Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Τρίτη 9 Ιουνίου 2020


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας. 
Κριός 
Γενικά
Κριέ, με την Σελήνη να περνάει στον Υδροχόο σου δίνεται η ευκαιρία να στραφείς στο φιλικό περιβάλλον και να επικεντρωθείς σε κοινούς στόχους που μπορεί να έχεις με φιλικά πρόσωπα. Είναι σημαντικό για εσένα να επιτυχείς τα όνειρά σου, καλά θα κάνεις όμως να προετοιμαστείς για αιφνιδιαστικά γεγονότα που μπορεί να σε αναστατώσουν.
Αισθηματικά
Σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις ένα όμορφο βράδυ διασκεδάζοντας με την παρέα και το ταίρι σου κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ και θα λειτουργήσει ανανεωτικά στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό περιβάλλον που σου δίνει την αίσθηση της οικειότητας και του γνώριμου από τα παλιά.
Επαγγελματικά – οικονομικά 
Δείχνεις αποφασιστικότητα για να προσπαθήσεις σκληρά για στόχους και φιλοδοξίες που έχεις και αυτό θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς σε αυτό που πρέπει να κάνεις χωρίς να αποσπάται η προσοχή σου. Προσοχή σε πιθανές ανατροπές που θα σε εκνευρίσουν δοκιμάζοντας τα νεύρα σου.

Ταύρος 
Γενικά
Ταύρε, η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο και εσύ βρίσκεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις τις συγκυρίες για να την αυτοπροβολή σου στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Προσπάθησε να περιορίσεις τη νευρικότητα τις απογευματινές ώρες καθώς μπορείς να επαναστατήσεις και να αντιδράσεις για καταστάσεις που δεν αξίζουν.
Αισθηματικά
Αξιοποίησε την ευκαιρία για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου σε κοινωνικές εκδηλώσεις και υποχρεώσεις και να μην επιτρέψεις στις επαγγελματικές υποχρεώσεις να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σε οδηγήσει να αναθεωρήσεις ότι σου δημιουργούν ανασφάλεια.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν στον επαγγελματικό χώρο που θα οδηγήσουν σε εντάσεις με πρόσωπα σημαντικά για τη δουλειά σου. Φρόντισε να αποφύγεις τις συγκρούσεις για ασήμαντους λόγους και επικεντρώσου σε αυτά που μπορεί να σε βοηθήσουν για να πετύχεις την επαγγελματική εξέλιξη που θέλεις. 

Δίδυμοι
Γενικά
Δίδυμε, η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και η διάθεσή σου απογειώνεται. Δεν χάνεις ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που σε γεμίζουν χαρά. Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να απολαύσει τις στιγμές και να αφήσει πίσω πιθανούς φόβους που έρχονται ξαφνικά στο προσκήνιο.
Αισθηματικά
Απωθημένα από το παρελθόν μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου, προσπάθησε να κατευνάσεις την ένταση και να χαρείς στιγμές διασκέδασης και ξεγνοιασιάς με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον μπορεί να σου κεντρίσει την προσοχή και να σε οδηγήσει να αναμοχλεύσεις τις πραγματικές σου ανάγκες.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Έχεις την δυνατότητα να προωθήσεις ζητήματα επικοινωνίας που μπορεί να σε απασχολούν έντονα, όμως θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για ανατροπές που θα δημιουργήσουν νευρικότητα. Πιθανές ευκαιρίες από το παρελθόν επανέρχονται και δρομολογούν νέες σημαντικές συνεργασίες, άκρως προσοδοφόρες για εσένα.

Καρκίνος
Γενικά
Καρκίνε, η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και σου δημιουργεί ένταση και αμφιβολίες. Οι φόβοι και οι καχυποψίες κυριαρχούν δημιουργώντας ένα εκρηκτικό σκηνικό σε σχέση με το περιβάλλον σου. Προσπάθησε να κατευνάσεις τη νευρικότητα και να εμπιστευτείς την διαίσθηση σου καθώς η σκέψη δεν είναι αντικειμενική.
Αισθηματικά
Μπορείς να απολαύσεις το πάθος και τον αισθησιασμό στη σχέση σου, αρκεί να περιορίσεις πιθανές εντάσεις και επαναστατική διάθεση από την πλευρά σου που θα ταλαιπωρήσουν την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν κάνει την εμφάνισή του αυξάνοντας κατακόρυφα το καρδιοχτύπι.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσεις με θετικό πρόσημο για εσένα οικονομικές υποθέσεις σε σχέση με τρίτους που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν. Αξιοποίησε τη δυνατότητα που σου δίνεται και μην επιτρέψεις την καχυποψία να σε αποπροσανατολίσει.

Λέων
Γενικά
Λέοντα, η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και αυτό που σε απασχολεί κυρίως είναι οι διαπροσωπικές σχέσεις. Είναι σημαντικό για εσένα να υπάρξει αρμονία και ισορροπία, όμως δεν αποκλείονται αιφνιδιαστικά γεγονότα που θα σου χαλάσουν το κέφι και θα προκαλέσουν εντάσεις.
Αισθηματικά
Σου δίνεται η δυνατότητα να λύσεις ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν από το παρελθόν με το ταίρι σου και να αποβάλλεις από τη σχέση όλα αυτά που σε ταλαιπωρούσαν μέχρι τώρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μέσα από το φιλικό περίγυρο μπορεί να επιστρέψει και να θέλει να πρωταγωνιστήσει και πάλι στη ζωή σου.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να κλείσεις συμφωνίες που μπορεί να αποδώσουν σημαντικά οικονομικά οφέλη και εκκρεμούν εδώ και καιρό. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις το απόγευμα καθώς ανατροπές και αιφνιδιαστικά γεγονότα μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις με τους συνεργάτες σου.

Παρθένος
Γενικά
Παρθένε, η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σου δημιουργούν νευρικότητα. Φρόντισε να αξιοποιήσεις την ημέρα προς όφελός σου ασχολούμενος με γυμναστική ή άσκηση που θα σε βοηθήσει να εκτονωθείς. 
Αισθηματικά
Έχεις την δυνατότητα να εκφράσεις στο ταίρι σου όλα αυτά που σε ενοχλούν και έχουν δημιουργήσει ρουτίνα στη σχέση, φρόντισε να περιορίσεις τον εκνευρισμό που θα δημιουργήσει εκρηκτικές καταστάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από την επαγγελματική σου ζωή μπορεί να επιστρέψει πρόσωπο που θα ανατρέψει τα δεδομένα της καθημερινότητάς σου.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Οι πολλές υποχρεώσεις μπορεί να σε αγχώνουν, όμως έχει στην διάθεση να εργαστεί σκληρά για να ανταπεξέλθεις σε ότι έχεις αναλάβει. Πιθανές αλλαγές την τελευταία στιγμή θα σε εκνευρίσουν. Καλά θα κάνεις να μην εγκλωβιστείς στην ένταση καθώς αυτό θα οδηγήσει να χάσεις τον πραγματικό στόχο και τις επιδιώξεις σου.

Ζυγός
Γενικά
Ζυγέ, η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο δίνοντάς σου την ευκαιρία να βρεις την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό σου. Ξέρεις ότι μπορεί να γοητεύσεις τους πάντες στο πέρασμά σου, καλά θα κάνεις όμως να ελέγξεις πιθανές ανασφάλειες και καχυποψία που έρχονται στην επιφάνεια με ορμή και χαλάνε τη διάθεσή σου.
Αισθηματικά
Δώσε χρόνο στο πρόσωπο που έχεις δίπλα σου και φρόντισε να περάσεις όμορφα μαζί του αφήνοντας στην άκρη εντάσεις και ανασφάλειες. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει πρόσωπο που σου θυμίζει πολλά και σε ωθεί να αναθεωρήσεις τον τρόπο που απολαμβάνεις τη ζωή και διασκεδάζεις.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Έχεις την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς δείχνεις τον δυναμισμό σου με πρωτοβουλίες που μπορεί να πάρεις. Φρόντισε να είσαι έτοιμος για ανατροπές και πιθανό παρασκήνιο ή μυστικά που έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να σε απογοητεύσουν με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην καριέρα σου

Σκορπιός
Γενικά
Σκορπιέ, η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και σου δίνεται η ευκαιρία να απολαύσεις όμορφες στιγμές με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος. Πιθανές ανατροπές να δημιουργήσουν ένταση και να οδηγήσουν σε ψυχρότητα. Προσπάθησε να τις διαχειριστείς για να μην υπάρξουν προβλήματα. 
Αισθηματικά
Αφιέρωσε χρόνο στο ταίρι σου και δημιούργησε το κατάλληλο σκηνικό που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις οποίες ανασφάλειες μπορεί να ταλαιπωρούν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον εκδηλώνουν έντονα συναισθήματα που σε αναστατώνουν.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Αναστάτωση μπορεί να υπάρξει στις συνεργασίες σου καθώς ανατρεπτικά γεγονότα σου δημιουργούν κυκλοθυμία και ένταση. Φρόντισε να ξεπεράσεις πιθανές κόντρες που αναπτύσσονται στην επαγγελματική σου ζωή καθώς είναι ικανές να δημιουργήσουν ρίξεις που δεν θα σε ευνοήσουν.
Τοξότης
Γενικά
Τοξότη, η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και επιδιώκεις να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Είναι σημαντικό για εσένα να συζητήσεις και να επικοινωνήσεις ανάγκες και σκέψεις που μπορεί να σε ταλαιπωρούν καιρό. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για αυτό μη χάσεις την ευκαιρία.
Αισθηματικά
Η καλή επικοινωνία στη σχέση δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και να λύσετε πιθανά ζητήματα του παρελθόντος που σας προβληματίζουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει δημιουργώντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για μία επανασύνδεση.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Η γρήγορη αντίληψη στα πράγματα θα σε βοηθήσει να ελιχθείς και να ξεπεράσεις πιθανές ανατροπές που θα επηρεάσουν τις συνεργασίες σου. Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που εκκρεμούν και που μπορούν να αποβούν προσοδοφόρες σε οικονομικό επίπεδο για εσένα. 

Αιγόκερως
Γενικά
Αιγόκερε, η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και στρέφεις την προσοχή σου στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι σημαντικό για εσένα να νιώθεις σταθερότητα. Καλό είναι να θυμάσαι ότι ο εγωισμός μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα και να προκαλέσει κόντρες με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.
Αισθηματικά
Μην χάσεις τη δυνατότητα που σου δίνεται να λύσεις ζητήματα της καθημερινότητας που εκκρεμούν και επηρεάζουν αρνητικά τις σχέσεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα σε οδηγήσει να αναλογιστείς τι πραγματικά δεν σου αρέσει στην καθημερινότητα που ζεις.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Τα οικονομικά σου σε απασχολούν έντονα και δεν αποκλείεται να προκύψουν ξαφνικά έξοδα που θα σε αγχώσουν και εκνευρίσουν. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερα το βράδυ σε σπατάλες καθώς θέλεις να περάσεις όμορφα και να απολαύσεις τις στιγμές, όμως χάνεις το μέτρο και μπορεί να δημιουργήσεις πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου.

Υδροχόος
Γενικά
Υδροχόε, η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και ήρθε η στιγμή να βγεις με δυναμισμό στο προσκήνιο και να διεκδικήσει την προσοχή των γύρω σου. Ζητήματα από την οικογένεια μπορεί να σε αιφνιδιάσουν και να σου δημιουργήσουν ένταση, κράτησε χαμηλούς τόνους για να έχεις ξεκάθαρη σκέψη στη διαχείριση.
Αισθηματικά
Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να εκφράσεις στο ταίρι σου όλα αυτά που σε έχουν προβληματίσει το προηγούμενο διάστημα για τη σχέση σας. Να είσαι βέβαιος ότι θα βρεις κατανόηση και θετική διάθεση από την πλευρά του. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν επιδιώκει να επιστρέψει στη ζωή σου και να απογειώσει τα συναισθήματα.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Σου δίνεται η ευκαιρία να πάρει πρωτοβουλίες σε επίπεδο συνεργασιών που μπορεί να είναι άκρως ενδιαφέρουσες και δημιουργικές. Είναι πιθανό να κλείσεις συμφωνίες που εκκρεμούν εδώ και καιρό και μπορούν να λειτουργήσουν ευνοϊκά για τα οικονομικά σου. 

Ιχθύες
Γενικά
Ιχθύ, η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απομακρυνθείς από όλους και όλα. Είναι σημαντικό για εσένα να βιώσεις τη μοναχικότητα καθώς οι σκέψεις και αναμνήσεις κατακλύζουν το μυαλό σου. Προσπάθησε να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από την οικογένεια που μπορούν να σε καταλάβουν.
Αισθηματικά
Με καλή διάθεση και κατανόηση μπορούν να ξεπεραστούν ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σου εδώ και καιρό. Έτσι θα νιώσεις ότι ξέρεις που πατάς και θα ξεπεράσεις τις ανασφάλειες. Αν είσαι αδέσμευτος/η ο έντονος συναισθηματισμός και η τάση εξιδανίκευσης δεν αφήνει περιθώρια για να δεις ξεκάθαρα αν πρέπει να αφήσεις πρόσωπο από το παρελθόν να μπει και πάλι στη ζωή σου.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Νιώθεις ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να κλείσει τις υποθέσεις που εκκρεμούν και μπορεί να σε φορτίζουν ψυχολογικά στα επαγγελματικά σου. Δεν αποκλείεται να νιώθεις οικονομικές ανασφάλειες και να απευθυνθείς σε πρόσωπο από το οικογενειακό περιβάλλον που δείχνει διάθεση να σε στηρίξει απόλυτα. 
Πηγήe-zwdia.gr
Ζώδια 5966292784145757271
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε