Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Ιχθύες και σου δίνεται η ευκαιρία να λύσεις ζητήματα από το παρελθόν ή εκκρεμούσες καταστάσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν έντονα. Προσοχή σε ότι αφορά την αυτοσυγκέντρωσή σου γιατί το έλλειμμα θα οδηγήσει σε λάθη. Μετά το μεσημέρι περνάει στο ζώδιό σου και σε βοηθά να βγεις από τη μελαγχολία. Είναι καθοριστικές οι πρωτοβουλίες που μπορείς να πάρεις σε ότι αφορά την επαγγελματική και προσωπική σου ζωή, αρκεί να καταφέρεις να ελέγξεις τον παρορμητισμό και πιθανές εριστικές διαθέσεις που θα προβληματίσουν.
Σήμερα η εγωκεντρική συμπεριφορά σου μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις που θα προβληματίσουν το ταίρι σου, να είσαι προσεκτικός. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν και να ανοίξουν ένα νέα κύκλο καταστάσεων στην προσωπική σου ζωή. 

Ταύρος
Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Ιχθύες και έχεις την δυνατότητα να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να αφορούν φιλικές σου σχέσεις ή να κάνεις κινήσεις σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Μην είσαι εριστικός με αυτούς που διαφωνούν μαζί σου γιατί η ένταση θα επικρατήσει. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Κριό και έχεις ανάγκη να αποτραβηχτείς από το κοινωνικό σου περιβάλλον και να χαθείς στις σκέψεις σου. Καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό σου και μπορεί να εντείνουν την θλίψη. Να θυμάσαι ότι είσαι επιρρεπής στα λάθη, γι’ αυτό να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός.
Σήμερα ο ρομαντισμός κυριαρχεί και το να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου είναι αυτό που σε απασχολεί. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν για να σου θυμίσουν ότι έχεις ζητήματα ανοιχτά μαζί τους
Δίδυμοι
Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Ιχθύες δίνοντάς σου την ευκαιρία να τακτοποιήσεις επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες που πιθανά έχεις αναλάβει. Προσοχή στις συγκρούσεις με ανωτέρους σου που θα βάλουν εμπόδια στην εξέλιξή σου. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Κριό στρέφοντας την προσοχή σου σε ότι αφορά τις φιλικές σου σχέσεις και το πώς θα περάσεις όμορφες στιγμές με τις παρέες σου. Οργανώσεις και σύλλογοι έρχονται στο προσκήνιο και σου κινούν το ενδιαφέρον, καθώς επιδιώκεις να προσφέρεις σε ομαδικές προσπάθειες που σε απασχολούν έντονα.
Σήμερα επικεντρώσου στο να θέσεις κοινούς στόχους με το ταίρι σου για να έρθετε πιο κοντά από ποτέ. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον θα δείξουν το έντονο συναισθηματικό τους ενδιαφέρον για εσένα.

Καρκίνος
Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Ιχθύες διατηρώντας την αισιοδοξία και το κέφι στα ύψη, καθώς ενδιαφέρεσαι να ανοίξεις τους ορίζοντές σου και να ασχοληθείς με θέματα σπουδών και σεμιναρίων που σε κεντρίζουν. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Κριό και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις που πιθανά είναι πολλές και μπορεί να λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στις σχέσεις με τα πρόσωπα που παίζουν κυρίαρχο ρόλο στην καριέρα σου γιατί οι αντιπαραθέσεις μπορεί να σου κοστίσουν.
Σήμερα οι κοινωνικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να μην αφήνουν χρόνο για το ταίρι σου προκαλώντας υπερένταση και κόντρες. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα σου κινήσουν έντονα το ενδιαφέρον.
Λέων
Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Ιχθύες και μπορείς να τακτοποιήσεις οικονομικά θέματα που πιθανά σε απασχολούν ή να προχωρήσεις σε επιχειρηματικές κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Κριό και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να περάσεις καλά με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον. Η αισιοδοξία είναι στα ύψη και είναι αυτό που θα σε καταστήσει πρωταγωνιστή σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς καθώς η θετικότητα και η διάθεση για ξεφάντωμα είναι στα ύψη και δεν αφήνεις στιγμή να περάσει χωρίς να την εκμεταλλευτείς.
Σήμερα το να διασκεδάσεις με το ταίρι σου είναι αυτό που θα ανανεώσει τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες παρουσίες στη ζωή σου που θα σε γεμίσουν χαρά και ζωντάνια. 

Παρθένος
Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Ιχθύες και επικεντρώνεσαι στο να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς είναι σημαντικό για εσένα επικρατήσει καλό κλίμα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Κριό ενισχύοντας τις ανασφάλειες και τις φοβίες σου, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει έντονα προβλήματα στην προσωπική σου ζωή. Να θυμάσαι ότι η καχυποψία δεν αφήνει περιθώρια για καθαρή σκέψη και αντιμετώπιση των πραγμάτων και μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις εσένα και το ταίρι σου.
Σήμερα αφέσου στο πάθος και τον αισθησιασμό και μην επιτρέψεις στη ζήλια να παίξει παιχνίδια με το μυαλό και την σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα προκαλέσει συναισθηματική θύελλα και θα εντείνει τον ερωτισμό.
Ζυγός
Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Ιχθύες δίνοντάς σου την δυνατότητα να τακτοποιήσεις θέματα που μπορεί να παίζουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα και αγγαρείες που μπορεί να σε απασχολούν στη δουλειά σου. Άσε την γκρίνια στην άκρη για να αποφύγεις τις κόντρες. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Κριό και η προσοχή σου στρέφεται σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς είναι κυρίαρχη για εσένα η ανάγκη να επικρατήσει η αρμονία και η ισορροπία σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Να θυμάσαι βέβαια ότι η υποχωρητικότητα μόνο ζητήματα θα προκαλέσει.
Σήμερα η έντονη διάθεση για συντροφικότητα θα διαμορφώσει μοναδική ατμόσφαιρα για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πολλές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες που θα έρθουν στη ζωή σου, καθώς εντυπωσιάζεις με την γοητεία σου.

Σκορπιός
Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Ιχθύες τονώνοντας την αυτοπεποίθησή σου και δίνοντάς σου την ώθηση να πρωταγωνιστήσεις και να γοητεύσεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Προσοχή σε έντονες υπερβολές και εγωισμό που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Κριό και μπαίνεις στην διαδικασία να ασχοληθείς εντονότερα με αγγαρείες που μπορεί να έχεις αναλάβει στη δουλειά και πιθανά σου προκαλούν αναστάτωση και άγχος. Μην επικεντρώνεσαι στην γκρίνια γιατί οι κόντρες με τους συναδέλφους σου δεν θα λείψουν.
Σήμερα το να προκαλέσεις ένταση στη σχέση σου θα είναι εύκολο, η επικριτική σου διάθεση μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα γι’ αυτό πρόσεχε. Αν είσαι ελεύθερος/η η κούραση και η νευρικότητα που προκύπτουν από εργασιακές υποχρεώσεις σε οδηγούν στο να μείνεις σπίτι.
Τοξότης
Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Ιχθύες και έχεις την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που απασχολούν το οικογενειακό περιβάλλον ή θέματα ακίνητης περιουσίας που σε ενδιαφέρουν άμεσα. Να θυμάσαι ότι η κυκλοθυμία θα προκαλέσεις αδικαιολόγητες εντάσεις. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Κριό ανεβάζοντας την διάθεσή σου και δίνοντάς σου την ευκαιρία να περάσεις καλά με πρόσωπα του μπορείς να διασκεδάσεις. Το φλερτ κυριαρχεί και πολλές μπορεί να είναι οι γνωριμίες που θα σε εντυπωσιάσουν και θα δώσουν νέα πνοή στη συναισθηματική σου ζωή.
Σήμερα το ερωτικό παιχνίδι κυριαρχεί και σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις υπέροχες στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η λάμπεις και γοητεύεις και πολλοί θα είναι αυτοί που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα.

Αιγόκερως
Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Ιχθύες και μπορείς να τακτοποιήσεις ζητήματα που πιθανά αφορούν το εμπόριο ή ζητήματα δημοσίων σχέσεων που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Οι συναντήσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος δεν αποκλείονται. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Κριό και επιδιώκεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον, καθώς θέλεις να νιώσεις την τρυφερότητα και τη ζεστασιά που μπορούν να σου προσφέρουν. Ασχολήσου με ότι αφορά ακίνητη περιουσία γιατί μπορείς να κάνεις σημαντικές συμφωνίες.
Σήμερα το να διαμορφώσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα για εσένα και το ταίρι σου στον προσωπικό σου χώρο θα είναι αυτό που θα απογειώσει την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψουν πρόσωπα που θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για εσένα.
Υδροχόος
Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Ιχθύες και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να σε αγχώνουν και να σου προκαλούν ανασφάλεια. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Κριό και επικεντρώνεσαι στο να βρεθείς με πρόσωπα που μπορεί να παίζουν σημαντικό ρόλο κοντά σου. Προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις είναι πιθανό να υπάρξουν που καλά θα κάνεις να εκμεταλλευτείς για να περάσεις όμορφες στιγμές διασκεδάζοντας και γνωρίζοντας νέα πρόσωπα που μπορούν να σε γεμίσουν γνώσεις και να ανταλλάξεις απόψεις.
Σήμερα η διασκέδαση και η επικοινωνία θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή και το πώς θα περάσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πολλές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο λόγω της ανάγκης για επικοινωνία.

Ιχθύες
Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου και έχεις την δυνατότητα να εκφράσεις σε πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα ανάγκες και απόψεις που μπορεί να έχεις. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Κριό στρέφοντας το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τα οικονομικά σου, καθώς είναι κυρίαρχο να υπάρχει υλική ασφάλεια για να νιώθεις και συναισθηματικά σίγουρος. Αυτό βέβαια δεν αναιρεί το γεγονός ότι είσαι επιρρεπής σε σπατάλες και περιττά έξοδα που μπορεί να προκαλέσουν ζητήματα στον προϋπολογισμό σου. Απέφυγε τις αγορές και επικεντρώσου στο να θέσεις σωστά οικονομικές προτεραιότητες.
Σήμερα το πάθος και ο ερωτισμός μπορούν να παίξουν κομβικό ρόλο στη σχέση, καθώς σου δημιουργούν το αίσθημα της ασφάλειας που χρειάζεσαι. Αν είσαι ελεύθερος/η έλλειμμα αυτοεκτίμησης και φόβοι δεν αφήνουν περιθώρια για φλερτ και εξωστρέφεια.
Ζώδια 7589130621032522838
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε