Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Σάββατο 3 Αυγούστου 2019


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και ασχολείσαι με ζητήματα της δουλειάς και της καθημερινότητας που μπορεί να σε φορτίζουν. Το άγχος είναι στα ύψη, όμως καλά θα κάνεις να το περιορίσεις για να μην υπάρξουν εντάσεις με συναδέλφους ή με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά. Ένα νέο διατροφικό πρόγραμμα θα βοηθήσει στο να έχεις ενέργεια. Το βράδυ η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα τι πρέπει να κάνεις και δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε λάθος επιλογές για θέματα δουλειάς που μπορεί να σε εκθέσουν. Απέφυγε να πάρεις αποφάσεις.
Σήμερα η ένταση της ημέρας και πιθανή μελαγχολία δεν σου επιτρέπουν να περάσεις ήρεμες στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η κούραση και πιθανή απογοήτευση από την δουλειά σε οδηγούν στην εσωστρέφεια.
Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και νιώθεις πιο όμορφα από ποτέ καθώς η χαρά αναβλύζει και η παιδικότητα είναι έντονη. Επιδιώκεις να διασκεδάσεις και να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής με το ταίρι ή με τις παρέες σου. Η ανάγκη να προβληθείς είναι αυτή που μπορεί να σε οδηγήσει σε αμετροέπεια και εγωισμό που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου. Το βράδυ η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εντείνει το ρομαντισμό και μπορείς να δημιουργήσεις ιδανικό κλίμα στην προσωπική σου ζωή. Φτάνει μόνο να μην συζητήσεις σοβαρά θέματα με το ταίρι σου καθώς δεν αποκλείεται να αποπροσανατολιστείς ή να ωραιοποιήσεις καταστάσεις πού οδηγήσουν στην απογοήτευση.
Σήμερα η τρυφερότητα είναι στα ύψη και καλά θα κάνεις να την απολαύσεις με το/η σύντροφό σου και να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις για τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες, όμως καλό είναι να κρατάς μικρό καλάθι γιατί δεν αποκλείεται να μην βλέπεις αντικειμενικά την πραγματικότητα.
Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα της οικογένειας καθώς είναι έντονη η διάθεση να νιώσεις ασφάλεια, θαλπωρή, ζεστασιά. Πιθανό είναι να ασχοληθείς με ζητήματα ακίνητης περιουσίας, αγοραπωλησίες ή μετακομίσεις, γι’ αυτό έσω έτοιμος. Προσοχή μόνο για την κυκλοθυμία μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα με τους γύρω σου. Το βράδυ η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν σε βοηθά να δεις ξεκάθαρα και αντικειμενικά την όποια κατάσταση προκύψει στην οικογένεια, κάτι που θα σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα. Πιθανό είναι οικεία πρόσωπα να προσπαθήσουν να δώσουν λανθασμένη εικόνα των πραγμάτων.
Σήμερα καλό είναι να απολαύσεις τις τρυφερές στιγμές που μπορείς να μοιραστείς με το ταίρι σου και να μην επιτρέψεις σε πιθανή κατήφεια να σας επηρεάσει. Αν είσαι ελεύθερος/η οι αναμνήσεις του παρελθόντος θολώνουν το μυαλό σου και δεν επιτρέπουν να επικεντρωθείς στο φλερτ.
Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και σου δίνεται η ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος καθώς έχεις ανάγκη να επικοινωνήσεις, να συζητήσεις, να περάσεις χαλαρές στιγμές μαζί τους. Πιθανόν να ασχοληθείς με το εμπόριο, την επικοινωνία, τις δημόσιες σχέσεις καθώς δείχνεις ιδιαίτερο ενδιαφέρον επαγγελματικά. Το βράδυ η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα την κάθε κατάσταση και πιθανά να είσαι ευάλωτος σε πρόσωπα με τα οποία θέλεις να συνεργαστείς και που θα σε οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις και κινήσεις.

Σήμερα φρόντισε να περάσεις όμορφες στιγμές διασκέδασης με το ταίρι σου και να μην επιτρέψεις στη μελαγχολία να επηρεάσει την ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από το κοντινό περιβάλλον. Μη δείχνεις άμεσα εμπιστοσύνη γιατί δεν αποκλείεται να μην είναι ειλικρινείς μαζί σου.

Λέων
Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα, λογαριασμούς και εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις και θα ήθελες να τα τακτοποιήσεις για να απαλλαγείς από το άγχος. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις την κτητικότητα και την αδιαλλαξία που μπορεί να ταλανίζει τη σχέση σου. Το βράδυ η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν σου επιτρέπει να έχεις καθαρή σκέψη και πιθανά να υπάρξουν πρόσωπα που θα σε κατευθύνουν σε λανθασμένα οικονομικά μονοπάτια που θα είναι ασύμφορα για σένα. Απέφυγε τις σημαντικές οικονομικές αποφάσεις προς στιγμήν.
Σήμερα επικεντρώσου στο πάθος και στον αισθησιασμό που μπορεί να βιώσεις με το/η σύντροφό σου και μην αφήνεις ανασφάλειες και μελαγχολία να σε καταβάλλουν. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει, όμως η καχυποψία και η θολή εικόνα που μπορεί να σου δημιουργηθεί δεν θα βοηθήσει στην όποια εξέλιξη της. 

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά τις ανάγκες σου, κάτι που γίνεται άμεσα σαφές στο ταίρι ή τους συνεργάτες σου. Νιώθεις ότι μπορείς να έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο και επιδιώκεις να εκφράσεις άμεσα και δυναμικά συναισθήματα και ανάγκες καθώς επιθυμείς οι γύρω σου να σε καλύψουν. Σημαντικά βήματα μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά νέες συνεργασίες. Το βράδυ η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί λάθος εκτιμήσεις σε ότι αφορά τη συνεργασία σου, γι’ αυτό καλό είναι να μην ακούς πολλά λόγια γιατί το πιθανότερο είναι να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και στο τέλος να απογοητευτείς.
Σήμερα πιθανή ένταση μπορεί να προκύψει με το ταίρι σου καθώς δεν αποκλείεται να θεωρήσεις ότι δεν σου δείχνει την πραγματικότητα και αυτό να σε ενοχλήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες καθώς πρωταγωνιστείς σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς, όμως καλό είναι να κρατάς μικρό καλάθι για να μην πληγωθείς.
Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και έντονη είναι η ευαισθησία και η ανάγκη για μοναχικότητα καθώς αναμνήσεις και τραύματα του παρελθόντος έρχονται στο νου που δεν σου είναι εύκολο να διαχειριστείς. Σημαντικό είναι να εκτονωθείς μέσω της τέχνης για να μπορέσεις να ισορροπήσεις και τα δεις τα πράγματα πιο ξεκάθαρα. Το βράδυ η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν βοηθά σε πιθανές αποφάσεις που πρέπει να πάρεις σε ότι αφορά την δουλειά ή δεν αποκλείεται πρόσωπα του εργασιακού περιβάλλοντος να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν εσκεμμένα λάθος συμπεράσματα με συνέπεια να μην έχει ορθή αντίληψη των πραγμάτων. Καλό είναι να αποφύγεις τις σημαντικές αποφάσεις στη δουλειά.
Σήμερα αφέσου σε ένα ονειρικό σκηνικό που μπορεί να βιώσεις στην προσωπική σου ζωή και μην επιτρέψει σε πιθανή κατήφεια και μελαγχολία να επηρεάσει τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν, όμως εντείνουν τις πληγές και θολώνουν την κρίση σου.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και έχεις έντονα την ανάγκη να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα και να εκφράσεις απόψεις που θεωρείς ότι πιθανά τους ενδιαφέρουν. Σχέδια και όνειρα που θέλεις να επιτύχεις έρχονται στο προσκήνιο και πιθανά να τα δρομολογήσεις με τις κινήσεις σου. Προσπάθησε μόνο να μην είσαι εριστικός με όσους διαφωνούν μαζί σου γιατί θα υπάρξουν νευρικότητα και αντιπαραθέσεις. Το βράδυ η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες πιθανά να σε οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα σε ότι αφορά πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος ή στόχους που έχεις θέσει και τελικά αργά ή γρήγορα να αποδειχθεί ότι έσφαλες και να πληγωθείς.
Σήμερα πιθανό είναι να θεωρήσεις στόχος που προτείνει το ταίρι σου εφικτούς, όμως να μην είναι στην πραγματικότητα, κάτι που θα σας επηρεάσει. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από τον φιλικό περίγυρο πιθανές είναι νέες γνωριμίες, καλό είναι βέβαια να αφήσεις τον χρόνο να δείξει τις πραγματικές προθέσεις τους. 

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις αυξάνονται καθώς προστίθενται ευθύνες που μπορεί να σε αγχώνουν και να λειτουργούν πιεστικά. Θυμήσου ότι έχεις την ευκαιρία να δείξεις τις δυνατότητες που έχεις και να διεκδικήσεις την πολυπόθητη εξέλιξή σου. Το βράδυ η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες θολώνει τη σκέψη και την κρίση και μπορεί να μην σου είναι εύκολο να έχεις ξεκάθαρη άποψη για επαγγελματικά ζητήματα, κάτι που θα σε οδηγήσει σε λάθη. Είναι προτιμότερο να μην επιδιώξεις σημαντικές κινήσεις που μπορεί να εκθέσουν.
Σήμερα η ένταση που δημιουργείται από την καριέρα είναι πιθανόν να επηρεάσει τη σχέση, καθώς μπορεί να παρεξηγήσεις συμπεριφορές του/ης συντρόφου σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που να υπόσχονται πολλά, όμως το πιθανότερο είναι να μην είναι αληθινά.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και νιώθεις να πετάς καθώς η αισιοδοξία και η χαρά σε κατακλύζουν. Στρέφεσαι κυρίως σε σπουδές που σε ενδιαφέρει να παρακολουθήσεις, σε νομικά σε ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν, σε ότι αφορά ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό που σου κινούν την περιέργεια. Το βράδυ η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να σε φέρει σε αντιδικία με πρόσωπα στην παρέα που θα βρεθείς καθώς δεν αποκλείεται να αντιληφθείς λάθος τα λεγόμενά τους και να υπάρξει ένταση. Μην προχωρήσεις σε κινήσεις στα ζητήματα που σε ενδιαφέρουν αφού το πιθανότερο είναι να είναι λανθασμένες.
Σήμερα προσπάθησε να απολαύσεις μοναδικές στιγμές χαράς, διασκέδασης και έρωτα με το ταίρι σου. Μην αφήσεις τη θλίψη και την απογοήτευση να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον, καλό είναι βέβαια να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα γιατί θα απογοητευτείς.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και δείχνεις το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δραστηριότητες που μπορεί να σε απασχολούν έντονα τον τελευταίο καιρό. Το ένστικτό σου σε βοηθά να κινηθείς με τον κατάλληλο τρόπο, ώστε να έχεις θετικές οικονομικές συμφωνίες. Το βράδυ η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε οδηγεί στο να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις που μπορεί να έχουν σχέση με επιχειρηματικές κινήσεις και να τους δείξεις άμεσα εμπιστοσύνη. Είναι προτιμότερο να το αποφύγεις καθώς πιθανά να πληγωθείς και να χάσεις κεφάλαια που μπορεί να έχεις επενδύσει.
Σήμερα η καχυποψία είναι έντονη και θολώνει τη σκέψη και δεν αποκλείεται να οδηγηθεί σε μετωπικές συγκρούσεις με το/η σύντροφο σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η εσωστρέφεια και πιθανή θλίψη δεν σου επιτρέπουν να στραφεί στο ερωτικό παιχνίδι.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και νιώθεις ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να προσπαθήσεις να λύσεις ζητήματα για να διατηρηθούν οι ισορροπίες. Προσπάθησε να μην καταπιέζεσαι καθώς στο τέλος θα ανακαλύψεις ότι συμβιβάζεσαι με καταστάσεις που δεν σε καλύπτουν. Το βράδυ η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου μπορεί να εξιδανικεύσει γνωριμίες που πιθανά ενδιαφέρονται να συνεργαστούν μαζί σου και να ενθουσιαστείς σε αυτά που δεσμεύονται. Όμως είναι προτιμότερο να μην προτρέχεις για να αφήσεις το χρόνο να δείξει τι πραγματικά θέλουν από σένα.
Σήμερα πιθανό είναι να θεωρήσεις ότι το ταίρι σου προσπαθεί να σου δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις για τη σχέση και αυτό να σε απογοητεύσει. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία αλλά καλό είναι να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα γιατί πιθανά να πληγωθείς.
Ζώδια 8338588261726700501
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε