Loading...

Οι μαγικοί προορισμοί των Χριστουγέννων


Οι χριστουγεννιάτκοί προορισμοί κλέβουν την παράσταση στις κρατήσεις Ελλήνων και ξένων επισκεπτών την εφετινή περίοδο των εορτών και μέχρι το τριήμερο των Φώτων. Ο Μύλος των Ξωτικών στα Τρίκαλα και η Ονειρούπολη στη Δράμα είναι και φέτος οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της ζήτησης ,δίνοντας ταυτόχρονα και το μήνυμα ότι ο εμπλουτισμός των ελληνικού τουριστικού προϊόντος περνάει και μέσα από την ανάπτυξη θεματικών τουριστικών προϊόντων.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία των κρατήσεων, η κινηση στους θεματικούς προορισμούς από τα Χριστούγεννα έως και την περίοδο των Φώτων κινείται πολύ δυναμικά. Πήλιο, Πελοπόννησος, Γιάννενα, Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Δράμα, Καλαμπάκα, Ναύπλιο και από τα νησιά η Κρήτη, είναι οι πλέον ελκυστικοί προορισμοί για τις διακοπές τις ημέρες των εορτών.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι προορισμοί των Τρικάλων, αλλά και της Δράμας έχουν φτάσει στο όρια των πληροτήτων τους. Στα μεν Τρίκαλα, ελέω του Μύλου των Ξωτικών η πληρότητα στα καταλύματα φτάνει το 95% και πλέον η ανεύρεση καταλύματος φαντάζει δύσκολη υπόθεση, ενώ από κοντά ακολουθούν και οι πληρότητες στη Δράμα με το θεματικό πάρκο της Ονειρούπολης.

Εφέτος, ο Μύλος των Ξωτικών για 9η συνεχή χρονιά φιλοδοξεί και φέτος να ξεπεράσει τους 1 εκατομμύριο επισκέπτες. Πέρυσι, οι μικροί και μεγάλοι φίλοι που πέρασαν τις πύλες του Μύλου ανήλθαν σε 1,2 εκατομμύρια. Φέτος το θέμα που θα δώσει λάμψη στον Μύλο των Ξωτικών είναι «ο Καρυοθραύστης με τα 4 Βασίλεια».
Διάφορα 3561492882623834933
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε