Loading...

Απεργία ΜΜΜ: Χάος στους δρόμους με μποτιλιαρίσματα χιλιομέτρων


Στις μεγάλες δυσκολίες ήρθε να προστεθεί η αιφνιδιαστική κινητοποίηση εργαζομένων στα τρένα του ΟΣΕ και του Προαστιακού 
Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί στους βασικούς οδικούς άξονες της πρωτεύουσας λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ και του Εργατικού Κέντρου της Αθήνας με αφορμή την κατάθεση του νέου ασφαλιστικού από την κυβέρνηση.
Στις μεγάλες δυσκολίες ήρθε να προστεθεί η αιφνιδιαστική κινητοποίηση εργαζομένων στα τρένα του ΟΣΕ και του Προαστιακού με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν και οι συρμοί αυτών των μέσων σταθερής τροχιάς παρά το γεγονός ότι χθες η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοίνωσε ότι θα κινηθούν κανονικά. Το προσωπικό πραγματοποίησε τα ξημερώματα κατάληψη στο σταθμό του Ρέντη, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν και τα τρένα.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που εκδόθηκε στις 6:30 το πρωί «λόγω αιφνιδιαστικής και απροειδοποίητης απεργίας του προσωπικού του ΟΣΕ δεν εξασφαλίζεται η κυκλοφορία των τρένων. Έτσι παραμένουν ακινητοποιημένες οι αμαξοστοιχίες Αθήνα – Θεσσαλονίκη και ο Προαστιακός».
Τα προβλήματα στους δρόμους ξεκίνησαν από τις 7 το πρωί και αυξάνονται όσο περνάει η ώρα. Κεντρικοί άξονες θυμίζουν... πάρκινγκ, αφού τα αυτοκίνητα σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων. 

Λίγο πριν τις 8 το πρωί πολύ αυξημένη κίνηση υπήρχε και στα δύο ρεύμα της λεωφόρου Κηφισού από τη Μεταμόρφωση μέχρι τον Ταύρο ενώ προβλήματα αντιμετώπιζαν οι οδηγοί στην κάθοδο της Κηφισίας, την κάθοδο της Μεσογείων, την Ηλιουπόλεως προς το κέντρο, την Αλεξάνδρας προς τον κόμβο των Αμπελοκήπων, την άνοδο της Συγγρού, την Βασιλίσσης Σοφίας και την Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Διάφορα 1287097186493407307
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε