου, ο Θανάσης Λάμπρου εξελέγη ομόφωνα ταμίας της ΕΠΣΑΝΑ ενώ τοποθετήθηκε και στη θέση του προέδρου της Επιτροπής Προεθνικών Ομάδων, ένα ιδιαίτερα νευραλγικό πόστο για το ποδοσφαιρικό μέλλον των νέων ολόκληρης της Ανατολικής Αττικής.

Για όλους όσοι γνωρίζουν η σημαντική αυτή εξέλιξη δεν αποτελεί έκπληξη για τον χαμηλών τόνων αλλά ουσιαστικής προσφοράς και δουλειάς Θανάση Λάμπρου ο οποίος έχει ήδη αποκομίσει τα εύσημα για την ενασχόλησή του εκτός από τα επιχειρηματικά και με τα αθλητικά αλλά και τα πολιτικά δρώμενα της περιοχής.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι εδώ και πολλά χρόνια προσφέρει αδιαλείπτως από πλήθος θέσεων οργανώσεων και σωματείων με όσους έχουν συνεργαστεί μαζί του να κάνουν λόγο για «μεγάλη όρεξη για δουλειά και αποτελεσματικές κινήσεις πάντα με ανιδιοτέλεια και με μοναδικό γνώμονα την κοινωνική προσφορά».

Πρόεδρος του Α.Ο. Κουβαρά από το 2012 – 2015 (με την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος στο ενεργητικό του και την άνοδο της ομάδας στην επόμενη κατηγορία), πρόεδρος του Γ.Σ. Μαρκό από το 2015 έως το 2018 (με έναν τελικό κυπέλου), γενικός αρχηγός του ΑΟ Παλληνιακού (Στη Γ’ Εθνική), πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μαρκοπούλου από το 2013 έως και το 2019 και γραμματέας της ΝΟΔΕ Αν. Αττικής της Νέας Δημοκρατίας από το 2018 έως και σήμερα, είναι πορισμένες μόνον θέσεις από αυτές που υπηρέτησε αφήνοντας εξαίρετες εντυπώσεις.

Η μέχρι στιγμής παρουσία του στα κοινά ανεβάζει κατακόρυφα τον πήχη των απαιτήσεων για τις υποψηφιότητες ενόψει των επερχόμενων εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας όπου πληροφορίες τον θέλουν να θέτει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΝΟΔΕ Ανατ. Αττικής.

ΠΗΓΗ

Πολιτική 724713464896722227
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε