Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Τετάρτη 13 Μαΐου 2020


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
 
Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας. 
Κριός 
Γενικά
Κριέ, η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στους Διδύμους και περνάς σε μία περίοδο όπου το βασικό σημείο αναζήτησης είναι η ανάγκη για επικοινωνία. Παράλληλα ο Άρης περνάει στους Ιχθύες ενισχύοντας τον συναισθηματισμό καθώς καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και σε ταλαιπωρούν.
Αισθηματικά
Οι ευαισθησίες σου αυξάνονται και δεν είναι εύκολο το ταίρι σου να ανταποκριθεί στα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που μπορεί να σε ταλαιπωρούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να επιστρέψει πρόσωπο από το παρελθόν που θα σε γεμίσει χαρά με την παρουσία του.
Επαγγελματικά – οικονομικά 
Οι στόχοι ανατρέπονται καθώς αιφνιδιαστικά γεγονότα αλλάζουν τη ροή των πραγμάτων και σε καλούν να αναθεωρήσεις τα επόμενα βήματά σου. Προσοχή σε παρασκηνιακές διεργασίες που μπορεί να έρθουν στο φως και να σε απογοητεύσουν καθώς θα ανακαλύψεις ότι πρόσωπα που εμπιστεύτηκες δεν είναι ακέραια. 
Ταύρος 
Γενικά
Ταύρε, η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στους Διδύμους και εντείνεται η εσωτερική αναζήτηση σε ότι αφορά τις συναισθηματικές σου ανάγκες και κατά πόσο αυτό που βιώνεις σε γεμίζει ασφάλεια και σταθερότητα. Παράλληλα ο Άρης περνάει στους Ιχθύες και σου δίνει ώθηση για να συμμετέχεις σε φιλικές παρέες ξεφεύγοντας από τις όποιες ανησυχίες.
Αισθηματικά
Σκέφτεσαι έντονα αν το ταίρι που έχεις δίπλα σου μπορεί να καλύψει αυτά που ζητάς από μία σχέση καθώς οι φόβοι γίνονται ισχυρότερη από ποτέ. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει, προσοχή γιατί η ανάγκη να εμπιστευτείς είναι πιθανό να οδηγήσει σε ψευδαισθήσεις.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Οι αναποδιές που μπορεί να προκύψουν στα οικονομικά σου δεν αποκλείεται να σε απογοητεύσουν, αξιοποίησε αυτή τη συγκυρία για να αναθεωρήσεις τις προτεραιότητές σου. Η ένταση στον επαγγελματικό χώρο οδηγεί σε συγκρουσιακές καταστάσεις που αλλάζουν τη συμπεριφορά και τα δεδομένα σου. 
Δίδυμοι
Γενικά
Δίδυμε, η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιό σου δίνοντάς σου την ευκαιρία να ανακαλύψεις πραγματικά τι είναι αυτό που μπορεί να εξελίξεις στη μετέπειτα πορεία σου. Παράλληλα ο Άρης περνάει στους Ιχθύες αυξάνοντας την αυτοπεποίθηση και την ανάγκη να πετύχεις το καλύτερο δυνατό σε ότι αφορά τη δημόσια εικόνα σου.
Αισθηματικά
Επικεντρώνεσαι στις ανάγκες σου και αυτό μπορεί να ενοχλήσει τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου, μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα που μπορεί να τον αδικούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει, μην εγκλωβίζεσαι εγωκεντρικά σε αυτά που θέλεις καθώς το πιθανότερο είναι να χάσεις την ουσία.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Αυξημένες υποχρεώσεις και ευθύνες μπορεί να σου δημιουργήσουν άγχος, όμως σου δίνεται η δυνατότητα να δείξεις πραγματικά τι αξίζεις και ποιες είναι οι ικανότητές σου. Προσοχή σε συγκρούσεις που θα δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις με τους ανωτέρους σου καθώς αυτό δεν θα λειτουργήσει ευνοϊκά για την επίτευξη των στόχων σου.
Καρκίνος
Γενικά
Καρκίνε, η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στους Διδύμους ενισχύοντας την ανάγκη για δοτικότητα, παράλληλα όμως οι ευαισθησίες σου ξεχειλίζουν και δεν σου επιτρέπουν να έχεις αντικειμενική κρίση. Παράλληλα ο Άρης περνάει στους Ιχθύες και σε βοηθά να βρεις διεξόδους μέσα από τη γνώση και πραγματικά αντικείμενα που διεγείρουν τη σκέψη σου.
Αισθηματικά
Οι θολές σκέψεις μπορεί να επηρεάσουν την πορεία της σχέσης σου καθώς ευαισθητοποιείσαι σε λάθος πράγματα και δημιουργείς προβλήματα λόγω της  συναισθηματικής υπερχείλισης. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να έρθεις αντιμέτωπος με πρόσωπα από το παρελθόν που σου θυμίζει μοναδικές στιγμές.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην πορεία των συνεργασιών σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις με πρόσωπα που βρίσκεστε στην ίδια ομάδα. Οι ανατροπές στα σχέδιά σου είναι πιθανές θα πρέπει όμως να είσαι προετοιμασμένος για παν ενδεχόμενο. Το άγχος και οι ανασφάλειές δεν θα σε βοηθήσουν.
Λέων
Γενικά
Λέοντα, η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στους Διδύμους και ανακινείς ζητήματα με φιλικά πρόσωπα που μπορεί να σε έχουν προβληματίσει το προηγούμενο διάστημα. Παράλληλα, ο Άρης περνάει στους Ιχθύες ενισχύει τη διαίσθηση σου, παράλληλα όμως ισχυροποιεί τους φόβους σου που εκδηλώνονται απότομα στο περιβάλλον που κινείσαι.
Αισθηματικά
Προσοχή καθώς η επιθυμία να νιώσεις το απόλυτο πάθος με το ταίρι σου μπορεί να σε οδηγήσει σε εξουσιαστικές συμπεριφορές που θα δημιουργήσουν εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό πρόσωπο μέσα από το φιλικό περιβάλλον να δείξει συναισθήματα για εσένα επανερχόμενος σε προηγούμενες προτάσεις του.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Το αισθητήριο σου σε κατευθύνει μοναδικά σε οικονομικές συναλλαγές και επιχειρηματικές κινήσεις καθώς αντιλαμβάνεσαι γρήγορα ποια πρέπει να είναι τα κατάλληλα βήματα για να επιτυχείς τους στόχους σου. Η ένταση με τους συνεργάτες σου θα φέρει ανατροπές σε σχέδια που δεν θα αφήσουν ανεπηρέαστη την κοινή επαγγελματική σας πορεία.
Παρθένος
Γενικά
Παρθένε, η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στους Διδύμους και στρέφεις όλο σου το ενδιαφέρον σε ότι αφορά την αυτοπροβολή σου και τι πρέπει να αλλάξεις για να έχεις την κοινωνική καταξίωση που αποζητάς. Παράλληλα ο Άρης περνάει στους Ιχθύες και αυξάνει τη νευρικότητα και τον ανταγωνισμό με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.
Αισθηματικά
Η ένταση με το ταίρι σου θα δόνηση για τα καλά την σχέσης σας και θα προκαλέσει προστριβές που θα επηρεάσουν αρνητικά την κοινή σας πορεία. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει μία γνωριμία με πρόσωπο που θα αυξήσει το πάθος, παράλληλα όμως η νευρικότητα δεν αφήνει περιθώρια για θετικές κινήσεις.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Διακυβεύεται η πορεία των συνεργασιών σου καθώς οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές που έρχονται στο προσκήνιο μπορεί να σε προβληματίσουν. Δεν αποκλείεται να δεχτείς επιθέσεις που θα σε ξαφνιάσουν, όμως είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου για να επικρατήσει η αρμονία.
Ζυγός
Γενικά
Ζυγέ, η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στους Διδύμους και περνάς σε μία περίοδο έντονης αναζήτησης που αφορά τον τρόπο που διασκεδάζεις και πως απολαμβάνει στη ζωή σου. Παράλληλα ο Άρης περνάει στους Ιχθύες αυξάνοντας τους ρυθμούς σου στην καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις που μπορεί να σε πιέζουν.
Αισθηματικά
Ο ρομαντισμός και η θετική διάθεση κυριαρχούν στη σχέση σου,μην δυναμιτίσεις την ατμόσφαιρα με πιθανές αμφιβολίες που μπορεί να δημιουργήσουν ένταση. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να επικοινωνήσει μαζί σου πρόσωπο από το εξωτερικό που έχει παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Οι καθημερινές υποχρεώσεις είναι πολλές και δεν αποκλείεται να σου δημιουργούν ιδιαίτερη ένταση καθώς θέλεις να είσαι άψογος σε ότι έχεις αναλάβει. Απέφυγε την επικριτικότητα και τον εκνευρισμό που δεν αφήνουν περιθώρια να κινηθείς με ευκολία με τους συναδέλφους σου.
Σκορπιός
Γενικά
Σκορπιέ, η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στους Διδύμους ενισχύοντας τους φόβους και τα απωθημένα σου. Προσοχή γιατί η νευρικότητα θα βλάψει τις σχέσεις με τους γύρω σου. Παράλληλα ο Άρης περνάει στους Ιχθύες ενισχύοντας την επιθυμία να πρωταγωνιστήσεις σε παρέες, διασκέδαση, κοινωνικές εκδηλώσεις.
Αισθηματικά
Ο αισθησιασμός είναι έντονος και μπορεί να κυριαρχήσει στη σχέση αρκεί να αφήσεις στο πλάι τις οποίες ανασφάλειες μπορεί να σε κατευθύνουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να επιστρέψει πρόσωπο από το παρελθόν που θα απογειώσει το πάθος, όμως κράτησε μικρό καλάθι καθώς οι διαθέσεις του δεν είναι ξεκάθαρες απέναντί σου.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Σου δίνεται η ευκαιρία να κυνηγήσεις οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν από το παρελθόν δίνοντας λύσεις που θα σε ανακουφίσουν και θα σε απελευθερώσουν. Είναι καθοριστικό να δείξεις αποφασιστικότητα και θέληση για να πάρεις πρωτοβουλίες που θα σε ξεμπλοκάρουν από τα ζητήματα που σε προβληματίζουν.
Τοξότης
Γενικά
Τοξότη, η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στους Διδύμους επικεντρώνοντας την προσοχή σου στην εμφάνισή σου και σε πιθανές αλλαγές που πρέπει να κάνεις για να νιώσεις πιο όμορφα. Παράλληλα ο Άρης περνάει στους Ιχθύες αυξάνοντας την ένταση στο οικογενειακό περιβάλλον καθώς έρχονται στην επιφάνεια απωθημένα που έχεις από παλιότερες καταστάσεις.
Αισθηματικά
Οι αναθεωρήσεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να ταρακουνήσουν για τα καλά την σχέση σου, μην βιαστείς να πραγματοποιήσεις συζητήσεις που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να επιστρέψει πρόσωπο από το παρελθόν που έχει σηματοδοτήσει για εσένα ένα σημαντικό κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Οι συνεργασίες σου αναθεωρούνται και μπορεί να υπάρξουν σπουδαία συμπεράσματα που θα επηρεάσουν την κρίση σου. Δραστηριοποιήσου σε θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να σε προβληματίζουν καθώς είναι ευκαιρία να πάρεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα σε ικανοποιήσει. 
Αιγόκερως
Γενικά
Αιγόκερε, η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στους Διδύμους και περνάς σε μία περίοδο σκέψεις και αναθεωρήσεις των πεπραγμένων σου στην καθημερινότητα. Παράλληλα ο Άρης περνάει στους Ιχθύες ενισχύοντας την επιθυμία σου για ταξίδια και κοντινές αποδράσεις που ανανεώνουν την ψυχολογία σου.
Αισθηματικά
Είναι σημαντικό να ξεπεράσεις τις εμμονές που προβληματίζουν τη σχέση σου και δεν αφήνουν περιθώρια να απολαύσεις το συναίσθημα και το πάθος. Αν είσαι αδέσμευτος/η αν επιδιώξεις να διασκεδάσεις με πρόσφατο κοντινού περιβάλλοντος δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία που θα απογειώσει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή σου. 
Επαγγελματικά – οικονομικά
Οι εμπορικές συμφωνίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες που θα κεντρίσουν την προσοχή και θα δημιουργήσουν εμπιστοσύνη ως προς το πρόσωπό σου. Προσοχή σε σκαμπανεβάσματα της ψυχολογίας σου που οδηγούν συνέντευξη.
Υδροχόος
Γενικά
Υδροχόε, η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στους Διδύμους και έρχονται στην επιφάνεια αναμνήσεις του παρελθόντος που αφορούν κλειώ παιδική σου ηλικία και όμορφες αναμνήσεις που την έχουν στιγματίσει. Παράλληλα ο Άρης περνάει στους Ιχθύες στρέφοντας την προσοχή σου στο να καλύψεις σε απόλυτο βαθμό τις επιθυμίες σου για ασφάλεια και σταθερότητα.
Αισθηματικά
Προβληματίζεσαι για την πορεία της σχέσης σου καθώς ζητήματα και συμπεριφορές που δεν σου ταιριάζουν έρχονται στην επιφάνεια. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να επιστρέψει πρόσωπα από το παρελθόν που επιδιώκει να ανανεώσει το παλιό σας φλερτ, όμως να θυμάσαι ότι ο χρόνος θα δείξει πραγματικά ποιες είναι οι προθέσεις του.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Τα οικονομικά θέματα που αντιμετωπίζεις σε οδηγούν σε αναθεωρήσεις σε σχέση με την διαχείριση σου και δεν αποκλείεται να περιορίσεις σημαντικά τα έξοδα που μπορεί να υπάρχουν. Η υπομονή και η επιμονή σου μπορούν να αξιοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να πετύχεις οικονομικά σχέδια που έχεις.
Ιχθύες
Γενικά
Ιχθύ, η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στους Διδύμους επικεντρώνοντας τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σου στο οικογενειακό περιβάλλον και στο κατά πόσο αντιλαμβάνονται τις πραγματικές σου ανάγκες. Παράλληλα ο Άρης περνάει στο ζώδιό σου απογειώνοντας την ενέργεια και τον δυναμισμό και δημιουργώντας προϋποθέσεις για σημαντικές πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα.
Αισθηματικά
Οι ευαισθησίες σου είναι χαρακτηριστικές, όμως ο εγωισμός μπορεί να δημιουργήσει δυσαρμονία και προβλήματα στη σχέση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η η κυκλοθυμία είναι έντονη και δεν είναι εύκολο να ξεφύγεις από αναμνήσεις του παρελθόντος που τριβελίζουν το μυαλό σου.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Η αποφασιστικότητα που σε διακρίνει θα παίξει σημαντικό ρόλο σε κινήσεις και πρωτοβουλίες που θα επηρεάσουν τις συνεργασίες σου. Φρόντισε να αποφύγεις την επιθετικότητα και τον παρορμητισμό που μπορεί να σε εκθέσουν καθώς βιάζεσαι και δεν λειτουργείς λογικά χάνοντας έτσι σημαντικές ευκαιρίες.
 Πηγή: e-zwdia.gr

Ζώδια 6517727583088529179
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε